Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Θα ήθελα μόλις κλείσει η μεταγραφή Ναρευ να μας πει ο Ζινολα τι γλυτώσαμε σε σχέση με το αν τον παίρναμε πριν ένα μήνα.

Υγ λέτε αντί για τον κοντό να προσγειωθεί άλλος για την θέση πίσω από τον φορ?
Άντε ρε συ Μποτο,φέρε έναν καντουρι που δεν τραυματίζεται
Γλιτωσαμε εναν μηνα ενσωματωσης

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Να αυτά κάνεις και σε λέει ο κόσμος κακό :lol:

Εντάξει αν η διαφορά είναι 5 κατοσταρικα πχ δεν τα λες και λίγα...ειδικά αν τα δεις ο ποσοστό του συνολικού κόστους
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Κατι κερδιζεις κατι χάνεις. Αν αυτα τα 500.000 πανε σε αλλον παιχτη τοτε χαλαλι!

υπ. τον Τζινολα τον παω κ χαιρομαι π γραφει κ δινει ινφο. Ασχετα αν δεν συμφωνω με ολα οσα γραφει.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

prist64 έγραψε:εχει καταντησει αηδια το ολο θεμα

εχει ανησυχιες και το γραφει και λοιπον τι εγινε?

γραψτε κι εσεις οτι ειστε ευχαριστημενοι με τις κινησει
και αισιοδοξειτε για την συνεχεια της σαιζον

αφου βλεπετε οτι γινετε γαιτανακι,γιατι την γαματε την υποθεση?
πρεπει να αποδειξετε οτι εσεις εχετε δικιο και ο αλλος αδικο?

αυτο παλι το να την πεφτετε 10 μαζι σε ενα πολυ γαυρικο μου μοιαζει
Ολοι έχουμε ανησυχίες, όλοι. Κανείς δεν τον παίζει από χαρά χωρίς να τους έχουμε δει.
Από την άλλη να θες 3 Βρσαλικο για να μην γκρινιάζεις με ξένες τσέπες, αυτό είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ του γαβρικου, όχι η αντίδραση. Σε οπαδικο φόρουμ είμαστε, όχι στο γκαζετα, και λίγο είναι το 10 σε 1. 10 σε 1 διαφωνίες είναι, όχι ραντεβού για ξύλο, έλεος
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Γκουερινο έγραψε:
markos4 έγραψε:
omerta76 έγραψε:Μου αρέσει που ασχολείστε με τον gika και τον κάθε gika εδώ μέσα.
Ασχέτως της κατάληξης της χρονιάς, αυτοί θα είναι εδώ για να σου θυμίσουν ότι ήταν οι μοναδικοί που εκραζαν και είχαν δίκιο για τον επόμενο "Τέιλορ", για τον επόμενο παίχτη που δεν βγήκε.
είπαμε, μοτιβο
Omerta τι να κάνουμε ρε φίλε..δεν γουστάρουμε όλοι να βλέπουμε τον γαυρο να σηκώνει πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα και να λέμε μπράβο Τέιλορ για την προσπάθεια..

Είμαστε και εμείς οι γκρινιάρηδες που θέλουμε να τον πηδ@με παντού τον γαυρο..
Δεν σε εχω δει ποτε μετα απο μια μεγαλη νικη να μπεις να πεις ενα μπραβο. Μαλλον λαθος θα κανω ε?
Όχι δεν κανεις λαθος...εγώ είμαι από τους ρομαντικούς που χειροκροτω τον γαυρο που κάνει τον γύρο του θριάμβου στην Τούμπα πριν από 60 μέρες....

Άρε κοντή μνήμη που έχετε κάποιοι..
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

soteldo..για να μην παίζει μπέρδεγουέι με τ όνομα , θυμόμαστε σότις *βολάνης , σωτήρης μπαλάφας, σώτος τελοσπάντων οπότε όταν έρχεται η ώρα για τον κοντό τον πετυχαίνουμε το όνομα..σοτέλδο
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κανα νεο απο τους αλλους δυο δεν εχουμε ε?
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Βλέποντας το βίντεο πιο πριν του Ναραι, ότι έχει πάρα πολλά κοινά με τον Τσολακ, εκτός της ηλικιας Γερμανοθρεμμενος με έμφαση στην τακτική, πολύ ομαδικός, τρέχει, αλλά βαρετός. Άντεξα 5 λεπτά του βίντεο. Ειναι πλαγιος μέσος.
Θα τον παρομοιάζει με τον Τέιλορ, με τον οποίο θα έχει κ το ίδιο συμβολαιο.
Οπότε για μένα, μην τον πάρουμε, να κρατήσουμε Τέιλορ που υπερέχει σε ταχυδυναμη, αλλά υστερεί στα υπολοιπα.
Και δίνεις τα 2 εκ επιπλέον στον Καβανι κ πολυ απλά παίρνεις το πρωτάθλημα με κυβέρνηση Κουλη. Θα είναι το πιο αρχιδατο πρωτάθλημα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μέχρι το βράδυ οι οριστικές εξελίξεις με Σοτελδο λέει το 24...
Η Τιγκρες θα πάρει την απόφαση τι θα πράξει με τον παίκτη.
Όπως γράφουν στο άρθρο η συμφωνία με τον παίκτη είναι δεδομένη.

