Γέρος έγραψε:Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε Όλους Αδέλφια μου.
Καλημέρα από την 44η Παγκόσμια Γενική Συνέλευση της COSPAR (Comitee on Space Research) που φέτος λαμβάνει χώρα στο κλεινόν άστυ των Αθηνών. Έτσι ο γέρος υποχρεώθηκε να επιστρέψει στην χαβούζα για πρώτη φορά μετά το 2016. Αν και η μετακίνηση μου έγινε με μεγάλες δυσκολίες δεν ήταν δυνατόν να γίνει διαφορετικά. Συνάντησα φίλους από όλο τον κόσμο που είχα χρόνια να δω.
Μου κακοφαίνεται αφάνταστα που θα χάσω τον αγώνα της Πέμπτης - έστω και τηλεοπτικά -. Εξαιρουμένων των ετών που με είχε εξορίσει το καθεστώς των χουντικών δεν έχασα αγώνα της Ομάδας, έστω τηλεοπτικά. Ακόμη και στο λυών - Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ 3-3, τον Μάρτιο του 1973, ταξίδεψα ακτοπλοϊκά από την Ν. Υόρκη για να δω την Ομαδάρα μας. Φυσικά με πληρωμένα έξοδα από την νυν γυναίκα μου (είναι Αμερικανίδα) και έξοδα επιστροφής από τα παιδιά της Ομάδας ρεφενέ, του Αείμνηστου Μητσάρα Παρίδη πρωτοστατούντος.
Ο Π.Α.Ο.Κ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ !!!
Π.Α.Ο.Κ. ΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ !!!
Τα λέμε μετά τις 24 του μηνός.
αδερφε μου ....επαθα σοκ...στην κυριολεξια απο θαυμασμο...απο αυτα τα λιγα που εγραψες ....με τις εμπειριες που κουβαλας....
και απο το...COSPAR...μια μικρη ερευνα λεει πολλα
αλλα και απο την...περιπετεια ...στην λυων....
να εισαι καλα ....φιλε μου ...και ελπιζω τις εμπειριες αυτες ...εστω ...τις ποιο λαιτ ...σαν μικρες αναφορες ....καποια στιγμη να αρχισεις να τις λες να ....μαθαινουμε και εμεις οι...ποπολαροι...
θαυμαστης σου ....γερο ...μου