Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από DamoN »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Για μένα το μεγαλύτερο στοίχημα από αυτούς που έφερε ο Boto (εξακολουθεί να) είναι ο F. Soares, που δεν με έχει πείσει ότι άξιζε τα 2,5Μ (+ πιθανό bonus 0,5M) που δώσαμε στην Moreirense.
Εγώ κρίνοντας από το ποτενσιαλ του (βοηθανε τα χαρακτηριστικά του κι η σωματοδομή του ) νομίζω ότι κάναμε ληστεία και θα φανεί σε λίγα χρόνια .
Όπως όλους όσους πήρε νομίζω είναι ο πιο σίγουρος για να κάνει καριέρα .
Έτσι οπωσ Το βλέπω Το μεγάλο του στοίχημα είναι ο Κουαλιατα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προσωπικές εκτιμήσεις κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

joshua έγραψε:Τωρα σοβαρα ρε Damon πρωτος στην ιεραρχια τοσο αριστερα οσο και δεξια ο Βιερινια?
Ξαναλέω στο μυαλό του λουτσεσκου .
Joshua πρώτο παιχνίδι είναι με τις ιδιαιτερότητες του ( έδρα πχ)
Μόνο Ινγκασον νιώθει ακόμα . 4/5 καινούργιοι είναι πολύ για άμυνα και για λουτσεσκου κοουτς.
Υπομονή να δούμε πως θα πάει η χρόνια και θα παίξουν όλοι .
Εδώ περυσι έβαζε τειλορ Σιντκλει και εσιτι .
Εγω ήμουν σίγουρος για βιειρινια απλά με λυρατζη πίστευα θα την πατήσει ο σοαρες
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

DamoN έγραψε:...Εδώ περυσι έβαζε τειλορ Σιντκλει και εσιτι .
Αυτό ξαναπές το.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

nunies4 έγραψε:Και εγω αυτο σκεφτηκα μολις το διαβασα.
Δεν νομιζω οτι ισχυει. Θεωρω οτι θα ξεκινησει ο Σαστρε.
Μπρο αν δεις το βιντεάκι της προπόνησης ο Ζιβκοβιτς έχει πίσω του τον βιειρινια στο τέλος που παίζουν διπλό .
Εκτός και αν και ο Ζιβκοβιτς λόγω ίωσης είναι αλλαγή.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

gergeo4 έγραψε:καλησπέρα παιδιά αλλη μια δύσκολη κατάσταση φενεται να περνά.Διάβασα όλα τα μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους.Αυριο λογικα θα βγω και απο το νοσοκομείο και ελπίζω να επιστρέψω χωρίς αλλα προβλήματα στη καθημερινότητά μου.Σας αγαπώ όλους συμφορουμίτες μου :pano:

Γιώργο ΜΠΡΑΒΟ ρε φίλε....αντε να ακούμε και κανένα καλό....εύχομαι να ήταν η τελευταία σου περιπέτεια....
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Θεωρω μεγαλο λαθος και την μη χρησιμοποιηση του Σαστρε, και την μη χρησιμοποιηση του Κουρτιτς. Ο Σβαμπ υποτιθεται εμεινε ως συμπληρωμα και μπακ απ, και ξαφνικα θα παιξει βασικος στο πρωτο ματς της σεζον?
Επισης δεν μ αρεσει η μη χρησιμοποιηση του Σοαρες. Αν δεν κανει ο Σοαρες για να παιξει βασικος ουτε με την Λεφσκι, τοτε καλυτερα να τον δωσουμε καπου δανεικο και να βρουν καποιον που να καλυπτει τον Λουτσεσκου.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αν δεν θεωρει τον Σαστρε ετοιμο εγω θα ξεκινουσα Ναρει δεξι μπακ.
Ναρει-Αντριγια πλευρα και τους παιρνεις παραμαζωμα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εν τω μεταξυ ουτε περσι ηταν καλος ο αρχηγος, πολλω δε μαλλον φετος που ακομη καλα καλα δεν τελειωσε η προετοιμασια. Σε ενα φιλικο τον ειδα, και ηταν επικινδυνος πισω. Η πολυ εμπιστοσυνη του Λουτσεσκου στην "εμπειρια" τον τυφλωνει οσον αφορα στις πραγματικες τους δυνατοτητες, και μας κοστισε και περσι το πρωτο τριμηνο. Ελπιζω ν μην την φαμε και φετος μ αυτον τον τροπο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

