Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Gospi »

Napoli4 έγραψε:
Gospi έγραψε:
obanebane έγραψε:
Ρε gospi ,εσύ πριν έγραφες ότι πρέπει να μείνει ο Ντελιας, αν αποκτηθεί ο Ναρει ,που θα βρει χώρο και χρόνο για να παίξει;
Στο δεκα και αριστερα ο Ντελιας. Δεν θεωρω πως θα βγαζει πανω απο 20λεπτο ο Μπισε. Θα τον χρειαστουμε. Τον Ντελια τον θελω για τα ματς κυπελου και τα ευκολα στο ελληνικο πρωτάθλημα. Αλλα στα εξτρεμ χρειαζομαστε σε καθε πλευρα 2 καλους και έτοιμους για να βγει η χρονια. Αυτη τη στιγμη εχουμε 2 ολους κι ολους και τον Μπισε
Αριστερα Σοτελδο Μπισε Ντελιας
Δεκα Σοαρες Κουαλιατα
Δεξια Ζιφκο Ναρει
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις και Καντουρι και Ρικάρντο

Γενικά είμαστε υπεράριθμοι σε χαφ και μεσοεπιθετικούς (αν έρθουν Σοτελδο-Ναρει).

Ο Ντελιας έχει το κακό πως δεν μπορεί να βγάλει 90λεπτο. Ποιοτικά μπορεί να είναι έτοιμος, αλλά είναι πολύ πίσω σε αντοχές.

Ακόμα εντωμεταξυ δεν έχουμε αποχώρηση σε αυτές τις θέσεις. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα
Εγω θεωρώ πως ο Καντουρι πλεον δεν υπολογιζεται. Ο Ρικαρντο ειναι εκτος προπονησεων 6 μηνες. Δεν μπορεις να στηριχτεις. Εγω το θεωρω επιτακτικη αναγκη να ρθει δεξι εξτρεμ αλλιως καναμε μια τρυπα στο νερο.

Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

κανείς δεν θα ξέρει καλύτερα απ τον Βιερίνια αυτόν τον άλοφς..όσο και να ναι ζορίζεσαι λίγο να είσαι γερμανός και να σε ψειρίζει τον καλύτερό σου παίκτη ο Μπότο και ο ΠΑΟΚ..σα να γύρισε λίγο γρήγορα ο τροχός στην περίπτωση αυτή και ας αργεί η μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μα δε τον έβαλε καθόλου αριστερά τον Ντελια και δεν υπήρχαν στην προετοιμασία ούτε ο Μπισε ούτε ο Σοτελδος.
Ξανά γράφω, επειδή το παιδί φαίνεται να ξεδιπλώνει σιγά σιγά το ταλέντο του,δεν θα με χάλαγε να πάρει πραγματική ευκαιρία στη θέση Ναρει.
Δε σηκώνει όμως κατά τη γνώμη μου άλλο ρίσκο το τελικο ροστερ που έγραψα νωρίτερα.
Δε γίνεται να δώσουμε 2 εκατομμύρια για 28χρονο παίχτη Β κατηγορίας που έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα.
Θα είναι τεράστιο λάθος.
Αν τον θέλουν τόσο πολύ, ας τον υπογράψουν τον Γενάρη για το καλοκαίρι και με μια μικρή αύξηση αποδοχών σε σχέση με αυτά που έχουν συμφωνήσει μαζί του.
Άβαταρ μέλους
obanebane

DimitrisS έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Σπανια σε τετοιες καταστασεις, οταν δηλαδη ενας παικτης (που μαλιστα εχει μονο εναν χρονο ακομα συμβολαιο) φτανει στο σημειο να ζηταει να μην αγωνιστει για να πιεσει την ομαδα να γινει η μεταγραφη που θελει, χαλαει η δουλεια. Αργα ή γρηγορα ο Ναρει πιστευω θα ειναι παικτης του ΠΑΟΚ.
Θα επιμεινω σε αυτο κι ας γινει η μεταγραφη στις 15/9.

Στις 15/9 τι να τον κάνεις;
Ή τώρα η του χρόνου τέτοιο καιρό.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και να προσθέσω ότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν είναι η μόνη μας επιλογή.

υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες αθλητές παγκοσμίως.

είχε βγεί και το όνομα ενός μαυρούκου απο γαλλία (αν δεν κανω λαθος) κτλ.

απλά είναι μια περίπτωση που επιμένουμε, λογικά γιατί έχει α. τα στοιχεία που ζητάμε ώς αθλητής, β. τα στοιχεία που ζητάμε ώς μισθωτός, γ. τα στοιχεία που ζητάμε από την ομάδα του για μεταγραφή.

είναι βέβαια σε μια θεση που δεν "καιγόμαστε", όπως πχ στο φόρ και για αυτό ίσως αφήνουμε τη διαδικασία να λαμβάνει τόσο χρόνο.

