ΛΕΦΣΚΙ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Roarrr

Re: ΛΕΦΣΚΙ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Roarrr »

Ρε παιδιά, θα σας πω εγώ πιο είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι νομίζουμε ότι έχουμε πολύ καλήτερη ομάδα απο την λέφσκι. Εκεί είναι το πρόβλημα. Οταν το συνειδητοποιήσουμε και το αποδεχτούμε θα ηρεμίσουμε όλοι μας.

Δεν φταίει το εξτρέμ μας, ο ζίβκοβιτς δλδ, που παίρνει όσο η μισή ομάδα της levski αλλά αυτός που του τα δίνει και ανεβάζει τις προσδοκίες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Roarrr την Πέμ 21 Ιούλ 2022, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

skalon έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:
skalon έγραψε:ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ!!!
Ομάδα χειρότερη και από αυτή των σαρδελών!

Δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να σχολιάσω, να εξηγήσω, να δικαιολογήσω, να αισιοδοξήσω...

Αυτή η ομάδα ΔΕΝ αξίζει να προκριθεί, ακόμα και αν παίξει διαστημική μπάλα στο 2ο παιχνίδι!

ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ...
Άλλη μία χρονιά χαμένη πριν ξεκινήσει καν...
Ημαρτον ρε γαμωτο

κακη εμφανιση σημερα

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ

τι ειναι αυτα τα "δεν αξιζουμε να προκριθουμε ακομα και αν παιξουμε καλα" ρε πστ μου;

Θα τρελαθω ωρες ωρες εδω μεσα
Εγώ τρελάθηκα με αυτά που είδα πριν από λίγο...
Ή καλύτερα, με αυτά που ΔΕΝ είδα.

ΔΕΝ είδα ούτε ένα κοντρόλ της προκοπής!
ΔΕΝ είδα ούτε μία πάσα της προκοπής (ούτε στα 2 μέτρα)!
ΔΕΝ είδα ούτε ένα κερδισμένο σπριντ!
ΔΕΝ είδα ούτε έναν συνδυασμό, ούτε έναν αυτοματισμό!
ΔΕΝ είδα ούτε ένα σουτ της προκοπής!
ΔΕΝ είδα ούτε μία κερδισμένη μονομαχία!
Είδα ΜΟΝΟΝ μία κερδισμένη κεφαλιά! (αυτή του Κάργα στο στημένο).

Και αν θέλετε να συζητήσουμε ποδοσφαιρικά, τότε με δεδομένο ότι οι παίκτες μας είναι σίγουρα ΠΟΛΥ καλύτεροι από της Λέφσκι, η ΤΡΑΓΙΚΗ αυτή εικόνα έχει έχει ονοματεπώνυμο...
ουτε εγω τα ειδα αυτα και απογοητευτηκα

τι σχεση εχουν με αυτα που γραφεις πριν;;;;
skalon έγραψε: Αυτή η ομάδα ΔΕΝ αξίζει να προκριθεί, ακόμα και αν παίξει διαστημική μπάλα στο 2ο παιχνίδι! Άλλη μία χρονιά χαμένη πριν ξεκινήσει καν...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Εμένα με προβληματίζει το ότι 90 λεπτά δεν κάναμε τίποτα.

Πιστεύω στο πρότζεκτ, αλλά μετά από όλα τα φιλικά και το σημερινό επίσημο, οπου επαναλαμβάνω δεν κάναμε ούτε έναν συνδυασμό σε 90 λεπτά, προβληματίζομαι με την τεχνική ηγεσία. Ο ΠΑΟΚ πέρυσι δεν έπαιζε τίποτα, αλλά και φέτος βλέπω ανούσιο build up και μιά ομάδα που όταν φτάνει στην περιοχή του αντιπάλου δεν ξέρει τί ακριβώς να κάνει.

Για μένα δεν νοείται ομάδα χωρίς αμυντικό χάφ. Σήμερα μου βάζει Σβάμπ Αουγκούστο, μιλάμε για παίκτες 8άρια αργούς που δεν κάνουν τρανζίσιον. Εκτεθήκαμε πολλές φορές γιατί αυτοί οι δύο ΔΕΝ μπορούν μαζί. Ο ΠΑΟΚ θέλει ένα ταχυδυναμικό σκύλο 6άρι, διαφορετικά θα τρώμε στην κόντρα γκόλ.

