Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Για να το εχει πρωτοσελιδο η Φορτσα μαλλον...Θα τον πηρε τηλεφωνο ο Κολκας 

Κατουρήθηκα μλκNapoli4 έγραψε:Εκεί έχουμε 5.000 λεπτά
Ο Καντουρι σίγουρα θα πάρει γύρω στα 100, τα υπόλοιπα 4.900 θα μοιραστούν στους υπόλοιπους

- abc_o_ karpouzas
ΑποστόληςΑ έγραψε:Άλλη πτήση αυτή από το Μόναχο, άλλη αυτή από το Ντύσελντορφ. Μαζί έρχεται και μία πτήση της Ryanair από Δουβλίνο.
Η πτήση του Μονάχου είναι στη Νέα Καλλικράτεια και ετοιμάζεται για προσγείωση.
Η πτήση από Ντύσελντορφ είναι πάνω από την Μεθώνη.
δηλ...για να καταλαβω και να ...νιωσω...απο αεροπλοΐα...
απο το μοναχο κανει δεξια στροφη και απο το ντυσελντορφ ,αριστερη?
Και ο Σοτελδο θεωρητικα εκει θα παιξει. Στο δεκα Σοαρες Νταντας (λαθος κατ εμε) και Μπραντον.renegade έγραψε:Αυτή τη στιγμή για τις δύο θέσεις των εξτρέμ ( αν όλα πάνε καλά με τα προκριματικά ) τα λεπτά θα είναι περίπου 10.000.
Λίγο χονδρικά αν το δούμε
Ζιφκο 3500
Ναρευ 2500
Κουαλιατα 2000?
Περισσεύουν κάπου στα 2000 λεπτά όπου κάποια θα πάρει ο μπίσεσβαρ κάποια οι μικροί.
Η σφαγή γίνεται στην θέση πίσω από τον επιθετικό όπου δεν υπάρχει σταθερά
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- abc_o_ karpouzas
ολοι ψαχνουν τον κοντο...
ο κλεαρχος και η μαρινα γνωριζουμε που βρισκονται??
Ο Μπράντον είναι φορ. Και με τον Ολιβέιρα να είναι ο άλλος φορ, θα πάρει από 2.500 χιλιάδες λεπτά εκεί. Αποκλείεται να υπολογίζεται στο 10.
Στο 10 μέχρι στιγμής και με βάση τα φιλικά έχουμε Καντουρί, Σοάρες και μετά ίσως Μπίσεσβαρ, ίσως Αουγκούστο, ίσως Ντάντας κοκ.
Στα πλάγια με Ζιφκοβιτς, Ναρει, Ντέλια από την μία, Σολτέδο, Μπίσεσβαρ, Κουαλιάτα και Ρικάρντο από την άλλη είμαστε υπερπλήρεις.
Στο 10 μέχρι στιγμής και με βάση τα φιλικά έχουμε Καντουρί, Σοάρες και μετά ίσως Μπίσεσβαρ, ίσως Αουγκούστο, ίσως Ντάντας κοκ.
Στα πλάγια με Ζιφκοβιτς, Ναρει, Ντέλια από την μία, Σολτέδο, Μπίσεσβαρ, Κουαλιάτα και Ρικάρντο από την άλλη είμαστε υπερπλήρεις.
Ο Καντουρι δεν υπαρχει ρε σεις. Δεν θα παιξει ουτε 100 λεπτά φετος.
Για Σοτελδο βλεπω να τρωμε ηττα.
Για Σοτελδο βλεπω να τρωμε ηττα.
ο κοντος ειναι τσικιρικιτσης και σκιζει μαρινεςabc_o_ karpouzas έγραψε:ολοι ψαχνουν τον κοντο...
Ο Μπράντον είναι Τζόλης. Σε 4-2-3-1 θα παίζει αριστερό εξτρέμ σε σχηματισμό με δύο φορ θα παίζει περιφερειακό(δεύτερο) φορ.
Σύμφωνα με τη σελίδα του στο transfermarktsn0ufel4 έγραψε:Ε όχι δαgika έγραψε:Ο Μπράντον είναι φορ.
https://www.transfermarkt.com/brandon-t ... ler/251680
Και το γεγονός πως ήρθε ως αντι-Τσόλακ,
και το γεγονός ότι ο μόνος άλλος επιθετικός του ροστέρ είναι υγιής on average λίγους μήνες τον χρόνο.
Δεν βλέπω τον Μπράντον, να παίζει κάπου αλλού - εκτός αν έρθει κι άλλος επιθετικός που λογικά αποκλείεται.
Εγω θεωρω αν περάσουμε ομιλους κονφερενς, ο Μποτο θα κανει ενα all in για 1-2 παιχταραδες στα χασομερια των μεταγραφων. Αυτους π ειναι απλησιαστοι τον Ιουνη
Βασικα ηρθαν πολλοι παικτες και ηρθαν και νωρις. Εκει στα χασομερια των μεταγραφων θα γνωριζουν οι αρχηγοι μας τι μας λειπει και τι πραγματικα χρειαζεται η ομαδα. Εγω δεν ανησυχω καθολου για την αναδομηση της ομαδας. Οτι κιαν γινει φετος μπαινουν βασεις ποδοσφαιρικης λογικής.
Υ.Γ. Εναν σεντερφοραρα που θα βρουμε…. Ισως ενα απο τα δυο κερασακια.
Υ.Γ. Εναν σεντερφοραρα που θα βρουμε…. Ισως ενα απο τα δυο κερασακια.
Είναι να ξερνας από τα μάτια με κάτι τέτοια.gika έγραψε:Σύμφωνα με τη σελίδα του στο transfermarktsn0ufel4 έγραψε:Ε όχι δαgika έγραψε:Ο Μπράντον είναι φορ.
https://www.transfermarkt.com/brandon-t ... ler/251680
Και το γεγονός πως ήρθε ως αντι-Τσόλακ,
και το γεγονός ότι ο μόνος άλλος επιθετικός του ροστέρ είναι υγιής on average λίγους μήνες τον χρόνο.
Δεν βλέπω τον Μπράντον, να παίζει κάπου αλλού - εκτός αν έρθει κι άλλος επιθετικός που λογικά αποκλείεται.