Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- Dark Knight
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Εγώ πάντως παιδιά έχω πολύ καλό προαίσθημα για τον 90210. Πιστεύω ότι αν αξιοποιηθεί σωστά, θα προσφέρει πολλά θετικά στοιχεία που δεν είχαμε έως τώρα στην ομάδα.
Γιατί πάντα οι ίδιοι διατυπώνουν πάντα αμφιβολίες και ενδοιασμούς για κάθε πιθανό στόχο, συνέχεια.Gospi έγραψε:Παντως δεν μπορω να αντιληφθω γιατι βγαινετε απο τα ρουχα σας μερικοι οταν διατυπωνεται αμφιβολια ή ενδοιασμος για πιθανο στοχο.
Δεν διαβασα τελευταια κανενα αφοριστικο ή ισοπεδωτικο σχολιο για τους μεταγραφικους στοχους. Συζητηση γινεται και σχολιαζονται οπως θα πρεπε.
Βγάλε οποιαδήποτε από τις υπογραμμισμένες λέξεις και είναι σχόλιο, αλλιώς είναι μοτίβο.
Ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω γιατί εσύ και 2-3 άλλοι δεν δείχνετε μια βασική ενσυναίθηση για το γεγονός ότι πολλοί εδώ μέσα έχουν κουραστεί με αυτή την αρνητικότητα. Φυσικά και μπορείς να λες την αποψάρα σου για παίκτες που δεν ξέρεις και δεν έχεις δει, κανένας δεν στο απαγορεύει, αλλά θα ήταν άραγε τόσο κακό να σκεφτείς λίγο και αυτό που σου έχουν πει τόσοι συνοπαδοί σου με τόσους διαφορετικούς τρόπους?
Αν κάτι δεν απαγορεύεται πρέπει να γίνεται συνέχεια?
Λογικα παντως θα ειναι καλυτερος απο τον καλυτερο δεξιο μπακ του πορτογαλικου πρωταθληματος... 

- Kabamaru11
Εχουμε κανα νεο για ανανεωση Κουτσια;Αν ο μικρος δεν θελει να ανανεωσει,καλο θα ηταν να κοιτουσαμε και για φορ.Ειναι η μονη θεση που εχουμε ελλειψη.
Και σου κανει μαγκια η Λεφσκι και την παρασκευη που ειναι να δηλωσεις την λιστα σκαει 2 μυρια και παιρνει Κουτσια.Kabamaru11 έγραψε:Εχουμε κανα νεο για ανανεωση Κουτσια;Αν ο μικρος δεν θελει να ανανεωσει,καλο θα ηταν να κοιτουσαμε και για φορ.Ειναι η μονη θεση που εχουμε ελλειψη.
Στην εκπομπή του 24 είπαν ότι είναι πλέον κοντά και ο Σοτελδο και κλείνει ο πρώτος κύκλος μεταγραφών.
Μετά από τα πρώτα δύο ματς των προκριματικών τον Αύγουστο θα ανοίξει ένας 2ος και μάλιστα έδωσαν και ονόματα.
Πιθανή πώληση Μιχαι και αγορά στόπερ και πώληση Κουρτιτς στην Πίζα και ελευση αντικαταστάτη (πολύ κομβική επιλογή για εμένα).
Μετά από τα πρώτα δύο ματς των προκριματικών τον Αύγουστο θα ανοίξει ένας 2ος και μάλιστα έδωσαν και ονόματα.
Πιθανή πώληση Μιχαι και αγορά στόπερ και πώληση Κουρτιτς στην Πίζα και ελευση αντικαταστάτη (πολύ κομβική επιλογή για εμένα).
Δεν το βγάζεις το σχόλιο αυτό μη μπει κανένας που δεν πρέπει εδώ μέσα???psykoman έγραψε:Και σου κανει μαγκια η Λεφσκι και την παρασκευη που ειναι να δηλωσεις την λιστα σκαει 2 μυρια και παιρνει Κουτσια.Kabamaru11 έγραψε:Εχουμε κανα νεο για ανανεωση Κουτσια;Αν ο μικρος δεν θελει να ανανεωσει,καλο θα ηταν να κοιτουσαμε και για φορ.Ειναι η μονη θεση που εχουμε ελλειψη.

