5. Pablo Gabriel García Pérez
- khaledfreepaok
Re: Pablo Garcia
και ο φιογκο σε μια σεντρα κοντρολαρε την μπαλα πεντακαθαρα με το χερι σουταρε απεκρουσε ο χαλκιας , ξανασουταρε στην επαναφορα και ο χαλκιας εδιωξε σε κορνερ , οταν η μπαλα ητανε εξω την επιασε και την βαρεσε βολε μπροστα στην 7.
ολα αυτα με διαιτητη τον καραφλο γιο μιας του πεζοδρομιου που πλαγιαζε με πολλους συντροφους.ο οποιος αν πιστευει οτι ειχε δικιο στην φαση με τον σορλεν με την αεκ θα επρεπε να δωσει και στον συναδελφο του τον ντιογκο(υπαλληλοι στον ιδιο εργοδοτη) μια κιτρινη για το χερι και μια για το βολε στην μπαλα.
αυτα.και μην ξαναμιλησετε για τον γκαρσια
ολα αυτα με διαιτητη τον καραφλο γιο μιας του πεζοδρομιου που πλαγιαζε με πολλους συντροφους.ο οποιος αν πιστευει οτι ειχε δικιο στην φαση με τον σορλεν με την αεκ θα επρεπε να δωσει και στον συναδελφο του τον ντιογκο(υπαλληλοι στον ιδιο εργοδοτη) μια κιτρινη για το χερι και μια για το βολε στην μπαλα.
αυτα.και μην ξαναμιλησετε για τον γκαρσια
Re: Victor Vitolo
gash στα πρόχειρα θα σου πω δυο στο τελευταίο φιλικό με τι sparta. στο παρακάτω video
http://www.youtube.com/watch?v=_f8RbNFJRys
στο 5:50 και στο 8:14 έως το 8:24 που στο τέλος δείχνει σαν να προσπαθεί να κρατηθεί να μη σπάσει στο ξύλο τον αντίπαλο του
και μιλάμε τώρα για ένα φιλικό που οι μονοι που δώσαμε δικαιώματα ήμασταν εμείς. δεν ήθελα να το σχολιάσω γιατί εύχομαι στα επίσημα να βάλουν μυαλό. αλλα δε μπορώ να μη πω ότι έτσι όπως πάνε , δύσκολα θα βγάλουμε ντέρμπι στην Ελλάδα χωρίς κoκkίνη με τις προκλήσεις που θα δέχονται.
μακάρι να διαψευστώ αλλα το πως οι παίκτες του ΠΑΟ πήραν τι κόκκινη του garcia στο παιχνίδι τις τούμπας , θα αποτελέσει οδηγό και για όλες τις υπόλοιπες ομάδες να κάνουν το ίδιο
στο 5:50 και στο 8:14 έως το 8:24 που στο τέλος δείχνει σαν να προσπαθεί να κρατηθεί να μη σπάσει στο ξύλο τον αντίπαλο του
και μιλάμε τώρα για ένα φιλικό που οι μονοι που δώσαμε δικαιώματα ήμασταν εμείς. δεν ήθελα να το σχολιάσω γιατί εύχομαι στα επίσημα να βάλουν μυαλό. αλλα δε μπορώ να μη πω ότι έτσι όπως πάνε , δύσκολα θα βγάλουμε ντέρμπι στην Ελλάδα χωρίς κoκkίνη με τις προκλήσεις που θα δέχονται.
μακάρι να διαψευστώ αλλα το πως οι παίκτες του ΠΑΟ πήραν τι κόκκινη του garcia στο παιχνίδι τις τούμπας , θα αποτελέσει οδηγό και για όλες τις υπόλοιπες ομάδες να κάνουν το ίδιο
Και βέβαια ξώφαλτση ρε φίλε... Αφού δεν τον πήρε γέμάτη, τί ήταν...?? Ξώφαλτση ήταν...!! Πήγε να του τη ρίξει και δεν τον πέτυχε καλά... Να δες το ξανά...gash04 έγραψε:Ξώφαλτση στον Τζιμπούρ ο Κοντρέρας?
