Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet

Ότι έχει σχέση με Multimedia που αφορούν τον ΠΑΟΚ μας...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: Valerenga - P.A.O.K 30 Ιουλίου 2009

Δημοσίευση από Realcon »

ioanmits
thank you very much.

Απλά τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Polis4

Re: Live αγωνες του ΠΑΟΚ στο Internet

Δημοσίευση από Polis4 »

Ρε κανενα νορβηγικο καναλι δεν 8α το δειξει να το ψαξουμε στο ιντερνετ???
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

vanroy έγραψε:Τελειωμένο είναι έβγαλε και ανακοινωση:
http://www.gazzetta.gr/content/view/41858/73/
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για πρόκριση στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League για τη σεζόν 2009-2010, αρχίζει στο conn-x tv sports! Το νέο αθλητικό κανάλι, εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του εκτός έδρας αγώνα με τη Βαλερένγκα στη Νορβηγία, για τον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.[/b] Συντονιστείτε στη νέα αθλητική συχνότητα και παρακολουθήστε, συναρπαστικές αναμετρήσεις".
pilotos έγραψε:Μήπως η ΠΑΕ ανακοινώνει συμφωνίες ,για ΕΝΤΟΣ έδρας και μόνο μεταδόσεις?
Eχει δίκιο ο pilotos, νομίζω.
Kατ'αρχήν, δε γνωρίζω εάν ένας σύλλογος (ο ΠΑΟΚ, εν προκειμένω) μπορεί να διαπραγματευτεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα και να αποκομίσει οφέλη από κάποιον ΕΚΤΟΣ έδρας αγώνα.

Απ'ότι ξέρω υπάρχουν κάποιες αμοιβαιότητες μετξύ των συλλόγων και των τηλεοπτικών τραστς.
Εχει η nova τα τηλεοπτικά δικαιώματα τού ΠΑΟΚ, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη;
Kόβει τον κώλο της να βρει μια φόρμουλα για το εκτός έδρας παιχνίδι ακόμα και αν αυτό μεταδίδεται από υπανάπτυκτη χώρα.
Εδω, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η ανακοίνωση που κυκλοφόρησε και αναδημοσίευσε ο vanroy, είναι ρεκλάμα της conn-x που θα έπρεπε να πανηγυρίζει γιατί βρήκε στα σκουπίδια τον αγώνα τού ΠΑΟΚ και παρ'ότι βρίσκεται στα σπάργανα είπε "γιατί όχι; Θα το μεταδώσουμε εμείς".

Δεν θα έχει κανένα όφελος η conn-x από αυτήν την μετάδοση και το εφ'άπαξ ενδιαφέρον της.
Δεν προλαβαίνει να έχει όφελος.

Εμένα με εκνευρίζει η αντιιδεολογική συμπεριφορά της nova΄απέναντι στη σιγουράτζα τού πελάτη της (ΠΑΟΚ και κατ'επέκταση εσείς και εγώ),
συμπληρωματικά, όμως και η στάση της ίδιας της ΠΑΕ θεωρώ οτι θα μπορούσε να γίνει κομψά πιεστικότερη.

Οχι, δεν περίμενα κανένα ψυχικό από την ΕΤ3.

Περίμενα όμως οι δύο πλευρές (Νοβα και ΠΑΟΚ) που τρώνε παντεσπανι μεταξύ τους, να είχαν μια πιο ειλικρινή συνεργασία.
Κανεις τους δε θα έβγαινε χαμένος.

Θεωρώ όμως και πάλι ότι ο επίσημος ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να αφήσει αυτή την ιστορία στην τύχη της.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Προτιμώ να δείξουν στιγμιότυπα, τραβηγμένα από κινητό.
λοοοοολ!!!!!
Άβαταρ μέλους
katernik
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από katernik »

Photis έγραψε:
katernik έγραψε:http://www.freewebs.com/katernik Για το ματς απόψε.
Θα είναι και το http://www.justin.tv/hellas_tv_ ανοιχτό/

:?
Και τι μας ενδιαφέρει ρε φίλε η αεκ44???ΠΑΟΚ δείχνει???

:?
Φίλε δες ημερομηνία που είναι γραμμένο το post και μετά γράφε τα παράπονα σου :shock: όσο για το ματς της πέμπτης θα δούμε αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα, είμαι Γερμανία και δεν πιάνω το connex-tv
Άβαταρ μέλους
htg

Η' θα το δούμε ή μούφα...

