Ευτυχώς βρήκε ομάδα ο μακενταrainmaker έγραψε:Δίχως ίχνος ειρωνίας, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για ποιον λόγο συζητάμε για Λιβάγια;
Έχει προκύψει από κάπου;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Το γράφει και ο Τζιομπάνογλου στο sport24, αλλά επικαλείται Μεξικανικά ΜΜΕ, οπότε τρέχα-γύρευε.george89 έγραψε:Που;alp920 έγραψε:τώρα ακούω στο ράδιο ότι επήλθε οριστική συμφωνία με την τίγκρες για τον Σολτέντο
Edit: τώρα έφτασα στα προηγούμενα και είδα το τοστ του Γιώργου, η πηγή του οποίου από το Twitter φαίνεται αξιόπιστη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zaffodb την Τρί 12 Ιούλ 2022, 10:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Όχι δεν ξέρουμε κάτι.joshua έγραψε:sourme γνωριζουμε μηπως αν υπαρχει δοση αληθειας σχετικα με το ενδιαφερον?
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ανέφερε και ο αξιόπιστος Τζατζαρός στο ράδιο πριν λίγο, οτι το ενδιαφέρον για Λιβάγια ισχύει.
Δεν το αποκλειω να ισχυει αν και μοιαζει επιλογη εκτος λογικης Μποτο για το στησιμο του φετινου ροστερ.
Επισης τα ποσα που απαιτουνται ειναι πολυ μεγαλα, ενω θεωρητικα αν τον προοριζουν για ψευτο9αρι για εκει πηρες τον Τομας ενω αν τον προοριζουν για 10αρι εκει ειναι σχεδον τελειωμενο του Σολτεδο.
Πολυ πραγμα μαζευεται μεσοεπιθετικα ΑΝ ισχυει του Λιβαγια.
Επισης τα ποσα που απαιτουνται ειναι πολυ μεγαλα, ενω θεωρητικα αν τον προοριζουν για ψευτο9αρι για εκει πηρες τον Τομας ενω αν τον προοριζουν για 10αρι εκει ειναι σχεδον τελειωμενο του Σολτεδο.
Πολυ πραγμα μαζευεται μεσοεπιθετικα ΑΝ ισχυει του Λιβαγια.
Αν ο Λιβαγια θεωρειται μεσοεπιθετικος ο Τομας ειναι αμυντικο χαφ...Οσον αφορα το οικονομικο, ναι μοιαζει πολυ περιεργη η οικονομικη διαχειριση του καλοκαιριου, γιατι εκει που λες οτι εχεις ταβανι τα 400.000 πας και δινεις θεωρητικα κοντα στο μυριο για τον Σολταδο, που αν με ρωτατε 1000 φορες να τα δωσεις για Λιβαγια...
-
Μονο ασχετος μπορει να πιστευει οτι υπαρχει καποιο θεμα με λιβαγια.
32 γκολ εβαλε περυσι σε καλη ηλικια και εχει συμβολαιο με ομαδα.
Πως θα τον παρεις ακριβως?
32 γκολ εβαλε περυσι σε καλη ηλικια και εχει συμβολαιο με ομαδα.
Πως θα τον παρεις ακριβως?
1 μυριο δεν φτανει για Λιβαγια. Ειχε προταση απο καλο πρωταθλημα με σχεδον 2εκ ετησιως. Μην δημιουργειται προσδοκιες στον κοσμο και μετα απογοητευεται.joshua έγραψε:Αν ο Λιβαγια θεωρειται μεσοεπιθετικος ο Τομας ειναι αμυντικο χαφ...Οσον αφορα το οικονομικο, ναι μοιαζει πολυ περιεργη η οικονομικη διαχειριση του καλοκαιριου, γιατι εκει που λες οτι εχεις ταβανι τα 400.000 πας και δινεις θεωρητικα κοντα στο μυριο για τον Σολταδο, που αν με ρωτατε 1000 φορες να τα δωσεις για Λιβαγια...
