Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Να σημειώσω εδώ ότι αν ο Μπράντον Τόμας ήταν στην πτήση Βαρκελώνη - Θεσσαλονίκη με ενδιάμεση στάση στην Αθήνα τότε έχει ήδη προσγειωθεί στην Αθήνα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Το θέμα είναι πως κανείς μας δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για αυτό το ρόστερ. Πολλά στοιχήματα, πολλά ερωτηματικά, πολλοί πιτσιρικάδες. Ούτε φυσικά απο 4 φιλικά μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για τους παίκτες.

Προσωπικά εμπιστεύομαι το μάτι του Μποτο και το προαίσθημα του Λουτσεσκου που τους είδε στην προετοιμασία. Και ελπίζω να δούμε φέτος κάτι καλό, ακόμα κι αν δεν κατακτήσουμε κάποιον τίτλο.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Σουριναμέζος έγραψε:
DamoN έγραψε:Πάντως αν τελικά κλείσουν και οι 3 που ακούγεται + τον Νεσμπεργκ πιθανόν τελειώσαμε με μεταγραφές από Ιούλιο.
Ακόμα και αν φύγει ο Κουρτιτς.εγώ θα ήθελα και έναν κεντρικό αμυντικο αλλά ποσοτικά είμαστε καλυμμένοι νομίζω

Gk kotarski/ zivko/ταλιχμανιδης
Cb Ingason/kargas
Cb nasberg/κουλιερακης/μιχαηλιδης
Rb λυρατζης/Sastre
Lb rafa/Andre/τσαουσης
Cm Kurtic/schwab
Cm douglas/dantas/Χάρης
Omf Filipe/qualgiata/Καντουρι
Rw Zivkovic/narey/ντελιας
Lw soteldo/Biseswar/Ricardo
Cf Oliveira/Κουτσιας/Brandon

11 μεταγραφές και είμαστε στα μισά του Ιουλίου.
Πως σας φαίνεται θεωρητικά η ομάδα;
Υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάπου Μεταγραφη εκτός από cb?
Αυτό περιμένω και εγώ ότι θα είναι το φετινό ρόστερ. Μόνο στους στόπερ βλέπω ανοικτό ενδεχόμενο για απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή (περιμένω τον Κουλιεράκη να παίζει βασικός στην Β ομάδα όποτε δεν είναι στην αποστολή της πρώτης όπως και τον Μιχαηλίδη να παίρνει κάποια ματς εκεί στην αρχή για να επανέλθει όπως έκανε μέχρι και ο Ινγκι πέρσι).

Άλλη μεταγραφή βλέπω μόνο σε περίπτωση που υπάρξει κάποια σημαντική αποχώρηση
Το καλό είναι ότι βλέπεις και κανείς όταν τους έχεις τόσο νωρίς και παίζουν σε παραπάνω από μια θέση
Πχ φευγει ο Κουρτιτς και λες θα πάρω έναν ακόμα . Βάζω φιλιπε στο 8 δεν παίρνω 10 γιατί ο ρικαντο είναι ανεβασμένος πχ και τον υπολογίζω και εκεί . Τα Ματς αριστερά του ρικαρντο μπορεί να τα πάρει ο Μπράντον . Όποτε παίρνω στην θέση του Κουρτιτς τον καβανι :twisted:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πολυθεσιτες... Ο,τι καλύτερο
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μαθαμε ποση ειναι η ρητρα του κοντου τελικα?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
faidon94

Δημοσίευση από faidon94 »

DamoN έγραψε:Πάντως αν τελικά κλείσουν και οι 3 που ακούγεται + τον Νεσμπεργκ πιθανόν τελειώσαμε με μεταγραφές από Ιούλιο.
Ακόμα και αν φύγει ο Κουρτιτς.εγώ θα ήθελα και έναν κεντρικό αμυντικο αλλά ποσοτικά είμαστε καλυμμένοι νομίζω

Gk kotarski/ zivko/ταλιχμανιδης
Cb Ingason/kargas
Cb nasberg/κουλιερακης/μιχαηλιδης
Rb λυρατζης/Sastre
Lb rafa/Andre/τσαουσης
Cm Kurtic/schwab
Cm douglas/dantas/Χάρης
Omf Filipe/qualgiata/Καντουρι
Rw Zivkovic/narey/ντελιας
Lw soteldo/Biseswar/Ricardo
Cf Oliveira/Κουτσιας/Brandon

11 μεταγραφές και είμαστε στα μισά του Ιουλίου.
Πως σας φαίνεται θεωρητικά η ομάδα;
Υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάπου Μεταγραφη εκτός από cb?

