Διακοπές
- theodorsalonika
Re: Διακοπές
Είμαι σε ένα δωματια-ξενοδοχειο Άφυτο..πολύ δυνατο..τίμιο...θέα φοβερή,πισίνα..μια.χαρα..αφου όλη μέρα.με.την γυναίκα πισίνα.αρακτοι.και το απόγευμα καφέ και ποτά.στο.χωριο...απο.τις.καλυτερες επιλογες μου..
Μετά θα πάμε Κέρκυρα...ξέρει κανείς σε.ποια παραλία να πάω που αξίζει;η καμία ταβέρνα σε κάνα χωριό που τα σπάει;
Μετά θα πάμε Κέρκυρα...ξέρει κανείς σε.ποια παραλία να πάω που αξίζει;η καμία ταβέρνα σε κάνα χωριό που τα σπάει;
Ναι, εκεί ¨πιάσαμε¨ τον 2ο διάδοχοK_geo έγραψε:απο αλοννησο εικόνα έχει κανείς;

Συστήνω ανεπιφύλακτα. Έχεις κλείσει; Εμείς μέναμε κ τις 2 φορές στο http://www.hippocampusstudios.gr/index-en.html στη Βότση, εξαιρετική θέα, 2 χλμ από Πατητήρι, η ιδιοκτήτρια ειχε και τον ένα φούρνο. άσε που μας φίλευε χειροποίητες πίτες.
Νεούδια!!! 30ΜΚΤΑΞ στο Λαγό στα Ίμιαsourmenetes έγραψε:Πλάτη 313 το 2010Dimpatra έγραψε:Που ακριβώς Δίκαια, Πλάτη, Χελιδόνα;sourmenetes έγραψε:Και γω!
Τελευταίο στρατόπεδο Ελλάδας στα σύνορα τριεθνες...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και πότε;
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
618 ταγμα
Εκεί γεννήθηκα, λέγε.dragon έγραψε:Κανείς από Κεφαλλονιά;;;
Μεγάλο νησί, πανέμορφο, οπωσδήποτε με αυτοκίνητο να γυρίσετε κρυφές κ κοσμικές παραλίες, καθώςκ βουνά.
Εχθές γυρίσαμε μετά από 6 μερες. Είναι η δεύτερη φορά στο νησί κ η πρωτη με τα 2 μικρά ΠΑΟΚΙΑ μου. Αγαπημένο νησί με πανεμορφες παραλιες . Ότι πρέπει για οικογενειακες διακοπές.tolis01 έγραψε:Εκεί γεννήθηκα, λέγε.dragon έγραψε:Κανείς από Κεφαλλονιά;;;
Μεγάλο νησί, πανέμορφο, οπωσδήποτε με αυτοκίνητο να γυρίσετε κρυφές κ κοσμικές παραλίες, καθώςκ βουνά.
Έψαχνα μπας κ βρω κανέναν να δω τα φιλικά μαζί. Τελικά τα είδα με κάτι παπουδια
- ΑποστόληςΑ
Αποστόλη αύριο θα είμαι Άνδρο, από μέδουσες τι λέει ξέρεις;ΑποστόληςΑ έγραψε:Σαν την Τήνο δεν έχει.
Πλάτη 209 σειρά 1991sourmenetes έγραψε:Πλάτη 313 το 2010Dimpatra έγραψε:Που ακριβώς Δίκαια, Πλάτη, Χελιδόνα;sourmenetes έγραψε:Και γω!
Τελευταίο στρατόπεδο Ελλάδας στα σύνορα τριεθνες...
Και πότε;
618 ταγμα

Δεν εχει και να ειχε μεχρι χτες τωρα με αυτο τον αερα θα εχουν φτασει Νότια Αφρική...Dimpatra έγραψε:Αποστόλη αύριο θα είμαι Άνδρο, από μέδουσες τι λέει ξέρεις;ΑποστόληςΑ έγραψε:Σαν την Τήνο δεν έχει.
Απογοητευτηκες με Ναρει και το ριξες στο τοπικ των διακοπων Τζοσουα?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Hello από Αμοργό. Τοπία, παραλίεςχωρις κλαρινομπιτσομπαρα, ΚΟΣΜΟΣ(όχι βλαχοτουριστες όχι ινφλουενσερς σε θάλασσες και ακτες), ανθρώπινες τιμές ειδικά για αυτά που προσφέρουν (όχι προ μηνών γκαράζ για το αγροτικό που τώρα έχει γίνει ενοικιαζομενο με μόνο 70 ευρώ την βραδιά-true story Νικητη Χαλκιδικής). Απλά η φάση είναι sold out για φέτος από όσα λένε εδώ οι ντόπιοι επομένως τη συστήνω ανεπιφύλακτα για του χρόνου σε όσους ενδιαφέρονται 

- ΑποστόληςΑ
Στην Τήνο δεν έχει. Άκουσα ότι πήγαν όλες στην ΆνδροDimpatra έγραψε:Αποστόλη αύριο θα είμαι Άνδρο, από μέδουσες τι λέει ξέρεις;ΑποστόληςΑ έγραψε:Σαν την Τήνο δεν έχει.
- sourmenetes
- Moderator
Μαύρη μαυρίλα...mike έγραψε:Πλάτη 209 σειρά 1991sourmenetes έγραψε:Πλάτη 313 το 2010Dimpatra έγραψε:Που ακριβώς Δίκαια, Πλάτη, Χελιδόνα;
Και πότε;
618 ταγμα
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk![]()
![]()