Δημοσίευση από htg »

Παίδες έψαξα λίγο τα νορβηγικά συστήματα και βρήκα ή κάτι ή τα πήρα τα @@ μου. Ή θα το δω το ματς live ή έχασα 11 ευρώ, οπότε όποιος μιλάει νορβηγικά καλό θα ήταν να μου πει τι σκατά έκανα. Πήγαινα λίγο πολύ στα τυφλά...

Μπήκα εδώ
http://live.tv2sporten.no/fotball/live/?kamp_id=428772

είναι το site από το κανάλι που δείχνει το ματς στη Νορβηγία.

έκανα κλικ στη μέση που λέει Valerenga-PAOK στον τίτλο Se kampen på ;;;;;;

Μου ανοίγει ένα παράθυρο και ζητάει ένα Silver κάτι της Microsoft, το έβαλα (free είναι) και στη συνέχεια αριστερά έχει αγώνες, στις 30.07 το δικό μας και πάτησα εκεί τέλος πάντων...Πατούσα διάφορα είναι η αλήθεια και δε θυμάμαι τι έλεγε, έκανα και register στα κουτουρού,πλήρωσα και γύρω στα 11€ με πιστωτική (αν κατάλαβα εβδομαδιαίο πακέτο), όλα καλά, και τώρα κάθε φορά που πατάω βγάζει κάτι σαν αναμονή, με πληροφορίες όπως οι ομάδες, το γήπεδο,ημέρα.

Τώρα το μόνο που φοβάμαι και δεν έχω ιδέα, είναι μήπως πλήρωσα για καμιά μαγνητοσκόπηση και ξενερώσω...Βέβαια χαλάλι τα 11 ευρώπουλα για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας, αλλά τουλάχιστον να το δούμε live.Αυτά...Όποιος θέλει και ξέρει ας μας πει τι είναι...Τουλάχιστον μην την πατήσει κι άλλος...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

αν το δουμε λογικα το θεμα δεν νομιζω οτι η connx tv εχει να κερδισει οικονομικα οφελη απο το συγκεκριμενο ματς γιατι δεν προκειται κανενας να βαλει connx tv για ενα μονο ματς αλλα και να θελει να βαλει δεν προλαβαινει.

οποτε μαλλον απλα θελαν να διαφημιστουν και θεωρω πολυ πιθανο αφου πετυχαν τη διαφημιση που ηθελαν αυριο η μεθαυριο να δωσουν τα δικαιωματα σε ελευθερο καναλι
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Απο το λίγο που κατάλαβα δεν πήγανε χαμένα τα λεφτά σου. Πρέπει να είναι κάτι σαν αυτό της NOVA και θα το δείξει live.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Καταρχήν διοίκηση δεν έχει κανέναν λόγο το ποιος θα πάρει τα δικαιώματα της τηλεοπτικής κάλυψης, ακόμα και εγώ μπορώ να πάω να διαπραγματευτώ τα δικαιώματα με την εταιρία στην Νορβηγία που έχει τα δικαιώματα της βαλερέγκα. Το κονεξ τβ αυτό που ήθελε να κάνει το έκανε και το μόνο που ήθελε ήταν να γνωστοποιήσει τις υπηρεσίες του στο κοινό γιατί κανείς έως τώρα δεν γνώριζε για το ευριζονικό ίντερνετ , πόσοι ήξεραν ότι τα δικαιώματα της φετινής πρέμιερ λιγκ και της πριμέρα ντιβισιόν τα έχει το κονεξ απλά από σήμερα το έμαθαν όλοι . Σε δυο μέρες δεν μπορεί κανείς να αποκτήσει το κόνεξ τβ εκτός αν έχει είδη κόνεξ. Προσωπική μου άποψη είναι ότι έως αύριο θα αλλάξουν πολλά και θα το δούμε το ματσάκι σε κάποιο ελεύθερο κανάλι καθώς το κόνεξ θα μεταπουλήσει τα δικαιώματα σε κάποιο κανάλι καθώς την δουλεία του την έκανε, έκανε τον κόσμο να μάθει για την ύπαρξη του και τις υπηρεσίες του και δεύτερο ποτέ ένα καινούριο προϊόν δεν θέλει να μπει στην αγορά με αρνητικά σχόλια
Άβαταρ μέλους
htg

Δημοσίευση από htg »

paok4kyriakos έγραψε:Απο το λίγο που κατάλαβα δεν πήγανε χαμένα τα λεφτά σου. Πρέπει να είναι κάτι σαν αυτό της NOVA και θα το δείξει live.
Μακάρι φίλος να το δούμε live, τα γκαφρά στα @@ μας! ΠΑΟΚ και δε ξέρω τι κάνω!!!
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

