ΛΕΦΣΚΙ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- episimos73
Re: ΛΕΦΣΚΙ-ΠΑΟΚ 2-0,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Είδα μόνο το δεύτερο. Πολύ το χάλι. Πιστεύω όμως ότι θα δούμε άλλη ομάδα σε επτά μέρες. Με καρδιοχτύπι αλλά θα περάσουμε.
ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ!!!
Ομάδα χειρότερη και από αυτή των σαρδελών!
Δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να σχολιάσω, να εξηγήσω, να δικαιολογήσω, να αισιοδοξήσω...
Αυτή η ομάδα ΔΕΝ αξίζει να προκριθεί, ακόμα και αν παίξει διαστημική μπάλα στο 2ο παιχνίδι!
ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ...
Άλλη μία χρονιά χαμένη πριν ξεκινήσει καν...
Δεν έχω καμία απολύτως όρεξη να σχολιάσω, να εξηγήσω, να δικαιολογήσω, να αισιοδοξήσω...
Αυτή η ομάδα ΔΕΝ αξίζει να προκριθεί, ακόμα και αν παίξει διαστημική μπάλα στο 2ο παιχνίδι!
ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ...
- sourmenetes
- Moderator
Μα δεν είναι ούτε τα φιλικά ούτε το πρώτο επίσημο ματς που θα σου δείξουν τα πάντα για έναν παίκτη.
Όχι ότι μπορεί να μην ισχύει απλά είναι νωρίς για να κριθεί ουσιαστικά ο κάθε παίκτης.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι ότι μπορεί να μην ισχύει απλά είναι νωρίς για να κριθεί ουσιαστικά ο κάθε παίκτης.
Αυτό που προέχει τώρα είναι να ΠΑΡΟΥΜΕ την πρόκριση με οποιοδήποτε τρόπο...Αν την πάρουμε, η ομάδα θα κάνει σίγουρα 3 διορθωτικές κινήσεις με έτοιμους παίκτες...
Όπως εξελίχθηκε το ματς το 2-0 είναι ένα καλό σκορ για να το γυρίσουμε. Αν παίζαμε με καλή ομάδα θα έδινα ελάχιστες πιθανότητες. Τα μπάτζετ αν είδα καλά είναι 50 με 10 εκ. Του πουστη ένας από τα 50 μυρρια κάτι θα κάνει.
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Ημαρτον ρε γαμωτοskalon έγραψε:ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ!!!
ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ...
κακη εμφανιση σημερα
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
τι ειναι αυτα τα "δεν αξιζουμε να προκριθουμε ακομα και αν παιξουμε καλα" ρε πστ μου;
Θα τρελαθω ωρες ωρες εδω μεσα
- thanos-xanthi
Δυστυχώς το τραγικό λάθος με το λαχείο ανέτοιμο Μπράντον αντι-Τσόλακ και τη μη αντικατάσταση Ακπομ, σε συνδυασμό και με την ατυχία με Ολιβέιρα καταστρέφει όλη τη χρονιά
- falconakis
Όπως είπε και κάποιος άλλος Ξεσαλωστε!!!
Η ομάδα τώρα θέλει στήριξη και οχι γκρίνια...
Ενας σοβαρός ΠΑΟΚ μπορεί εύκολα να το γυρίσει...
Εμπρός Αιτε Δικεφαλε!!!
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Η ομάδα τώρα θέλει στήριξη και οχι γκρίνια...
Ενας σοβαρός ΠΑΟΚ μπορεί εύκολα να το γυρίσει...
Εμπρός Αιτε Δικεφαλε!!!
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
- Dark Knight
Κάκιστη η ομάδα, τεράστια η ευθύνη Λουτσέσκου για το χαλι που παρουσίασε η ομάδα στο γήπεδο. Καμία προσαρμογή στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Ερασιτεχνική προσέγγιση .Μία μέτρια βουλγαρική ομάδα με απουσίες (!!!) φάνηκε σήμερα Ρεάλ απέναντί μας, για τον απλούστατο λόγο ότι εμείς ήμασταν άθλιοι με όλη τη σημασία της λέξης. Τυχόν αποκλεισμός θα μας γυρίσει πολλά χρόνια πίσω από κάθε άποψη. Και φυσικά σε μία τέτοια περίπτωση, δεν υπάρχει κανένα νόημα να φορτώσεις την ομάδα με άλλες 3-4 μετριότητες των 300-400 χιλιάδν € για να παίζεις μία φορά την εβδομάδα.
