Συμφωνω απολυτα.obanebane έγραψε:Δεν ξέρω τι έχετε γράψει αλλά ο Αγκουστο είναι προκλητικά αδιάφορος, αν τον είχα μπροστά μου ,θα του κατέβαζα τα μούτρα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνω απολυτα.obanebane έγραψε:Δεν ξέρω τι έχετε γράψει αλλά ο Αγκουστο είναι προκλητικά αδιάφορος, αν τον είχα μπροστά μου ,θα του κατέβαζα τα μούτρα.
Ε ναι. Οχι οι αρμοδιοι π δεν φεραν ετοιμη λυση για αντικαταστατη του Τσολακ.dragon έγραψε:Ο κοταρσκι που έσπασε το πλευρο του Ολιβέιρα;Gospi έγραψε:Το οτι παιζουμε με.βασικο φορ τον 18χρονο εμφανως ανετοιμο Κουτσια, ποιος φταιει?
Το εχω πει, αυτο το @@@@ δεν εχει θεση στην ομαδα εδω και καιρο. Απο τοτε που παλευε να παρει κοκκινη στο σκουλικαου επρεπε να τελειωσει και οχι να λιβανιζεται. Αλλα θα μ πειτε, ποιος εχει @@@ στην ομαδα να το κανει.obanebane έγραψε:Δεν ξέρω τι έχετε γράψει αλλά ο Αγκουστο είναι προκλητικά αδιάφορος, αν τον είχα μπροστά μου ,θα του κατέβαζα τα μούτρα.
Προφανώς κ τρολάρω αλλά οι περισσότεροι θα λέγαμε σημερα γιατι δεν παιζει ο κουτσιας κ πως να υπογράψει κ λπ κλπGospi έγραψε:Ε ναι. Οχι οι αρμοδιοι π δεν φεραν ετοιμη λυση για αντικαταστατη του Τσολακ.dragon έγραψε:Ο κοταρσκι που έσπασε το πλευρο του Ολιβέιρα;Gospi έγραψε:Το οτι παιζουμε με.βασικο φορ τον 18χρονο εμφανως ανετοιμο Κουτσια, ποιος φταιει?
Βρε θελετε και τα λετε?