Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Мир

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Мир »

paokkerkir έγραψε:Αρχιζω και πιστεύω οτι του Ντιεγκο παιζει και να μην ειναι παπάς...
Ο Μπίσε χάλασε του Ντιέγκο.
Έστειλε μηνυμα “There can only be one Diego” σε Μποτο-Λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν την παλευω καθολου σημερα,δεν μπορω να χωνεψω τις λαλακιες που γινονται μονιμως σε αυτη την ομαδα...Θα ηθελα απαντησεις που δεν μπορω να παρω δυστυχως...Ξαναλεω αφηνεις 2 στοπερ του 1.8,τι ακριβως εγινε? Ειπε ο Μποτο στον Ιβαν θα σου φερω τον Νασμπεργκ τσαμπα και ειναι παικταρας? Του ειπε ο Ιβαν δεν δινω πανω απο 300.000 για στοπερ? Πουλας Τσολακ 3 μυρια και αφηνεις και τον Ακπομ με 800.000 συμβολαιο ενω εχεις πουλησει και τον Σφιντερφσκι 5 μυρια.Ειπε ο Μποτο στον Ιβαν θα σου φερω ενα φορ εξτρεμ απο Β Ισπανιας τεφαρικι ,δεν χρειαζεται να δωσουμε λεφτα η ειπε ο Ιβαν δεν δινω πανω απο 300.000 και για φορ? Τοσο αψηφιστα πηραν την Λεφσκι,ενω περσι καρδιοχτυπησαμε με την Μποιμιανς?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Νο μανει νο χανει

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Καλά σοβαρά τώρα, υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι μπορεί αυτό το συνονθύλευμα παικτών να γίνει ομάδα σε μία εβδομάδα και να διεκδικήσει τη πρόκριση?
Και μάλιστα με εις βάρος της σκορ 2-0 και με αντίπαλο σαφώς πιο έτοιμο και σε καλύτερη κατάσταση?

Καμία καταστροφή δεν είναι ο αποκλεισμός από το Κόνφερενς. Και μάλιστα μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερες μέρες για την ομάδα, αν αναγκαστεί ο ιδιοκτήτης να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να παρατήσει τις πολιτικές λιτότητας και standability που ακολούθησαν το ντάμπλ.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Gospi έγραψε:Νο μανει νο χανει

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τεκμηρίωσε με ποσά που δαπανήθηκαν από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και εσυ ρε evolution δικαιολογησε μου τον Τομας και τον Καργα σε δυο απο τις πιο κομβικες θεσεις του ροστερ...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Παίζουν κι άλλα @PAOKevolution. Νομίζω τα θέματα της ρωσσίας με την δύση έχουν επηρεάσει και τον δικό μας. Δεν είναι απλά τα πράγματα.
:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Πέμ 21 Ιούλ 2022, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Δεν βγαίνουν λέξεις να γραφτούν ότι αφορά το παιχνίδι μιας που το κλίμα δεν είναι καλό.

Ή αλήθεια είναι ότι το ελπιδοφόρο κι αισιόδοξο πρότζεκτ μας αποπροσανατολισε ολίγον ....
Ήρθαν πολλοί νέοι από έμπειρο άνθρωπο σε συνεργασία με έναν έμπειρο επίσης προπονητή.
Κι έτσι ξεχάσαμε αυτά που φωνάζαμε από πέρσι και μέχρι πριν τρεις μήνες.
Τρείς με τέσσερις έτοιμους, καλούς ποδοσφαιριστές.
Ήρθαν?
Φάνηκε ότι δεν έχουν έρθει.
Εύχομαι να μην είναι αργά.

Άλλη μια φορά. Υπομονή..... και καλή τύχη!
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Όσοι "τα γράψατε" μήπως "τα γράψατε" και για τον Σαστρε που έπρεπε να παίξει οπωσδήποτε αντι του γέρου ? Όλοι δικαιωμένοι απόψε ...

Ο Κουρτιτς και ο Αουγκούστο αν δε θέλουν να είναι στην ομάδα να πάνε στο καλό.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Δεν είναι μόνο ότι οι νέοι όλοι έδειχναν από μέτριοι ως κακοί.

Οι περσινές σταθερές έδειχναν ακόμα χειρότερες.

Εκνευρισμός, πειράματα χωρίς λόγο, αλλαγές πανικού.

Είναι τόσο αποκαρδιωτικη η πρώτη εικόνα που ειλικρινά δεν ξέρω τι λείπει.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Αναφέρομαι στο νο μανει νο χανεϊ του Γκοσπι. Δεν μίλησα για το ρόστερ. Αν το ρόστερ αξίζει ή όχι, θα το δούμε τον Μάϊο. Εγώ θέλω τεκμηρίωση για τα λεγόμενα του Γκοσπι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

astral έγραψε:Όσοι "τα γράψατε" μήπως "τα γράψατε" και για τον Σαστρε που έπρεπε να παίξει οπωσδήποτε αντι του γέρου ? Όλοι δικαιωμένοι απόψε ...

Ο Κουρτιτς και ο Αουγκούστο αν δε θέλουν να είναι στην ομάδα να πάνε στο καλό.
Μπορω να μιλησω μονο για τον εαυτο μου...Αν δεις τι εγραψα σημερα,αυτο δεν ηταν γιατι ο Λουτσεσκου θελει να ξεκινησει τον Βιερινια,εγραψα χαρακτηριστικα πως βαρανε οι καμπανες για τον Σαστρε αν προτιμαται ο Βιερινια και για το ματι του Μποτο που τον επελεξε και τον αγορασε...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

PAOKevolution έγραψε:Αναφέρομαι στο νο μανει νο χανεϊ του Γκοσπι. Δεν μίλησα για το ρόστερ. Αν το ρόστερ αξίζει ή όχι, θα το δούμε τον Μάϊο. Εγώ θέλω τεκμηρίωση για τα λεγόμενα του Γκοσπι.
Και εγω σου λεω οτι τα 1.8 της αμυνας εγιναν 500.000 και τα 8 μυρια πωλησεων και το 1.6 μισθων εγιναν 1+1 για τον Τομας των 400.000.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Όλοι τον είδαμε τον Σαστρε και λέγαμε να μείνει. Γνωστές οι αδυναμίες του αλλα Τόσο κακό δεν τον περίμενε κανένας προφανώς. Αλλά φαίνεται ότι ο προπονητής γνωρίζει πολύ καλύτερα την κατάσταση του καθε παίκτη τη δεδομένη στιγμή και γι'αυτό δεν ήθελε να τον ξεκινήσει.

Το συμβόλαιο του Βαρελά είναι πλέον ο Ιγκι. Μην υπερβάλλουμε με τα νούμερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Πέμ 21 Ιούλ 2022, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δεν είσαι μωρό Δημήτρη. Μην μιλάς επιλεκτικά. Είπα, Ιανουάριο μέχρι σήμερα. Απλά και όμορφα. Το νέο μανει το χανεϊ δεν καταλαβαίνω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”