Με μοναδικό θολό σημείο τον Brandon Thomas, όχι παικτικά γιατί τον έχω δει και αν μπει σε ρυθμό προπονήσεων ,όπως παρέθεσα και σε προηγούμενο post, θα είναι σαν τη μύγα μεσ΄το γάλα οι τοποθετήσεις του τόσο σε σετ παιχνίδι όσο και σε ανοιχτούς χώρους (υγεία να έχει και θα το δείτε είναι διαμάντι για 4-2-3-1)....απλά το παιδί είναι για ψευτοεννιάρι ή εξτρεμ τύπου μπίσε. Από τις κινήσεις με Σοτέλδο και Μπράντον έχω μία εντυπωση ότι φέτος ο Λούτσε θα πάει να στηρίξει τα εξτρεμ του πιο πολύ σε νούμερα και έχοντας παίκτες στον άξονα με τρεξίματα σε ένα ταχύτερο κέντρο με Τσιγκάρα-Ντούγκλας-Νταντας-Σοάρες να παίζουν για δύο θέσεις (έχω μία εντύπωση ότι εκεί θα γίνει μία προσθήκη ακόμα τον Αύγουστο αν και θα ήθελα ανέβασμα Ουντρεάουγκο, θεωρώντας κι εγώ ότι ο Κούρτιτς δεν μένει) . Άρα αν δεν πάει σε άλλη κίνηση επιθετικού κάτι τέτοιο βλέπω. Στην άμυνα φαίνεται να πιστεύουν στον Νάσμπεργκ, ο Ιγκι έχει πάρει τη φανέλα σπίτι πιο δικαιωματικά από κάθε άλλο παίκτη και Μιχαηλίδης-Κουλιεράκης είναι ο λόγος να χαμογελά κάθε προπονητής, οπότε και εκεί κλείνουμε! Το γράφω για άλλη μια φορά: Η σπουδαιότερη μεταγραφή θα είναι εσωτερική και θα είναι ένα συμβόλαιο 1ος χαρτιού στον Αουγκούστο. Όποιος έχει ποδοσφαιρικά μάτια και είδε το δυσκολότερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ αυτά τα χρόνια στο Βελοντρόμ μέσα από το γήπεδο, είδε ότι ο Ντούγκλας ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου μετά τον διαστημικό Παγιε! Ανανέωση χθες και αν αυτό κοστίζει να φύγει ο Κούρτιτς τότε μία πώληση (διατηρεί το 80% πώλησης ο ΠΑΟΚ) είναι η καλύτερη λύση!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Blackgr4 έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Συμφωνουμε σε γενικες γραμμες Black. Αλλα αν τον Κουλιερακη τον βλεπουνε οτι το εχει και ειναι και πνευματικα ετοιμος, γιατι να μην στηριχθει και να παρει κανονικοτα παιχνιδια στα ποδια του απο φετος ως 3ο4ο σεντρε μπακ;
Συμφωνώ αλλά γενικά δεν ήμουν ποτέ υπέρ των μαζικών ρίσκων.
Στα μάτια μου μαζεύτηκαν πολλά ρίσκα στην άμυνα. Το μεγαλύτερο ρίσκο είναι στο τέρμα. Εκεί όπου αν δεν βγει ο Κοτάρσκι, τον ήπιαμε (σόρυ για την έκφραση) γιατί από πίσω υπάρχει ο Ζίφκοβιτς.
Ταυτόχρονα όμως αλλάξαμε και το ένα βασικό μας στόπερ. Που από τους δυο που είχαμε, θεωρούνταν ο πιο έμπειρος.
Ρίσκο και εκεί, με αντικαταστάτη (μέχρι στιγμής) τον Κάργα.
Ρίσκο και για τη πρώτη αλλαγή, που θεωρώ πως θα είναι ο Νάσμπεργκ. Σαν πολλά ρίσκα δεν μαζεύτηκαν εκεί πίσω;
Γι' αυτό στα μάτια τα δικά μου, το ιδανικό θα ήταν να προσθέταμε μια σταθερά δίπλα στον Ίγκανσον και να δοθεί κάπου δανεικός ο μικρός για να έρθει ακόμα πιο έτοιμος του χρόνου.

Ενώ επιθετικά με Ρικάρντο, Κουαλιάτα, Κωνσταντέλια άψητους πιτσιρικάδες, Καντουρί-Ολιβέιρα να κάνουν διαγωνισμό ποιος θα λείπει πιο πολύ καιρό τραυματίας, Σοάρες εκτός θέσης, Μπίσεσβαρ στα τελευταία ένσημα χωρίς προετοιμασία και έναν φορ που τον διώξανε από β ισπανίας - δεν έχουμε κανένα ρίσκο.

Προσεχώς ρίσκο και στα χαφ αν αποχωρήσουν Κούρτιτς/Αουγκούστο.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Οταν ειναι για μηδενισμο το εχουμε για πλακα στην καλη κουβεντα δυσκολευομαστε...
Μεσα σε μια προταση Ντελιας, Κουαλιατα, Ρικαρντο αψητοι πιτσιρικαδες, Καντουρι Ολιβειρα πολυτραυματιες, Σοαρες εκτος θεσης, Μπισε ενσημα, και τον Τομας τον εδιωξαν (ασχετα αν παντου γραφτηκε οτι ηθελαν να τον ανανεωσουν αλλα δεν γινοταν να φτασουν το κασε του).