Ισχύει. Αλλά η ποιότητα φαίνεται κάτι λίγο, ιδίως με ομάδες Β κατηγορίας όπως η Λέφσκι. Γι'αυτό περιμένεις κυρίως από έτοιμους παίκτες να πάρουν αυτά τα παιχνίδια. Το μεγάλο μας θέμα είναι η έλλειψη ποιότητας έτοιμων παικτών. Κανείς από τους έτοιμους δεν έχει μεγάλη ποιότητα και εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα.sourmenetes έγραψε:Μα δεν είναι ούτε τα φιλικά ούτε το πρώτο επίσημο ματς που θα σου δείξουν τα πάντα για έναν παίκτη.

- theodorsalonika
Όταν ο προπονητής λουτσε λέει στον επαναληπτικό θα ναι άλλος αγώνας,θα έχουμε και μπισε μην φοβάστε...ο αφανας πάλι θα καθαρισει
-
Μην τρελενεσαι τα ιδια γραφοντουσαν και περσι...ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ!alexgarcia6 έγραψε:Ημαρτον ρε γαμωτοskalon έγραψε:ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ!!!
ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ-ΚΡΙΜΑ...
κακη εμφανιση σημερα
ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
τι ειναι αυτα τα "δεν αξιζουμε να προκριθουμε ακομα και αν παιξουμε καλα" ρε πστ μου;
Θα τρελαθω ωρες ωρες εδω μεσα
-
Εμένα το ότι η ομάδα είναι πύργος της Βαβέλ με ανησυχεί. Δηλαδή και πύργος της Βαβέλ και νέα παιδιά μαζί.
Στο πρωτο ημιχρονο παιξαμε καλυτερα. Ειχαμε κυκλοφορια, και καναμε καποιες φασεις. Στο δευτερο ηταν τραγικη η εικονα. Και αυτο ειναι το παραδοξο, οτι φαγαμε 2 γκολ στο "καλο" μας ημιχρονο.
Το γκολ μας εκοψε τα ποδια και οτι πλανο και να ειχαμε για σφιχτα, ξεσφιχτα πηγε περιπατο. Και τα δυο γκολ ουσιαστικα ειναι ευγενικες χορηγιες της αμυνας μας. Νομιζω μονο μια φαση απο οργανωμενη επιθεση φαγαμε. Αντιθετα εμεις ειχαμε 2 φασεις σε σετ παιχνιδι και 1-2 απο στημενα στο πρωτο ημιχρονο.
Στο δευτερο ειχαμε κατοχη, οι αλλοι ηταν 11 ατομα πισω απο το κεντρο αλλα δημιουργικα ημασταν για κλαματα.
Στη ρεβανς θα πρεπει να πιεσουμε ψηλα απο την αρχη, και για αυτο το λογο πιστευω οτι πρεπει να ξεκινησει ο Μιχαι αντι του Καργα, ελπιζω ο Λυρατζης και ισως και ο Μπισε. Αν μπει ενα γκολ στο πρωτο τεταρτο, μετα θα ειναι διαχειρισιμο το ματς.
Το γκολ μας εκοψε τα ποδια και οτι πλανο και να ειχαμε για σφιχτα, ξεσφιχτα πηγε περιπατο. Και τα δυο γκολ ουσιαστικα ειναι ευγενικες χορηγιες της αμυνας μας. Νομιζω μονο μια φαση απο οργανωμενη επιθεση φαγαμε. Αντιθετα εμεις ειχαμε 2 φασεις σε σετ παιχνιδι και 1-2 απο στημενα στο πρωτο ημιχρονο.
Στο δευτερο ειχαμε κατοχη, οι αλλοι ηταν 11 ατομα πισω απο το κεντρο αλλα δημιουργικα ημασταν για κλαματα.
Στη ρεβανς θα πρεπει να πιεσουμε ψηλα απο την αρχη, και για αυτο το λογο πιστευω οτι πρεπει να ξεκινησει ο Μιχαι αντι του Καργα, ελπιζω ο Λυρατζης και ισως και ο Μπισε. Αν μπει ενα γκολ στο πρωτο τεταρτο, μετα θα ειναι διαχειρισιμο το ματς.
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Ποια χρονια καταστρεφει ρε φιλος ακομα δεν εχει τελειωσει η προκριση;;;;;;;;;;;;thanos-xanthi έγραψε:Δυστυχώς το τραγικό λάθος με το λαχείο ανέτοιμο Μπράντον αντι-Τσόλακ και τη μη αντικατάσταση Ακπομ, σε συνδυασμό και με την ατυχία με Ολιβέιρα καταστρέφει όλη τη χρονιά