Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Ο λόγος που έθιξα το θέμα δεν έχει να κάνει με το τζολη αλλά με τη νοοτροπία του κάθε τζολη και του περίγυρου του.
Τα ίδια είπα πριν 20 μέρες για τον κουτσια!
Αν δεν αγαπήσουν πρώτα την ομάδα που επένδυσε πάνω τους μόνιμα δούλοι του χρήματος θα είναι!
Δουλεψε αναδείξου και κατά 99% θα ανταμειφθείς!
Αν το μυαλό είναι μόνο πως και πότε θα φύγεις ίσως προσγειωθεις πολύ ανώμαλα αλλά μπορεί να είναι αργά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα ίδια είπα πριν 20 μέρες για τον κουτσια!
Αν δεν αγαπήσουν πρώτα την ομάδα που επένδυσε πάνω τους μόνιμα δούλοι του χρήματος θα είναι!
Δουλεψε αναδείξου και κατά 99% θα ανταμειφθείς!
Αν το μυαλό είναι μόνο πως και πότε θα φύγεις ίσως προσγειωθεις πολύ ανώμαλα αλλά μπορεί να είναι αργά.
Πέρα από ταλέντο θέλει ωριμότητα κ ισορροπία στο περιβάλλον του κάποιος για να τα καταφέρει. Κ οταν λεω περιβαλλον δεν μιλάω για πρωην προπονητες αλλά οικογένεια κ μάνατζερ αυτό νομιζω εννοούσε κ ο Λουτσέσκου για Ντέλια Κουτσια.
Βέβαια αν το θέμα μας είναι να κραξουμε Λουτσέσκου θα βλέπουμε παντα φαντάσματα
Βέβαια αν το θέμα μας είναι να κραξουμε Λουτσέσκου θα βλέπουμε παντα φαντάσματα
Και απ τη μερια μας θα πρέπει να αγαπήσουμε τους παίκτες
Γιατί βλέπω τα τελευταία χρόνια πως αντί να ονειρευόμαστε μέλλον με κάποιον πιτσιρικά,αντί να ονειρευόμαστε τρόπαια με κάποιον πιτσιρικά,ονειρευόμαστε πόσο θα πουλήσουμε το κιλό στην μονόπολυ
Εδώ 7 στους 10 οπαδούς ονειρευόντουσαν πότε θα μοσχοπουλούσαμε τον Τζόλη,δεν θα το σκεφτόταν ο ίδιος;
Κορδελα κτλ
Γιατί βλέπω τα τελευταία χρόνια πως αντί να ονειρευόμαστε μέλλον με κάποιον πιτσιρικά,αντί να ονειρευόμαστε τρόπαια με κάποιον πιτσιρικά,ονειρευόμαστε πόσο θα πουλήσουμε το κιλό στην μονόπολυ
Εδώ 7 στους 10 οπαδούς ονειρευόντουσαν πότε θα μοσχοπουλούσαμε τον Τζόλη,δεν θα το σκεφτόταν ο ίδιος;
Κορδελα κτλ
τελικα ειμαστε καλυμμενοι στο δεξι μπακ? Γιατι αν παιξει ο αρχηγος, καλλιστα θα μπορουμε να παμε κ με μπισε στ αριστερα κ ζιφκο στο τερμα, μιας κ ο προπονητης τους εμπιστευεται... απλα τοτε δεν θα φταινε οι μεταγραφες
Υ.Γ πως καταληξαμε να κραζετε καποιοι τον 20χρονο τζολη, θαθελα μια εξηγηση. Δεν το λεω επειδη οντως εγω προσωπικα τον θεωρω παιχταρα που θα αφησει ιστορια, Το λεω επειδη καποιοι παρακαλαγατε για την επιστροφη του Σταφυλιδη... Δεν βρισκω λογικη σ αυτο ολο, αλλα νταξ ΠΑΟΚ ειμαστε οσο κ να με χει κουρασει αυτη η ασυναρτησια στην σκεψη καποιων συνοπαδων
Υ.Γ2 Μην κραξετε δν πολυγραφω ετσι κι αλλιως. Περυσι το προσπαθησα να συμμετεχω, αλλα εφαγα πολυ αποριψη απο συνοπαδους γιατι απλα δεν μ αρεσε το πλανου του Λουτσε. οποτε απλα παρακλουθω την φαγωμαρα των συνοπαδων μου κ τα κατα το δοκουν μπαν των διαχειριστων
Φιλια απο τον ασπρομαυρο Πειραια

