Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από soflodoras »

Gospi έγραψε:Παντως δεν μπορω να αντιληφθω γιατι βγαινετε απο τα ρουχα σας μερικοι οταν διατυπωνεται αμφιβολια ή ενδοιασμος για πιθανο στοχο.
Δεν διαβασα τελευταια κανενα αφοριστικο ή ισοπεδωτικο σχολιο για τους μεταγραφικους στοχους. Συζητηση γινεται και σχολιαζονται οπως θα πρεπε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσυ δεν εισαι αυτος που ελεγε πως ο Ναρει των 15-20 ασσιστ δεν εχει τα νουμερα; Και πως δεν μας κανει επειδη ο ΠΑΟΚ θελει παικτες με νουμερα;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

DimitrisS έγραψε:Σουμα.

Παμε να φτασουμε λοιπον τις 11 μεταγραφες, εφοσον κλεισει και ο κοντος, στα μεσα Ιουλιου, εννοειται οτι βαζω και τον Σαστρε μεσα αυτους γιατι προκειται κανονικα για μεταγραφη καλοκαιριου.

-Οι 5 με κανονικη μεταγραφη (αγορες), συνολικα περιπου 7.000.000 ευρω.
-Οι 4 ελευθεροι.
και
-2 δανεικοι με οψιον (βαζω και τον Σοτελδο)
Και περυσι μεχρι τετοιο καιρο ειχες ανακοινωσει Τευλορ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω? Δεν θυμαμαι να εχω μιλησει για νουμερα. Εγω χαλαστηκα με το κολλημα στον Ναρει εδω και 2 μηνες.
Αλλα ακομη και να μιλησα για νουμερα (που δεν ισχυει) και?
Θα μου επιβαλλεις τι σκατα θα λεω?
Τι πλακα εχεις ρε γμτ .
Και να φανταστει κανεις οτι στο τοπικ της κοινωνιας το παιζεις και δημοκρατης [FACE WITH TEARS OF JOY]

montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Gospi έγραψε:Γτ δεν τον κυνηγησε καποια Γερμανικη ομαδα?
Γιατι ημασταν οι μονοι διεκδικητες?
Μακαρι να βγει παιχταρα, και ευτυχως ερχεται να ξεμο2ρδευουμε και με τα εξτρεμ, αλλα το χω απορια γιατι παιξαμε μπαλα μονοι μας για αυτον τον παίχτη. Δεν ειναι τοσο απαγορευτικα τα οικονομικα δεδομενα για τις γερμανικες ομαδες

Ο παιχτης εκανε περσι μια σεζον με
πολυ καλα νουμερα αλλα ολες του
οι προηγουμενες δεν ηταν ποτε και
τιποτα το ιδιαιτερο.- Ρολιστας ειναι!

Σε μας ομως μπορει να βγει Σορλεν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Τρί 12 Ιούλ 2022, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Προσωπικα δεν θα το καταλαβω ποτε αυτο το "Γιατι δεν ασχοληθηκε κανεις αλλος μαζι του και ηρθε σε εμας αφου ειναι τοσο καλος;"

Δηλαδη ολοι οι καλοι παικτες που εχουμε δει στο χροταρι, ειδικα τα τελευταια χρονια, ξερουμε οτι ειχανε προτασεις απο αλλες καλυτερες ομαδες και επελεξαν εμας;

Και δεν παει μονο σε σενα Γκοσπι, ειναι γενικο φαινομενο.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

soflodoras έγραψε:Ο γαυρος εχει τους εξης: Καμαρα και Σισε (μετεγγραφες απο την θρυλικη Αζαξιο, την παε βεροια της γαλλιας , χωρις ιδιαιτερες εμφανισεις εκει. Μασουρας (απο τον πανιωνιο της ελλαδας) και το μεγαλυτερο asset του ειναι ο Αγκιμπου , απο τη Β´ ομαδα της Λιλ. Κ τελος ερχεται ο Μπουχαλακης (απο τον ιστορικο Εργοτελη). Ολοι αυτοι κοστιζουν καμια 50αρια εκατομμυρια ολοι μαζι.

