Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Άλλο η εποικοδομητική κριτική και άλλο η δημιουργική κριτική
Το να δημιουργούμε με τη φαντασία μας πράγματα και μετά να παριστάνουμε απλά τους αντικειμενικούς δεν μας κάνει υγιείς κριτές.
Δεν θέλω να πω τι μας κάνει γιατί θα λέτε ότι βρίζω τα μελη
Το να δημιουργούμε με τη φαντασία μας πράγματα και μετά να παριστάνουμε απλά τους αντικειμενικούς δεν μας κάνει υγιείς κριτές.
Δεν θέλω να πω τι μας κάνει γιατί θα λέτε ότι βρίζω τα μελη
- abc_o_ karpouzas
αν σε αυτο που γραφεις βαζεις και εμενα μεσα τοτε σιγουρα χρειαζεσαι βαθιες ανασες...gika έγραψε:Καρπουζά, δεν έχει νόημα να μαλώνουμε εδώ μέσα.abc_o_ karpouzas έγραψε:και κατι προς ολους...
μην αρπαζεστε με τον...gika...
ειναι σχεδον βεβαιο οτι ειναι...εξωτερικος ...συνεργατης του ΠΑΟΚμανια για να ανεβαζει την ... ακροαματικοτητα ...
ενα ...ποστ...σχεδον 2 σελιδες απαντησεις...
καλο ποσοστο...
ΥΓ. gika..αν δεν ισχυει κατι απο τα παραπανω κανε κατι φιλε...βαθιες εισπνοες...μπριθ ιν...μπριθ αουτ
Οι μόνοι που μπορούν να μου αλλάξουν την άποψη μου είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που έκρινα ως ανεπαρκείς ή ανέτοιμους για την ομάδα.
Όταν θα δω εντεκάδα:
Κοτάρσκι,
Σάστρε, Κάργας, Νασμπεργκ, Ράφα,
Ντάντας, Σοάρες,
Νάρει, Ρικάρντο, Κουαλιάτα
Τόμας
να μπαίνει και να φέρνει καμιά μεγάλη νίκη, τότε μόνο θα αλλάξω άποψη για τους μισούς από τους παραπάνω.
Όλους εσάς όμως που τους έχετε κάνει θεούς μαζί με τον Μπότο που τους έφερε πριν καν τους δείτε, μην σας δω μέσα στη χρονιά να κράζετε για μεταγραφές κτλ όταν θα έρθουν τα πρώτα χαστούκια.
Να στηρίζετε και τότε, ναι;
Omerta τι να κάνουμε ρε φίλε..δεν γουστάρουμε όλοι να βλέπουμε τον γαυρο να σηκώνει πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα και να λέμε μπράβο Τέιλορ για την προσπάθεια..omerta76 έγραψε:Μου αρέσει που ασχολείστε με τον gika και τον κάθε gika εδώ μέσα.
Ασχέτως της κατάληξης της χρονιάς, αυτοί θα είναι εδώ για να σου θυμίσουν ότι ήταν οι μοναδικοί που εκραζαν και είχαν δίκιο για τον επόμενο "Τέιλορ", για τον επόμενο παίχτη που δεν βγήκε.
είπαμε, μοτιβο
Είμαστε και εμείς οι γκρινιάρηδες που θέλουμε να τον πηδ@με παντού τον γαυρο..
- abc_o_ karpouzas
trouman έγραψε:Ο Καρπουζάς επιβεβαιώνεται ξανά...

καλα τωρα ...απλως πρεπει να παρακολουθεις τις...λεπτομεριες...

- ΑποστόληςΑ
Τον gika τον ξέρω από το 2009 και τον εμπιστεύομαι. Μπορεί να μην συμφωνούμε πάντοτε, αλλά δεν δέχομαι απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για εκείνον.omerta76 έγραψε:Μου αρέσει που ασχολείστε με τον gika και τον κάθε gika εδώ μέσα.
Ασχέτως της κατάληξης της χρονιάς, αυτοί θα είναι εδώ για να σου θυμίσουν ότι ήταν οι μοναδικοί που εκραζαν και είχαν δίκιο για τον επόμενο "Τέιλορ", για τον επόμενο παίχτη που δεν βγήκε.
είπαμε, μοτιβο
- abc_o_ karpouzas
rainmaker έγραψε:Καρπουζα αυτό που είπες ελπίζω να ήταν για πλάκα. Απέχει πάρα πολύ κάτι τέτοιο από τις αντιλήψεις μας για σεβασμό οποιοδήποτε μέλους και αναγνώστη. Αυτά ειναι τακτικες μετροκωλ
Γκίκα δεν θα περίμενε κανείς να σκεφτείς λίγο αυτοκριτικα. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι άλλοι φταίνε.
ρε ...βροχοποιε... με κουφανες..
τι αλλο θα μπορουσε να ειναι εκτος απο πλακα...
με καραφλιασες ρε φιλε και μονο που εκανες αναφορα...
Καλοκαιρια που δεν κουνιοταν φυλλο ως 30 Αυγουστου γεμιζαμε σελιδες με μεταγραφικα σεναρια, συνωμοσιες και αφορισμους. Τωρα 13 Ιουλιου ροστερ 90% ετοιμο και…θα γεμισουμε σελιδες με μεταγραφικα σεναρια, συνωμοσιες και αφορισμους.
Οαση ειμαστε.
Οαση ειμαστε.

Μόνο εσείς στενοχωρήθηκατε νομίζεις; Ή εσάς που τα λέγατε σας έκανε καλύτερους;markos4 έγραψε:Omerta τι να κάνουμε ρε φίλε..δεν γουστάρουμε όλοι να βλέπουμε τον γαυρο να σηκώνει πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα και να λέμε μπράβο Τέιλορ για την προσπάθεια..omerta76 έγραψε:Μου αρέσει που ασχολείστε με τον gika και τον κάθε gika εδώ μέσα.
είπαμε, μοτιβο
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΠΟΙΗΜΑ ΣΟΥΡΕΑΛ
ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΙΝΑΡΙ ΤΗΣ ΡΕΑΛ
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΈΟΥ
ΚΑΙ ΣΑΝ ΧΙΝΑΡΙ ΤΗΣ ΡΕΑΛ
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΈΟΥ
Δεν απαξίωσε κανείς τον άνθρωπο gika. Τις απόψεις του ναιΑποστόληςΑ έγραψε:Τον gika τον ξέρω από το 2009 και τον εμπιστεύομαι. Μπορεί να μην συμφωνούμε πάντοτε, αλλά δεν δέχομαι απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για εκείνον.omerta76 έγραψε:Μου αρέσει που ασχολείστε με τον gika και τον κάθε gika εδώ μέσα.
είπαμε, μοτιβο
2-3 Βρσαλικο θέλει για να μην γκρινιάζει. Και αυτό λέγεται κριτική
Όχι 13 θα σου πάρουμε μη σου χαλάμε τη ζαχαρένια.
Είπαμε εύκολη είναι η λύση, αλλάζεις στη ριγέ το μαύρο με το κόκκινο και ησυχασες.
Όχι 13 θα σου πάρουμε μη σου χαλάμε τη ζαχαρένια.
Είπαμε εύκολη είναι η λύση, αλλάζεις στη ριγέ το μαύρο με το κόκκινο και ησυχασες.
Μονο εσυ θες φιλε, εμεις οχιmarkos4 έγραψε:Omerta τι να κάνουμε ρε φίλε..δεν γουστάρουμε όλοι να βλέπουμε τον γαυρο να σηκώνει πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα και να λέμε μπράβο Τέιλορ για την προσπάθεια..omerta76 έγραψε:Μου αρέσει που ασχολείστε με τον gika και τον κάθε gika εδώ μέσα.
είπαμε, μοτιβο
Τιμητικό να την πέφτετε 10 άτομα στον Γκίκα.
Πέσατε με τα μούτρα όλοι.
Ένας με επιχειρήματα δεν μίλησε πάντως.
Να απαντήσει κάποιος σε τι;Στα φανταστικά σενάρια; Αν θα φύγει αυτός και ο άλλος και τραυματιστεί ο τάδε, τι θα κάνει η ομάδα και με ποιον θα παίζει; Ακόμη δεν την είδαμε σε επίσημο και να την κράζω γιατί δεν θέλω τον Χ ή ψ παίχτη;Parolos έγραψε:Τιμητικό να την πέφτετε 10 άτομα στον Γκίκα.