Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
panpangr77

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από panpangr77 »

Χωρίς κοντό ο Λουτσε δεν μπορεί ,το θέμα έχουμε κοντό που αν τον βάλει να παίξει λίγο πιο κοντά στην περιοχή θα κάνει παπάδες. Ο Κουτσιας θα καλύψει κάθε κενό μπροστά . Όσο θα παίρνει παιχνίδια θα γίνεται καλύτερος . Όμως θα έπαιρνα και τέταρτο σέντερ φορ . Η χρονιά είναι περίεργη. Μουντιάλ,covid,το φορμάτ του πρωταθλήματος . Θέλουμε παίκτες και μεγάλο ρόστερ. Φέρτε τον κοντό και θα κόψει τα ουισκια ... Θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ ας κόψουν τις μαγκιές οι Μεξικανοί .
george89

Δημοσίευση από george89 »

Get shortyyyyyyyyyyyyy
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Nα το πω και πιο απλα...Εσεις θα δινατε το μονο νεο μεγαλο συμβολαιο σε παικτη οπως ο Σοτελδο?
Εσύ θεωρείς ότι θα κλείσουν οι μεταγραφές με σολτεδο τέλος Ιουλίου;

Εγώ θεωρώ ότι αν περάσουμε ομίλους κονφερενς θα παρθεί κι άλλος δυνατό παίκτης.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αλλο μεγαλο συμβολαιο σουρμε πιστευω θα δοθει μονο αν αποχωρησει τοσο ο Κουρτιτς οσο και ο Αγκουστο.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν του βγήκε ο Μιτρίτσα του Λούτσου και τώρα (μάλλον) παίρνει τον Σοτέλδο.

Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα κλείσει στα λεφτά που θέλουμε, αλλά κι εγώ πολύ φοβάμαι αν θα βγεί. Όλα στο γήπεδο θα φανούν, ίσως ο ΠΑΟΚ του δώσει κίνητρο να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

joshua έγραψε:Αλλο μεγαλο συμβολαιο σουρμε πιστευω θα δοθει μονο αν αποχωρησει τοσο ο Κουρτιτς οσο και ο Αγκουστο.
Εξαρτάται το που θα φτάσουμε θεωρω.

Άλλο να μπεις ομίλους και να πάρεις 6 7 μυρια κι άλλο (χτυπά ξύλο) να μην μπεις.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Magpies4 έγραψε:Δεν του βγήκε ο Μιτρίτσα του Λούτσου και τώρα (μάλλον) παίρνει τον Σοτέλδο.

Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα κλείσει στα λεφτά που θέλουμε, αλλά κι εγώ πολύ φοβάμαι αν θα βγεί. Όλα στο γήπεδο θα φανούν, ίσως ο ΠΑΟΚ του δώσει κίνητρο να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.
Ρε παιδιά δε βρίσκω καμία ομοιότητα μεταξύ μιτριτα σοτελδο.

Ο ένας σπάει μέση, χρησιμοποιει και τα 2 πόδια, έχει σέντρα

Ο μιτριτα ακόμα και στα highlights δεν είχε τέτοια στοιχεία. Έβλεπες έναν παίκτη να τρέχει.

Όλα βεβαια στο γήπεδο.

Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

renegade έγραψε: Καταρχας περαστικά στο τεράστιο ΠΑΟΚτσακι τον Γιώργο.

Αυτό που γράφεις για το πόσοι παίκτες με ύψος κάτω από 160 έχουν αξία πάνω από 1 εκατομμύριο δεν είναι λογικό,όταν οι συνολικοί παίκτες σε αυτό το ύψος είναι πάρα πολύ λίγοι?
Για παράδειγμα αν κάνεις ένα σερτς των παικτών σε όλα τα κύρια πρωταθλήματα θα σε βγάλει έναν αριθμό παικτών περίπου μισό εκατομμύριο.
Αν τώρα βάλεις μέγιστο ύψος το 160 θα σου βγάλει κάτι λιγότερο από 600 παίκτες
Το ότι είναι μόνο τόσοι, δεν είναι μια ένδειξη ,επάνω σε αυτό που γράφεις, για το κατά πόσο ένας παίκτης του 1.58 μπορεί ή όχι να παίξει ποδόσφαιρο;
Συζήτηση κάνουμε, θεωρίες γράφουμε. Μπορεί ο παίκτης να έρθει και να κάνει παπάδες, μπορεί και όχι.
Εγώ το ανέφερα ως απάντηση στον φίλο που ρωτάει κατά πόσο το ύψος μπορεί να είναι πρόβλημα.
Στα μάτια μου ναι το 1.58 μπορεί να είναι πρόβλημα και το ταλέντο μπορεί και να μην υπερισχύει. Θα δείξει.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

sourmenetes έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Δεν του βγήκε ο Μιτρίτσα του Λούτσου και τώρα (μάλλον) παίρνει τον Σοτέλδο.

