Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Η επιμονή του Μποτο για Ναρει ,όπως και για Νασμπεργκ, δείχνει ότι τους πιστεύει πάρα πολύ
Κάτι θα βλέπει και ειδικά στον πρώτο που έκανε τρομερή χρονιά
Κάτι θα βλέπει και ειδικά στον πρώτο που έκανε τρομερή χρονιά
Για Νεσμπεργκ δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια επιμονή, υπάρχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Πιστεύω ότι αν μπορούσε θα άλλαζε την συγκεκριμένη του επιλογή
- NickGavanas
Έχει δει κανείς λίγο παραπάνω τον Narey? Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του?
Θα σταματήσω να ζητάω παστέλωτη Σέντερ φορ μόνο εάν ο Κουτσιας μπει καλά στην ομάδα και αρχίσει να παστέλωνει.
Άσε που ακόμη και έτσι έναν Αναστασάκο, Μπακαγιόκο η άβουλους τον θέλω ούτως η άλλως στην ομάδα.
Αιντα βρε Παικτουρα μου κάνε το μπαμ σου να τελειώνουμε. Να ησυχάσουμε.
Άσε που ακόμη και έτσι έναν Αναστασάκο, Μπακαγιόκο η άβουλους τον θέλω ούτως η άλλως στην ομάδα.
Αιντα βρε Παικτουρα μου κάνε το μπαμ σου να τελειώνουμε. Να ησυχάσουμε.
- deep_gia_deep
εγώ πάντως αν ήμουν ο Σαββίδης θα αγόραζα μαζί με τον Νάρευ.. πακέτο και τον Άλοφς..
με τόσα χουνέρια που μας έχει κάνει με Βιεϊρίνια τότε και τώρα με τον δεξί εξτρέμ..
και θα τον έβαζα "υπεύθυνο μοσχοπούλησης" των Μουργκ / Τέιλορ / Ζάμπα..
δεν μπορεί.. κερδισμένος θα έβγαινα..!!..

με τόσα χουνέρια που μας έχει κάνει με Βιεϊρίνια τότε και τώρα με τον δεξί εξτρέμ..
και θα τον έβαζα "υπεύθυνο μοσχοπούλησης" των Μουργκ / Τέιλορ / Ζάμπα..
δεν μπορεί.. κερδισμένος θα έβγαινα..!!..

Γιατί? Εχεις δει τον Νάσμπεργκ και έχεις σίγουρη άποψη για τις ικανότητες και τις δυνατότητές του?Blackgr4 έγραψε: Εκτός από έγκλημα, θα είναι και τεράστιο πισωγύρισμα, εκτός αν υπάρχει έστω και ένας που να θεωρεί πως ο Κάργας ή ο Νάσμπεργκ, έχουν την ποιότητα του Κρέσπο.
Εν τέλει, μπορεί να είναι καλός, μπορεί και να μην είναι....
Να τον απαξιώνουμε όμως (και αυτόν και αυτούς που τον πιστεύουν και τον διάλεξαν) πριν καν τον δούμε, το θεωρώ ανεύθυνο.
Για Νασμπεργκ το γνωρίζανε ποτέ θα έρθει. Όποτε δεν ανησυχώ. Υπάρχει η περίπτωση να πήγαν τόσο καλά ο ΚΑργας ΜΕ ΤΟΝ κουλιερακη στην προετοιμασία που να κάνανε πίσω στην απόκτηση νέου Σέντερ μπακ. Ιδωμένο. Ο καιρός φάε εγγύς
Επειδη, μας τα κανανε τσουρεκια με τον Ναρει, δεν υπαρχει πλαν Β? Απο τον μπότο?
Έτσι πιστεύω, έτσι λέω. Ο Καργας ίσως αποδειχθεί λίρα εκατό. Οι πρώτες εικόνες του είναι ενθαρρυντικές. Είναι καλός στο κεφάλι, στα στημένα τα αμυντικά και τα επιθετικά θα δώσει πλεονέκτημα στην ομάδα. Στην μετάβαση της μπάλας επίσης καλός.
Ο Κουλιερακης είναι η ευχάριστη έκπληξη.
Αξίζει η ομάδα να δώσει χρόνο και στους δύο πηγαίνοντας βλέποντας και πράττοντας.
Το φορ με ανησυχεί....
Ο Κουλιερακης είναι η ευχάριστη έκπληξη.
Αξίζει η ομάδα να δώσει χρόνο και στους δύο πηγαίνοντας βλέποντας και πράττοντας.
Το φορ με ανησυχεί....
Την Παρασκευη δηλωνουμε λιστα...Προλαβαινουν λετε Ναρει,Σολταδο?
Και να προλαβουν ο Λου πιστευω θα παει με 11αδα που ειχε στην προετοιμασια...με εξαιρεση τον Μπισε βεβαιως βεβαιως.

Aν ερχοταν ο Ναρει πιστευω αποστολη θα ηταν σιγουρα,ο Σολταδο ισως και οχι...Ο Τομας που ειναι και ευκολη περιπτωση τουλαχιστον θα πρεπει να ειναι Τεταρτη εδω.
- Dark Knight
Τον Σολτέδο πιστεύω θα κάνουν ότι μπορούν για να προλάβουν και να τον δηλώσουν. Είναι άλλωστε σημαντικό κίνητρο, για να τον πείσεις να υπογράψει και να είναι "φρόνιμος", ότι θα παίζει Ευρώπη. Για Νάρει αρχίζουμε νομίζω όλοι και αμφιβάλλουμε για το αν καιγόμαστε να τον αποκτήσουμε. Για τον Τόμας φυσικά δεν το συζητάω. Λογικά αύριο θα είναι εδώ και θα τελειώσει το θέμα του.joshua έγραψε:Την Παρασκευη δηλωνουμε λιστα...Προλαβαινουν λετε Ναρει,Σολταδο?