Για τον Ναρει θα ήθελα να είναι στο αεροπλάνο να προλάβει την λίστα αλλά δε το βλέπω
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Και δεν θα τολμήσει να πει κανείς γιατί ο Καβανι παιρνει ξέρω γω 4 κι εγώ 1, θα υπάρχει σεβασμός. Και όπως είπαμε αυτό το ροστερ θα κλέβει μπάλες θα δημιουργεί ευκαιρίες αλλά δεν έχει φορ γκολτζή.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Απολυτα δικαιολογημενο να μην θέλει ο Μποτο υποχρεωτικη οψιον αγορας στην περίπτωση Σοτελδο, αλλα αν επιμενουν οι της τιγκρες ας βαλει μια υποχρεωτικη βαση αριθμου αγωνων οπως με τον Σαστρε.
Σε καθε περιπτωση, ακομη κι αν χαλασει του κοντου, θεωρω δεδομενο πως θα ρθει παιχτης ειτε για αριστερά ειτε για το δεκα.

proedros

Δημοσίευση από proedros »

nunies4 έγραψε:Μέχρι το βράδυ οι οριστικές εξελίξεις με Σοτελδο λέει το 24...
Η Τιγκρες θα πάρει την απόφαση τι θα πράξει με τον παίκτη.
Όπως γράφουν στο άρθρο η συμφωνία με τον παίκτη είναι δεδομένη.

Για τον Ναρει θα ήθελα να είναι στο αεροπλάνο να προλάβει την λίστα αλλά δε το βλέπω
Ετσι και αλλιως μπορεις να κανεις 2 αλλαγες μεχρι και 24 ωρες απο τον αγωνα..Γιατι χαλιεσαι?
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

mbison έγραψε:Βλέποντας το βίντεο πιο πριν του Ναραι, ότι έχει πάρα πολλά κοινά με τον Τσολακ, εκτός της ηλικιας Γερμανοθρεμμενος με έμφαση στην τακτική, πολύ ομαδικός, τρέχει, αλλά βαρετός. Άντεξα 5 λεπτά του βίντεο. Ειναι πλαγιος μέσος.
Θα τον παρομοιάζει με τον Τέιλορ, με τον οποίο θα έχει κ το ίδιο συμβολαιο.
Οπότε για μένα, μην τον πάρουμε, να κρατήσουμε Τέιλορ που υπερέχει σε ταχυδυναμη, αλλά υστερεί στα υπολοιπα.
Και δίνεις τα 2 εκ επιπλέον στον Καβανι κ πολυ απλά παίρνεις το πρωτάθλημα με κυβέρνηση Κουλη. Θα είναι το πιο αρχιδατο πρωτάθλημα
Δεν νομιζω πως υπαρχει επαγγελματιας ποδοσφαιριστης που μπορει να μοιαζει του Τειλορ... Αμαρτια τετοια συγκριση!

proedros

Δημοσίευση από proedros »

Gospi έγραψε:Απολυτα δικαιολογημενο να μην θέλει ο Μποτο υποχρεωτικη οψιον αγορας στην περίπτωση Σοτελδο, αλλα αν επιμενουν οι της τιγκρες ας βαλει μια υποχρεωτικη βαση αριθμου αγωνων οπως με τον Σαστρε.
Σε καθε περιπτωση, ακομη κι αν χαλασει του κοντου, θεωρω δεδομενο πως θα ρθει παιχτης ειτε για αριστερά ειτε για το δεκα.

Βασικα δεν ξερουμε τον ρολο που θα εχει ο Κουαλιατα..Ειναι μεγαλο στοιχημα ο Ουρογουανος..Αν μας βγει, θα δωσει πολλες λυσεις σε θεσεις που ποναμε παραδοσιακα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Shivaspace έγραψε:soteldo..για να μην παίζει μπέρδεγουέι με τ όνομα , θυμόμαστε σότις *βολάνης , σωτήρης μπαλάφας, σώτος τελοσπάντων οπότε όταν έρχεται η ώρα για τον κοντό τον πετυχαίνουμε το όνομα..σοτέλδο
Πολύ σωστά. Άλλωστε το σοτελδο είναι το «σωτο έλα δω» στα λαρισαϊκά, γενέτειρα του ντεκαπαζ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”