Τι άλλο θα ακούσουμε απο αντικειμενικότητα και χωρίς παρωπίδες!
Περιμένω τις τουλάχιστον 10 φάσεις του Γκαρσία για βρώμικο παιχνίδι απο youtοube και θα ανακαλέσω ότι είπα για τον παίχτη.
Ναι αυτές με τις αγκωνιές και τις μπάτσες και τα κλωτσίδια που λες.
Απαραίτητος κανόνας να μην έχει προκληθεί ο παίχτης απο αντιπάλους του και να μην έχει συμβεί τίποτα σοβαρότερο στον αγώνα αυτόν νωρίτερα.
Να τα έλεγες για τον Βιτόλο ή τον Νάτσο αυτά οκ αλλά έτσι άντε παίρνουμε ένα πιστόλι και πυροβολούμε Κάκος style είναι κάπως αδερφέ...
http://www.youtube.com/watch?v=O98LY4ei7W0
Όσο για την αντικειμενικότητα και τις παρωπίδες μου... Νομίζω ότι είμαι και εγώ αρκετά γνωστός στο φόρουμ οπότε όλοι γνωρίζουν αν είμαι αντικειμενικός...
Όμως... Είπες κάτι... Αυτό...
"Απαραίτητος κανόνας να μην έχει προκληθεί ο παίχτης απο αντιπάλους του και να μην έχει συμβεί τίποτα σοβαρότερο στον αγώνα αυτόν νωρίτερα..."
Απο πότε υπάρχει αυτός ο "κανόνας" που ορίζει πότε δικαιολογείται ένας παίκτης να γίνει βίαιος και αντιαθλητικός...?? Δηλαδή αν σε μαρκάρουν δυνατά μετά ρίχνεις ένα κουτουλίδι και όλα μέλι-γάλα, είσαι καθαρός παίκτης μετά...?? Αν σε κλαδέψουν ρίχνεις ένα κλωτσομπούνι και καθάρισες...?? Αν σε χτυπήσουν ρίχνεις ένα μπουκέτο και ισοφάρισες...?? Και προφανώς μάλλον αυτός ο "κανόνας" θα πρέπει να ισχύσει μόνο για τους δικούς μας παίκτες, όχι και για τους άλλους...
Δεν είναι λογική αυτή...
Είναι γαυρο-λογική... Τα δικά μας δικά μας... Και τα δικά τους πάλι δικά μας...!! Έτσι κάνουν οι γαύροι...
Όπως και οι βάζελοι... Ευνοούνται όλη τη σαιζόν 20 παιχνίδια και αδικούνται σε ένα (αυτό με το γαύρο) και τσιρίζουν και κλαίγονται μετά ότι είναι αδικημένη ομάδα... Ξεχνάνε τα υπόλοιπα που ευνοήθηκαν...
Δεν μπορώ να κάνω ότι και αυτοί... Είμαι ΠΑΟΚ... Που σημαίνει περηφάνια και αξιοπρέπεια... Αν θέλω να σε βαρεσω σε βαράω και μετά σου λέω "ναι ρε μ@λάκα σε βάρεσα αντε και γ@μησου"... Δεν λεω "συγνωμη κύριε διαιτητά καταλαθος εγινε δεν ειδατε καλα οφθαλμαπατη ηταν"... (στυλ καραγκούνης)
Όσο για τις φάσεις... Ολοι τις γνωρίζουμε και τις θυμόμαστε... Προφανώς δεν έκοψα εγώ τα πόδια του Χαβίτο απο πίσω, ουτε εριξα μπουνια στον μαμακια, ούτε χαστούκισα τον Καφέ ντεμεκ καταλαθος, ούτε κυνήγησα τον Ντουντου και τον Λέτο στο γήπεδο, ούτε πλακώθηκα με το Σιμάο, ούτε εριξα σκαρια στην κοιλια του Μπελούτσι, ούτε πέταξα τον προπονητή μου παραπέρα, κτλπ, κτλπ... Μέχρι και στα φιλικά τώρα έκανε μανούρες... Και αντε πες οι μεξικανοι ηταν μαγκακια, ο φλωρος ολλανδος που εφαγε το χαστουκι στο κεντρο ντεμεκ καταλαθος επειδη πηγε δυνατα στη μπαλα τι ήταν ερειστικος και αυτος...?? Και οποιος είναι ερειστικός τον τρώμε...?? Τέλοσπάντων...
