Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet
- paok4kyriakos
Re: Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet
Απλα ελπιζουμε ολοι,οτι η κονεχ θα δωσει τον αγωνα σε καποιο ελευθερο καναλι,γιατι αλλιως θα πανε τα λεφτα που δωσανε χαμενα.
Ελαχιστοι εχουν κονεχ.
Ελαχιστοι εχουν κονεχ.
- WestBlock4
Re: Valerenga - P.A.O.K 30 Ιουλίου 2009
ρε παιδια μπορουμε να βρουμε πιο νορβηγικο καναλι θα μας δειξει ?? ρωτησα εναν τεχνικο κ μου ειπε οτι μαθε το καναλι κ θα το βρουμε απο το δορυφορο,,,,
Καλό είναι ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ τι έχει γραφτεί πριν ποστάρετε, γενική συμβουλή αυτό (αν μου επιτρέπετε).
Το κανάλι πιάνεται σχετικά εύκολα από Ελλάδα και είναι στον THOR στις 1W.
Το κανάλι πιάνεται σχετικά εύκολα από Ελλάδα και είναι στον THOR στις 1W.
Άντε γιατί με τα ποστς που κυκλοφορούν εδώ άρχισαμε να μαθαίνουμε και αστρονομία! Σε λίγο θα προσπαθήσουνε να γυρίσουμε την γη κόντρα στην κίνησή της για να ξεγελάσουμε τους νορβηγούς και να πιάνουμε εμείς την λήψη τους!

- WestBlock4
THOR ειναι πακετο? δηλαδη οπως hotbird??
ι εννοεις κατι αλλο?
ι εννοεις κατι αλλο?
Δορυφόρος είναι, (όπως οι hotbird) στις 1W, οι hotbird είναι στις 13Ε.
γ@μω το σπιτι τους και γ@μω τη μανα τους τι ειναι αυτα με τα μουνι@ η γ@μημενη νοβα δεινει φραγκα για τους γαυροβαζελους πληρωνω 10 χρονια για να δωσουν τα λεφτα μου και να δειξουν τους μπ@στ@ρδους μολις ειδα για conn-x και μου ηρθε να σπασω το pc καντε κατι παιδια θα τρελαθουμε αν δεν δουμε το ματς εγω παιρνω τωρα νοβα να φανε τα μπινελικια τους οχι οτι θα καταφερω τιποτα αλλα τουλαχιστον να ξεσπασω τα δινουμε στην ερτ τα δινουμε στη νοβα τη χωρα ειναι αυτη που ζουμε τι ειμαστε εμεις ρε μουνι@ εργοτελης η πανιωνιος? γ@μω τις επιχειρησεις σας και γ@μω το κρατος σας.να κανει και η δοιηκηση κατι δεν ξερω οτιδηποτε.
- paok4kyriakos
Αυτη είναι η καλύτερη λύση παιδια! Αμα έχετε δοριφορική βάλτε το στον Thor! Απλα να ρωτήσω δεν ειναι κωδικοποιημενο ετσι;
Είναι σε conax.
Μπορεί όμως, να βγει feed αλλά δεν πρέπει να πούμε τίποτα παραπάνω τώρα..........................
Αν είναι κάτι θα το πω πριν αρχίσει ο αγώνας και θα προσπαθήσω να είναι εγκαίρως.///
Μπορεί όμως, να βγει feed αλλά δεν πρέπει να πούμε τίποτα παραπάνω τώρα..........................
Αν είναι κάτι θα το πω πριν αρχίσει ο αγώνας και θα προσπαθήσω να είναι εγκαίρως.///
μονο οι αλοδαποι εχουν δορυφορικη οι αλβανοι και οι τουρκοι της θρακης εχουν για να βλεπουν τα καναλια των χωρων τους που να την βρουμε εμεις?
- ContrerasPablo
Βρε χαλαρώστε ΣΗΜΕΡΑ είναι ΤΡΙΤΗ, μέχρι την Πέμπτη έχουμε πολλές ώρες!!!
Μην σκάτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Κάτι θα γίνει και θα το δούμε .........
Τώρα το πως θα γίνει αυτό, στην τελική εγώ θα πληρώσω βιντεοκλήση
χεχεχε
Αλλά και να μην το δούμε πάλι ΠΑΟΚ θα μαστε

Μην σκάτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Κάτι θα γίνει και θα το δούμε .........
Τώρα το πως θα γίνει αυτό, στην τελική εγώ θα πληρώσω βιντεοκλήση
χεχεχε

Αλλά και να μην το δούμε πάλι ΠΑΟΚ θα μαστε

- ehemithos 199
- Επικοινωνία: