Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kosths BXL

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από kosths BXL »

οκ ενταξει λαθος μου αν ειναι ...καταλαβα οτι το θεωρουσες και καλα μαντεψια χωρις βαση ...
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Κι εγώ που νόμιζα ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει δει star wars. :mrgreen:
Roarrr

Δημοσίευση από Roarrr »

icue έγραψε:
kosths BXL έγραψε:ο κουρτιτς σιγουρα θα ερθει παικτης αν φυγει....
Εικόνα
Αυτό είμαι εγώ και σίγουρος για
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Miles έγραψε:Κι εγώ που νόμιζα ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει δει star wars. :mrgreen:
οχι ρε ενταξει απλα χαθηκαμε στη μεταφραση :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Άσχετο-σχετικό, ο πιο κοντός ποδοσφαιριστής που θυμάμαι να βλέπω στον ΠΑΟΚ ήταν εκείνος ο απίθανος Τάισον Νούνιεζ, που όταν άνοιξε η πόρτα και κατέβηκε από το αυτοκίνητο δεν τον έπιανε το πλάνο της τιβι, τον έκρυβε η πόρτα.
Έ λοιπόν, εκείνος ήταν 1.64, 4 ολόκληρα εκατοστά ψηλότερος του Σοτέλδο. :cry: :shock: :D
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Δεν είχε πάει Αγγλία μετά τον ΠΑΟΚ?? ΤΙ με θύμισες..Τον είχε και εξώφυλλο στο περιοδικό του ΠΑΟΚ :mrgreen:

Τώρα είδα ότι ειναι 49 χρονών, σταμάτησε την μπάλλα πριν 2 χρόνια και τον είχαμε πουλήσει 2,5 εκ ευρώ!!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

alex ntepo έγραψε:Άσχετο-σχετικό, ο πιο κοντός ποδοσφαιριστής που θυμάμαι να βλέπω στον ΠΑΟΚ ήταν εκείνος ο απίθανος Τάισον Νούνιεζ, που όταν άνοιξε η πόρτα και κατέβηκε από το αυτοκίνητο δεν τον έπιανε το πλάνο της τιβι, τον έκρυβε η πόρτα.
Έ λοιπόν, εκείνος ήταν 1.64, 4 ολόκληρα εκατοστά ψηλότερος του Σοτέλδο. :cry: :shock: :D
Τι μας περασες κυριε; Τιποτα νανους; Δεν τους βλεπουμε τους Σοτελδους...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

NikLiverpool έγραψε:Δεν είχε πάει Αγγλία μετά τον ΠΑΟΚ?? ΤΙ με θύμισες..Τον είχε και εξώφυλλο στο περιοδικό του ΠΑΟΚ :mrgreen:
ΠΑΟΚ Εμπιστευτικο!
Χρυσες εποχες του ΠΑΟΚ με περιοδικο τοπ κλας, επιπεδου ΤΣουΛου. Τοτε που η κανουλα γεμιζε και τον Νειλο, οχι οπως τωρα που πεφτει μια σταγονα καθε μια εβδομαδα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

icue έγραψε:
kosths BXL έγραψε:ο κουρτιτς σιγουρα θα ερθει παικτης αν φυγει....
Εικόνα
Έχω γελάσει 6/6 :D
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

nunies4 έγραψε:
alex ntepo έγραψε:Άσχετο-σχετικό, ο πιο κοντός ποδοσφαιριστής που θυμάμαι να βλέπω στον ΠΑΟΚ ήταν εκείνος ο απίθανος Τάισον Νούνιεζ, που όταν άνοιξε η πόρτα και κατέβηκε από το αυτοκίνητο δεν τον έπιανε το πλάνο της τιβι, τον έκρυβε η πόρτα.
Τι μας περασες κυριε; Τιποτα νανους; Δεν τους βλεπουμε τους Σοτελδους...
:D :D :D :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

NikLiverpool έγραψε:Δεν είχε πάει Αγγλία μετά τον ΠΑΟΚ?? ΤΙ με θύμισες..Τον είχε και εξώφυλλο στο περιοδικό του ΠΑΟΚ :mrgreen:

Τώρα είδα ότι ειναι 49 χρονών, σταμάτησε την μπάλλα πριν 2 χρόνια και τον είχαμε πουλήσει 2,5 εκ ευρώ!!
Τον είχαμε πουλήσει ακριβά επειδή ο σκάουτερ των Αγγλων τον μπέρδεψε με τον Αντόλφο Βαλέντσια!
Θυμάμαι που ο Γιδόπουλος είχε φέρει τον Νούνιες από ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και έγινε η μεταγραφή σε άσχετο χρόνο, εκτός μεταγραφικής περιόδου. Ο Γιδόπουλος έλεγε πως δεν θα πιστεύουμε τα μάτια μας και ότι ο κοντός έχει ελατήρια στα πόδια. Έφαγε γερή δαγκωνιά το ταμείο του ΠΑΟΚ και ο Μπατατούδης.
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

εγώ νομίζω ότι χρειάζονται και μεταγραφές τύπου - καβάνι - για να συσπειρώσουν τον κόσμο .
Με μια τέτεια μεταγραφή στο τέλος , ανεβάζεις το ηθικό , ανεβάζεις τα διάρκειας και την συσπείρωση του κόσμου .
Αρκεί να μην χαλάσουν οι ισορροπίες στην ομάδα , και σε αυτό παίζει ρόλο ο χαρακτήρας της φίρμας που θα πάρεις .
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μπα, psiras. Ελπίζω οι εποχές Καγκαβα, Μπερμπάτοφ κτλ να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ο ΠΑΟΚ θέλει παίκτες στα 27-28 τους που να έχουν τρυπήσει το ταβάνι τους σε ομάδες ίδιου επιπέδου με εμάς. Να πληρώσουμε την υπεραξία τους, να έρθουν και να μας βάλουν τσουλου. Και τους θέλει σε συνδυασμό με ταλέντα τύπου Νταντας ώστε να μπορέσει να φέρει και χρήματα πίσω όλο το εγχείρημα.

Τη μισή δουλειά την έχουμε κάνει με τα ταλέντα. Το πρόβλημα που εντοπίζω εγώ είναι ότι αντί να πάμε να φέρουμε και 3-4 παικταράδες πήγαμε και φεραμε Ναρει, Τομας, Ράφα, Νασμπεργκ κτλ. Αν είχαμε φέρει 3-4 πανωραφατους στις θέσεις τους και η ομάδα θα ρολαρε πιο γρήγορα και λιγότερη πίεση θα υπήρχε στα νέα παιδιά.

Πιο εύκολα θα εξασφαλίζαμε τη δεύτερη θέση, καλύτερες πιθανότητες θα είχαμε για Ch.L. ή Europa και περισσότερη λογική θα έβγαζαν τα 4 ή 7 του Νταντας μιας και θα τον εκθέταμε σε καλύτερες βιτρίνες.
psiras67

Δημοσίευση από psiras67 »

δεν διαφωνώ με τον πως θα ήθελες να πάνε οι μεταγραφές ,
το ζήτημα είναι ότι ο μποτο έχει άλλη άποψη :D
εμένα πάντως αν κλείσουμε ένα στόπερ και έρθει ο κοντός ,
θα ήθελα ένα όνομα στο σέντερ φορ ώστε να μας δώσει ενθουσιασμό .
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Και να σου έρθει ο Καβάνι και ο κάθε Καβάνι με μηδέν Motivation γιατί τα έχει κάνει όλα στη ζωή του ποδοσφαιρικά, να παίρνει κανα 2 τούβλα τον χρόνο γιατί σιγά μην έρθει για λιγότερα, να ξύνει τα αρχίδια του με τον κασμά στυλ Μπερμπάτωφ και μετά να βγαίνουν οι μισοί παίκτες της ομάδας που θα προσφέρουν και όταν έρθει η ώρα της ανανέωσης θα σου ζητάνε τα διπλά (και θα έχουν δίκιο).

Ισοροπία θέλει σε όλα.

Τέλος πάντων τη σταματάω αυτή την κουβέντα για τους ντεμέκ πανωραφάτους που είχαμε φέρει στο παρελθόν γιατί δεν έχει κανένα νόημα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”