Υ.Γ πως καταληξαμε να κραζετε καποιοι τον 20χρονο τζολη, θαθελα μια εξηγηση. Δεν το λεω επειδη οντως εγω προσωπικα τον θεωρω παιχταρα που θα αφησει ιστορια, Το λεω επειδη καποιοι παρακαλαγατε για την επιστροφη του Σταφυλιδη... Δεν βρισκω λογικη σ αυτο ολο, αλλα νταξ ΠΑΟΚ ειμαστε οσο κ να με χει κουρασει αυτη η ασυναρτησια στην σκεψη καποιων συνοπαδων
Υ.Γ2 Μην κραξετε δν πολυγραφω ετσι κι αλλιως. Περυσι το προσπαθησα να συμμετεχω, αλλα εφαγα πολυ αποριψη απο συνοπαδους γιατι απλα δεν μ αρεσε το πλανου του Λουτσε. οποτε απλα παρακλουθω την φαγωμαρα των συνοπαδων μου κ τα κατα το δοκουν μπαν των διαχειριστων

Το καλύτερο νέο. Να σαι πάντα γερός αδερφούλη.gergeo4 έγραψε:καλησπέρα παιδιά αλλη μια δύσκολη κατάσταση φενεται να περνά.Διάβασα όλα τα μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους.Αυριο λογικα θα βγω και απο το νοσοκομείο και ελπίζω να επιστρέψω χωρίς αλλα προβλήματα στη καθημερινότητά μου.Σας αγαπώ όλους συμφορουμίτες μου
-
Το καλυτερο νεο.-gergeo4 έγραψε:καλησπέρα παιδιά αλλη μια δύσκολη κατάσταση φενεται να περνά.Διάβασα όλα τα μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους.Αυριο λογικα θα βγω και απο το νοσοκομείο και ελπίζω να επιστρέψω χωρίς αλλα προβλήματα στη καθημερινότητά μου.Σας αγαπώ όλους συμφορουμίτες μου
Μπραβο ρε Γιωργο!
Εισαι παλικαρι.-
Αντε με το καλο
και παντα δυνατος!
ΠΑΟΚ εισαι.-

#gergeo4reloaded!!!!!!!!!!!!!
- ΑποστόληςΑ
Ο τζολης σε 2 χρονια δανεικος στον οαρηθ θα ειναι με τα μυαλα που κουβαλαει
Εχουμε ματς σημερα απο αύριο οι εξελίξειςΑποστόληςΑ έγραψε:Συνεχίζει να πλησιάζει ο Σοτέλδο;
- ΑποστόληςΑ
Free transfer για τον Botticelli από Roma στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το ινπαοκ. Οι Ιταλοί όμως διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 30%.
- sourmenetes
- Moderator
Αν θα διαβάσεις το τι έγραψα ίσως καταλάβεις τι ψεγω στη συγκεκριμένη υπόθεση.nikaia4 έγραψε:τελικα ειμαστε καλυμμενοι στο δεξι μπακ? Γιατι αν παιξει ο αρχηγος, καλλιστα θα μπορουμε να παμε κ με μπισε στ αριστερα κ ζιφκο στο τερμα, μιας κ ο προπονητης τους εμπιστευεται... απλα τοτε δεν θα φταινε οι μεταγραφες
![]()
![]()
Δεν κράζω!
Λέω το πως σκέφτεται ένα παιδιά βγαλμένο από τις Ακαδημίες και πόσο επηρεάζει το περιβάλλον.
- ΑποστόληςΑ
Καλά το έχουμε παραχέσει το θέμα: Όποιος κάνει κριτική σε κάποιον αντιμετωπίζει σχόλια τύπου: κράζεις παίκτη, γκρινιάζεις κλπ.
Αυτο παλι με τον Βιερινια δεξι μπακ σήμερα τι κουλο είναι? Aυτο δεν ειναι καμπανακι για Σαστρε αλλα το καμπαναριο της παναγιας των Παρισιων...
Και εγω αυτο σκεφτηκα μολις το διαβασα.
Δεν νομιζω οτι ισχυει. Θεωρω οτι θα ξεκινησει ο Σαστρε.
Δεν νομιζω οτι ισχυει. Θεωρω οτι θα ξεκινησει ο Σαστρε.
Περαστικά Γιώργο!!gergeo4 έγραψε:καλησπέρα παιδιά αλλη μια δύσκολη κατάσταση φενεται να περνά.Διάβασα όλα τα μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους.Αυριο λογικα θα βγω και απο το νοσοκομείο και ελπίζω να επιστρέψω χωρίς αλλα προβλήματα στη καθημερινότητά μου.Σας αγαπώ όλους συμφορουμίτες μου