Επίσης στα άκρα έχουμε αδυναμίες τόσο αμυντικές, όσο και επιθετικές. Ούτε ο Σάστρε ούτε ο Σοάρες φαίνονται ιδιαίτερα γρήγοροι ή τουλάχιστον καλοί αμυντικά. Για τον ΠΑΟΚ αυτές είναι θέσεις κλειδιά.

Μετά η ιστορία με το σέντερ φορ. Νομίζω αυτό που είδαμε σήμερα, η ομάδα να έχει μόνο ένα σέντερ φόρ, έναν 18άχρονο που πρώτη φορά παίζει, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.

Το ποδόσφαιρο τιμωρεί όταν δεν το παίρνεις σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Roarrr έγραψε:Ρε παιδιά, θα σας πω εγώ πιο είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι νομίζουμε ότι έχουμε πολύ καλήτερη ομάδα απο την λέφσκι. Εκεί είναι το πρόβλημα. Οταν το συνειδητοποιήσουμε και το αποδεχτούμε θα ηρεμίσουμε όλοι μας.

Δεν φταίει το εξτρέμ μας, ο ζίβκοβιτς δλδ, που παίρνει όσο η μισή ομάδα της levski αλλά αυτός που του τα δίνει και ανεβάζει τις προσδοκίες.
Ποιοτικά είσαι αρκετά χαμηλά και πληρώνεις υπεραξία. Δεν είναι μόνο ο Ζίβκοβιτς είναι κι άλλοι. Το μεγάλο θέμα είναι εκεί, ότι στην πραγματικότητα δεν έχεις και καμμιά μεγάλη ποιότητα στην τελική. Με Μαρσέιγ άμα θυμηθείτε ποιος ήταν ο καλύτερος μας παίκτης στην Τούμπα όταν παιζόταν η πρόκριση θα καταλάβετε γιατί δεν έχουμε αρκετή ποιότητα...
:pano:
petros09

Δημοσίευση από petros09 »

Είχα τις φοβίες μου γιατί παίζαμε πρώιμο ματς είναι με ομάδα που έχει μεγάλο ενθουσιασμό και πολύ υψηλό κίνητρο, συν ότι εμείς βρισκόμαστε ουσιαστικά σε φάση ανανέωσης και αναδιοργάνωσης, καθώς και απόκτησης παιχτών κατα βάση στοιχήματα, αλλά κακά τα ψέματα τέτοια τραγική εμφάνιση δεν την περίμενα...με τιποτα.

Ασύνδετη και χωρίς διάθεση όλη η ομαδα. Και άντε το πρώτο το αντιλαμβανόμαστε, το δεύτερο γιατί; Γιατί τόσο νωθροί και νωχελικοί; Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω έναν διακριθεντα.

Όσο για τη ρεβάνς...μακάρι να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Αλλά είμαστε με την πλάτη στο τοίχο,,,

Αυτό πάντως που ζήλεψα σήμερα ήταν η κερκίδα, η ΑΓΑΠΗ, η αυταπάρνηση των οργανωμένων της Λέσφκι. Η δική μας αλήθεια πόσα χρόνια έχουν να κάνουν κάτι αντίστοιχο; Υποτίθεαι και σε περίοδο με βάση τίτλων, να είναι η χρυσή μας εποχή! και συνεπώς θα έπρεπε να μιλαμε για ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ και ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ! Αμ πως.!! πάρτε μπούκες, επισόδια, τιμωρίες και συνθήματα ύμνους για drugs, violence Και τουπέ και καλά πόσο ....χούλιγκανς είμαστε.

Η Τούμπα, πλην οργανωμένων, εννοείται θα βοηθήσει. Όπως πάντα κάνει ο απλός κόσμος που ξηλώνεται με τα διαρκείας του αλλά το κάνει γιατί θέλει εκεί πάντα να βοηθάει. Οι οργανωμένοι της Θεσσαλονίκης αλήθεια τι θα κάνουν; εκτός ότι έκλεισαν την 4, φυσικά όχι μόνο δεν θα βοηθησουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ, αλλά επί 90' το κλασικό θα φωνάζουν για Ναρκωτικά, μαστούρες και πρέζες...Έτσι αντιλμβανονται πλέον την στήριξη και την ατμόσφαιρα στην Τούμπα. Εδώ και χρόνια αυτό ζούμε....

