Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- Shivaspace
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Τώρα τι να πει..μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωριζεται
Το "επιθετικος" που το ειδε ειναι η σωστη ερωτησηΑποστόληςΑ έγραψε:Το "δυναμικός" πού το είδε;
Πραγματικά με έχει κουράσει το σίριαλ με τον νάρει. Πάνε σε plan b ρε άνρθωπε που έχουμε κολλήσει με τον 28 χρόνο παίχτη ,χωρίς μεταπολιτική αξία, με μία καλή σεζόν την τελευτέα τριετία σε β εθνική γερμανίας. Να ήταν project όπως ο κοτάρσκι, που έχει προοπτικές να πουληθεί ~10 χαρτιά, να το καταλάβω. Ελεος σερνόμαστε απο τα @@ του αλοφς ένα μήνα τώρα.
καλά ρε αθεόφοβοι ... ακόμα με τον Τσολακίδη ασχολήστε ... ??? αφήστε το παλικάρι να παίξει μπαλάρα ... άσε που έχω κρατήσει και 15% ... θα πάρει καμιά μεταγραφάρα στην πρεμιέρ και θα ζαλιστείτε όλοι ...
το βιντεάκι παραπάνω είναι όλα τα λεφτά ... πες τε μου τώρα ... τώρα τι μυαλό είναι είναι αυτό που το σκέφτηκε ??? και που βρήκε τον τύπο ? ίδιος είναι ο μπαγάσας ...
δηλαδή θα μου φέρετε αυτό το μπασμένο ... αυτή την πινέζα για ποδοσφαιριστή και θέλετε να πιστέψω μέσα στο καλοκαίρι ότι αυτός εντός τούμπας θα παίξει μπάλα ... τι να πω ... τελικά αυτό που λένε γηράσκω Άι διδασκόμενος μάλλον δίκιο είχαν ...

το βιντεάκι παραπάνω είναι όλα τα λεφτά ... πες τε μου τώρα ... τώρα τι μυαλό είναι είναι αυτό που το σκέφτηκε ??? και που βρήκε τον τύπο ? ίδιος είναι ο μπαγάσας ...

δηλαδή θα μου φέρετε αυτό το μπασμένο ... αυτή την πινέζα για ποδοσφαιριστή και θέλετε να πιστέψω μέσα στο καλοκαίρι ότι αυτός εντός τούμπας θα παίξει μπάλα ... τι να πω ... τελικά αυτό που λένε γηράσκω Άι διδασκόμενος μάλλον δίκιο είχαν ...
Roarrr έγραψε:Πραγματικά με έχει κουράσει το σίριαλ με τον νάρει. Πάνε σε plan b ρε άνρθωπε που έχουμε κολλήσει με τον 28 χρόνο παίχτη ,χωρίς μεταπολιτική αξία, με μία καλή σεζόν την τελευτέα τριετία σε β εθνική γερμανίας. Να ήταν project όπως ο κοτάρσκι, που έχει προοπτικές να πουληθεί ~10 χαρτιά, να το καταλάβω. Ελεος σερνόμαστε απο τα @@ του αλοφς ένα μήνα τώρα.
Μπορεί και να μην υπάρχει εναλλακτική,υπό την έννοια ότι δεν καιγόμαστε για παίχτη εκεί γιατί υπολογίζεται ο Ντελιας.
Όπως όταν τα φτιάχνεις με γκόμενα παλτό και λες σε όλους ότι έχει πολύ καλό χαρακτήραsoflodoras έγραψε:Βαν Μπρόνκχορστ: «Δυναμικός επιθετικός ο Τσόλακ, δίνει ενέργεια στην ομάδα»
Ευτυχως δεν ειπε «φιλοτιμος»
Ο κολκας ειπε για τον Ντελια οτι οπως τον ειδε στην προετοιμασια, για 25 λεπτα ειναι σουπερ αλλα μετα κλαταρει.obanebane έγραψε:Roarrr έγραψε:Πραγματικά με έχει κουράσει το σίριαλ με τον νάρει. Πάνε σε plan b ρε άνρθωπε που έχουμε κολλήσει με τον 28 χρόνο παίχτη ,χωρίς μεταπολιτική αξία, με μία καλή σεζόν την τελευτέα τριετία σε β εθνική γερμανίας. Να ήταν project όπως ο κοτάρσκι, που έχει προοπτικές να πουληθεί ~10 χαρτιά, να το καταλάβω. Ελεος σερνόμαστε απο τα @@ του αλοφς ένα μήνα τώρα.
Μπορεί και να μην υπάρχει εναλλακτική,υπό την έννοια ότι δεν καιγόμαστε για παίχτη εκεί γιατί υπολογίζεται ο Ντελιας.
Ειναι πανεξυπνος κι εχει τρομερη τεχνικη, αλλα δεν ειναι ακομα κανονικος αθλητης. Θελει παρα πολυ δουλεια στο κτισιμο του σωματος, στη δυναμη, στην αθλητικοτητα, στην φυσικη κατασταση. Δεν μπορεις να βασιστεις σε αυτον ακομα.
Το θέμα είναι τι λέει ο προπονητής, όχι τι λέει ένας καραγκιόζης και η παρέα του.
Παιδια επειδη διαβαζω για κουραση απο το σιριαλ με τον Ναρει. Πηγαινετε να κανετε κανα μπανιο, εχουμε ακομα 12/7. Ο παιχτης θα ερθει με τους ορους που θελει ο ΠΑΟΚ, τελεια και παυλα. Δεν υπαρχει λογος και για βιασυνη και να παμε σε καποια επιλογη που θα ειναι η νουμερο 2 στην ιεραρχια. Δεν χρειαζομαστε τον Ναρει για να περασουμε την Λεφσκι προς θεου.