-
Πραγματικα εγω δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει με τον Ναρεϊ. Οταν βγηκε οτι εκλεισε ο Τομας, την ιδια στιγμη βγηκε non paper οτι εκλεισε και ο Ναρεϊ. Αλλα περασαν οι μερες και δεν υπαρχει εξελιξη. Ειναι δυνατον να κολλαει το θεμα για 200 χιλιαδες;
To λάθος είναι οτι εστιάζετε στο τι πέτυχε ο Λιβάγια και πόσα παίρνει ο Λιβάγια.
Το ΒΑΣΙΚΟ ερώτημα είναι: Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Λιβάγια; Ο ΠΑΟΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τον Λιβάγια με βάση το αγωνιστικό πλάνο που έχει;
Εγώ λέω ΙΣΩΣ. Δεν το θεωρώ σίγουρο ούτε αυτονόητο.
Συνεπώς έχω μεγάλες αμφιβολίες αν ισχύει ενδιαφέρον για Λιβάγια και κακώς συντηρείται το θέμα από την ώρα που δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη πληροφορία. Δε λέω, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ υπάρχει κάποια σκέψη. Πάλι όμως δεν δικαιολογεί να ακούγεται το όνομά του τόσες εβδομάδες
Το ΒΑΣΙΚΟ ερώτημα είναι: Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Λιβάγια; Ο ΠΑΟΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ τον Λιβάγια με βάση το αγωνιστικό πλάνο που έχει;
Εγώ λέω ΙΣΩΣ. Δεν το θεωρώ σίγουρο ούτε αυτονόητο.
Συνεπώς έχω μεγάλες αμφιβολίες αν ισχύει ενδιαφέρον για Λιβάγια και κακώς συντηρείται το θέμα από την ώρα που δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη πληροφορία. Δε λέω, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ υπάρχει κάποια σκέψη. Πάλι όμως δεν δικαιολογεί να ακούγεται το όνομά του τόσες εβδομάδες
- black_star_ninja
Παντως εγω δε θα εμπαινα σε παζαρι μαζι τους. Τοσα τον κοστολογουμε τον παικτη (εχω φροντισει κιολας να ειναι με το μερος μου), εχετε διορια μεχρι τη μερα πριν δηλωσω τελικη λιστα. Αμα δε θελετε θα τον παρω Φεβρουαριο. Αν βρεθει καποιος και δωσει παραπανω, οκ βρεθηκε..ron-swanson έγραψε:Πραγματικα εγω δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει με τον Ναρεϊ. Οταν βγηκε οτι εκλεισε ο Τομας, την ιδια στιγμη βγηκε non paper οτι εκλεισε και ο Ναρεϊ. Αλλα περασαν οι μερες και δεν υπαρχει εξελιξη. Ειναι δυνατον να κολλαει το θεμα για 200 χιλιαδες;
Νομιζω μας εχουν δημιοργησει τα ΜΜΕ την εντυπωση οτι ασχολειται ολη μερα με τη Φορτουνα ο Μποτο.. Επειδη δεν εχουν κατι αλλο να γραψουν ανακυκλωνουν το θεμα του Ναρει.
Εχει προταση 2 μυρια απο καλο πρωταθλημα και ακομα το σκεφτεται?OIKODOMOS έγραψε:1 μυριο δεν φτανει για Λιβαγια. Ειχε προταση απο καλο πρωταθλημα με σχεδον 2εκ ετησιως. Μην δημιουργειται προσδοκιες στον κοσμο και μετα απογοητευεται.joshua έγραψε:Αν ο Λιβαγια θεωρειται μεσοεπιθετικος ο Τομας ειναι αμυντικο χαφ...Οσον αφορα το οικονομικο, ναι μοιαζει πολυ περιεργη η οικονομικη διαχειριση του καλοκαιριου, γιατι εκει που λες οτι εχεις ταβανι τα 400.000 πας και δινεις θεωρητικα κοντα στο μυριο για τον Σολταδο, που αν με ρωτατε 1000 φορες να τα δωσεις για Λιβαγια...
- john4serres
O Narey είναι η μεγαλύτερη μεταγραφική φόλα που θυμάμαι.
28χρονος με δύο καλές σεζόν στην Zweite Liga
28χρονος με δύο καλές σεζόν στην Zweite Liga