Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
DimitrisS έγραψε:M@λακιες λοιπον γραφει το transfermarkt για τα υψη των ποδοσφαιριστων.
Να δειτε που θα ερθει ο Σοτελδο και θα ειναι κανα τερας, ψηλος, 1.90.

Όπως είναι στις κωμωδίες παρεξηγήσεων, που το νούμερο 6 στα δωμάτια των ξενοδοχείων γυρνάει ανάποδα και γίνεται 9.
- ΑποστόληςΑ
Ο Παναγιώτης Τζίμας, που πήγε δανεικός στον ΠΑΣ έχει γεννηθεί την 12.03.2001Maxpaok έγραψε:Πόσο χρονών είναι ο τζημας?
19? 18?
Ο Στέφανος Τζίμας που πέρυσι έπαιζε Κ17 (πλέον Κ19), την 06.01.2006
Το οτι πειθουμε παντως Ιταλο ,προερχομενο απο Ρομα ,να ερθει να παιξει στον ΠΑΟΚ Β το λες και βηματα μπροστα ως μεγεθος.
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο!gergeo4 έγραψε:καλησπέρα παιδιά αλλη μια δύσκολη κατάσταση φενεται να περνά.Διάβασα όλα τα μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους.Αυριο λογικα θα βγω και απο το νοσοκομείο και ελπίζω να επιστρέψω χωρίς αλλα προβλήματα στη καθημερινότητά μου.Σας αγαπώ όλους συμφορουμίτες μου
Εγώ το κερί θα το ανάψω πάντως, έστω και εκ των υστέρων.
- ΑποστόληςΑ
Όχι. Σαν να παίρνει τον Ζίλο στην Ρόμα Β΄.Jairo έγραψε:Σάν να παίρνει η Ρόμα τον Παναγιώτου στην Ρόμα Β
Ο Μποντιτσέλι έπαιζε στην Κ19 πέρυσι.
Δόξα σε ότι πιστεύει ο καθένας ο gergeo4 παίρνει εξιτήριο.Σιδερένιος φίλε μας και να είναι το τελευταίο. Στα του Ζαφείρη τώρα το downsizing συνεχίζεται απρόσκοπτα. Βρήκε τον Ιταλό που είναι σαν ξώγαμο του Πέλκα και του Κούλη Παπαδόπουλο. Σέντερ μπακ 1.80 με φλωρόφατσα ......Ρε σεις τρίζουν τα κάκκαλα του Ινσουαράλδε που πατούσε τους γάβροι με τις τάπες στη φάτσα....
Downsizing; Τι σημαίνει αυτό γιατί στο χωριό μου δεν το έχω ακούσει....
Υ.Γ. Γιωργαρε περαστικά και πάλι ρε φίλε!!!
Υ.Γ. Γιωργαρε περαστικά και πάλι ρε φίλε!!!
- Σουριναμέζος
Σημασία έχει πότε έγινε το data entry, προφανώς για τον συγκεκριμένο προστέθηκε το προφίλ στο transfermarkt όταν ήταν ακόμα στην Κ16 πχ οπότε του βάλανε το ύψος που είχε τότε, κάποια στιγμή θα το ανανεώσουν. Το ίδιο ίσχυε και για τον Andre Ricardo που τον έχει πολύ πιο κοντό από ότι είναι.DimitrisS έγραψε:M@λακιες λοιπον γραφει το transfermarkt για τα υψη των ποδοσφαιριστων.
Να δειτε που θα ερθει ο Σοτελδο και θα ειναι κανα τερας, ψηλος, 1.90.
Σε μικρές ηλικίες τα ύψη στο transfermarkt δεν είναι αξιόπιστα.
- iremidynami 4+
Μπραβο ρε φιλε, σιδερενιος!!gergeo4 έγραψε:καλησπέρα παιδιά αλλη μια δύσκολη κατάσταση φενεται να περνά.Διάβασα όλα τα μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους.Αυριο λογικα θα βγω και απο το νοσοκομείο και ελπίζω να επιστρέψω χωρίς αλλα προβλήματα στη καθημερινότητά μου.Σας αγαπώ όλους συμφορουμίτες μου
Πολυ χαρηκα!!
Μπραβο και στον Αποστόλη που σε σκεφτηκε και σε ολους οσους εκαναν το ιδιο.
@ τρομος
"ξωγαμο του πελκα και του κουλη παπαδοπουλου";
Επεσα απ'την καρεκλα χαχαχα!!!
περαστικά ρε παλίκαρε !!!gergeo4 έγραψε:καλησπέρα παιδιά αλλη μια δύσκολη κατάσταση φενεται να περνά.Διάβασα όλα τα μηνύματα και σας ευχαριστώ όλους.Αυριο λογικα θα βγω και απο το νοσοκομείο και ελπίζω να επιστρέψω χωρίς αλλα προβλήματα στη καθημερινότητά μου.Σας αγαπώ όλους συμφορουμίτες μου
Να είσαι πάντα καλά να βλέπεις την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ !