Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Πάντως με τόσα νέα πρόσωπα το ενδιάφερον του κόσμου πρέπει να έχει ανέβει.
Εγω παλι πιστευω οτι οι αλλαγες που εχουν βγει προς τα εξω οτι θα γινουν μετα τα προκριματικα με την Λεφσκι εχουν μεγαλες πιθανοτητες να γινουν.
Στοπερ αντι του Μιχαι και χαφ αντι του Κουρτιτς.
Και αφηνω ακομα ενα παραθυρο για φορ.
Οτι ειναι παντως πρωτοφανες 15/7 η ομαδα να ειναι σχεδον πληρης δεν επιδεχεται αμφισβητησης.
Στοπερ αντι του Μιχαι και χαφ αντι του Κουρτιτς.
Και αφηνω ακομα ενα παραθυρο για φορ.
Οτι ειναι παντως πρωτοφανες 15/7 η ομαδα να ειναι σχεδον πληρης δεν επιδεχεται αμφισβητησης.
- ΑποστόληςΑ
Η άποψή μου είναι ότι ο Πέλκας δεν χωράει στο φετινό ρόστερ, το οποίο έχει περίσσεια ατόμων πίσω από το φορ. Εξ άλλου ούτε τα λεφτά μπορούμε να διαθέσουμε για έναν ακόμη παίκτη στις θέσεις αυτές όταν έχουμε σοβαρό πρόβλημα στη θέση του φορ.
Στα στόπερς είμαστε ΟΚ αυτή τη στιγμή, αν σκεφθεί κανείς ότι σε δύο εβδομάδες θα έρθει και ο Νέσμπεργκ. Ακόμη και να φύγει ο Mihaj θα έχουμε Ingason και Κάργα δεξιά και Κουλιεράκη - Nasberg αριστερά και από Οκτώβριο θα έχουμε και Μιχαηλίδη.
Ο Σοτέλδο, αν μας βγει, θα είναι η κίνηση που θα κάνει τη διαφορά.
Ο Curtic μάλλον θα φύγει, αλλά δεν νομίζω να μας επηρεάσει τόσο, γιατί επίσης έχουμε πολλούς παίκτες στο κέντρο. ΟΚ δεν θα έχουμε την προσωπικότητα του Σλοβένου, που θα είναι απαραίτητη για το κάτι παραπάνω, αλλά ούτως ή άλλως η φετινή χρονιά είναι μεταβατική, λόγω αλλαγής του συνόλου του ρόστερ και της φιλοσοφίας του, ενώ δεν θα τον έχουμε του χρόνου, που θα είναι, πιο σημαντική χρονιά, οπότε καλύτερα να τον στερηθούμε από τώρα.
Στα στόπερς είμαστε ΟΚ αυτή τη στιγμή, αν σκεφθεί κανείς ότι σε δύο εβδομάδες θα έρθει και ο Νέσμπεργκ. Ακόμη και να φύγει ο Mihaj θα έχουμε Ingason και Κάργα δεξιά και Κουλιεράκη - Nasberg αριστερά και από Οκτώβριο θα έχουμε και Μιχαηλίδη.
Ο Σοτέλδο, αν μας βγει, θα είναι η κίνηση που θα κάνει τη διαφορά.
Ο Curtic μάλλον θα φύγει, αλλά δεν νομίζω να μας επηρεάσει τόσο, γιατί επίσης έχουμε πολλούς παίκτες στο κέντρο. ΟΚ δεν θα έχουμε την προσωπικότητα του Σλοβένου, που θα είναι απαραίτητη για το κάτι παραπάνω, αλλά ούτως ή άλλως η φετινή χρονιά είναι μεταβατική, λόγω αλλαγής του συνόλου του ρόστερ και της φιλοσοφίας του, ενώ δεν θα τον έχουμε του χρόνου, που θα είναι, πιο σημαντική χρονιά, οπότε καλύτερα να τον στερηθούμε από τώρα.
Αποκλείεται να τραβήξει όλο το κουπί αυτή την σεζόν ο Ολιβέιρα. Είναι αδύνατον. Ακόμα και εάν ο Κούτσιας είναι το άλλο φόρ. Ο Μάρλον δεν έχει παίξει μόνος σεντερ φορ μπροστά, αρα δεν είναι καθαρό φόρ.
Λογικά θα πάρουμε και φόρ.
Λογικά θα πάρουμε και φόρ.
Με την προσθήκη του Σοτελδο είμαι ικανοποιημένος από το ρόστερ μας και περιμένω με ενδιαφέρον να τους δω στο χόρτο.
Είναι δεδομένο ότι αποκλείεται να υπάρξει 100% επιτυχία στις μεταγραφές αλλά ελπίζω σε μεγάλο ποσοστό να μας βγούνε.
Έχοντας εμπιστοσύνη στον Μποτο περιμένω και από τον καλύτερο προπονητή της σύγχρονης ιστορίας μας να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο.
Στην μόνη θέση που πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση είναι στον φορ.
Αλλά πιστεύω ότι θα πάρουμε μέχρι την ολοκλήρωση των μεταγραφών.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι δεδομένο ότι αποκλείεται να υπάρξει 100% επιτυχία στις μεταγραφές αλλά ελπίζω σε μεγάλο ποσοστό να μας βγούνε.