Της αεχ το μεγαλυτερο ασσετ,αλλα και καλυτερος της παικτης ,ο λιβαι , προερχεται απο το μεγαθηριο την μπερ σεβα (αν το γραφω σωστα)

Κ εμας μας χαλαει το οτι παιρνουμε τον καλυτερο παικτη της β´κατηγοριας στη γερμανια, για να κανει το σωστο ροτεισον με τον ζιβκοβιτς. Τι πλακα εχουμε…
Αυτό! Γιατί κάποιες σελίδεις πίσω κάποιοι είδαν μεγάλη ενίσχυση χαρτιού, γάβρου και βαζέλας και στασιμότητα σε μας!!!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Η φράση αυτή κρύβει και κάτι βαθύτερο...
Την παραδοχή ότι ο ΠΑΟΚ είναι για τον @@@τσο...
Γιατί αν είχε ασχοληθεί και καποιος αλλος έχουμε την βεβαιότητα ότι σίγουρα θα πήγαινε στον άλλον. Στον οποίον. Ο ΠΑΟΚ θα ήταν η τελευταία επιλογή....
Ωραία αντίληψη για την ομάδα...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ειλικρινα ο,τι να ναι. Μιλησα συγκεκριμενα για ομαδα Μπουντεσλίγκα. Αλλα ψαχνεστε εδώ μεσα να αρπαχτειτε.

Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

montekristo έγραψε:
Μακαρι να βγει παιχταρα, και ευτυχως ερχεται να ξεμο2ρδευουμε και με τα εξτρεμ, αλλα το χω απορια γιατι παιξαμε μπαλα μονοι μας για αυτον τον παίχτη. Δεν ειναι τοσο απαγορευτικα τα οικονομικα δεδομενα για τις γερμανικες ομαδες

Ετσι είναι.

Ακόμη και περυσι με τα φορτωμένα νούμερα δεν ήταν παραπάνω από 25ος στην λίστα με τους καλύτερους παίκτες της Β΄ Γερμανίας.

https://www.whoscored.com/Regions/81/To ... -2021-2022

Θέλω να πω ότι δεν χρειάζονται υπερβολές και τεράστιες προσδοκίες. Χαμηλά την μπάλα και μακάρι να μας βγει νέος Κάμπος (αν και εμένα περισσότερο τον Γκάρυ μου θυμίζει).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Τρί 12 Ιούλ 2022, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Όταν δε γουστάρεις κάποιον-κάτι σχετικά με έναν αθλητή ή γενικά επαγγελματία, θα βρεις νομοτελειακά κάποιο αφήγημα. Δεν είναι κανένα τωρινό φαινόμενο. Αν είχαν ασχοληθεί κάποιες γερμανικές ομάδες για τον Νάρεϊ, θα ήταν τίποτα άμπαλοι ή φτωχομπινέδες. Κάτι προβληματικό θα υπήρχε. Αν ,δε, επέλεγε τον ΠΑΟΚ εν σχέσει με Γερμανούς, θα ήταν ξέρω γω, ύποπτο για τις φιλοδοξίες του παίχτη κοκ.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

montekristo έγραψε:

ιεροσυλια να τον συγκρινεις με την ηρεμη δυναμη των 385 συμμετοχων στην λιγκ1,αν το λες απο την αποψη vfm οκ τοτε ισως ναι.

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Κατανταει αηδια το να προσπαθει να συζητησει κανεις εδω μεσα.
Στο εξης μονο ζητωκραυγες λοιπον
Μπραβο! Ευγε! Κανενας ενδοιασμος για κανεναν! Ολοι αψογοι!
Τα ιδια λεγατε οταν υπηρχαν ενδοιασμοι και για τον Μουργκ. Τα ιδια σερνατε εδω μεσα. Και τωρα ουτε λεξουλα...

Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

μπορεί να ήθελε να παίξει ευρώπη..δεν ξέρω αν εχει ξαναπαίξει σε ευρωπαική διοργάνωση, κόνφερενς παίζουμε και με την προοπτική για προκριματικά τσλ..ποια ομάδα θα του πρόσφερε τετοια ευκαιρία στη γερμανία?
ασε που ο παίκτης έχει φάει τις γερμανικές με το κουτάλι, να ξαναπάει σε καμια μικρομεσαία να βρεί τί το διαφορετικό
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Γιατί στη Γερμανία σε αυτό το ποδοσφαιρικό επίπεδο και σε αυτά τα οικονομικά δεδομένα οι ομάδες προτιμούν να κινούνται σε παίκτες τύπου λημνιού και Περεα πιστεύοντας ότι μελλοντικά μπορεί να επωφεληθούν περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Φτάνει πάλι με τις αντιπαραθεσεις!

Θα τον δουμε στο χόρτο τον παίκτη!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”