Όποιος ψάξει 10 λεπτά στο youtube θα τις βρει τις φάσεις, αν και νομίζω ότι δεν έχουμε τόσο επιλεκτικά ασθενή μνήμη ώστε να ξεχνάμε τόσο εύκολα ότι δεν μας συμφέρει, οπότε δεν χρειάζονται βιντεάκια... Προσωπικά, δεν τα βάζω εδώ γιατί είναι ανεβασμένα εκεί απο κάποιους γελοίους και οι έχουν άκρως προσβλητικά σχόλια για την ομάδα και τους παίκτες μας και δεν έχουν θέση εδω μέσα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Τρί 28 Ιούλ 2009, 17:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τέλοσπάντων, δεν νομίζω ότι έχουμε ελπίδα να συνεννοηθούμε σε αυτό το θέμα... Νομίζω ότι είναι σαν να μιλάνε οι μισοί Κινέζικα και οι άλλοι μισοί Αράβικα...!! Που να βγάλουμε άκρη...?? Ας το αφήσουμε... 

Εμένα με προβλημάτισε πολύ η συμπεριφορά ορισμένων στα φιλικά, που έκαναν αχρείαστα σκληρά μαρκαρίσματα...
Ελπίζω και εύχομαι, να μη τα πληρώσουμε ακριβά μέσα στη σεζόν.
Ελπίζω και εύχομαι, να μη τα πληρώσουμε ακριβά μέσα στη σεζόν.
Στην φάση με τον Κοντρέρας ποιος είναι ο βρώμικος αυτός που έριξε την ξώφαλτση κατά την γνώμη σου και κατά την δικιά μου γνώμη ποιο καθαρή κλωτσιά και ποιο δίκαιη αποβολή δεν υπάρχει ποιος είναι ο ποιο βρώμικος ο Κοντρέρας που ρίχνει την κλωτσιά ή ο παίχτης που πιάνει το γόνατο του και κάνει θέατρο?
Το ότι είσαι και γνωστός στο φόρουμ δεν σημαίνει ότι μπορεί να βλέπουμε τα πράγματα το ίδιο.
Μπορεί να μην είμαι εγώ ο αντικειμενικός φυσικά.
Όμως ακόμα και σήμερα σε προτρέπω πολύ μα πάρα πολύ προσεχτικά να διαβάσεις το ποστ στους μεγαλοεπιχειρηματίες που πολύ απλά σου παραθέτω απο που υποκινούνται όλα και τζάμπα συζητάμε τόσην ώρα.
Ακόμα και ο Γκαρσία να μην ήταν θα μπορούσε να αποδειχτεί βρώμικος ο Φιλομένο ο Κουτσιανικούλης κάποια στιγμή μελλοντικά.
Ναι είπα
Απαραίτητος κανόνας να μην έχει προκληθεί ο παίχτης απο αντιπάλους του και να μην έχει συμβεί τίποτα σοβαρότερο στον αγώνα αυτόν νωρίτερα...
Και αφορά τα βίντεο που λες ότι παίζουν στο ιντερνετ και είναι δεκάδες και είναι απόδειξη για το τι λέρα είναι ο Γκαρσία.
