Δεν μπορουμε να τον βαλουμε μετα; Νομιζω μπορουμε 2 παικτες;nunies4 έγραψε:Μέχρι το βράδυ οι οριστικές εξελίξεις με Σοτελδο λέει το 24...
Η Τιγκρες θα πάρει την απόφαση τι θα πράξει με τον παίκτη.
Όπως γράφουν στο άρθρο η συμφωνία με τον παίκτη είναι δεδομένη.
Για τον Ναρει θα ήθελα να είναι στο αεροπλάνο να προλάβει την λίστα αλλά δε το βλέπω
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Επίσης δεν θα τολμήσει κανένα κοράκι να μας αδικήσει, μάλλον θα ζητάει αυτόγραφο του Καβανι. Θα ανέβει κ ο Κουαλιατα πολύ. Χώρια το εμπορικό κομμάτι.
αυτο που εγραψα εχθες αναφερει στο μπλογκ του και ο βασιλοπουλος οτι με τους 3 κλεινει ενα σημαντικο μερος της ενισχυσης, θα ανοιξει πιθανον για τον κουρτιτς που εαν φυγει θα πρεπει να αντικατασταθει απο παιχτη ιδιου επιπεδου και επισης λεει οτι ειναι πιθανο του φορ που μπορει να παιξει και εξτρεμ(αυτο ειπα χθες) και ενος αμυντικου εκτος του νασμπεργκ(δεν το αναφερει αλλα προφανως αν φυγει ο μιχαι).
λογικα ακουγονται ολα αυτα αλλα πιθανον η εξτρα κινηση για φορ που μπορει να παιξει και στο πλαι να γινει αφου εχει εξασφαλιστει η συμμετοχη στους ομιλους(λεω εγω)
ΠΑΟΚ
λογικα ακουγονται ολα αυτα αλλα πιθανον η εξτρα κινηση για φορ που μπορει να παιξει και στο πλαι να γινει αφου εχει εξασφαλιστει η συμμετοχη στους ομιλους(λεω εγω)
ΠΑΟΚ
Γ αυτό κι όποιος έρθει πρεπε να παίζει και δεκα και αριστερα για να εναλλάσσεται μς τον Κουαλιαταproedros έγραψε:Βασικα δεν ξερουμε τον ρολο που θα εχει ο Κουαλιατα..Ειναι μεγαλο στοιχημα ο Ουρογουανος..Αν μας βγει, θα δωσει πολλες λυσεις σε θεσεις που ποναμε παραδοσιακα.Gospi έγραψε:Απολυτα δικαιολογημενο να μην θέλει ο Μποτο υποχρεωτικη οψιον αγορας στην περίπτωση Σοτελδο, αλλα αν επιμενουν οι της τιγκρες ας βαλει μια υποχρεωτικη βαση αριθμου αγωνων οπως με τον Σαστρε.
Σε καθε περιπτωση, ακομη κι αν χαλασει του κοντου, θεωρω δεδομενο πως θα ρθει παιχτης ειτε για αριστερά ειτε για το δεκα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν έρθουν τελικά Ναρει και Σοτελδο, πιστεύω οι προτεραιότητες είναι με τη σειρά
1. Στόπερ
2. Επιθετικός
3. Αντί-Κουρτιτς
1. Στόπερ
2. Επιθετικός
3. Αντί-Κουρτιτς
-
Απο Μουργκ και Τειλορ εννοεις ε;joshua έγραψε:Κανα νεο απο τους αλλους δυο δεν εχουμε ε?
Μπα εξαφανισμενοι ειναι κι οι δυο!