Φερε ρε Μποτο Ζερβινιο με κορδελοκαραφλα. Τι και αν εχει χιαστους και ειναι 35...Φερε να θαμπωσεις τον λαο...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Με τις κλωτσιες τον διωξανε τον Τομας απο την Μαλαγα;
Fs06

Δημοσίευση από Fs06 »

Ήρθε ο Μπαντον Τόμας!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Έφτασε ο παιχταράς
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Που να μην ειχε και πατερα Αγγλο ο Μπραντον , τι αγγλικα θα μιλουσε :lol: :lol:
αλλα και συ ρε μεταφραστη τι του κοβεις του φουκαρα του Μινου την ερωτηση για το τι μας υποσχεται το αλανι ?!?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maceio την Τρί 12 Ιούλ 2022, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Καλωσήρθες παικταρα!

Αντε να ερχονται και οι αλλοι δυο
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

nunies4 έγραψε:Οταν ειναι για μηδενισμο το εχουμε για πλακα στην καλη κουβεντα δυσκολευομαστε...
Μεσα σε μια προταση Ντελιας, Κουαλιατα, Ρικαρντο αψητοι πιτσιρικαδες, Καντουρι Ολιβειρα πολυτραυματιες, Σοαρες εκτος θεσης, Μπισε ενσημα, και τον Τομας τον εδιωξαν (ασχετα αν παντου γραφτηκε οτι ηθελαν να τον ανανεωσουν αλλα δεν γινοταν να φτασουν το κασε του).

Φερε ρε Μποτο Ζερβινιο με κορδελοκαραφλα. Τι και αν εχει χιαστους και ειναι 35...Φερε να θαμπωσεις τον λαο...

Δηλαδή θεωρείς ότι ο Ντέλιας που έχεις δει και δεν μπορούσε να σταθεί βασικός ούτε σε μικρή Ολλανδική ομάδα είναι έτοιμος για βασικός στον ΠΑΟΚ; Ο Κουαλιάτα στα 4 φιλικά που είδες είχε κάποια ενέργεια που να πεις πω πω τι παιχτάρα φέραμε; Ο Ρικάρντο; Που δεν τον βάζουν ούτε στα φιλικά γιατί είναι αγύμναστος;

Δεν είναι θέμα μηδενισμού. Και οι 3 φαίνεται να έχουν ταλέντο. Κανείς από τους 3 δεν είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού σπίτι όμως, γιατί απλά δεν έχουν ψηθεί ακόμα στο επίπεδο του ΠΑΟΚ.

Όσο για Καντουρί και Ολιβέιρα - μπορείς να μου πεις πόσα αγωνιστικά λεπτά έχουν τους τελευταίους 18 μήνες; Κι οι δυο μαζί, έναν Μπίσεσβαρ δεν φτάνουν.

Και μιλώντας για Μπίσεσβαρ, έρχεται από χρονιά με 60 παιχνίδια, φέτος κλείνει τα 35 του χρόνια, είχε ελάχιστες μέρες άδειας και έχει χάσει την προετοιμασία. Ποια πιστεύεις είναι η πιθανότητα να κάνει ξανά σεζόν με 40-50 παιχνίδια φέτος;

Όσο για τον Τόμας που καμιά ομάδα στην Ισπανία δεν μπορούσε να φτάσει το συμβόλαιο του, αλλά το φτάσαμε εμείς με ταβάνι τα 400-500 χιλιάρικα, ας το αφήσουμε γιατί από το μονοετές συμβόλαιο φαίνεται και πόσο τον πιστεύουν στην ομάδα.

Ένας Αντρίγια έχει μείνει να είναι σταθερά μπροστά αλλά είναι μετά από το μουντιάλ είναι μικρές οι πιθανότητες να παραμείνει μαζί μας και για του χρόνου.

Κανείς δεν ζήτησε όμως Ζερβινιο. Όχι ότι έχει μεγάλη διαφορά από Τζιοβίνκο ή Καγκάβα ξερώ γω. Αλλά υπάρχουν παίκτες με συμμετοχές σε καλές ομάδες που αν τους πληρώσεις και έρθουν θα κάνουν τη διαφορά. Όπως είχαν έρθει ο Μάτος, ο Μαουρίτσιο, ο Πρίγιο, ο Βαρέλα, ο Σέρτζιο Ολιβέιρα κοκ.

Δεν είναι ή αμούστακα παιδάκια ή συνταξιούχοι η φάση. Απλά μάλλον το ταβάνι μας φτάνει στις β εθνικές κάποιων καλών πρωταθλημάτων - και μετά θα έχουμε την απαίτηση να προκριθούμε απέναντι σε ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Άρα στην επίθεση κοινώς υπάρχει μόνο ένας ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ ο οποίος μάλλον φεύγει το Γενάρη.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”