Τέλος αν είσαι διαθέσιμος είμαι πρόθυμος να παίξουμε ένα παιχνίδι.
Θα πάει κάπως έτσι.
Θα σου σπάσω 2 δόντια με μια αγκωνιά και εσύ θα κάτσεις.
Μετά θα μου ρίξεις με όλη σου την δύναμη μια γροθιά στο στομάχι και εγώ θα κάτσω όμως.
Στο τέλος όσοι θα είναι γύρω θα λένε πόσο φονιάς είσαι και πόσο βρώμικος είσαι.
Δεκτό?
Φυσικά σιγά μην κάτσεις.
Αυτά που λες ότι είναι τακτικές γαύρων και το τι θα έκανες αυτά έκανε και ο τύπος Γκαρσία.
Αυτό σημαίνει ότι είσαι βρώμικος?
Για τον Σιμάο μάλλον διέλαθε της προσοχής σου και ο τρόπος που πέφτει ο Σιμάο στο γόνατο του Γκαρσία και το ότι και εκεί υπήρξαν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά στην τελική.
Υ.Γ Περιμένω τα υπόλοιπα 8 βιντεάκια.
Το ότι είσαι και γνωστός στο φόρουμ δεν σημαίνει ότι μπορεί να βλέπουμε τα πράγματα το ίδιο.
Μπορεί να μην είμαι εγώ ο αντικειμενικός φυσικά.
Όμως ακόμα και σήμερα σε προτρέπω πολύ μα πάρα πολύ προσεχτικά να διαβάσεις το ποστ στους μεγαλοεπιχειρηματίες που πολύ απλά σου παραθέτω απο που υποκινούνται όλα και τζάμπα συζητάμε τόσην ώρα.
Ακόμα και ο Γκαρσία να μην ήταν θα μπορούσε να αποδειχτεί βρώμικος ο Φιλομένο ο Κουτσιανικούλης κάποια στιγμή μελλοντικά.
Ναι είπα
Απαραίτητος κανόνας να μην έχει προκληθεί ο παίχτης απο αντιπάλους του και να μην έχει συμβεί τίποτα σοβαρότερο στον αγώνα αυτόν νωρίτερα...
Και αφορά τα βίντεο που λες ότι παίζουν στο ιντερνετ και είναι δεκάδες και είναι απόδειξη για το τι λέρα είναι ο Γκαρσία.
Τέλος αν είσαι διαθέσιμος είμαι πρόθυμος να παίξουμε ένα παιχνίδι.
Θα πάει κάπως έτσι.
Θα σου σπάσω 2 δόντια με μια αγκωνιά και εσύ θα κάτσεις.
Μετά θα μου ρίξεις με όλη σου την δύναμη μια γροθιά στο στομάχι και εγώ θα κάτσω όμως.
Στο τέλος όσοι θα είναι γύρω θα λένε πόσο φονιάς είσαι και πόσο βρώμικος είσαι.
Δεκτό?
Φυσικά σιγά μην κάτσεις.
Αυτά που λες ότι είναι τακτικές γαύρων και το τι θα έκανες αυτά έκανε και ο τύπος Γκαρσία.
Αυτό σημαίνει ότι είσαι βρώμικος?
Για τον Σιμάο μάλλον διέλαθε της προσοχής σου και ο τρόπος που πέφτει ο Σιμάο στο γόνατο του Γκαρσία και το ότι και εκεί υπήρξαν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά στην τελική.
Υ.Γ Περιμένω τα υπόλοιπα 8 βιντεάκια.
Dimi αυτό που είδαμε εμείς ΞΑΝΑΕΛΠΙΖΩ, να το είδαν και αυτοί που πρέπει και να λάβαν ΗΔΗ μέτρα.
