Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Άμα πάρουμε τόσα χρήματα για Μιχαι, Taylor και Murg θα πρόκειται περί κλοπής. 1 μυριο αθροιστικά για όλους και χαρούμενοι θα ήμασταν
Εγω πολυ στενα...πηγε και δεν ακουμπησε. Αν ρωτησεις Ιταλους, κανεις δεν τον θυμαται.sourmenetes έγραψε:Τον σολτεδο στην Ιταλία τον είχε παρακολουθήσει κάνεις;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ουτε καν σε ποια ομαδα επαιζε.

Ειχα την αισθηση πως δεν επαιξε ποτε ευρωπη...sourmenetes έγραψε:Τον σολτεδο στην Ιταλία τον είχε παρακολουθήσει κάνεις;
Ποτε επαιζε στην Ιταλια?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- abc_o_ karpouzas
πλακα μας κανεις ρε λαμογιο...paok düsseldorf έγραψε:ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ απο την Φορτουνα.
αντε πανε εκει στα γραφεια τους και καντα ολα καλοκαιρινα...
τι σε εχουμε εκει επανω ...για να πεταλωνεις τζιτζικια??
Ειχε αγωνιστει στην Ιταλια;sourmenetes έγραψε:Τον σολτεδο στην Ιταλία τον είχε παρακολουθήσει κάνεις;
Ποτε επαιξε Ιταλια; Δεν υπαρχει καν καταγραφη για αυτο στο γνωστο site.
-
Υπάρχει και το τζόκερ για να ονειρευόμαστεnasos66 έγραψε:Του δινει και χρονο για να παρει λεφτα(ισως λιγα ,ισως πιο σοβαρα) απο πωλησεις αυτων που δεν θελει.K_geo έγραψε:εντάξει.
ότι και να λέμε, επειδή είναι -ακόμα- άγνωστες πολλές πτυχές ώς προς την ποιότητα των ενισχύσεων, το χρονικό πλαίσιο αυτών είναι πραγματικά ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ.
όχι απλά για τα δικά μας δεδομένα αλλά και για διεθνή.
μιλάμε για μια σχεδόν ριζική αναδιάρθωση ρόστερ σε ένα εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο ώστε να σου δίνει και τη δυνατότητα 2μηνης ανάλυσης και διορθωτικών κινήσεων!
Πχ ο Μιχαη γραφτηκε 2 φορες για προταση 2.8 εκ.Ο Μουργκ κ ο Τειλορ μαζι ισως μπορουν να φερουν αλλα 2 + ποσοστα.Με λεφτα απο πωλησεις μπορει να αλαξει ολη η κατασταση.
Το μονο για μενα να μην ερθει προταση στη ρητρα για τον Ινγκασον.
-
Ειναι τοσο κοντινες οι σημαιες της Ιταλιας
και του Μεξικο που ποτε δεν ξερει κανεις!
και του Μεξικο που ποτε δεν ξερει κανεις!
Λογικο να μπερδυετει ο ανθρωπος.
Σουρμε μου, τον Σοτελδο παιρνουμε, οχι τον Τζιοβινγκο.

Ποτε. Μαλλον μπερδευτηκε ο αδερφος με το Serie A. Ετσι λενε και την μεγαλη κατηγορια της Βραζιλιας.nunies4 έγραψε:Ποτε επαιξε Ιταλια; Δεν υπαρχει καν καταγραφη για αυτο στο γνωστο site.
- abc_o_ karpouzas
και κατι προς ολους...
μην αρπαζεστε με τον...gika...
ειναι σχεδον βεβαιο οτι ειναι...εξωτερικος ...συνεργατης του ΠΑΟΚμανια για να ανεβαζει την ... ακροαματικοτητα ...
ενα ...ποστ...σχεδον 2 σελιδες απαντησεις...
καλο ποσοστο...
ΥΓ. gika..αν δεν ισχυει κατι απο τα παραπανω κανε κατι φιλε...βαθιες εισπνοες...μπριθ ιν...μπριθ αουτ
ειναι σχεδον βεβαιο οτι ειναι...εξωτερικος ...συνεργατης του ΠΑΟΚμανια για να ανεβαζει την ... ακροαματικοτητα ...
καλο ποσοστο...
ΥΓ. gika..αν δεν ισχυει κατι απο τα παραπανω κανε κατι φιλε...βαθιες εισπνοες...μπριθ ιν...μπριθ αουτ
- sourmenetes
- Moderator
Εχετε δίκιο..DimitrisS έγραψε:Λογικο να μπερδυετει ο ανθρωπος.
Λάθος έκανα εγώ κύριοι!
Καρπουζά, δεν έχει νόημα να μαλώνουμε εδώ μέσα.abc_o_ karpouzas έγραψε:και κατι προς ολους...
καλο ποσοστο...
Οι μόνοι που μπορούν να μου αλλάξουν την άποψη μου είναι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές που έκρινα ως ανεπαρκείς ή ανέτοιμους για την ομάδα.
Όταν θα δω εντεκάδα:
Κοτάρσκι,
Σάστρε, Κάργας, Νασμπεργκ, Ράφα,
Ντάντας, Σοάρες,
Νάρει, Ρικάρντο, Κουαλιάτα
Τόμας
να μπαίνει και να φέρνει καμιά μεγάλη νίκη, τότε μόνο θα αλλάξω άποψη για τους μισούς από τους παραπάνω.
Όλους εσάς όμως που τους έχετε κάνει θεούς μαζί με τον Μπότο που τους έφερε πριν καν τους δείτε, μην σας δω μέσα στη χρονιά να κράζετε για μεταγραφές κτλ όταν θα έρθουν τα πρώτα χαστούκια.
Να στηρίζετε και τότε, ναι;
- NikLiverpool
Θεό δεν κάνουμε κανέναν πριν τον δουμε στο γήπεδο.
Όπως και Θεούς δεν κάναμε τους προηγούμενους πριν φέρουν τα αποτελέσματα που έφεραν.
Εκτός αν υπήρχαν τότε εδώ μέσα δηλώσεις εκστασιασμού για Κάνιας, Κρέσπο, Βαρέλα, Σακχοφ, Πασχαλάκη και Πρίγιοβιτς.
Ομαδικό είναι το άθλημα. Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν πολλά μέσα στη χρονιά μόνο και μόνο γιατι μια καινούργια ομάδα χτίζεται. Και φυσικά κάποιοι δεν θα αποδόσουν τα αναμενόμενα.
Αφορισμοί όμως πριν ακόμα ξεκινήσει η χρονιά και ανούσιες συγκρίσεις δεν βοηθούν σε τίποτα....
Όπως και Θεούς δεν κάναμε τους προηγούμενους πριν φέρουν τα αποτελέσματα που έφεραν.
Εκτός αν υπήρχαν τότε εδώ μέσα δηλώσεις εκστασιασμού για Κάνιας, Κρέσπο, Βαρέλα, Σακχοφ, Πασχαλάκη και Πρίγιοβιτς.
Ομαδικό είναι το άθλημα. Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν πολλά μέσα στη χρονιά μόνο και μόνο γιατι μια καινούργια ομάδα χτίζεται. Και φυσικά κάποιοι δεν θα αποδόσουν τα αναμενόμενα.
Αφορισμοί όμως πριν ακόμα ξεκινήσει η χρονιά και ανούσιες συγκρίσεις δεν βοηθούν σε τίποτα....