Βλέπετε από την άλλη, τι γίνετε και στην γειτονιά... ομάδα χωρίς τίτλο 52 χρόνια και χαμός στο γηπεδό τους. Αγάπη για την ομάδα τους. Με συνδεσμους να είναι ΕΝΑ με τον κόσμο και όχι αποκομμένοι.

Δεν το συζητώ είναι η χεορότερη φάρα. Τρύπιοι μια ζωή! Από την ίδρυση τους, τα φιλικά με τους ναζί στην κατοχή, με τον ρόλο της Φιλλιπινέζας που είναι και γουστάρουν από πάνω! Αλλά σε θέματα συσπείρωσης, παιδωμαζόματος, υποστήριξης και οργάνωσης πως αλήθεια να συγκριθούν με τα δικά μας "καμένα";

Εδω οι δικοί μας πλακώνονται μεταξύ και βρίζουν ο ένας τον άλλον! Πως αλήθεια συνεπώς να εχουμε απαιτηση για όραμα για ένα νεο μεγαλείο οιπαδικού κινήματος.;; που κανονικά αυτό θα έπρεπε να είναι ο στόχος, αλλά με IQ που έχουν πάμε με χίλια στο κατήφορο και στο γκρεμό οπαδικά... και το χειρότερο, η πλατιά μάζα το έχει αποδεχτεί!

Τέλος πάντων... Κανονικά, υπό κανονικές συνθήκες θα λέγαμε η Τουμπα θα πάρει την πρόκριση. Εδω είμαστε να μετρηθούμε πλέον και ως λαός... Γιατί καλομάθαμε και μόνο απαιτήσεις έχουμε αλλά από αυτοκριτική μηδέν.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ! :pano:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

buffalobill4 ,τι ατομικά χαρακτηριστικά είδες στους νέους παίχτες που πήραμε και δεν τα εκμεταλλεύτηκε ο Λουτσεσκου;
Ούτε κοντρόλ δεν μπορούσαν να κάνουν,ο δε Σοαρες που αγοράστηκε τρία μύρια, στην κυριολεξία 8/10 πάσες του είναι σε αντίπαλο.
Τους Ντελια και Νταντας τους ρίχνει κάτω η σκια των αντιπάλων.
Ο Σαστρε είναι πολύ χειρότερος από τον Κιβρακιδη.
Δεν ξέρω ρε παλικάρια, θεωρώ ότι έχουμε πάρει πολύ μεγάλα ρίσκα,ας περιμένουμε και ας έχουμε πίστη,εδω που τα λέμε δε μπορεί να γίνει και κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κριμα. σημερα χασαμε 20 λεπτα με μια ομαδα που επαιζε τελικο και εμεις ενα..πρωτο αγωνα μιας χρονιας...

τα θεματα που ειναι εμφανεστατα. η δημιουργια μπροστα. καθολου αυτοματες κινησεις, ολες οι πασες ειτε δυνατες ειτε λαθος.

Ποιοτικά δεν είχα θέμα. σωστά κοντρόλ, σωστές πάσες. Ταχυδυναμικά πολύ πίσω όμως...

η μεγαλυτερη αδυναμια, που ακομα απο περυσι, ανεξαρτητως παιχτων δε εχει λυσει ο λουτσεσκου, το τραζνισιον στην αμυνα. οι συνθηκες που θα χασεις τη μπαλα και ΔΕ θα βρεθεις με παιχτη λιγοτερο στην άμυνα. κλασσικο παράδειγμα το 2ο γκολ.

θεωρώ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ. δεν το βλέπω αλλιώς βάση της δυναμικής που έδειξαν οι 2 ομάδες. μια λεφσκι αν περιμένει, όπως σήμερα, 90 λεπτα στη τούμπα τον ΠΑΟΚ έχει 3 γκολάκια στο τσουβάλι της για πλάκα.

