Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο λόγος που έθιξα το θέμα δεν έχει να κάνει με το τζολη αλλά με τη νοοτροπία του κάθε τζολη και του περίγυρου του.

Τα ίδια είπα πριν 20 μέρες για τον κουτσια!

Αν δεν αγαπήσουν πρώτα την ομάδα που επένδυσε πάνω τους μόνιμα δούλοι του χρήματος θα είναι!

Δουλεψε αναδείξου και κατά 99% θα ανταμειφθείς!

Αν το μυαλό είναι μόνο πως και πότε θα φύγεις ίσως προσγειωθεις πολύ ανώμαλα αλλά μπορεί να είναι αργά.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Πέρα από ταλέντο θέλει ωριμότητα κ ισορροπία στο περιβάλλον του κάποιος για να τα καταφέρει. Κ οταν λεω περιβαλλον δεν μιλάω για πρωην προπονητες αλλά οικογένεια κ μάνατζερ αυτό νομιζω εννοούσε κ ο Λουτσέσκου για Ντέλια Κουτσια.
Βέβαια αν το θέμα μας είναι να κραξουμε Λουτσέσκου θα βλέπουμε παντα φαντάσματα
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Και απ τη μερια μας θα πρέπει να αγαπήσουμε τους παίκτες
Γιατί βλέπω τα τελευταία χρόνια πως αντί να ονειρευόμαστε μέλλον με κάποιον πιτσιρικά,αντί να ονειρευόμαστε τρόπαια με κάποιον πιτσιρικά,ονειρευόμαστε πόσο θα πουλήσουμε το κιλό στην μονόπολυ
Εδώ 7 στους 10 οπαδούς ονειρευόντουσαν πότε θα μοσχοπουλούσαμε τον Τζόλη,δεν θα το σκεφτόταν ο ίδιος;
Κορδελα κτλ
Άβαταρ μέλους
nikaia4

Δημοσίευση από nikaia4 »

τελικα ειμαστε καλυμμενοι στο δεξι μπακ? Γιατι αν παιξει ο αρχηγος, καλλιστα θα μπορουμε να παμε κ με μπισε στ αριστερα κ ζιφκο στο τερμα, μιας κ ο προπονητης τους εμπιστευεται... απλα τοτε δεν θα φταινε οι μεταγραφες

Υ.Γ πως καταληξαμε να κραζετε καποιοι τον 20χρονο τζολη, θαθελα μια εξηγηση. Δεν το λεω επειδη οντως εγω προσωπικα τον θεωρω παιχταρα που θα αφησει ιστορια, Το λεω επειδη καποιοι παρακαλαγατε για την επιστροφη του Σταφυλιδη... Δεν βρισκω λογικη σ αυτο ολο, αλλα νταξ ΠΑΟΚ ειμαστε οσο κ να με χει κουρασει αυτη η ασυναρτησια στην σκεψη καποιων συνοπαδων

Υ.Γ2 Μην κραξετε δν πολυγραφω ετσι κι αλλιως. Περυσι το προσπαθησα να συμμετεχω, αλλα εφαγα πολυ αποριψη απο συνοπαδους γιατι απλα δεν μ αρεσε το πλανου του Λουτσε. οποτε απλα παρακλουθω την φαγωμαρα των συνοπαδων μου κ τα κατα το δοκουν μπαν των διαχειριστων

Φιλια απο τον ασπρομαυρο Πειραια
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

gergeo4 έγραψε:καλησπέρα παιδιά αλλη μια δύσκολη κατάσταση φενεται να περνά.Διάβασα όλα τα μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους.Αυριο λογικα θα βγω και απο το νοσοκομείο και ελπίζω να επιστρέψω χωρίς αλλα προβλήματα στη καθημερινότητά μου.Σας αγαπώ όλους συμφορουμίτες μου
Το καλύτερο νέο. Να σαι πάντα γερός αδερφούλη.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

