Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Περαστικα Γιωργο να εισαι γερος να ξεπερασεις τα οποια προβληματα.
Τεραστιο λαθος ειναι η γνωμη μου το παγωμα για το 10αρι.
Και ισως ακομα μεγαλυτερο οτι με τον Σοτελδο τα ειχαν βρει. Δεν ειναι ευκολο να εχεις μεσα στην ομαδα καποιον που θα κανει το απροβλεπτο αυτο που η αντιπαλη αμυνα δεν περιμενει.
Καλο και το balance αλλα σε καποια σημεια του ματς θες και το αναπαντεχο.
Ελπιζω αν ισχυει να ειναι προσωρινη αποφαση. Δεν ειναι δυνατον για 2ο σερι καλοκαιρι να μην παρουμε παικτη εκει.
Και ισως ακομα μεγαλυτερο οτι με τον Σοτελδο τα ειχαν βρει. Δεν ειναι ευκολο να εχεις μεσα στην ομαδα καποιον που θα κανει το απροβλεπτο αυτο που η αντιπαλη αμυνα δεν περιμενει.
Καλο και το balance αλλα σε καποια σημεια του ματς θες και το αναπαντεχο.
Ελπιζω αν ισχυει να ειναι προσωρινη αποφαση. Δεν ειναι δυνατον για 2ο σερι καλοκαιρι να μην παρουμε παικτη εκει.
Εντάξει ρε σεις μπορεί να μην τα βρήκαν οι ομάδες, συμβαίνουν αυτά.
Δεν σημαίνει πως δεν θα κινηθούμε για παίχτη.
Ούτε πως είναι ο μοναδικός που κοιτούσαμε, φαντάζομαι.
Η διάθεση έδειξαν πως υπάρχει, για να δώσουν και καλό συμβόλαιο.
Κάτι θα γίνει, δεν μπορεί.
Περαστικά Γιώργο..
Δεν σημαίνει πως δεν θα κινηθούμε για παίχτη.
Ούτε πως είναι ο μοναδικός που κοιτούσαμε, φαντάζομαι.
Η διάθεση έδειξαν πως υπάρχει, για να δώσουν και καλό συμβόλαιο.
Κάτι θα γίνει, δεν μπορεί.
Περαστικά Γιώργο..
Eχω γραψει πολλες φορες πως οποιος ανοιγει το στομα του για να επιτεθει σε ανθρωπους και γραφει για ψυχολογους,μιζεριες,χαρες και λυπες,προβληματα στη ζωη και οτιδηποτε αλλο αντιστοιχο, αλλα ακομα και με τον πιο απλο τροπο, θα πρεπει να βουταει τη γλωσσα στο μυαλο του,αν εχει φυσικα, δυο και τρεις φορες πριν το κανει ,γιατι υπαρχει περιπτωση ο απεναντι του, που προφανως δεν γνωριζει, να τραβαει οντως το δικο του γολγοθα και ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΜΗΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ δεν αξιζει να αποτελει λογο και αιτια για να νιωσει καποιος ακομα χειροτερα...
Ο Γιωργος ειναι ενα παιδι που οπως δηλωνει και στην υπογραφη του πασχει απο συγκεκριμενη νοσο η οποια μπορει να επηρεασει τη λειτουργια της καρδιας...Ελπιζω και ευχομαι ειτε να μην εχει καμια σχεση, ειτε να ειναι κατι στιγμιαιο που και στις δυο περιπτωσεις θα ειναι κατι που θα ξεπερασει συντομα και θα ειναι και παλι μαζι μας...
Πραγματικα εχω στενοχωρηθει γιατι μια σειρα ανθρωπων εδω μεσα με το υφος και το ηθος του Γιωργου θα τους θεωρω παντα παρεα...Οσοι δεν μπορουν να νιωσουν ετσι με αφορμη το ποδοσφαιρο μου ειναι παντελως αδιαφοροι...
Ο Γιωργος ειναι ενα παιδι που οπως δηλωνει και στην υπογραφη του πασχει απο συγκεκριμενη νοσο η οποια μπορει να επηρεασει τη λειτουργια της καρδιας...Ελπιζω και ευχομαι ειτε να μην εχει καμια σχεση, ειτε να ειναι κατι στιγμιαιο που και στις δυο περιπτωσεις θα ειναι κατι που θα ξεπερασει συντομα και θα ειναι και παλι μαζι μας...
Πραγματικα εχω στενοχωρηθει γιατι μια σειρα ανθρωπων εδω μεσα με το υφος και το ηθος του Γιωργου θα τους θεωρω παντα παρεα...Οσοι δεν μπορουν να νιωσουν ετσι με αφορμη το ποδοσφαιρο μου ειναι παντελως αδιαφοροι...
Με τις υγειες μαςjoshua έγραψε:Παγώνει γράφει η μετροσπορ το ενδιαφέρον για Σοτελδο και ενισχυση στο 10...Το ειπα εγω οταν διαβασα το "ανατροπη και ανανέωση ο Μπισεσβαρ" αλλά ελπίζω να μην βγω αληθινος...Η βραδινή βροχή τουιτ για τον παίκτη παντως σταματησε...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμαν ρε Γιωργο! Περαστικα ρε συ και γρηγορα μαζι μας!
Είναι ανθρώπινο το θέμα, οπότε να ευχηθώ κι εγώ στο gergeo4 περαστικά και καλή δύναμη.
Επίσης, να είναι πιο αναίσθητος για να μην επηρεάζεται από άσχημα σχόλια και καταστάσεις.
Επίσης, να είναι πιο αναίσθητος για να μην επηρεάζεται από άσχημα σχόλια και καταστάσεις.
- PAOK_Antarctica
- black_star_ninja
Περαστικα Γιωργο και γρηγορη αναρρωση!prax έγραψε:PAOKNEWS26
@paoknews26
·
7 ώ
ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Λόγω έντονων καρδιακών προβλημάτων το τελευταίο δίωρο,ο διαχειριστής δε θα μπορει πια να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία καθώς οι γιατροί του απαγόρευσαν οποιοδήποτε ασχολία.Αυτη τη στιγμή αναρρώνει.
Ο Γιώργος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους αναγνώστες.
Περαστικά gergeo4
- pirate_salonica
- ΑποστόληςΑ
Αδελφέ Γιώργο (george4) να είναι περαστικά!
Το ΣΚ που θα είμαι, πρώτα ο Θεός, στην Τήνο θα σου ανάψω ένα κεράκι στην Μεγαλόχαρη!
Βέβαια πάντοτε ανάβω ένα κερί για ΟΛΑ τα μέλη του παοκμάνια, αλλά αυτή τη φορά θα ανάψω κι ένα ξεχωριστό για σένα.
Το ΣΚ που θα είμαι, πρώτα ο Θεός, στην Τήνο θα σου ανάψω ένα κεράκι στην Μεγαλόχαρη!
Βέβαια πάντοτε ανάβω ένα κερί για ΟΛΑ τα μέλη του παοκμάνια, αλλά αυτή τη φορά θα ανάψω κι ένα ξεχωριστό για σένα.
Καποια οχι και τοσο εγκυρα σαιτ (για αυτο δεν ηξερα αν πρεπει να το γραψω) επικαλουνται μανατζερικες πηγες οτι ομαδα big4ατη εκανε μπασιμο για Μανου Γκαρσια και για αυτο εχει κολλησει για την γειτονια ως ωρας.
Να υπαρχει βαση;
Να υπαρχει βαση;