22. Ricardo Matias Verón
Re: Ricardo Matias Veron
Αν και σπανια συμφωνω μαζι σου , σε αυτο εχεις δικιο.REalcon έγραψε:Αν μιλάμε για τον Βερόν καλά θα είναι να είμαστε προσεκτικοί στα λόγια μας.
Και θα πω το γιατί.
Όταν η ομάδα μας έπαιρνε τον κατήφορο ο Βερόν ήταν εκείνος που μας έδωσε ελπίδες για κάτι ελπιδοφόρο.
Όλοι μας μιλήσαμε ότι είναι πάικτης που πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ και παικταράς και μπλα-μπλα-μπλα...
Τώρα ξαφνικά πάχυνε, είναι άργος.
Σας θυμίζω είναι ο παίκτης που μας βοήθησε να μην γίνει ρεζίλη ο ΠΑΟΚ χειρότερα όταν ήρθε.
Είναι κρίμα να μιλάμε έτσι για τον Βερόν.
Συγνώμη για το ύφος μου, αλλά όχι και έτσι.
Αλλα ο καθενας κρινετε απο την αποδοση του και ακομα βερον δεν εχουμε δει στο γηπεδο .
Μακαρι να ανεβασει στροφες γιατι η αποδοση του ειναι καταλυτικος παραγοντας για τον σημερινο ΠΑΟΚ
Η θεση που νομιζω οτι ταιριαζει στον veron ειναι play-maker δλδ ενα τυπου δεκαρι παλαιας κοπης , ο οποιος θα εχει πισω του 2 χαφ χαμαληδες και αυτος απαλλαγμενος απο αμυντικα καθηκοντα να προωθει το παιχνιδι.
ο βαγγελης ηταν καλυτερος σε τετοιου ειδους ρολο.
ο βερον απλα ειναι ενας παιχτης που εκατσε πανω στο συμβολαιο του και δεν προσπαθησε οσο επρεπε αυτη ειναι η αποψη μου αλωστε η φετινη σεζον θα ειναι η τελευταια του στην ομαδα.
ο βερον απλα ειναι ενας παιχτης που εκατσε πανω στο συμβολαιο του και δεν προσπαθησε οσο επρεπε αυτη ειναι η αποψη μου αλωστε η φετινη σεζον θα ειναι η τελευταια του στην ομαδα.
Σα να με λες ότι είναι παίκτης του στυλ Τσιάρτα, χωρίς όμως τις πετυχημένες εκτελέσεις φάουλ του νυν τηλεσχολιαστή!
- ΑποστόληςΑ
Ο κάθε δημοσογράφος γράφει αυτά για τα οποία πληρώνεται! Έχει το νομικό δικαίωμα να το κάνει, άσχετα αν γράφει κάθε ηθικό κανόνα στα παλαιότερα των υποδημάτων του!
Εμείς όμως δεν μασάμε!
Ας ψάξουν αλλού κορόϊδα να τους πιστέψουν!
Εμείς όμως δεν μασάμε!
Ας ψάξουν αλλού κορόϊδα να τους πιστέψουν!
Free διαφωνεις? Γιατι διακρινω μια ειρονεια στο ποστ σου.Πες μου εσυ πιο αλλο απο τα χαφ μας μπορει να παιξει καθετο ποδοσφαιρο.. Μαλλον κανενα.
ΟΚ!!!Swordfire έγραψε:Αν και σπανια συμφωνω μαζι σου , σε αυτο εχεις δικιο.REalcon έγραψε:Αν μιλάμε για τον Βερόν καλά θα είναι να είμαστε προσεκτικοί στα λόγια μας.
Και θα πω το γιατί.
Όταν η ομάδα μας έπαιρνε τον κατήφορο ο Βερόν ήταν εκείνος που μας έδωσε ελπίδες για κάτι ελπιδοφόρο.
Όλοι μας μιλήσαμε ότι είναι πάικτης που πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ και παικταράς και μπλα-μπλα-μπλα...
Τώρα ξαφνικά πάχυνε, είναι άργος.
Σας θυμίζω είναι ο παίκτης που μας βοήθησε να μην γίνει ρεζίλη ο ΠΑΟΚ χειρότερα όταν ήρθε.
Είναι κρίμα να μιλάμε έτσι για τον Βερόν.