-
Ετσι ειναι αυτο καταλαβα κ εγω απο τα φιλικα.Logistis έγραψε:Ο κολκας ειπε για τον Ντελια οτι οπως τον ειδε στην προετοιμασια, για 25 λεπτα ειναι σουπερ αλλα μετα κλαταρει.obanebane έγραψε:Roarrr έγραψε:Πραγματικά με έχει κουράσει το σίριαλ με τον νάρει. Πάνε σε plan b ρε άνρθωπε που έχουμε κολλήσει με τον 28 χρόνο παίχτη ,χωρίς μεταπολιτική αξία, με μία καλή σεζόν την τελευτέα τριετία σε β εθνική γερμανίας. Να ήταν project όπως ο κοτάρσκι, που έχει προοπτικές να πουληθεί ~10 χαρτιά, να το καταλάβω. Ελεος σερνόμαστε απο τα @@ του αλοφς ένα μήνα τώρα.
Ειναι πανεξυπνος κι εχει τρομερη τεχνικη, αλλα δεν ειναι ακομα κανονικος αθλητης. Θελει παρα πολυ δουλεια στο κτισιμο του σωματος, στη δυναμη, στην αθλητικοτητα, στην φυσικη κατασταση. Δεν μπορεις να βασιστεις σε αυτον ακομα.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πχ στη γερμανια και αγγλια βλεπεις 19χρονους χτιστους, και σε εμας ειναι ακομα παιδακια. Ειναι τρομακτικη η διαφορα
- NikLiverpool
Ο ίδιος Κόλκας που απορούσε πως ο Κρέσπο θα κάλυπτε το κενό του Βίτορ και χτυπιόταν για το λάθος που κάναμε τότε?Logistis έγραψε:Ο κολκας ειπε για τον Ντελια οτι οπως τον ειδε στην προετοιμασια, για 25 λεπτα ειναι σουπερ αλλα μετα κλαταρει.obanebane έγραψε:Roarrr έγραψε:Πραγματικά με έχει κουράσει το σίριαλ με τον νάρει. Πάνε σε plan b ρε άνρθωπε που έχουμε κολλήσει με τον 28 χρόνο παίχτη ,χωρίς μεταπολιτική αξία, με μία καλή σεζόν την τελευτέα τριετία σε β εθνική γερμανίας. Να ήταν project όπως ο κοτάρσκι, που έχει προοπτικές να πουληθεί ~10 χαρτιά, να το καταλάβω. Ελεος σερνόμαστε απο τα @@ του αλοφς ένα μήνα τώρα.
Απορώ πως τους δίνετε βάση ακόμα.
Ε καλα ετσι ειναι η σωματοδομη του Ντελια, δεν ειναι ολοι ετσι.giliopoulos έγραψε: Ετσι ειναι αυτο καταλαβα κ εγω απο τα φιλικα.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πχ στη γερμανια και αγγλια βλεπεις 19χρονους χτιστους, και σε εμας ειναι ακομα παιδακια. Ειναι τρομακτικη η διαφορα
Βλεπε Τζολη, Μιχαηλιδη, Τσιγγαρα, Κουλιερακη, Κουτσια.
Πάντως αν τελικά κλείσουν και οι 3 που ακούγεται + τον Νεσμπεργκ πιθανόν τελειώσαμε με μεταγραφές από Ιούλιο.
Ακόμα και αν φύγει ο Κουρτιτς.εγώ θα ήθελα και έναν κεντρικό αμυντικο αλλά ποσοτικά είμαστε καλυμμένοι νομίζω
Gk kotarski/ zivko/ταλιχμανιδης
Cb Ingason/kargas
Cb nasberg/κουλιερακης/μιχαηλιδης
Rb λυρατζης/Sastre
Lb rafa/Andre/τσαουσης
Cm Kurtic/schwab
Cm douglas/dantas/Χάρης
Omf Filipe/qualgiata/Καντουρι
Rw Zivkovic/narey/ντελιας
Lw soteldo/Biseswar/Ricardo
Cf Oliveira/Κουτσιας/Brandon
11 μεταγραφές και είμαστε στα μισά του Ιουλίου.
Πως σας φαίνεται θεωρητικά η ομάδα;
Υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάπου Μεταγραφη εκτός από cb?
Ακόμα και αν φύγει ο Κουρτιτς.εγώ θα ήθελα και έναν κεντρικό αμυντικο αλλά ποσοτικά είμαστε καλυμμένοι νομίζω
Gk kotarski/ zivko/ταλιχμανιδης
Cb Ingason/kargas
Cb nasberg/κουλιερακης/μιχαηλιδης
Rb λυρατζης/Sastre
Lb rafa/Andre/τσαουσης
Cm Kurtic/schwab
Cm douglas/dantas/Χάρης
Omf Filipe/qualgiata/Καντουρι
Rw Zivkovic/narey/ντελιας
Lw soteldo/Biseswar/Ricardo
Cf Oliveira/Κουτσιας/Brandon
11 μεταγραφές και είμαστε στα μισά του Ιουλίου.
Πως σας φαίνεται θεωρητικά η ομάδα;
Υπάρχει περίπτωση να έχουμε κάπου Μεταγραφη εκτός από cb?