Υπάρχει βέβαια και ο αντίλογος που λέει...ότι γι αυτούς τους παίχτες και πολύ άργησες να τους πάρεις...black_star_ninja έγραψε:Η ικανότητα μας να εκμεταλλευτούμε μια κουβέντα και να γίνει παρεξήγηση ειναι αντιστρόφως ανάλογη με τον προγραμματισμό της ομάδας φέτος.
Ρε φίλε 11 μεταγραφές και ακόμα γκρινιάζουμε:
1. Σαστρε
2. Καργας
3. Νασμπεργκ
4. Κοταρσκι
5. Ναρει
6. Νταντας
7. Τομας
8. Σοτελδο
9. Κουαλιατα
10. Ρικαρντο
11. Ρ. Σοαρες
Δλδ πραγματικά πιστεύω οτι αυτο που γινεται φέτος δεν εχει γίνει ξανά. Νομίζω οτι απλά δε θα σταματήσει η εσωστρέφεια ποτε.
- Kabamaru11
psykoman έγραψε:Και σου κανει μαγκια η Λεφσκι και την παρασκευη που ειναι να δηλωσεις την λιστα σκαει 2 μυρια και παιρνει Κουτσια.Kabamaru11 έγραψε:Εχουμε κανα νεο για ανανεωση Κουτσια;Αν ο μικρος δεν θελει να ανανεωσει,καλο θα ηταν να κοιτουσαμε και για φορ.Ειναι η μονη θεση που εχουμε ελλειψη.
Η Λεφσκι δεν εχει μαντηλι να κλαψει,οχι να δωσει 2 μυρια.Και δεν το λεω εγω,φιλαρακι μου βουλγαρος,οπαδος της Λεφσκι μου το ειπε.
- ΑποστόληςΑ
Εμείς ψωνίζουμε μόνο πρώην υπαλλήλους σούπερ μάρκετ!!!Kabamaru11 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/beto/profil/spieler/595809
Πριν 3 χρονια ο συγκεκριμενος παικτης δεν υπηρχε στο ποδοσφαιρικο χαρτη,ειχε φτασει μεχρι και στα KFC να δουλευει για να τα βγαζει περα.Σημερα η αξια του στο transfermarkt ειναι 10 μυρια.
Γιατι τα γραφω ολα αυτα;Γιατι τετοιους παικτες φαινεται να στοχευει ο Μποτο,λιγο πριν το ξεπεταγμα τους.
Οι μεχρι τωρα κινησεις ειναι μελετημενες,γινανε αρκετα γρηγορα και το μονο που πρεπει να κανουμε εμεις,ειναι υπομονη για να δεσουν ολοι αυτοι οι παικτες.Θα υπαρχουν σκαμπανεβασματα,ειδικα απο τους νεαρους,εμεις εκει,να τους υποστηριξουμε και να μη τους διαολοστελνουμε σε καθε λαθος πασα.
Υ.Γ. πολυ τον γουσταρω τον Νarey,γιαλαντζι γερμανος.
Λινοοοοοοο Λινοοοοοοο

- ΑποστόληςΑ
Προφανώς θα πρέπει να αναμένουμε αποχωρήσεις ή μεταγραφές.joshua έγραψε:Mεσοεπιθετικα παντως πλεον γινεται ο κακος χαμος...Ποιος θα πρωτομπαινει αποστολη...
Να αγιασει το στόμα σου ρε φίλε. Μοτίβο, αυτή την λέξη έψαχνα. Μοτίβοpaokspren έγραψε:Γιατί πάντα οι ίδιοι διατυπώνουν πάντα αμφιβολίες και ενδοιασμούς για κάθε πιθανό στόχο, συνέχεια.Gospi έγραψε:Παντως δεν μπορω να αντιληφθω γιατι βγαινετε απο τα ρουχα σας μερικοι οταν διατυπωνεται αμφιβολια ή ενδοιασμος για πιθανο στοχο.
Δεν διαβασα τελευταια κανενα αφοριστικο ή ισοπεδωτικο σχολιο για τους μεταγραφικους στοχους. Συζητηση γινεται και σχολιαζονται οπως θα πρεπε.
Βγάλε οποιαδήποτε από τις υπογραμμισμένες λέξεις και είναι σχόλιο, αλλιώς είναι μοτίβο.
Ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω γιατί εσύ και 2-3 άλλοι δεν δείχνετε μια βασική ενσυναίθηση για το γεγονός ότι πολλοί εδώ μέσα έχουν κουραστεί με αυτή την αρνητικότητα. Φυσικά και μπορείς να λες την αποψάρα σου για παίκτες που δεν ξέρεις και δεν έχεις δει, κανένας δεν στο απαγορεύει, αλλά θα ήταν άραγε τόσο κακό να σκεφτείς λίγο και αυτό που σου έχουν πει τόσοι συνοπαδοί σου με τόσους διαφορετικούς τρόπους?
Αν κάτι δεν απαγορεύεται πρέπει να γίνεται συνέχεια?
Και μετά αν κάνεις τους απαντήσει, πετάνε και το "δημοκρατία έχουμε, δεν θα μας απαγορεύουν και να μιλάμε"! Δημοκρατία για αυτούς μόνο, οι άλλοι δεν πρέπει να μιλάνε
Tους ειχαμε δώσει τον Μαλεζά 0,5 εκ. Τα 2,75 εκ. τί ειναι? https://www.transfermarkt.com/stelios-m ... eler/34285
- black_star_ninja
Άντε η Λέφσκι τα δίνει. Ο κουτσιας τόσο χαζός ειναι;Kabamaru11 έγραψε:psykoman έγραψε:Και σου κανει μαγκια η Λεφσκι και την παρασκευη που ειναι να δηλωσεις την λιστα σκαει 2 μυρια και παιρνει Κουτσια.Kabamaru11 έγραψε:Εχουμε κανα νεο για ανανεωση Κουτσια;Αν ο μικρος δεν θελει να ανανεωσει,καλο θα ηταν να κοιτουσαμε και για φορ.Ειναι η μονη θεση που εχουμε ελλειψη.
Η Λεφσκι δεν εχει μαντηλι να κλαψει,οχι να δωσει 2 μυρια.Και δεν το λεω εγω,φιλαρακι μου βουλγαρος,οπαδος της Λεφσκι μου το ειπε.