υγ: μπανε ίσως δε θέλουμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο γιατί μπορεί να υπάρξει ανταγωνισμός από άλλες ομάδες που δεν υπάρχει τώρα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Περσι αν θυμαμαι καλα τις λιγες φορες που δοκιμασε τον Ντελια, τον εβαλε αριστερα. Μπορει να κανω και λαθος.
Παντως ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να χει δευτερο δεξι εξτρςμ τον αγουρο κωνσταντελια και να ελπιζει σε πρωταθλητισμο. Αν Θεος φυλαξει παθει κατι ο Ζιφκο, θα κληθει να παιξει κανα μηνα βασικος δλδ ο Ντελιας?
Δεν εχει λογικη.
Και στην τελικη οταν κυνηγας επι 2 μηνες δεξι εξτρεμ σημαινει οτι εχεις κρινει οτι τον χρειαζεσαι. Αν τωρα βγεις και πεις δεν θα παρω γτ εχω Ντελια, θα ειναι παραδοχη οτι απλα δεν μπορεις να βρεις εναν παιχτη για την θεση.

Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

:opaokara:
ειμαι μαζί με joshua για Ναρει, μακριά αυτός ο παίκτης απο τον ΠΑΟΚ. Χίλιες φορές Κωνσταντέλια - Τζίμα στη θέση αυτού του παλτού...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Gospi έγραψε:Αν υπήρχε αν οχι καλυτερη αλλα ισαξια εναλλακτικη, τοτε θα ηταν ηδη εδω και δεν θα παρακαλουσαμε επι ενα διμηνο τον Ναρει.
Εγω θεωρω ξεκαθαρο πως ειναι η μονη μας επιλογη για την συγκεκριμενη θεση λογω των περιορισμενων οικονομικων μας δεδομενων.

Ειναι ουτοπικο αυτο που λες ρε Γκοσπι. Δεν γινεται να εχουμε ας πουμε τρεις, πραγματικα ισαξιες και ιδιες περιπτωσεις για μια θεση που ψαχνουμε. Εχουν δει καποια πραγματα στον Ναρει απο την ομαδα, το ενα ειναι σιγουρα η τακτικη προσειλωση του και παλευουν για αυτον.

Προφανως υπαρχουν εναλλακτικες που δεν μπορει να ειναι ουτε ισαξιες, ουτε ιδιες.

Ο Ναρει εχει ειπωθει οτι τον παρακολουθουν καιρο τωρα και θα προβλεψω οτι ειναι η πρωτη μας επιλογη.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

Gospi έγραψε:Αν υπήρχε αν οχι καλυτερη αλλα ισαξια εναλλακτικη, τοτε θα ηταν ηδη εδω και δεν θα παρακαλουσαμε επι ενα διμηνο τον Ναρει.
Εγω θεωρω ξεκαθαρο πως ειναι η μονη μας επιλογη για την συγκεκριμενη θεση λογω των περιορισμενων οικονομικων μας δεδομενων.

σορρυ ρε γκοσπι για την παραθεση αλλα νομιζω σε εμενα απαντας,δηλαδη στα λεφτα που αφηνουν να εννοηθεί οτι συμφωνησε ο ναραι 4-5 κατοσταρικα και με τα χαρακτηριστικα που εχει και αρκετα απο αυτα εγραψα παραπανω ,υπαρχει μονο εμας παιχτης στον πλανητη? αντε να βαλω και την τακτικη παιδεια ,δηλαδη τι περιμενουν οτι με 5 κατοσταρικα θα βρεις εξτρεμ βασικο,ολοκληρωμενο (μια φορα το εκανες με τον αντριγια και αυτο για αλλους λογους)μια η αλλη θα παρεις ,θα ειναι καλος τακτικα -δεν θα εχει καλη ντριπλα,θα εχει καλη σεντρα -δεν θα εχει πανω απο 5 γκολ την χρονια, ετσι παει στα χρηματα αυτα ,το να εδινες κατι παραπανω μπορει να εβρισκες πιο ευκολα λογικο ειναι αλλα αυτη η επιμονη κουραζει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εκαλα τωρα δεν ειναι τοσο ουτοπικο. Ειδικα οταν μιλαμε για τον Ναρει. Σιγα τον παιχταρα που δεν μπορουμε να εχουμε και ισαξια εναλλακτικη. Ενας ρολιστας ειναι με συμπαθητικά χαρακτηριστικα. Κανονικα θα ορεπε να χουμε και καλυτερες εναλλακτικες.