[quote="Petm"]gash στα πρόχειρα θα σου πω δυο στο τελευταίο φιλικό με τι sparta. στο παρακάτω video
Ρε εκει που λες απο το 8¨14 μεχρι 8¨24 τον κοιταει ρε..Σε λιγο θα μας πεις να προσεχει και πως κοιταει τον αντιπαλο...Δηλαδη τι θα επρεπε να κανει?καμια υποκλιση για να του δειξει το σεβασμο του??Δεν παιζουνε τεννις....
Ρε εκει που λες απο το 8¨14 μεχρι 8¨24 τον κοιταει ρε..Σε λιγο θα μας πεις να προσεχει και πως κοιταει τον αντιπαλο...Δηλαδη τι θα επρεπε να κανει?καμια υποκλιση για να του δειξει το σεβασμο του??Δεν παιζουνε τεννις....
Τζάμπα θα περιμένετε να δείτε κάτι διαφορετικό.
Και θα ξανατιμωρηθεί και αυτός και ο Βιτόλο και άλλοι ανάλογα τα συμφέροντα τους και τον αγώνα.
Είτε έχει νεύρα κάποιος παίχτης είτε δεν θα έχει.
Παραδείγματα πολλά απο το 1926 μέχρι σήμερα.
Το αντίθετο να δείτε θα είναι εξαιρετικά απίθανο.
Και θα ξανατιμωρηθεί και αυτός και ο Βιτόλο και άλλοι ανάλογα τα συμφέροντα τους και τον αγώνα.
Είτε έχει νεύρα κάποιος παίχτης είτε δεν θα έχει.
Παραδείγματα πολλά απο το 1926 μέχρι σήμερα.
Το αντίθετο να δείτε θα είναι εξαιρετικά απίθανο.
Τι συμφεροντα ρε φιλε??Να τιμωρηθουν αλλες 10 αγωνιστικες και να τους βριζουν ολα τα ΜΜΕ και ολη η νοτια ελλαδα????Αυτο μονο κακο μπορει να κανει στην καριερα του καθε ποδοσφαιριστη
Πιστεύεις τους νοιάζει η καριέρα κάποιου ποδοσφαιριστή?
Ή πιστεύεις πως δεν θα βρουν αφορμή να τιμωρηθούν κάποιοι παίχτες?
Μήπως θέλεις να σου πω πόσες φορές ο Γκαρσία πλήρωσε φέτος το χτύπημα στην λουλού?
Ή πιστεύεις πως δεν θα βρουν αφορμή να τιμωρηθούν κάποιοι παίχτες?
Μήπως θέλεις να σου πω πόσες φορές ο Γκαρσία πλήρωσε φέτος το χτύπημα στην λουλού?

"Φετος στην προετοιμασια, διαβασα Μπουσκάλια (-Ελεος ρε Παμπλο.
- Σκασε Ουγγρε...
-ΟΚ ρε συ, μην νευριαζεις), καθως και τις βιογραφιες του Γκαντι και της Φλόρενς Νάιτινγκέιλ. Τα εργα αυτα με σημαδεψαν, το ομολογω. Υποσχομαι πως απο εδω και μπρος θα ειμαι αρνι και δεν θα κοπανησω κανενα παλιοπου*τα του ΠΟΚ, ουτε καν τον Ντιογκο, τον βασιλια της που*τιας. Υποσχομαι ακομα να αρχισω το γκολφ και να σταματησω την ελευθερη τοξοβολια, να παψω να πηγαινω στου Φαρχαν και να αρχισω να βγαινω στο "Σαρκ", να αναθεωρησω τις σκεψεις μου για τοποθετηση των αποταμιευσεων μου στην εκτροφη πουμα και στην προστασια του κονδορα και να τα σπρωξω σε κανενα καλο αμοιβαιο κεφαλαιο με 30% rate of return. Πανω απο ολα ομως υποσχομαι να πατησω περιοχη, για να δω πως ειναι το χορταρι και εκει περα. Ειπα και ελαλησα."