Έχοντας εμπιστοσύνη στον Μποτο περιμένω και από τον καλύτερο προπονητή της σύγχρονης ιστορίας μας να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο.
Στην μόνη θέση που πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση είναι στον φορ.
Αλλά πιστεύω ότι θα πάρουμε μέχρι την ολοκλήρωση των μεταγραφών.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ισχυει αυτο που γραφουν οι φιλοι ,οτι ο Μπραντον δεν εχει παιξει ποτε μονος κορυφη ,αρχικα απορει κανεις γιατι τον πηραμε στη θεση του Τσολακ ενω μαλιστα δεν παιζουμε σχεδον ποτε με 2...Η θεση του φορ ειναι παντως η πιο πιθανη και η πιο επιτακτικη για ενισχυση.
Στα στοπερ εχω την αισθηση πως τελικα θα αποκτηθει ο Ρεντε.
Στα χαφ ειπαμε αν αποχωρησουν τοσο ο Κουρτιτς οσο και ο Αγκουστο.
Ο Πελκας δεν χωραει αυτη τη στιγμη στο ροστερ και δυσκολα μπορει να δημιουργηθει και χωρος.Μονο στη φαντασια των Τουρκων υπαρχει το σεναριο.
Ο Πελκας δεν χωραει αυτη τη στιγμη στο ροστερ και δυσκολα μπορει να δημιουργηθει και χωρος.Μονο στη φαντασια των Τουρκων υπαρχει το σεναριο.
Φορ ,φορ,φορ ..Σεντερ φορ οπωσδήποτε, ιδανικα και για βασικό, ειδικα αν δεν ανανεωσει ο Κουτσιας..Αναλογως τις αποχωρήσεις (Μιχαι ,Κουρτιτς)ιεωθεωρώ ρω ισως υοαρξει μια οεραιτερω ενισχυση σε χαφ και άμυνά. Πιστεύω, οτι για να μην εχει ακουστει κατι για στοπερ,θεωρούν οτι είμαστε καλα αριθμητικα και ποιοτικα με τους υπαρχοντ1ες.Μακροπροσθεσμα μεσα στη σεζόν βλεπω βασικο τον Κουλιερακη, ο οποιος με εντυπωσίασε με την ηρεμια του και με εμφανισεις του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sporos123 την Παρ 15 Ιούλ 2022, 10:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ρε παιδιά, δεν ισχύει αυτό, μια απλή βόλτα στο Transfermarkt και θα δείτε ότι ο Brandon μια χαρά έχει παίξει μόνος κορυφή, ειδικά στη Μαγιόρκα. Η Μάλαγα έπαιζε κυρίως 4-4-2 αλλά και εκεί έπαιξε μόνος σε κάνα 5αρι παιχνίδια. Είναι πολύ εύκολο να το τσεκάρει κάνεις, δε καταλαβαίνω αυτή την ομαδική παράκρουση.
Ευσεβής πόθος μπας και τον ξεφορτωθούν είναι, ρίχνουν άδεια μήπως τσιμπήσουμεjoshua έγραψε:Αν ισχυει αυτο που γραφουν οι φιλοι ,οτι ο Μπραντον δεν εχει παιξει ποτε μονος κορυφη ,αρχικα απορει κανεις γιατι τον πηραμε στη θεση του Τσολακ ενω μαλιστα δεν παιζουμε σχεδον ποτε με 2...Η θεση του φορ ειναι παντως η πιο πιθανη και η πιο επιτακτικη για ενισχυση.
Στα μισά παιχνίδια που είδα της μαγιόρκα που έπαιξε με ένα φορ το 16/17 ο brandon ήταν αριστερό εξτρέμ. Ασφαλώς έχει παίξει μόνος φορ σε ματς αλλά οχι συνέχεια.deathmassious έγραψε:Ρε παιδιά, δεν ισχύει αυτό, μια απλή βόλτα στο Transfermarkt και θα δείτε ότι ο Brandon μια χαρά έχει παίξει μόνος κορυφή, ειδικά στη Μαγιόρκα. Η Μάλαγα έπαιζε κυρίως 4-4-2 αλλά και εκεί έπαιξε μόνος σε κάνα 5αρι παιχνίδια. Είναι πολύ εύκολο να το τσεκάρει κάνεις, δε καταλαβαίνω αυτή την ομαδική παράκρουση.
Λουτσε και Μποτο σίγουρα γνωρίζουν το που παίζει ο Μπραντον αρα καποιο σκεπτικό υπάρχει... Σιγουρα μονο Ολιβειρα κλασικός φορ δεν... Κουτσιας μεγαλο ταλεντο αλλα κιαλλοι υπηρξαν μεγαλα ταλεντα και τωρα ειναι αναπληρωματικοι στη Βεροια και στη Λειβαδια.. Ειναι τεραστιο ρίσκο να βασιστείς στο μικρό..
- ΑποστόληςΑ
Έρχεται αεροπλάνο της Lufthansa από Μόναχο σε Θεσσαλονίκη. Μήπως κουβαλάει τον Narey;
Σιγα μην εχουμε λεφτα για Lufthansa. Με Eurowings θα πεταει απο το Ντουσελντορφ.