Αδερφε ειμαι σιγουρος οτι θα το δειξει η νοβα.........νομιζω βιαστηκες, αλλα εισαι καλο ΠΑΟΚτσακι και θα ανταμειφτεις με πολλα πρωταθληματα στη ζωη σου...... :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Θα το δείξει η nova???
Τι ξέρεις diniko???
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

τπτ, κραταω οτι δεν το ανακοινωσε ηΠΑΕ, +οτι δεν προλαβαινει νεος συνδρομητης να γραφτει 2 μερες πριν το ματς ως συνδρομιτης+οτι με ενα μικρο ποσο μπορει να το παρει καποιο ελευθερο καναλι που βρισκεται σε φορμα αυτη τη περιοδο (νοβασπορ ή ερτ) +οτι την Πεμπτη δεν εχει κατι ιδιαιτερο απο τηλεοπτικης αποψης +οτι ετσι νοιωθω..........προς το παρον μου φτανει αλλα ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΝΤΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ......
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Μακάρι desperando να έχεις δίκιο...
Μακάρι...
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

REalcon έγραψε:
pilotos έγραψε:
vanroy έγραψε:Συντονιστείτε στη νέα αθλητική συχνότητα και παρακολουθήστε, συναρπαστικές αναμετρήσεις".

Να μας έλεγε και τη συχνότητα..........

Ρε τα νούμερα, ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΑΙ,
Τους έχει βαρέσει η ζέστη..........................

Vanroy συμφωνούμε! Η ένστασή μου ήταν για τον γράφοντα./
Υπηρεσίες conn-x TV Βασικός Τιμοκατάλογος Τιμές Προσφοράς
Συνδυαστικό Προϊόν: conn-x TV + Filmclub* € 25,00 / μήνα € 15,00 / μήνα
Πακέτο Premium € 6,00 / μήνα € 6,00 / μήνα
Ενοικίαση ταινίας στο FilmExpress € 1,00 - € 4,50 € 1,00 - € 4,50
Αποκωδικοποιητής χωρίς σκληρό δίσκο* € 134,99 Δωρεάν
Αποκωδικοποιητής με σκληρό δίσκο* € 240,00 € 99,00
WiFi modem/ router* Διαφοροποιείται ανάλογα με το μοντέλο Δωρεάν

Επωφεληθείτε της μοναδικής προσφοράς και αποκτήστε και εσείς τώρα το conn-x TV με ΔΩΡΕΑΝ τον αποκωδικοποιητή & το WiFi modem/router.

* Τιμές προσφοράς. Ισχύουν μέχρι τις 30/09/09 (και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων για τον αποκωδικοποιητή και το WiFi modem/router) και προϋποθέτουν 12μηνη παραμονή στην υπηρεσία.
Το μειωμένο μηνιαίο τέλος ισχύει για 12 μήνες.
Το WiFi modem/ router δίδεται δωρεάν, για νέους πελάτες conn-x και για υπάρχοντες που δε διαθέτουν ήδη συμβατό modem με την υπηρεσία conn-x TV.

Μετά το πέρας της 12 μηνης παραμονής η χρέωση γίνεται βάσει του εκάστοτε ισχύοντος τιμοκαταλόγου για το Συνδυαστικό Προϊόν: conn-x TV + Filmclub!

Για την απόκτηση της υπηρεσίας απαιτείται:

conn-x 8Mbps ή 24Mbps
αποκωδικοποιητής και modem συμβατό με την υπηρεσία conn-x TV
Η υπηρεσία διατίθεται ήδη εμπορικά σε 25 μεγάλες πόλεις (Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Ρόδος, Νάξος, Κως, Θήρα, Σύρος, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Κιλκίς, Έδεσσα, Βέροια, Γιαννιτσά, Τρίκαλα, Κατερίνη) ενώ, σταδιακά μέσα στο 2009, θα διατεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες νομών.

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 19%.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ... και μετά λένε ότι σην Ελλάδα είναι δύσκολα οικονομικά.
σκατα πατημενα.στον οτε δουλευω.μ αυτες τις πιπες ασχολουμαστε καθε μερα και στελνουμε τον κακομοιρο τον κοσμο απο τμημα σε τμημα και δεν βρισκει ποτε κανεις ακρη(ειδικα με τον κονεξ τιβι).και γενικα το κονεξ ειναι οτι πιο αναξιοπιστο και τα μοντεμ ειναι κατι καμενα χρεπια.χωρις πλακα τωρα μην κανει κανεις το λαθος και βαλει κονεξ.εκ των εσω σας το λεω σαν συμβουλη
Απάντηση

Επιστροφή στο “Multimedia”