ΛΕΦΣΚΙ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: ΛΕΦΣΚΙ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Photis »

Είπε και για 4ο φορ; Σίγουρα δεν εννοούσε τον Μπράντον;
:pano:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

NikLiverpool έγραψε:
markos4 έγραψε:
NikLiverpool έγραψε:Ξεσαλωστε.
Μπράβο ρε φίλε σε παραδέχομαι..Η είσαι πολύ αισιόδοξος στην ζωή σου ή παίρνεις καλά ναρκωτικά και ζεις στην nirvana σου...
Και το λέω γενικότερα για αυτά που γράφεις,όχι για το ξεσαλώστε..
Είμαι 41 χρόνων φίλε μου. Έχω δει τον ΠΑΟΚ στα σκατα. Όχι δε θα τρελαθώ τώρα.
Βαρέθηκα τους νεοπαοκτσηδες που χάρη στον Ιβάν μάθανε στα εύκολα.
Και ναι Έχω αρκετά άγχη στα ζωή μου για να παθαίνω και εγκεφαλικά για τον ΠΑΟΚ. Τα παιδιά μου δε θα τα μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ αν πάθω εγώ τίποτα. Απλά.
Λίγο μεγαλύτερος...Τι να συζητάμε για το τι ΠΑΟΚ έχουμε δει (από άποψη ποιότητας) Τόμους γεμίζουμε
Καταλαβαίνω όμως και τις άλλες φωνές. Γίνεται κριτική στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Άλλος ΠΑΟΚ με άλλη δυναμική
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Θεωρώ ότι η ψυχολογία μας και η αυτοπεποίθηση ήταν χειρότερα και από την εμφάνιση μας.

Δεν μπήκαν και οι 2 φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, φάγαμε και το δεύτερο ηλιθιο γκολ και κατέρρευσε όλη η ομάδα, κακώς!

Έπρεπε οι έμπειροι να βγουν μπροστά!

Σε αυτά τα ματς θες εμπειρία και τσαγανό και ποιότητα.

Θεωρώ ότι θα δώσουμε πολλά γκάζια στο δεύτερο ματς.

Η ομάδα πάντως φάνηκε "πιασμένη" και στα τρεξίματα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

obanebane έγραψε:Καμιά 15αρια αποδεσμεύσεις-ΠΑΟΚ Β-δανεισμούς-πωλήσεις,
βλέπω.
Ψυχραιμία,πίστη και γερά στομάχια.
Έτσι είναι. Βλέπω γράφουν κάποιοι για μεταγραφές. Αν γίνει το κάζο την Πέμπτη, όχι μεταγραφές δεν θα κάνουμε, θα ψάχνουμε ομάδες να πουλήσουμε κσι να δανεισουμε.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

sourmenetes έγραψε:Θεωρώ ότι η ψυχολογία μας και η αυτοπεποίθηση ήταν χειρότερα και από την εμφάνιση μας.

Δεν μπήκαν και οι 2 φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, φάγαμε και το δεύτερο ηλιθιο γκολ και κατέρρευσε όλη η ομάδα, κακώς!

Έπρεπε οι έμπειροι να βγουν μπροστά!

Σε αυτά τα ματς θες εμπειρία και τσαγανό και ποιότητα.

Θεωρώ ότι θα δώσουμε πολλά γκάζια στο δεύτερο ματς.

Η ομάδα πάντως φάνηκε "πιασμένη" και στα τρεξίματα.

Ρε συ, η άλλη Β κατηγορία ομάδα είναι. Φυσικά και πρέπει να μπουν να τους πατήσουν. Ανεξαρτήτως ποιοι παίζουν για τη φανέλα μας.
:pano:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:Εγω θεωρω πως αυτος π δειχνει εντονα να αδικειται απο την θεση π παιζει ειναι τοσο ο Φ. Σοαρες οσο και ο Κουαλιατα. Ο πρωτος ειναι οχταρι και οχι δεκαρι και ο δεύτερος δειχνει κοντρολαρισμενος και με καλες μεταβιβασεις για δεκαρι, αλλα δεν δείχνει να ξερει να παιξει στην γραμμη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε φίλε σόρρυ κι όλας αλλά ο κουαλιατα για παράδειγμα είναι ακόμα στην Ουρουγουάη μάλλον.
Υπάρχει φάση που έχει πάρει μπάλα,έχει αεροδρόμια μπροστά και αυτός έχει μια θολούρα και δεν κάνει σχεδόν τίποτα για 5 δευτερόλεπτα,με αποτέλεσμα να έρθει ένας αντίπαλος να του πάρε την μπάλα από πίσω και να κινδυνεύσουμε δεχόμενοι εύκαιρια.
Δυστυχώς σε αυτό το επίπεδο ποδοσφαίρο δεν παίζουν μόνο τα πόδια
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το κερατο μου παντως μεσα, εκτος ολων των αλλων, οι αλλοι ειχαν και δυο στα δυο με εξαιρετικα τελειωματα σε δυο οχι και τοσο ευκολες φασεις...Ποσο ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:Εγω θεωρω πως αυτος π δειχνει εντονα να αδικειται απο την θεση π παιζει ειναι τοσο ο Φ. Σοαρες οσο και ο Κουαλιατα. Ο πρωτος ειναι οχταρι και οχι δεκαρι και ο δεύτερος δειχνει κοντρολαρισμενος και με καλες μεταβιβασεις για δεκαρι, αλλα δεν δείχνει να ξερει να παιξει στην γραμμη.

Ρε φίλε σόρρυ κι όλας αλλά ο κουαλιατα για παράδειγμα είναι ακόμα στην Ουρουγουάη μάλλον.
Υπάρχει φάση που έχει πάρει μπάλα,έχει αεροδρόμια μπροστά και αυτός έχει μια θολούρα και δεν κάνει σχεδόν τίποτα για 5 δευτερόλεπτα,με αποτέλεσμα να έρθει ένας αντίπαλος να του πάρε την μπάλα από πίσω και να κινδυνεύσουμε δεχόμενοι εύκαιρια.
Δυστυχώς σε αυτό το επίπεδο ποδοσφαίρο δεν παίζουν μόνο τα πόδια
Ενα ελαφρυντικο ειναι κ η αδυναμια επικοινωνίας με τους υπόλοιπους. Ουτε αγγλικα μιλαει αυτος ..

sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Συμφωνω 100% καιτο θεμα ειναι οτι ειδικα τον Κουαλιατα ο Λουτσος δεν τον εχει δοκιμασει ουτε σε μισο φιλικο στη θεση του. Επίσης λαθος η χρησιμοποίηση του Νταντας τοσο ψηλα ,νομιζω χανοταν αναμεσα στις γραμμες
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

/quote]
Λίγο μεγαλύτερος...Τι να συζητάμε για το τι ΠΑΟΚ έχουμε δει (από άποψη ποιότητας) Τόμους γεμίζουμε
Καταλαβαίνω όμως και τις άλλες φωνές. Γίνεται κριτική στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη. Άλλος ΠΑΟΚ με άλλη δυναμική[/quote]

Δεν διαφωνώ φίλε μου. Αλλά πλέον για πολλούς και διάφορους λόγους αυτός είναι ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη.
Δεν νομίζω να είπε του Μποτο ότι έχει 200 εκατομμύρια για budget και γύρισε ο Μποτο και είπε α όχι πολλά είναι, 10 μου φτάνουν.
Έτσι είναι πλέον. Μας αρέσει καλώς. Δεν μας αρέσει τότε φεύγει ο Σαββίδης και ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

sourmenetes έγραψε: Η ομάδα πάντως φάνηκε "πιασμένη" και στα τρεξίματα.

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι η πλειονότητα εδώ μέσα δεν καταλαβαίνει πότε μια ομάδα κάνει δυνατή προετοιμασία και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, δηλαδή τι σημαίνει ανέτοιμη ομάδα και όχι όπως το εννοούν οι περισσότεροι. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα δεις τρεξίματα και όχι μόνο αυτά.
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

K_geo έγραψε:κριμα. σημερα χασαμε 20 λεπτα με μια ομαδα που επαιζε τελικο και εμεις ενα..πρωτο αγωνα μιας χρονιας...

τα θεματα που ειναι εμφανεστατα. η δημιουργια μπροστα. καθολου αυτοματες κινησεις, ολες οι πασες ειτε δυνατες ειτε λαθος.

Ποιοτικά δεν είχα θέμα. σωστά κοντρόλ, σωστές πάσες. Ταχυδυναμικά πολύ πίσω όμως...

η μεγαλυτερη αδυναμια, που ακομα απο περυσι, ανεξαρτητως παιχτων δε εχει λυσει ο λουτσεσκου, το τραζνισιον στην αμυνα. οι συνθηκες που θα χασεις τη μπαλα και ΔΕ θα βρεθεις με παιχτη λιγοτερο στην άμυνα. κλασσικο παράδειγμα το 2ο γκολ.

θεωρώ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ. δεν το βλέπω αλλιώς βάση της δυναμικής που έδειξαν οι 2 ομάδες. μια λεφσκι αν περιμένει, όπως σήμερα, 90 λεπτα στη τούμπα τον ΠΑΟΚ έχει 3 γκολάκια στο τσουβάλι της για πλάκα.

το θέμα είναι αλλου. ότι οι παίχτες, η ομάδα που δημιουργείται έχουν μια ΧΑΛΑΡΌΤΗΤΑ. αυτο φάνηκε στην αρχή του αγώνα.

τώρα, όσον αφορά ατομικά. Σάστρε, πρώτα από όλα. Πολύ μέτριος εν τέλει, δεν ξέρω αν είναι η προετοιμασία ή γενικότερα αλλά τον εξέθεσαν πολλάκις οι ΓΡΗΓΟΡΟΙ ακραίοι των βούλγαρων.

Σβάμπ, μόνο για πάγκο. υπάρχει δεν υπάρχει το ίδιο.

Ζίφκοβιτς, το πουλέν μου. Σήμερα ο χειρότερος παίχτης του γηπέδου. Το παίδί είναι σκασμένο, μπερδεμένο δεν ξερω τι, αλλά δεν είναι ο ζίφκο που έλεγα πως πήραμε αυτόν τον παίχτη στον ΠΑΟΚ.

Κοτάρσκι, πρέπει να βάλει μυαλό όταν είναι να κάνει εξόδους, κατα ττα άλλα μια χαρά.

Κουαλιάτα καλύτερα να μην πάρει αγώνες ακόμα. δείχνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποιότητα στις επαφές του αλλά δεν έχει ακόμα ουσία στις κινήσεις του.

Θέλουμε φορ. το λέω εδώ και κανα μήνα;;;;; αν δενγίνεται η φάση με ολιβέιρα, θέλουμε φορ μάγκες, είναι ηλίου φαεινότερον...

κτα τα άλλα, 3-1 το επομενο, παράταση και περνάμε με συνολικό 4-1 γιατί ΠΑΟΚ είσαι και αν δεν βγεί λίγο η ψυχή δεν έχει αξία η ζωή.
Και ποιοι θα βάλουν 4 γκολ πες μας τώρα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πως περναει μια εβδομαδα μου λετε εμενα?
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Αυτή είναι πραγματικά η μεγαλύτερη τραγωδία απόψε.
Μια εβδομάδα από την ζωή μας κονιορτοποιηθηκε.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Πως περναει μια εβδομαδα μου λετε εμενα?
Καλό είναι να μην περάσει. Έτσι είμαστε στην Ευρώπη :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”