Συγνώμη για το ύφος μου, αλλά όχι και έτσι.
Αλλα ο καθενας κρινετε απο την αποδοση του και ακομα βερον δεν εχουμε δει στο γηπεδο .
Μακαρι να ανεβασει στροφες γιατι η αποδοση του ειναι καταλυτικος παραγοντας για τον σημερινο ΠΑΟΚ
Ο χρόνος ο καλὐτερος γιατρος λέει η γιαγια μου.
Εἰδωμεν.
Τον πιστεύω πολὐ αυτὀν τον παίκτη.
Με λίγα λόγια...αναπαύθηκε στο χρυσό συμβόλιο, που τον έκανε η ομάδα μας.obanebane έγραψε:Η θεση που νομιζω οτι ταιριαζει στον veron ειναι play-maker δλδ ενα τυπου δεκαρι παλαιας κοπης , ο οποιος θα εχει πισω του 2 χαφ χαμαληδες και αυτος απαλλαγμενος απο αμυντικα καθηκοντα να προωθει το παιχνιδι.
Ο Βαγγελής ήταν καλύτερος...; εντάξει γνώμη σου.
Δεν ειρωνεύομαι κανέναν...slidar έγραψε:Free διαφωνεις? Γιατι διακρινω μια ειρονεια στο ποστ σου.Πες μου εσυ πιο αλλο απο τα χαφ μας μπορει να παιξει καθετο ποδοσφαιρο.. Μαλλον κανενα.
Απαντώ ευθέως σε αυτό που με έφερε ο συνειρμός διαβάζοντας επί τόπου ότι έγραψες..
Για εμένα ο Βερόν είναι κόφτης (με τα περισσότερα κλεψίματα φέτος στην ομάδα) με δυνατότητες να απλώσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ... Αυτά!
- ΑποστόληςΑ
Αν είναι ο καλύτερος κόφτης της ομάδας και από αυτούς (τους ελάχιστους) που μπορούν να αναπτύξουν παιχνίδι, είναι απαραίτητος.
Στις καλές του πράγματι αυτός είναι. Γι' αυτό παρακαλάω να βρει την φόρμα του.
Στις καλές του πράγματι αυτός είναι. Γι' αυτό παρακαλάω να βρει την φόρμα του.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ελα ρε παιδιά, που μας ξίνισε τώρα ο Βερόν. Ο πρώτος αστακός μέσα στις σαρδέλες. Το ξεχάσατε κιόλας;
Καλός παίχτης παιδιά αλλά δεν θα αγχωθούμε και για το αν θα παίζει φέτος.... αυτό είναι δική του δουλειά.

Ο Βερόν είναι ένα κλασσικό 8άρι... Δεν είναι με τίποτα κλασσικό δεκάρι (ούτε για αστείο) αλλά ούτε και κλασσικό αμυντικό χαφ... Για να αποδώσει χρειάζεται ένα αμυντικό χάφ πίσω του να κάνει όλη τη βρωμοδουλειά και ένα επιθετικότερο χάφ απο αυτόν να αναλαμβάνει την ευθύνη της οργάνωσης του παιχνιδιού...
Επομένως είναι ένας παίκτης με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που για να αποδώσει χρειάζονται οι κατάλληλες προϋποθέσεις... Είναι και παίκτης ψυχολογίας (όπως και ο Μουσλίμοβιτς) που αυτούς αν τους πάρει απο κάτω καταρρακώνονται...
Δύσκολος παίκτης, αλλά αν βρείς τα κουμπιά του και βρεί τη φόρμα του είναι πολυτιμότατος...
Επομένως είναι ένας παίκτης με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που για να αποδώσει χρειάζονται οι κατάλληλες προϋποθέσεις... Είναι και παίκτης ψυχολογίας (όπως και ο Μουσλίμοβιτς) που αυτούς αν τους πάρει απο κάτω καταρρακώνονται...
Δύσκολος παίκτης, αλλά αν βρείς τα κουμπιά του και βρεί τη φόρμα του είναι πολυτιμότατος...
- khaledfreepaok
ειναι ολα αυτα που λες αλλα κ εμεις τον καψαμε ρε παιδια..του βγαλαμε την πιστη και ισως του εκανε κακο αυτο.το παληκαρι επαιζε ακομα και στα ημιχρονα.θα μου πεις τι αλλο να καναμε βεβαια....