nunies4 έγραψε:Αν δεν θεωρει τον Σαστρε ετοιμο εγω θα ξεκινουσα Ναρει δεξι μπακ.
Ναρει-Αντριγια πλευρα και τους παιρνεις παραμαζωμα
Παράτολμο αν δεν έχει δοκιμαστεί σε κάποιο φιλικό, ή έστω στην προπόνηση.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

80 ματς καριερας σαν δεξι μπακ Αποστολη. Σχεδον οσα και σαν δεξιος μεσος.
Την ξερει την θεση.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

sourmenetes έγραψε:Ο λόγος που έθιξα το θέμα δεν έχει να κάνει με το τζολη αλλά με τη νοοτροπία του κάθε τζολη και του περίγυρου του.

Τα ίδια είπα πριν 20 μέρες για τον κουτσια!

Αν δεν αγαπήσουν πρώτα την ομάδα που επένδυσε πάνω τους μόνιμα δούλοι του χρήματος θα είναι!

Δουλεψε αναδείξου και κατά 99% θα ανταμειφθείς!

Αν το μυαλό είναι μόνο πως και πότε θα φύγεις ίσως προσγειωθεις πολύ ανώμαλα αλλά μπορεί να είναι αργά.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πολυ σωστα και για την σωστη προσεγγιση απολυτη ευθυνη εχει το περιβαλλον του καθε παικτη......
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Πάντως αφού συνεχίζεται τα οφ τοπικ να πω και κάτι τελευταίο.
Αυτό που έρχονται και έρχονται καινούργιοι (καλοί κάτι την γνώμη μου παίχτες ) και οι παλιοσειρές δεν κουνιούνται από ενδεκάδα όταν Είναι υγιείς μπορώ να το ερμηνεύσω τρισημαντα
1. Πόσο καλός είναι ο λουτσεσκου και ποσό οργανωμένο και απαιτητικό τακτικά αυτό που παίζει
(Δεν γίνεται ο Σαστρε με το που ήρθε να έκανε παπαδες και τώρα όσο περνάει ο καιρός να μην τον καλύπτει )
2. Ποσό καλούς παίχτες είχαμε όταν ήταν στα ντουζενια τους
3. Ποσό ο λουτσεσκου πιστεύει στην ομοιογένεια και στην αυτοπεποίθηση ενός γκρουπ παιχτών που μαζί κάνανε παπαδες ( πολλοι θα πούνε ποσό κολλημένος είναι )
Διαλεχτέ και πάρτε χωρίς κανείς να ξέρει την εξήγηση :twisted:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gospi έγραψε:Θεωρω μεγαλο λαθος και την μη χρησιμοποιηση του Σαστρε, και την μη χρησιμοποιηση του Κουρτιτς. Ο Σβαμπ υποτιθεται εμεινε ως συμπληρωμα και μπακ απ, και ξαφνικα θα παιξει βασικος στο πρωτο ματς της σεζον?
Επισης δεν μ αρεσει η μη χρησιμοποιηση του Σοαρες. Αν δεν κανει ο Σοαρες για να παιξει βασικος ουτε με την Λεφσκι, τοτε καλυτερα να τον δωσουμε καπου δανεικο και να βρουν καποιον που να καλυπτει τον Λουτσεσκου.
Τον Σοαρες τον πιστεύουν στην ομάδα απλά θέλουνε να απελευθερωθει.

Το ότι δεν θα ξεκινήσει κάποιος στο πρώτο ματς της χρονιας δε νομίζω ότι αποτελεί ενδεικτικό.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Να το δεχθω αυτο που λες. Η χρησιμοποιηση Βιειρινια δεν βγαζει κανενα νοημα. Δεν ειναι ουτε πιο ετοιμος, ουτε σε καλυτερη κατασταση, ουτε ειναι τοσο καλυτερος στα αμυντικα του καθηκοντα. Το μονο που εχει σιγουρα ειναι προσηλωση και πεισμα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”