Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII

Δημοσίευση από Geor1926 »

Ποια επιχειρηματα τους;Εγω βλεπω τη βαθμολογία. +2 από τις υπηρέτριες και -19 από το γαβρο.Τωρα τι ΘΑ μπορουσε να ηταν διαφορετικό ΑΝ,δεν το υπολογίζω.

Το οτι η ομαδα ειχε αποψιλωθει ριχνωντας κατακόρυφα την ποιοτητα,δεν μας φταίει ο γαβρος.Που κι αυτός με σβηστες μηχανες ηταν το τελευταιο 3μηνο.

Δεν με ενδιαφερουν οι υπηρετριες.Ουτε καν τους μισώ.Θεωρώ αυτοεξευτελισμό να εισαι αντιάρης.Ποτέ δεν γνωρισα πάνω από 5 άτομα στη ζωή μου.
Εγω κοιταζω ποιος ειναι από κατω στην 3η θεση και με πλησιάζει.Ειτε ειναι η Λιβαδεια ειτε οι υπηρετριες το ιδιο τους βλεπω.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ειδα τα στιγμιοτυπα του σκουλικιου. Καναν μια ομαδα αθλητικη και δυνατη. Μικτη αφρικης. Εμφανως ατεχνη ομαδα βεβαια. Απλα αν καταφερουν να πηγαινουν τα ματς στην δυναμη θα τους βγαινει σε καλο. Απλα ολοι αυτοι θα κανουν καλο ματς ενα στα 5.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Παρ 15 Ιούλ 2022, 11:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Geor1926 έγραψε:Ποια επιχειρηματα τους;Εγω βλεπω τη βαθμολογία. +2 από τις υπηρέτριες και -19 από το γαβρο.Τωρα τι ΘΑ μπορουσε να ηταν διαφορετικό ΑΝ,δεν το υπολογίζω.

Το οτι η ομαδα ειχε αποψιλωθει ριχνωντας κατακόρυφα την ποιοτητα,δεν μας φταίει ο γαβρος.Που κι αυτός με σβηστες μηχανες ηταν το τελευταιο 3μηνο.

Δεν με ενδιαφερουν οι υπηρετριες.Ουτε καν τους μισώ.Θεωρώ αυτοεξευτελισμό να εισαι αντιάρης.Ποτέ δεν γνωρισα πάνω από 5 άτομα στη ζωή μου.
Εγω κοιταζω ποιος ειναι από κατω στην 3η θεση και με πλησιάζει.Ειτε ειναι η Λιβαδεια ειτε οι υπηρετριες το ιδιο τους βλεπω.
Ολα αυτα τα αριθμητικα δεδομενα που λες θα ειχαν αξια αν δεν εισουνα στο ελλαντα...εδω ολα παιζονται αλλιως..τωρα για το κομματι της αποψιλωσης ,ναι ολοι θα θελαμε την ομαδα καθε χρονο στα επιπεδα του ροστερ του νταμπλ αλλα οσο δεν καταλαβαινουμε οτι χωρις τσου λου δεν μπορεις να συντηρησεις στο ελλαντα τετοια μπατζετ πανω απο μια χρονια δουλεια δεν θα γινει..εδω ο γαυρος οταν δεν μπηκε αμεσως εριχε το μπατζετ...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Geor1926 έγραψε:Ποια επιχειρηματα τους;Εγω βλεπω τη βαθμολογία. +2 από τις υπηρέτριες και -19 από το γαβρο.Τωρα τι ΘΑ μπορουσε να ηταν διαφορετικό ΑΝ,δεν το υπολογίζω.
Επιλογή σου είναι να κοιτάς το -19 και όχι το -9 και να αγνοείς τον αποκλεισμό τους στο κύπελλο.
Αυτά είναι γεγονότα , ούτε Αν ούτε ΘΑ. Τα playoff τα παρατήσαμε γιατί τόσο μπορούσαμε και μέχρι εκεί έφτανε το τεντωμένο roster.
Επιλογή σου να ΜΗΝ ασχολείσαι και με το εξωαγωνιστικό που δυστυχώς διαμορφώνει και αυτό αποτελέσματα.
Τον τελικό κυπέλλου έτσι τον χάσαμε. Ούτε αυτό είναι ΑΝ ούτε ΘΑ.
Εμείς παίζαμε Ευρώπη, Κύπελλο και πρωτάθλημα ενώ οι άλλοι όχι. Eπίσης γεγονός. ούτε ΑΝ ούτε ΘΑ.

Μακάρι να μην βρεθούμε ποτε στο +19 και να είμαστε σαν αυτό το γαύρο. Ποτε.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ακυρο λεει απο Μανου Γκαρσια στις υπηρετριες.
Σε αλλα νεα προβληματισμος για την εικονα του Γκρευ και του Ντιοπ.

