Έτσι μπράβο αδελφέ μου.Πάντα γερός & δυνατός από εδώ και πέραgergeo4 έγραψε:καλησπέρα παιδιά αλλη μια δύσκολη κατάσταση φενεται να περνά.Διάβασα όλα τα μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους.Αυριο λογικα θα βγω και απο το νοσοκομείο και ελπίζω να επιστρέψω χωρίς αλλα προβλήματα στη καθημερινότητά μου.Σας αγαπώ όλους συμφορουμίτες μου
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
-
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Ελα ρε Γιώργαρε, όλα καλά να πάνε!
Ας έρχονται καλά παιχτάκια και για την Β΄και για την Κ19.
Μαζί με τα δικά μας, να υπάρχει μια σωστή διαχείριση και να γίνουν μελλοντικές επιλογές για την Α'.
Ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει.
Ας έρχονται καλά παιχτάκια και για την Β΄και για την Κ19.
Μαζί με τα δικά μας, να υπάρχει μια σωστή διαχείριση και να γίνουν μελλοντικές επιλογές για την Α'.
Ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει.
Μπράβο Γιώργο είσαι μάγκας και παλίκαρος. Παρτο λαου λαου το αυριανό μη βιάζεσαι
μπραβο ρε μαγκα ,το ποιο ευχαριστο μυνημα ,θα επιστρεψεις οπως το λες χωρις προβληματα ,θετικη ενεργεια και ολα θα πανε ,οπως πανε καλα ......gergeo4 έγραψε:καλησπέρα παιδιά αλλη μια δύσκολη κατάσταση φενεται να περνά.Διάβασα όλα τα μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους.Αυριο λογικα θα βγω και απο το νοσοκομείο και ελπίζω να επιστρέψω χωρίς αλλα προβλήματα στη καθημερινότητά μου.Σας αγαπώ όλους συμφορουμίτες μου

- PAOK_Antarctica
- paokovios1974
- Σουριναμέζος
Συνεπώς η τετράδα των στόπερ στην Β ομάδα θα είναι οι Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Μοριτσέλι, Ζίλο, Μανωλιούδης? Με τον Κουλιεράκη βέβαια να λείπει σε αρκετά ματς καθώς όλα δείχνουν ότι θα μπαίνει συχνάα σε αποστολές της Α ομάδας. Not bad
ΥΓ. Σιδερένιος Γιώργο
ΥΓ. Σιδερένιος Γιώργο
- pagotatzis
- Kabamaru11
gergeo4 έγραψε:καλησπέρα παιδιά αλλη μια δύσκολη κατάσταση φενεται να περνά.Διάβασα όλα τα μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους.Αυριο λογικα θα βγω και απο το νοσοκομείο και ελπίζω να επιστρέψω χωρίς αλλα προβλήματα στη καθημερινότητά μου.Σας αγαπώ όλους συμφορουμίτες μου
Αγορινα,μετα απο μια πολυ κουραστικη μερα,διαβαζοντας τα νεα σου,μου εφυγε ολη η κουραση,με το καλο πισω στην βαση σου και σιδερενιος!
- black_star_ninja
Άντε μπράβο ρε συ!! Με το καλό να βγεις κ να επιστρέψεις. Καλή και γρήγορη ανάρρωση!gergeo4 έγραψε:καλησπέρα παιδιά αλλη μια δύσκολη κατάσταση φενεται να περνά.Διάβασα όλα τα μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους.Αυριο λογικα θα βγω και απο το νοσοκομείο και ελπίζω να επιστρέψω χωρίς αλλα προβλήματα στη καθημερινότητά μου.Σας αγαπώ όλους συμφορουμίτες μου
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 IIIυκ
Περαστικά σου Γεώργιε … όλα καλά εύχομαι …
Αύριο ο ΠΑΟΚ να σου χαρίσει αγαλιαση για να περάσουν όλα πιο εύκολα
Αύριο ο ΠΑΟΚ να σου χαρίσει αγαλιαση για να περάσουν όλα πιο εύκολα
- Kabamaru11
Ναι maceio,γι αυτον ειχε γραφτει,οπως ειχε ακουστει και για την αεκ.