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

dimpaok4 έγραψε:

σορρυ ρε γκοσπι για την παραθεση αλλα νομιζω σε εμενα απαντας,δηλαδη στα λεφτα που αφηνουν να εννοηθεί οτι συμφωνησε ο ναραι 4-5 κατοσταρικα και με τα χαρακτηριστικα που εχει και αρκετα απο αυτα εγραψα παραπανω ,υπαρχει μονο εμας παιχτης στον πλανητη? αντε να βαλω και την τακτικη παιδεια ,δηλαδη τι περιμενουν οτι με 5 κατοσταρικα θα βρεις εξτρεμ βασικο,ολοκληρωμενο (μια φορα το εκανες με τον αντριγια και αυτο για αλλους λογους)μια η αλλη θα παρεις ,θα ειναι καλος τακτικα -δεν θα εχει καλη ντριπλα,θα εχει καλη σεντρα -δεν θα εχει πανω απο 5 γκολ την χρονια, ετσι παει στα χρηματα αυτα ,το να εδινες κατι παραπανω μπορει να εβρισκες πιο ευκολα λογικο ειναι αλλα αυτη η επιμονη κουραζει.
Ε ας το πάρουν αποφαση και να δωσουν περισσοτερα.

Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Gospi έγραψε:Εκαλα τωρα δεν ειναι τοσο ουτοπικο. Ειδικα οταν μιλαμε για τον Ναρει. Σιγα τον παιχταρα που δεν μπορουμε να εχουμε και ισαξια εναλλακτικη. Ενας ρολιστας ειναι με συμπαθητικά χαρακτηριστικα. Κανονικα θα ορεπε να χουμε και καλυτερες εναλλακτικες.

Ρολιστας για ποιον ειναι; Για την ομαδα του παντως σιγουρα οχι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

K_geo έγραψε:και να προσθέσω ότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν είναι η μόνη μας επιλογή.

υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες αθλητές παγκοσμίως.

είχε βγεί και το όνομα ενός μαυρούκου απο γαλλία (αν δεν κανω λαθος) κτλ.

απλά είναι μια περίπτωση που επιμένουμε, λογικά γιατί έχει α. τα στοιχεία που ζητάμε ώς αθλητής, β. τα στοιχεία που ζητάμε ώς μισθωτός, γ. τα στοιχεία που ζητάμε από την ομάδα του για μεταγραφή.

είναι βέβαια σε μια θεση που δεν "καιγόμαστε", όπως πχ στο φόρ και για αυτό ίσως αφήνουμε τη διαδικασία να λαμβάνει τόσο χρόνο.

υγ: μπανε ίσως δε θέλουμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο γιατί μπορεί να υπάρξει ανταγωνισμός από άλλες ομάδες που δεν υπάρχει τώρα.

Σιγά το κελεπούρι ρε παιδιά, ας πάει όπου θέλει στην τελική,αν μείνει ελεύθερος.
Ουρά κάνουν οι ομάδες να τον πάρουν.
Η μόνη του επιλογή είμαστε γι'αυτό πιέζει τόσο.
Εγω λέω ότι είναι καλός παίχτης,στηριζόμενος κυρίως ότι είναι επιλογή Μποτο.
Αλλά όχι τόσο καλός για να φτάσει το κόστος στα 3,2 μύρια για τρία χρόνια συμβόλαιο.
Αν ήταν 23 ναι με τα χίλια.
Στα 28 0,8-1 για αγορά και 350-400 ετήσιο συμβόλαιο,αυτά είναι τα σωστά νούμερα και εκεί πιστεύω ότι κινούμαστε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:Μου φτιαξες το βραδυ... :lol:
Τα καταφερες ρε Τζος! Κι εγω δεν τον καλοεβλεπα ειδικα με την καθυστερηση
Άβαταρ μέλους
obanebane

Gospi έγραψε:Περσι αν θυμαμαι καλα τις λιγες φορες που δοκιμασε τον Ντελια, τον εβαλε αριστερα. Μπορει να κανω και λαθος.
Παντως ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να χει δευτερο δεξι εξτρςμ τον αγουρο κωνσταντελια και να ελπιζει σε πρωταθλητισμο. Αν Θεος φυλαξει παθει κατι ο Ζιφκο, θα κληθει να παιξει κανα μηνα βασικος δλδ ο Ντελιας?
Δεν εχει λογικη.
Και στην τελικη οταν κυνηγας επι 2 μηνες δεξι εξτρεμ σημαινει οτι εχεις κρινει οτι τον χρειαζεσαι. Αν τωρα βγεις και πεις δεν θα παρω γτ εχω Ντελια, θα ειναι παραδοχη οτι απλα δεν μπορεις να βρεις εναν παιχτη για την θεση.

Διαφωνώ.
Αν ο παίχτης έδειξε πράγματα που δεν περίμενε κανένας στην προετοιμασία αξίζει να παρθεί το ρισκο γιατι μπροστά του έχει ίσως τον ποιοτικότερο παίχτη του ροστερ που δεν βγαίνει εύκολα από την 11αδα ούτε έχει ιδιαίτερους τραυματισμούς.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”