το θέμα είναι αλλου. ότι οι παίχτες, η ομάδα που δημιουργείται έχουν μια ΧΑΛΑΡΌΤΗΤΑ. αυτο φάνηκε στην αρχή του αγώνα.

τώρα, όσον αφορά ατομικά. Σάστρε, πρώτα από όλα. Πολύ μέτριος εν τέλει, δεν ξέρω αν είναι η προετοιμασία ή γενικότερα αλλά τον εξέθεσαν πολλάκις οι ΓΡΗΓΟΡΟΙ ακραίοι των βούλγαρων.

Σβάμπ, μόνο για πάγκο. υπάρχει δεν υπάρχει το ίδιο.

Ζίφκοβιτς, το πουλέν μου. Σήμερα ο χειρότερος παίχτης του γηπέδου. Το παίδί είναι σκασμένο, μπερδεμένο δεν ξερω τι, αλλά δεν είναι ο ζίφκο που έλεγα πως πήραμε αυτόν τον παίχτη στον ΠΑΟΚ.

Κοτάρσκι, πρέπει να βάλει μυαλό όταν είναι να κάνει εξόδους, κατα ττα άλλα μια χαρά.

Κουαλιάτα καλύτερα να μην πάρει αγώνες ακόμα. δείχνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποιότητα στις επαφές του αλλά δεν έχει ακόμα ουσία στις κινήσεις του.

Θέλουμε φορ. το λέω εδώ και κανα μήνα;;;;; αν δενγίνεται η φάση με ολιβέιρα, θέλουμε φορ μάγκες, είναι ηλίου φαεινότερον...

κτα τα άλλα, 3-1 το επομενο, παράταση και περνάμε με συνολικό 4-1 γιατί ΠΑΟΚ είσαι και αν δεν βγεί λίγο η ψυχή δεν έχει αξία η ζωή.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω θεωρω πως αυτος π δειχνει εντονα να αδικειται απο την θεση π παιζει ειναι τοσο ο Φ. Σοαρες οσο και ο Κουαλιατα. Ο πρωτος ειναι οχταρι και οχι δεκαρι και ο δεύτερος δειχνει κοντρολαρισμενος και με καλες μεταβιβασεις για δεκαρι, αλλα δεν δείχνει να ξερει να παιξει στην γραμμη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

obanebane έγραψε:buffalobill4 ,τι ατομικά χαρακτηριστικά είδες στους νέους παίχτες που πήραμε και δεν τα εκμεταλλεύτηκε ο Λουτσεσκου;
Ούτε κοντρόλ δεν μπορούσαν να κάνουν,ο δε Σοαρες που αγοράστηκε τρία μύρια, στην κυριολεξία 8/10 πάσες του είναι σε αντίπαλο.
Τους Ντελια και Νταντας τους ρίχνει κάτω η σκια των αντιπάλων.
Ο Σαστρε είναι πολύ χειρότερος από τον Κιβρακιδη.
Δεν ξέρω ρε παλικάρια, θεωρώ ότι έχουμε πάρει πολύ μεγάλα ρίσκα,ας περιμένουμε και ας έχουμε πίστη,εδω που τα λέμε δε μπορεί να γίνει και κάτι άλλο.
Στον ντάντας ότι μπορεί να πασάρει με την μια πράγμα που οσο και να περιμένω τον αγκουστο δεν θα το δω.
Στον Σοάρες που όντως κάνει πολλές λάθος πάσες ότι ήταν ο μόνος που μαζί με τσιγγάρα κατά τη γνώμη μου κόντραρε το αντίπαλο κέντρο σε αθλητικά χαρακτηριστικά. Δηλαδή οι άλλοι τον νγκολο κάντε είχαν; να τρέχει και να μην κάνει λάθος; όταν φύγανε όμως όπως στο δεύτερο γκολ ο Σβαμπ έτρεχε σαν εμένα και ο άλλος ο ανεκδιήγητος ο αγκουστο ούτε καν έτρεξε να μην πω καμία βαριά κουβέντα μου τον βγάλατε και μβπ προετοιμασίας.