Άβαταρ μέλους
Geor1926

astral έγραψε:
Επιλογή σου είναι να κοιτάς το -19 και όχι το -9 και να αγνοείς τον αποκλεισμό τους στο κύπελλο.
Αυτά είναι γεγονότα , ούτε Αν ούτε ΘΑ. Τα playoff τα παρατήσαμε γιατί τόσο μπορούσαμε και μέχρι εκεί έφτανε το τεντωμένο roster.
Επιλογή σου να ΜΗΝ ασχολείσαι και με το εξωαγωνιστικό που δυστυχώς διαμορφώνει και αυτό αποτελέσματα.
Εμείς παίζαμε Ευρώπη, Κύπελλο και πρωτάθλημα ενώ οι άλλοι όχι. Eπίσης γεγονός. ούτε ΑΝ ούτε ΘΑ.

Στο εξωαγωνιστικό εγραψα οτι ειναι ετη φωτός μπροστά.Με τη σαπίλα που ολοι γνωρίζουμε,αλλά ετη φωτος μπροστά.Ειναι ο βασικότερος λόγος που θα το ξαναπάρουν με διψήφια διαφορά από τον 2ο.Τρεις φυσιολογικες γκελες που θα κανουμε,αυτοι λόγω εξωαγωνιστικής σαπίλας ΔΕΝ θα τις κανουν.Πως λοιπόν να μας θεωρήσω ανταγωνιστές του γαβρου;

Μια χαρα τους τσαλακωσαμε στο κυπελλο αλλά μας το ψειρισε η ουρά του πρεζέμπορα.Διοικητικά δεν ειδα να μας χαλαει και πολύ.Πολυ μουγκα βρε αδερφέ...

'Οσο για το τελικό συμπέρασμα,συμφωνω με ολη μου την ψυχή

Μακάρι να μην βρεθούμε ποτε στο +19 και να είμαστε σαν αυτό το γαύρο. Ποτέ. ;)
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Συνεχίζει στη Novara ο 35χρονος Yohan Benalouane.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

εχεις πλακα ξαφνικα βγαζουμε εναν σουσουδισμο ......τα τελευταια χρονια μεχρι και τωρα ζουμε τα καλλιτερα μας χρονια με οποια στραβα ,που μρποστασ στα απειρα θετικα ειναι παρανυχιδα......απολαυσε το τωρα και με τις ηττες και με δευτερες θεσεις ΝΑΙ αλλα και με πορειες στην ευρωπη και αητητα νταμπλ κυπελα και τον καραπαπαρα να ασχολειται μονο με σενα.....χαρειτε τι στιγμες μην τις αφηνετε να φευγουν ετσι ,μας ηρθε ο ανθρωπος απο το πυθενα και τους εκανε ανω κατω ,οπως ισως μονο το ονειρευομασταν......κριτικη ναι αλλα παντα καλοπροαιρετη και υποστηρικτικη απλα γιατι το αξιζει η οικογενεια βαζω και τον Γιωργη μεσα.....
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Dimpatra έγραψε:Μην χρησιμοποιείς τα επιχειρήματα τους.
Ξεχνάς ότι η διαφορά με τον γαύρο ήταν μόλις 9 βαθμοί και στα πλέι οφ βγήκε η κούραση της ομάδας και με σβηστές μηχανές πήραμε την δεύτερη θέση και χάσαμε όπως χάσαμε στον τελικό.
Κάποτε και εμείς ζούσαμε για να κερδίζουμε τον γαύρο, έτσι και αυτοί ζουν για να κερδίσουν εμάς.
Από τότε κάναμε άλματα μπροστά και ζώντας μακριά από Θεσσαλονίκη για χρόνια μπορώ να σου μεταφέρω ότι οι καφετέριες όταν παίζει γαύρος αεχ με εμάς είναι γεμάτες και κανείς δεν ασχολείται με τον οαρη.
Έχω γνωρίσει πολλούς πατρινούς ΠΑΟΚτσηδες (έχει και σύνδεσμο άλλωστε) και μόνο 2 οπαδούς του οαρη.
Οπότε θα επιμείνω ότι όποιος προσπαθεί να συγκρίνει τον ΠΑΟΚ με την γειτονιά με μειώνει.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ένας είναι ο Δημήτρης λογικά, ο άλλος ;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

astral έγραψε:

+++++
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Gospi έγραψε:Ειδα τα στιγμιοτυπα του σκουλικιου. Καναν μια ομαδα αθλητικη και δυνατη. Μικτη αφρικης. Εμφανως ατεχνη ομαδα βεβαια. Απλα αν καταφερουν να πηγαινουν τα ματς στην δυναμη θα τους βγαινει σε καλο. Απλα ολοι αυτοι θα κανουν καλο ματς ενα στα 5.

Ένα ματς μόνοι τους, ένα ματς συνεννόηση σοπφλιξ κ ενα άλλο σπρώξιμο βγήκε η χρόνια
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Γεια σου βρε εορπτολ!Διαχρονικά 'προεδρόσκυλο'!Οι σπασμένες βιτρίνες του Παντελάκη σε χαιρετουν! 8-)
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Διαβάζω πως ο Φορτούνης είναι διακαής πόθος του Καρυπίδη για την ομάδα του Άρεως.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Makes sense
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”