Φανέλα ΠΑΟΚ
- pirate_salonica
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Πέτυχα τα πάντα εκτός από το ότι οι ρίγες είναι ανάποδα... για να δούμε για τις υπόλοιπες!pirate_salonica έγραψε:Θα το αφήσω αυτό εδώ... Σημειωτέον, δεν έχω πληροφόρηση:
Πρώτη (ριγέ): 5 ρίγες μπροστά, 3 λευκές 2 μαύρες. Λευκά μανίκια με μια χοντρή μαύρη ρίγα, κυρίως μαύρη πλάτη
Δεύτερη: Πολύ ανοιχτό γκρι με ασπρόμαυρες λεπτομέρειες στο γιακά και στο τέλος απ'τα μανίκια
Τρίτη: Ολόμαυρη με ριγέ ασπρόμαυρο γιακά και "ανάγλυφο" σχέδιο μπροστά
"Άσχετη"/Τέταρτη: Γαλάζια πολύ ελαφρώς προς το πράσινο (σαν την φανέλα της Σάλκε πιο κάτω) με σκούρες μπλε λεπτομέρειες
-
john4serres
Γι αυτό οι Γερμανοί κάτι ξέρουν και παρουσιάζουν την νέα φανέλα στην τελευταία αγωνιστική της προηγούμενης σεζόν.PAOKevolution έγραψε:Αν μπείτε στο προφίλ του Μπράντον στο ινστα την έκανε σποιλ τη νέα φανέλα
Γιατί έκαναν τον λαιμό τόσο λεπτό
Ή μήπως τον έκοψε ο Μπράντον για να φανούν τα τατουάζ; 
Κατα τα λοιπά, μια χαρά φανέλα. Σοβαρή και κομψή, όπως πρέπει να είναι η ριγέ.
Κατα τα λοιπά, μια χαρά φανέλα. Σοβαρή και κομψή, όπως πρέπει να είναι η ριγέ.
Έπρεπε ο λαιμός να έχει το ίδιο πάχος με το τελείωμα στα μανίκια. Υπάρχουμε κι εμείς οι ψυχαναγκαστικοί που έχουμε αρχίσει να τρελαινόμαστε 
-
montekristo
Λες να ειναι τυχαιο και το γεγονος οτιpirate_salonica έγραψε:Στοίχιμαν γιοκ;
Αν η πλάτη δεν είναι τελείως μαύρη τότε κάτι λέει πάντως. Αν είναι τελείως μαύρη τότε...
Έχουν ενδιαφέρον αυτές οι διαγώνιες λεπτομέρειες που αχνοφαίνονται (σαν τον Λένιν ένα πράμα για όσους θυμούνται)...
Ωραίο επίσης που για δεύτερη συνεχόμενη φανέλα έχει βγει το χρυσό απ' το σήμα...
διανυουμε και το 2ο ετος αυταρκειας;
-
papwolf
Αν είχε γιακά θα ήταν καλύτερη.
Και πάλι προτιμώ με πιο λεπτές ρίγες, όπως αυτή που έχω στο άβαταρ.
Από μένα όχι...
Και πάλι προτιμώ με πιο λεπτές ρίγες, όπως αυτή που έχω στο άβαταρ.
Από μένα όχι...
Αν ειναι παλι η πλατη ολη μαυρη μιλαμε για πολυ μαπα παλι. Συνεχιζεται το μοτιβο «φανελες στυλ φτηνιαρικες απο τα 90s»
Εμενα παλι αυτο μου αρεσει περισοτερο. Το παχος της ριγας. Και επισης οτι η μεσαια ειναι μαυρη και οχι ασπρη.
Άρα κάθε περσι κ καλυτερα. Οποτε αγοράζεις τώρα περσινη ή προπερσινη που τις θεωρείς καλύτερες με καλύτερη τιμή .Geor1926 έγραψε:Καθε χρόνο και χειρότερο σχέδιο...
Είναι πως βλέπει κανείς το ποτηρι
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
- Shivaspace
πολύ όμορφη φαίνεται και στο λαιμό όπως πρέπει, για να παίξεις μπάλα είναι όχι για να πιείς καφέ..πόσο γαμάτη είναι η φανέλα σου ΠΑΟΚΑΡΑ μου χωρίς διαφήμιση..θα μπεί τώρα κανένα τεράστιο πανάσχημο στοίχημαν από πάνω , ανάθεμα την ώρα

Το stoiximan υποθέτω δεν το τύπωσαν ακόμα.
Το πάλι μαύρη πλάτη που κολλάει; Δεν νομίζω πως είναι έτσι και ούτε θέλω αλλά η τελευταία ολόμαυρη πλάτη ήταν στο νταμπλ μετά είχαμε ολόασπρη, μαύρο τετράγωνο, άσπρο τετράγωνο. Η χοντρή ρίγα ιδίως από μακριά θα φαίνεται τέλεια. Υπάρχει η τάση να παίζουν με τις ρίγες λογικό δεν μπορείς να κάνεις τα ίδια συνέχεια ευτυχώς εμάς είναι διακριτική και όμορφη η λεπτομέρεια. Επίσης η μαγκιά στο μανίκι μ'αρέσει σπανίζει.
Το πάλι μαύρη πλάτη που κολλάει; Δεν νομίζω πως είναι έτσι και ούτε θέλω αλλά η τελευταία ολόμαυρη πλάτη ήταν στο νταμπλ μετά είχαμε ολόασπρη, μαύρο τετράγωνο, άσπρο τετράγωνο. Η χοντρή ρίγα ιδίως από μακριά θα φαίνεται τέλεια. Υπάρχει η τάση να παίζουν με τις ρίγες λογικό δεν μπορείς να κάνεις τα ίδια συνέχεια ευτυχώς εμάς είναι διακριτική και όμορφη η λεπτομέρεια. Επίσης η μαγκιά στο μανίκι μ'αρέσει σπανίζει.