Ο σαστρε είπα αναπολώ τευλορ.
Ο ζιφκοβιτς δεν ήταν καλύτερος του Κουαλιατα. Αυτού του Κουαλιατα.
Ο Τόμας ήρθε από τα γιοτ να παίξει μπάλα τώρα εδώ τι να πούμε, καλύτερα τσολακ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Πέμ 21 Ιούλ 2022, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:Σουρμε ελλειψε ενα φορ σημειο αναφορας
Να γεμιζει την περιοχη. Μεγα λαθος η μη αποκτηση του. Ο Μπραντον μπορει να ειναι παιχταρα αλλα θελεις χωρους. Οι μισες ομαδες στην σουπερ λιγκ θα παιζουν οπως η λεφσκι...
Αν δεν παρουμε εναν φορ κορυφης δυνατο τοτε θα σκοράρουμε με σταγονομετρο

Αυτό είναι σίγουρο!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

sourmenetes έγραψε:
Να γεμιζει την περιοχη. Μεγα λαθος η μη αποκτηση του. Ο Μπραντον μπορει να ειναι παιχταρα αλλα θελεις χωρους. Οι μισες ομαδες στην σουπερ λιγκ θα παιζουν οπως η λεφσκι...

Αυτό είναι σίγουρο!

Πάντως οι ρεπόρτερ δεν λένε για άλλο φόρ. Σε ένα μηνα θα επιστρέψει και ο Ολιβέιρα και τέλος.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Προφανώς και έχουμε πάρει μεγάλα ρίσκα. Κάτι σχετικά αναμενόμενο γιατί η ανανέωση δεν μπορούσε να περιμένει. Θα μπορούσαμε να τα μετριάσουμε αν είχαν αποκτηθεί 2-3 Ναρει ακόμα (παίκτες σχετικά έτοιμοι δηλαδή και μπαρούτοκαπνισμενοι σε καλουτσικα πρωταθλήματα).
Τώρα θα έχουμε σκαμπανεβάσματα που ξέραμε ότι θα έρθουν αλλά ελπίζαμε να μην στοιχίσουν. Και δυστυχώς το σημερινό ίσως στοιχίσει.
Η ομάδα ξεκινά να κτίσει κάτι καινούργιο. Θέλει σίγουρα υπομονή και γιατί έχουμε να κάνουμε με νέα παιδιά αλλά και γιατί από την δική μας πλευρά έχουμε ακόμα την ανάμνηση της προηγούμενης ομάδας που αποτελούνταν από παικταραδες.
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

markos4 έγραψε:
NikLiverpool έγραψε:Ξεσαλωστε.
Μπράβο ρε φίλε σε παραδέχομαι..Η είσαι πολύ αισιόδοξος στην ζωή σου ή παίρνεις καλά ναρκωτικά και ζεις στην nirvana σου...
Και το λέω γενικότερα για αυτά που γράφεις,όχι για το ξεσαλώστε..
Είμαι 41 χρόνων φίλε μου. Έχω δει τον ΠΑΟΚ στα σκατα. Όχι δε θα τρελαθώ τώρα.
Βαρέθηκα τους νεοπαοκτσηδες που χάρη στον Ιβάν μάθανε στα εύκολα.
Και ναι Έχω αρκετά άγχη στα ζωή μου για να παθαίνω και εγκεφαλικά για τον ΠΑΟΚ. Τα παιδιά μου δε θα τα μεγαλώσει ο ΠΑΟΚ αν πάθω εγώ τίποτα. Απλά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Photis έγραψε:
sourmenetes έγραψε:

Αυτό είναι σίγουρο!

Πάντως οι ρεπόρτερ δεν λένε για άλλο φόρ. Σε ένα μηνα θα επιστρέψει και ο Ολιβέιρα και τέλος.
Σορρυ αλλά ο ίδιος ο προπονητής αν θυμάμαι καλά το είπε.

Οι ρεπόρτερ το προηγούμενο Σάββατο δεν το είπαν;

Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καμιά 15αρια αποδεσμεύσεις-ΠΑΟΚ Β-δανεισμούς-πωλήσεις,
βλέπω.
Ψυχραιμία,πίστη και γερά στομάχια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”