Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Γιωργαρε, σε περιμενουμε αδερφε μου, για ενημερωσεις και ρεπορταζ.
Οσον αφορα το 10αρι ρε μαγκες, οταν παει να γινει κινηση για παικτη τυπου Σοτελδο, δηλαδη με μεγαλο συμβολαιο και ποιοτικο (ακομα κι αν εχω τις ενστασεις μου προσωπικα) δεν μπορει να μην αποκτηθει παικτης. Ισως εγιναν δευτερες σκεψεις για Σοτελδο, ισως ειδαν οτι δεν χρειαζεται να βιαστουν και μπορουν να περιμενουν και κατι καλυτερο. Θα δουμε.
Η ομαδα για αρχη ειναι πολυ καλα, εφοσον δεν ειχαμε (εως τωρα) και αποχωρησεις.
1-2 πινελιες μεσα στον επομενο 1.5 μηνα που απομενει θα τις κανει, σιγουρα.
Οσον αφορα το 10αρι ρε μαγκες, οταν παει να γινει κινηση για παικτη τυπου Σοτελδο, δηλαδη με μεγαλο συμβολαιο και ποιοτικο (ακομα κι αν εχω τις ενστασεις μου προσωπικα) δεν μπορει να μην αποκτηθει παικτης. Ισως εγιναν δευτερες σκεψεις για Σοτελδο, ισως ειδαν οτι δεν χρειαζεται να βιαστουν και μπορουν να περιμενουν και κατι καλυτερο. Θα δουμε.
Η ομαδα για αρχη ειναι πολυ καλα, εφοσον δεν ειχαμε (εως τωρα) και αποχωρησεις.
1-2 πινελιες μεσα στον επομενο 1.5 μηνα που απομενει θα τις κανει, σιγουρα.
Μακάρι λέω εγώ! Αμα δεν είχε και ο άλλος τραβήγματα με δικαιοσύνη και τους 2 πακέτο θέλω γιατί οι απέναντι έχουν βγάλει γλώσσα μέχρι το πάτωμα.ότι καλύτερο θα ήταν θα μ έφτιαχνε όλο το καλοκαίριnunies4 έγραψε:Καποια οχι και τοσο εγκυρα σαιτ (για αυτο δεν ηξερα αν πρεπει να το γραψω) επικαλουνται μανατζερικες πηγες οτι ομαδα big4ατη εκανε μπασιμο για Μανου Γκαρσια και για αυτο εχει κολλησει για την γειτονια ως ωρας.
Να υπαρχει βαση;
Υ.Γ Γιώργο αδερφέ περαστικά !!!!
Ωραίος!joshua έγραψε:Eχω γραψει πολλες φορες πως οποιος ανοιγει το στομα του για να επιτεθει σε ανθρωπους και γραφει για ψυχολογους,μιζεριες,χαρες και λυπες,προβληματα στη ζωη και οτιδηποτε αλλο αντιστοιχο, αλλα ακομα και με τον πιο απλο τροπο, θα πρεπει να βουταει τη γλωσσα στο μυαλο του,αν εχει φυσικα, δυο και τρεις φορες πριν το κανει ,γιατι υπαρχει περιπτωση ο απεναντι του, που προφανως δεν γνωριζει, να τραβαει οντως το δικο του γολγοθα και ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ δεν αξιζει να αποτελει λογο και αιτια για να νιωσει καποιος ακομα χειροτερα...
Ο Γιωργος ειναι ενα παιδι που οπως δηλωνει και στην υπογραφη του πασχει απο συγκεκριμενη νοσο η οποια μπορει να επηρεασει τη λειτουργια της καρδιας...Ελπιζω και ευχομαι ειτε να μην εχει καμια σχεση, ειτε να ειναι κατι στιγμιαιο που και στις δυο περιπτωσεις θα ειναι κατι που θα ξεπερασει συντομα και θα ειναι και παλι μαζι μας...
Πραγματικα εχω στενοχωρηθει γιατι μια σειρα ανθρωπων εδω μεσα με το υφος και το ηθος του Γιωργου θα τους θεωρω παντα παρεα...Οσοι δεν μπορουν να νιωσουν ετσι με αφορμη το ποδοσφαιρο μου ειναι παντελως αδιαφοροι...
Ότι είπε ο Josh.
Περαστικά Γιώργο. Όλα να πάνε καλά και να επανέλθεις γρήγορα.
Περαστικά Γιώργο. Όλα να πάνε καλά και να επανέλθεις γρήγορα.
Περαστικά Γιώργο.
Πω ρε πστ μου θα παμε από ΠΑΟΚ και δε θα ξέρουν από τί φύγαμε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πω ρε πστ μου θα παμε από ΠΑΟΚ και δε θα ξέρουν από τί φύγαμε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περαστικά Γιώργο .. γρήγορη και πλήρη ανάρρωση .
Σε χρειαζόμαστε εδώ .
Σε χρειαζόμαστε εδώ .
Ο Μινα οσο και παικταρας να ειναι δεν γινεται να ασχοληθεις. Για κανενα λογο.DamoN έγραψε:Μακάρι λέω εγώ! Αμα δεν είχε και ο άλλος τραβήγματα με δικαιοσύνη και τους 2 πακέτο θέλω γιατί οι απέναντι έχουν βγάλει γλώσσα μέχρι το πάτωμα.ότι καλύτερο θα ήταν θα μ έφτιαχνε όλο το καλοκαίριnunies4 έγραψε:Καποια οχι και τοσο εγκυρα σαιτ (για αυτο δεν ηξερα αν πρεπει να το γραψω) επικαλουνται μανατζερικες πηγες οτι ομαδα big4ατη εκανε μπασιμο για Μανου Γκαρσια και για αυτο εχει κολλησει για την γειτονια ως ωρας.
Να υπαρχει βαση;
Υ.Γ Γιώργο αδερφέ περαστικά !!!!
Ο Μανου Γκαρσια υπηρξε παικτης πουλεν του Πεπ και ειναι μεσα στην λογικη Μποτο (μικρος, με τρομερο ποτεντιαλ που καπου εχασε τον βηματισμο του). Οποτε δεν θα μου εκανε εντυπωση να εχουμε κανει μπασιμο.
Απο την αλλη περιμενοντας την σημερινη κληρωση και εφοσον ερθει μια αρκετα ευκολη ομαδα, ισως αποφασισαν οτι μπορουν να "αγορασουν" χρονο προσδοκωντας σε καποια ακομα ποιοτικοτερη λυση απο του κοντου.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
- NikLiverpool
Η ιστορία με τον Σολτέδο μπορεί να είναι και καθαρά κίνηση τακτικής. Η αίσθηση πλέον απο τις μέχρι τώρα κινήσεις (αγορές και πωλήσεις) είναι ότι αν η πρόταση δεν έρθει εκεί που την θέλει ο ΠΑΟΚ δεν προχωράει. Ναρέι και Τσόλακ καλά παραδείγματα.
Γιώργο όλα καλά να πάνε! Περαστικά!
Γιώργο όλα καλά να πάνε! Περαστικά!
- sourmenetes
- Moderator
Περαστικά στο Γιώργο!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11