Ρε παιδιά δε βρίσκω καμία ομοιότητα μεταξύ μιτριτα σοτελδο.

Ο ένας σπάει μέση, χρησιμοποιει και τα 2 πόδια, έχει σέντρα

Ο μιτριτα ακόμα και στα highlights δεν είχε τέτοια στοιχεία. Έβλεπες έναν παίκτη να τρέχει.

Όλα βεβαια στο γήπεδο.

Ναί όπως τα λές, απλά επισημαίνω τον τύπο του παίκτη που ψάχνει ο Λούτσος, ένα Τζιοβινκοειδές σε καλή ηλικία. Νομίζω οτι ο Μιτρίτσα ήταν λύση ανάγκης μετά το περσινό φιάσκο με τις μεταγραφές.

Γι᾽αυτό και πιστεύω οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην κλείσει ο Σοτέλδο. Κάνει κλίκ όλα τα θέλω του προπονητή.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πολυ σωστος. Τζιοβινκοειδες σε εξαιρετικη ηλικια και με πιθανη μεταπωλητικη αξια.
Ο καλυτερος χαρακτηρισμος πιστευω. Και τον κυνηγαει εδω και 1 χρονο αυτου του ειδους τον παικτη
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Blackgr4 έγραψε:
renegade έγραψε: Καταρχας περαστικά στο τεράστιο ΠΑΟΚτσακι τον Γιώργο.

Αυτό που γράφεις για το πόσοι παίκτες με ύψος κάτω από 160 έχουν αξία πάνω από 1 εκατομμύριο δεν είναι λογικό,όταν οι συνολικοί παίκτες σε αυτό το ύψος είναι πάρα πολύ λίγοι?
Για παράδειγμα αν κάνεις ένα σερτς των παικτών σε όλα τα κύρια πρωταθλήματα θα σε βγάλει έναν αριθμό παικτών περίπου μισό εκατομμύριο.
Αν τώρα βάλεις μέγιστο ύψος το 160 θα σου βγάλει κάτι λιγότερο από 600 παίκτες
Το ότι είναι μόνο τόσοι, δεν είναι μια ένδειξη ,επάνω σε αυτό που γράφεις, για το κατά πόσο ένας παίκτης του 1.58 μπορεί ή όχι να παίξει ποδόσφαιρο;
Συζήτηση κάνουμε, θεωρίες γράφουμε. Μπορεί ο παίκτης να έρθει και να κάνει παπάδες, μπορεί και όχι.
Εγώ το ανέφερα ως απάντηση στον φίλο που ρωτάει κατά πόσο το ύψος μπορεί να είναι πρόβλημα.
Στα μάτια μου ναι το 1.58 μπορεί να είναι πρόβλημα και το ταλέντο μπορεί και να μην υπερισχύει. Θα δείξει.
Βρε φίλε μου είναι λίγοι στον γενικό πληθυσμό.
Είτε πας στην δουλειά σου,είτε στο καφενείο είτε μια βόλτα,οι αντρες 20-35 με ύψος 160 που θα συναντήσεις είναι ελάχιστοι .
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

11 κοντοί μάγοι της μπάλας...

https://www.contra.gr/longreads/11-kont ... 43571.html
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ο Σοτέλδος θα μαμει και θα δέρνει. Ένας ανακατωσούρας που θα μας απογειώσει είναι. Άντε να τελειώνουμε να έρχεται.

Φανταστείτε αυτόν στα αριστερά, τον Κουαλιάτα στο 10 και τον Αντρίγια στα δεξιά. Καύλα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Κοβω το κεφαλι μου πως κινουμαστε κανονικα στα μεταγραφικα. Απλα εν οψει Λεφσκι ριξαμε τους τονους για να συγκεντρωθουμε στα του ματς.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Επικροτώ πλέον κι εγώ την έλευση του Σοτέλδο. Φοβερό εργαλείο. Τώρα τα εξωγηπεδικά είναι ζήτημα αλλά έχω εμπιστοσύνη σε Μπότο και Λουτσέσκου. Θα τον προσέχουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”