Καλα για τον Ζαμπα ουτε συζητηση.-
- kataramenos5
Κλαιωjibbie έγραψε:Πολύ σωστά. Άλλωστε το σοτελδο είναι το «σωτο έλα δω» στα λαρισαϊκά, γενέτειρα του ντεκαπαζ.Shivaspace έγραψε:soteldo..για να μην παίζει μπέρδεγουέι με τ όνομα , θυμόμαστε σότις *βολάνης , σωτήρης μπαλάφας, σώτος τελοσπάντων οπότε όταν έρχεται η ώρα για τον κοντό τον πετυχαίνουμε το όνομα..σοτέλδο

Εγω στοπερ δεν πιστευω οτι θα ερθει,εκτος και αν οι νεοι ειναι απογοητευτικοι στα πρωτα επισημα δειγματα.
Χαφ μονο αν φυγουν και ο Κουρτιτς και ο Αγκουστο.
Ακομα και για τον επιθετικο χλωμο το βλεπω.Θα κριθει περισσοτερο απο τα δειγματα και το συμβολαιο του Κουτσια,αν και απο τις τρεις περιπτωσεις τη θεωρω τη πιο πιθανη κινηση.
Χαφ μονο αν φυγουν και ο Κουρτιτς και ο Αγκουστο.
Ακομα και για τον επιθετικο χλωμο το βλεπω.Θα κριθει περισσοτερο απο τα δειγματα και το συμβολαιο του Κουτσια,αν και απο τις τρεις περιπτωσεις τη θεωρω τη πιο πιθανη κινηση.
Εγω π εχω καραγουσταρει με Κουλιερακη ειμαι νορμαλ? Θελω να τον δω βασικο!
Γιατί όσο περισσότερες προπονήσεις πάρουν με την ομάδα τόσο πιο εύκολα θα τους συμπεριλάβει στην λίστα ο Ραζβανproedros έγραψε:Ετσι και αλλιως μπορεις να κανεις 2 αλλαγες μεχρι και 24 ωρες απο τον αγωνα..Γιατι χαλιεσαι?nunies4 έγραψε:Μέχρι το βράδυ οι οριστικές εξελίξεις με Σοτελδο λέει το 24...
Για τον Ναρει θα ήθελα να είναι στο αεροπλάνο να προλάβει την λίστα αλλά δε το βλέπω
- navigator11
Δεν είν' κακή ιδέα. Κι εγώ ψήνομαι.Gospi έγραψε:Εγω π εχω καραγουσταρει με Κουλιερακη ειμαι νορμαλ? Θελω να τον δω βασικο!
Καποιος φιλος το εγραψε προηγουμενως, για τον βασικοτερο στοχο φετος που επιβαλεται ειναι οι ομιλοι, να με συγχωρησει δεν συγκρατησα το ονομα του.
Με τις μεταγραφες φετος να φτανουν αισιως τις 11-12, συν τους παλιους, ανανεωσεις κτλ, υπαρχουν θεσεις που πραγματικα θα γινεται σφαγη ποιος θα μπαινει αποστολη (χαφ, μεσοεπιθετικοι, τολμω να πω και σεντερ μπακ) αν πανε ολα καλα και μας βγουν ολοι. Αν μακρια απο εμας -ουτε να το σκεφτω δεν θελω- δεν μπουμε ομιλους η διαχειριση του ροστερ θα ειναι πραγματικος πονοκεφαλος για τον Ραζβαν. Ποιος θα πρωτοπαιζει θα ειναι η φαση, εκτος αν σε τετοιο σεναριο υπαρχει πλανο για απομακρυνσεις παιχτων για αποσυμφορηση (πχ. Κουρτιτς, Μιχαι), οποτε οποιαδηποτε κινηση απο εδω και περα που το ροστερ εχει γεμισει, τουλαχιστον αριθμητικα, ειναι λογικο να εχει παρονομαστη την Ευρωπη.
Δεν συζητω φυσικα για τις υπολοιπες επιπτωσεις ενος στραβωματος φετος, αναφερομαι καθαρα στο μεγεθος του ροστερ vs. αγωνες την σεζον. Δεν ειναι μονο οι εξτρα 10-12 πχ αγωνες απο τους ομιλους και μετα με παρομοια πορεια με περσι, ειναι και το πως αυτοι επηρρεαζουν ολους τους υπολοιπους (των ΣΚ πριν και μετα) με ταξιδια, καταπονηση κτλ
Με τις μεταγραφες φετος να φτανουν αισιως τις 11-12, συν τους παλιους, ανανεωσεις κτλ, υπαρχουν θεσεις που πραγματικα θα γινεται σφαγη ποιος θα μπαινει αποστολη (χαφ, μεσοεπιθετικοι, τολμω να πω και σεντερ μπακ) αν πανε ολα καλα και μας βγουν ολοι. Αν μακρια απο εμας -ουτε να το σκεφτω δεν θελω- δεν μπουμε ομιλους η διαχειριση του ροστερ θα ειναι πραγματικος πονοκεφαλος για τον Ραζβαν. Ποιος θα πρωτοπαιζει θα ειναι η φαση, εκτος αν σε τετοιο σεναριο υπαρχει πλανο για απομακρυνσεις παιχτων για αποσυμφορηση (πχ. Κουρτιτς, Μιχαι), οποτε οποιαδηποτε κινηση απο εδω και περα που το ροστερ εχει γεμισει, τουλαχιστον αριθμητικα, ειναι λογικο να εχει παρονομαστη την Ευρωπη.
Δεν συζητω φυσικα για τις υπολοιπες επιπτωσεις ενος στραβωματος φετος, αναφερομαι καθαρα στο μεγεθος του ροστερ vs. αγωνες την σεζον. Δεν ειναι μονο οι εξτρα 10-12 πχ αγωνες απο τους ομιλους και μετα με παρομοια πορεια με περσι, ειναι και το πως αυτοι επηρρεαζουν ολους τους υπολοιπους (των ΣΚ πριν και μετα) με ταξιδια, καταπονηση κτλ
- Σουριναμέζος
Ο κανονισμός της UEFAicue έγραψε:Δεν μπορουμε να τον βαλουμε μετα; Νομιζω μπορουμε 2 παικτες;nunies4 έγραψε:Μέχρι το βράδυ οι οριστικές εξελίξεις με Σοτελδο λέει το 24...
45.07
List A has to be submitted online by the following fixed deadlines:
1 July 2022 (24.00CET) for all matches in the first qualifying round;
15 July 2022 (24.00CET) for all matches in the second qualifying round;
29 July 2022 (24.00CET) for all matches in the third qualifying round;
12 August 2022 (24.00CET) for all matches in the play-offs;
2 September 2022 (24.00CET) for all further matches from the first match in the group stage up to and including the final.
45.08
For the qualifying phase and the play-offs, a club may register a maximum of two new eligible players on List A after the above-mentioned deadlines, provided the quota of locally trained players is respected. Such registration must be completed by 24.00CET on the day before the relevant first-leg match and the club’s association must confirm in writing that the new player is eligible to play at domestic level at this time.
TLDR: Για κάθε γύρο των προκριματικών μπορούμε να δηλώνουμε νέα λίστα και μπορούμε να κάνουμε 2 αλλαγές μέχρι και 24ωρες πριν τον πρώτο αγώνα κάθε γύρου
...όχι ο Καβάνι, ούτε ο Ταβάνι και ο Καραβάνι δέν έρχεται βρε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Τετ 13 Ιούλ 2022, 19:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νομιζω πως στις λιστες θα τους βαλει ετσι και αλλιως γιατι και να μην παίξουν στο 1ο ματς, εχουν σιγουρα ελπιδες για το 2ο...nunies4 έγραψε:Γιατί όσο περισσότερες προπονήσεις πάρουν με την ομάδα τόσο πιο εύκολα θα τους συμπεριλάβει στην λίστα ο Ραζβανproedros έγραψε:Ετσι και αλλιως μπορεις να κανεις 2 αλλαγες μεχρι και 24 ωρες απο τον αγωνα..Γιατι χαλιεσαι?nunies4 έγραψε:Μέχρι το βράδυ οι οριστικές εξελίξεις με Σοτελδο λέει το 24...