Φανέλα ΠΑΟΚ
- pirate_salonica
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Βασικά άλλη ιδέα... Γιατί δεν κάνουμε μια ψηφοφορία για το πως θα θέλαμε ο καθένας να είναι - τμηματικά, π.χ. πόσες ρίγες, πως να είναι η πλάτη κτλ. -, για να φτιάξουμε ένα σχέδιο σαν ΠΑΟΚμάνια; Κάτι σαν "την φανέλα του λαού του ΠΑΟΚ" - λέμε τώρα.
- pirate_salonica
Είχε γράψει κάποιος για σήμερα αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να χαθήκαμε στη μετάφραση γιατί το είχε γράψει κι αγγλικά! 

Όλο και θα το είχαν γράψει αν γινόταν σήμερα -αύριο οπότε μάλλον παίρνουμε τα @@ μας σήμερα.
Αύριο παίζουμε φιλικό και υποθέτω θα βάλουμε περσινή φανέλα (άλλο κακό για μένα αφού και οι παίκτες θα έπρεπε πριν τα επίσημα παιχνίδια να την βάλουν να τη συνηθίσουν στο σώμα και στο μάτι).
Αν η Λέφσκι βάλει μπλε εντός έδρας αποκλείεται να βάλουμε μαύρα ή ακόμα και ριγέ, εξαρτάται.
Δώστε κανένα στοιχείο ρε να μη γκρινιάζω, άντε πάω να πάρω διαρκείας τώρα
Αύριο παίζουμε φιλικό και υποθέτω θα βάλουμε περσινή φανέλα (άλλο κακό για μένα αφού και οι παίκτες θα έπρεπε πριν τα επίσημα παιχνίδια να την βάλουν να τη συνηθίσουν στο σώμα και στο μάτι).
Αν η Λέφσκι βάλει μπλε εντός έδρας αποκλείεται να βάλουμε μαύρα ή ακόμα και ριγέ, εξαρτάται.
Δώστε κανένα στοιχείο ρε να μη γκρινιάζω, άντε πάω να πάρω διαρκείας τώρα

Κρίμα ξύπνησα με την προδιάθεση για επικές αντιπαραθέσεις σε στυλιστικες απόψεις.( Πολύ πιο ανώδυνο από αυτές που γίνονται στις μεταγραφές )
- PAOKevolution
Χαχαχαχα! Ευτυχώς τελικά που είναι ινφλουενσερ!!!! Πολύ ιδιαίτερη μάγκες δεν ξέρω!!!! Θέλω να την δω ολοκληρη!
Σαν πρώτη εικόνα μαγική μου φαινεται
Σαν πρώτη εικόνα μαγική μου φαινεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Πέμ 14 Ιούλ 2022, 12:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Μηπως το σβησε; δεν βρισκω κατιPAOKevolution έγραψε:Αν μπείτε στο προφίλ του Μπράντον στο ινστα την έκανε σποιλ τη νέα φανέλα
-
- Σασταλεγάκιας 2025
- PAOKevolution
-
- Σασταλεγάκιας 2025
- john4serres