gergeo4 έγραψε:καλησπέρα παιδιά αλλη μια δύσκολη κατάσταση φενεται να περνά.Διάβασα όλα τα μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους.Αυριο λογικα θα βγω και απο το νοσοκομείο και ελπίζω να επιστρέψω χωρίς αλλα προβλήματα στη καθημερινότητά μου.Σας αγαπώ όλους συμφορουμίτες μου :pano:
Το καλυτερο νεο.-
Μπραβο ρε Γιωργο!
Εισαι παλικαρι.-
Αντε με το καλο
και παντα δυνατος!
ΠΑΟΚ εισαι.-
:nairepaok:
#gergeo4reloaded!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Συνεχίζει να πλησιάζει ο Σοτέλδο;
george89

Δημοσίευση από george89 »

Ο τζολης σε 2 χρονια δανεικος στον οαρηθ θα ειναι με τα μυαλα που κουβαλαει
george89

Δημοσίευση από george89 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Συνεχίζει να πλησιάζει ο Σοτέλδο;
Εχουμε ματς σημερα απο αύριο οι εξελίξεις
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Free transfer για τον Botticelli από Roma στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το ινπαοκ. Οι Ιταλοί όμως διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 30%.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

nikaia4 έγραψε:τελικα ειμαστε καλυμμενοι στο δεξι μπακ? Γιατι αν παιξει ο αρχηγος, καλλιστα θα μπορουμε να παμε κ με μπισε στ αριστερα κ ζιφκο στο τερμα, μιας κ ο προπονητης τους εμπιστευεται... απλα τοτε δεν θα φταινε οι μεταγραφες

Υ.Γ πως καταληξαμε να κραζετε καποιοι τον 20χρονο τζολη, θαθελα μια εξηγηση. Δεν το λεω επειδη οντως εγω προσωπικα τον θεωρω παιχταρα που θα αφησει ιστορια, Το λεω επειδη καποιοι παρακαλαγατε για την επιστροφη του Σταφυλιδη... Δεν βρισκω λογικη σ αυτο ολο, αλλα νταξ ΠΑΟΚ ειμαστε οσο κ να με χει κουρασει αυτη η ασυναρτησια στην σκεψη καποιων συνοπαδων

Υ.Γ2 Μην κραξετε δν πολυγραφω ετσι κι αλλιως. Περυσι το προσπαθησα να συμμετεχω, αλλα εφαγα πολυ αποριψη απο συνοπαδους γιατι απλα δεν μ αρεσε το πλανου του Λουτσε. οποτε απλα παρακλουθω την φαγωμαρα των συνοπαδων μου κ τα κατα το δοκουν μπαν των διαχειριστων

Φιλια απο τον ασπρομαυρο Πειραια
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Αν θα διαβάσεις το τι έγραψα ίσως καταλάβεις τι ψεγω στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Δεν κράζω!

Λέω το πως σκέφτεται ένα παιδιά βγαλμένο από τις Ακαδημίες και πόσο επηρεάζει το περιβάλλον.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Καλά το έχουμε παραχέσει το θέμα: Όποιος κάνει κριτική σε κάποιον αντιμετωπίζει σχόλια τύπου: κράζεις παίκτη, γκρινιάζεις κλπ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτο παλι με τον Βιερινια δεξι μπακ σήμερα τι κουλο είναι? Aυτο δεν ειναι καμπανακι για Σαστρε αλλα το καμπαναριο της παναγιας των Παρισιων...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και εγω αυτο σκεφτηκα μολις το διαβασα.
Δεν νομιζω οτι ισχυει. Θεωρω οτι θα ξεκινησει ο Σαστρε.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

gergeo4 έγραψε:καλησπέρα παιδιά αλλη μια δύσκολη κατάσταση φενεται να περνά.Διάβασα όλα τα μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους.Αυριο λογικα θα βγω και απο το νοσοκομείο και ελπίζω να επιστρέψω χωρίς αλλα προβλήματα στη καθημερινότητά μου.Σας αγαπώ όλους συμφορουμίτες μου :pano:
Περαστικά Γιώργο!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”