Levski Sofia - ΠΑΟΚ 21/7 20:00,NovaSports2HD
Re: Levski Sofia - ΠΑΟΚ 21/7 20:00,NovaSports2HD
Ο κουρτιτς έφαγε καλό μεσημεριανό και οι πάσες του φεύγουν στην εξέδρα
Έτσι και αλλιώς θα είναι θρίλερ...nunies4 έγραψε:Ένα γκολ με ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ τρόπο γιατί πάμε για θρίλερ στην ρεβάνς
Αντε λίγο θετική ενέργεια, μήπως γυρίσει!!!nunies4 έγραψε:Ένα γκολ με ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ τρόπο γιατί πάμε για θρίλερ στην ρεβάνς

- ΑποστόληςΑ
Ευτυχώς παίζουν την ίδια ώρα για να ευχαριστιεσαι παιχνιδιDimg4 έγραψε:Κι αλλοι εχουν πρωτο ματς, φαγανε ενα και ριξαν τριμπαλο σε μιση ωρα. Αλλα ξερω ξερω, γινε αρης κλπ κλπ.
Οχι οτι εφεραν παικτες προσωπικοτητες, ενω υποτιθεται εμεις εχουμε τα λεφτα και τον σκαουτερ για να φερουμε κουαλιατα
Ετσι, ευτυχως υπαρχουν και υψηλα iq σαν το δικο σου και καταλαβες τι ειμαι. Με ξεσκεπασες ατιμεomerta76 έγραψε:Ευτυχώς παίζουν την ίδια ώρα για να ευχαριστιεσαι παιχνιδιDimg4 έγραψε:Κι αλλοι εχουν πρωτο ματς, φαγανε ενα και ριξαν τριμπαλο σε μιση ωρα. Αλλα ξερω ξερω, γινε αρης κλπ κλπ.
Οχι οτι εφεραν παικτες προσωπικοτητες, ενω υποτιθεται εμεις εχουμε τα λεφτα και τον σκαουτερ για να φερουμε κουαλιατα

- kataramenos5
Απλα και ψυχραιμαgiapas έγραψε:Μια ενδεκάδα με 7 νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι είναι λογικό να έχει πολλά θέματα κουρδισματος. Ιδίως όταν τα περισσότερα πρόσωπα είναι νέοι παίκτες, όχι ιδιαίτερης αντικειμενικης αξίας που ευελπιστεις να αναδειχθούν στη διάρκεια της χρονιάς μέσα από τη δουλειά.
Με εξαίρεση το πρώτο, κρύο,γκολ, ο ΠΑΟΚ είναι όπως τον περίμενα. Καλύτερος από τον αντίπαλο, απλά όχι τόσο καλός ώστε να επιβληθεί άνετα. Δε θα κάτσω να πεθάνω γιατί οι 2-3 καλές ευκαιρίες μου τις έπιασε στο τσακ ο τέρματας τους ή πήγαν σύριζα αουτ.
Το παιχνίδι και η πρόκριση έχει δρόμο ακόμα, ειλικρινά στεναχωριεμαι με τους φίλους εδώ που δε μπορούν να κρίνουν αντικειμενικά τις δυνατότητες αυτή τη στιγμή της ομάδας και ξεσπουν σε οτιδήποτε απλά βρεθεί μπροστά τους. Προτείνω ψύχραιμη ανάγνωση της φάσης και υπομονη
-
Το να μιλας παντως στο τοπικ του αγωνα της ομαδας μας για την γειτονια ειναι το λιγοτερο εκνευριστικο..Dimg4 έγραψε:Ετσι, ευτυχως υπαρχουν και υψηλα iq σαν το δικο σου και καταλαβες τι ειμαι. Με ξεσκεπασες ατιμεomerta76 έγραψε:Ευτυχώς παίζουν την ίδια ώρα για να ευχαριστιεσαι παιχνιδιDimg4 έγραψε:Κι αλλοι εχουν πρωτο ματς, φαγανε ενα και ριξαν τριμπαλο σε μιση ωρα. Αλλα ξερω ξερω, γινε αρης κλπ κλπ.
- Dimitris_L4
Νομίζω ότι είναι το χειροτερο το ματς που έχω δει τα τελευταια 6-7 χρόνια... Μιλάμε για εμφάνιση ντροπή..
Πρώτη φάση στο 84 με μια ομάδα που δεν έχει αλλαγές. Καταπληκτικά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk