Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Από τους 29 οι 20 είναι ξένοι.
Πρέπει να μείνουν τρεις εκτός Ευρωπαϊκής λίστας.
Πρέπει να μείνουν τρεις εκτός Ευρωπαϊκής λίστας.
Gospi έγραψε:Μπανε ο Μπισε δεν θα παιζει ως δευτερος. Δεν μπορει να βγαλει ολοκληρα ματς. Αλιμονο αν για 3 θεσεις κρατησουμε 6 παιχτες και ο ενας απο αυτους ειναι ο Μπισε. Θα καταληξουμε με 5 κανονικους ποδοσφαιριστές και εναν παλαιμαχο.obanebane έγραψε:Δε πρόκειται να μείνει στην ομάδα ο Ντελιας ,αν έρθουν και Ναρει και Σοτελδο.
Θα πάει κάπου να παίζει και ελπίζω να μην απογοητευτεί.
Από αυτό που είδα στην προετοιμασία το παιδί έχει μπει με μεγάλη όρεξη και προσήλωση.
Θεωρώ ότι μπορεί να γίνει ο νέος Πελκας του ΠΑΟΚ,αρκεί να πάει σε μια ομάδα και να συνεχίσει με αυτή την διάθεση,να πατήσει γερά στα πόδια του και να μπει για τα καλά στο επαγγελματικό επίπεδο.
Αν αξίζει δεν πρόκειται να χαθεί.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
6 συν τον Ρικάρντο αλλά και τον Τόμας που παίζει πίσω από το φορ και σίγουρα κατά τη γνώμη μου θα δοκιμαστεί.
Το να μείνει στον ΠΑΟΚ ο Ντελιας και να πάρει 6-7 παιχνίδια δε νομίζω να τον βοηθήσει σε κάτι.
Να πάει κάπου να παίξει και βέβαια όχι στον ΠΑΟΚ Β.
Περίεργη κατάσταση στο ρόστερ, σίγουρα.
Να δούμε τι κινησεις θα γίνουν μέχρι το τέλος.
Εγώ βλέπω να έχουμε πολλούς παίκτες-ερωτηματικα και απλά περιμένουμε κάποιοι από αυτούς να κάνουν το ξεπέταγμα. Μεγάλο ρίσκο.
Να δούμε τι κινησεις θα γίνουν μέχρι το τέλος.
Εγώ βλέπω να έχουμε πολλούς παίκτες-ερωτηματικα και απλά περιμένουμε κάποιοι από αυτούς να κάνουν το ξεπέταγμα. Μεγάλο ρίσκο.
Εγώ με αυτά που είδα από τον Ταλιχμανιδη στα φιλικά,ενώ ήλπιζα ότι για να ανανεωθεί ο Ζιφκοβιτς σημαίνει ότι θα στηριχτεί κάποιος μικρός,απογοητεύτηκα και νευρίασα ακόμα περισσότερο με την ανανέωση του Σέρβου.
Δε βλέπω με τίποτα να μένει εκτός λίστας ο Ζιφκοβιτς.
Για τους άλλους 2 που γράφεις Ζαιρο είναι προφανές νομίζω.
Δε βλέπω με τίποτα να μένει εκτός λίστας ο Ζιφκοβιτς.
Για τους άλλους 2 που γράφεις Ζαιρο είναι προφανές νομίζω.
-
- Επικοινωνία:
Κωνσταντελια και El Kaddouri ξέχασεςobanebane έγραψε:Κοταρσκι+Ζιφκο+2 μικροί =4
Λυρατζης+Σαστρε+Σοαρες+Βιερινια+Τσαούσης=5
Ινγκασον+Καργας+Μιχαηλίδης+Νεσμπεργκ+Κουλιερακης =5
Νταντας+Σβαμπ+Κουρτιτς+Τσιγγαρας +Αγκουστο=5
Ζιφκο+Ναρει+Σοαρες+Κουαλιατα+Μπισε+Σοτελδο=6
Ολιβειρα+Τομας+Κουτσιας=3
Ρικάρντο
25 παίχτες + 4 τερματοφύλακες.
Ξέχασα κάποιον;
Πως σας φαίνεται αυτό το ροστερ;
Τι θα αλλάζετε;
Σε λογικά πλαίσια.
Eγω το εχω πει οτι δεν πιστευω πως θα αποκτηθουν και οι 3 που εχουν γραφτει.
boogeyman77 έγραψε:Κωνσταντελια και El Kaddouri ξέχασεςobanebane έγραψε:Κοταρσκι+Ζιφκο+2 μικροί =4
Ρικάρντο
Ξέχασα κάποιον;
Τι θα αλλάζετε;
Σε λογικά πλαίσια.
Δε τους ξέχασα, θεωρώ ότι θα είναι εκτός ροστερ μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.
Έγραψα ποιο πιστεύω ότι θα είναι το τελικό ροστερ της χρονιάς.
joshua έγραψε:Eγω το εχω πει οτι δεν πιστευω πως θα αποκτηθουν και οι 3 που εχουν γραφτει.
Είναι πολύ πιθανό και αποτι φαίνεται αυτός που δεν θα έρθει είναι ο Γερμανός.
- Σουριναμέζος
Ξέχασες τον ποιοτικότερο παίκτη της ομάδας δεν ξέρω αν το έκανες επίτηδες ή όχιobanebane έγραψε:Κοταρσκι+Ζιφκο+2 μικροί =4
Ρικάρντο
Ξέχασα κάποιον;
Τι θα αλλάζετε;
Σε λογικά πλαίσια.

Εγώ δεν θα τον άφηνα απ'έξω, νομίζω πάντως ότι είναι μια χαρά αυτό το ρόστερ αρκετά πλήρες δεδομένου του rebuild που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό το καλοκαίρι. Μοναδικό ερωτηματικό πλέον αν θα έρθει άλλον ένας έμπειρος στόπερ όπως έχει ακουστεί ο οποίος προφανώς θα στείλει τον Κουλιεράκη για άλλη μια χρονιά στον ΠΑΟΚ Β (που δεν είναι και κάτι αρνητικό 18 χρονών είναι δεν είναι 21)
Σπανια σε τετοιες καταστασεις, οταν δηλαδη ενας παικτης (που μαλιστα εχει μονο εναν χρονο ακομα συμβολαιο) φτανει στο σημειο να ζηταει να μην αγωνιστει για να πιεσει την ομαδα να γινει η μεταγραφη που θελει, χαλαει η δουλεια. Αργα ή γρηγορα ο Ναρει πιστευω θα ειναι παικτης του ΠΑΟΚ.
- john4serres
Εγώ περιμένω τουλάχιστον μια, αν όχι δυο, αποχωρήσεις μέχρι το Σαββατοκύριακο.
Αν πιστεύουν ότι ο Ντελιας είναι έτοιμος να μπει και να δώσει λύσεις δεν θα με χάλαγε να πάρει στο ροστερ τη θέση του Ναρει.
Οποιαδήποτε άλλη αλλαγή στους 25 που έχω γράψει θα πρέπει για μένα να αντικατασταθεί από παίχτη εν δυνάμει βασικό.
Δεν μένει ο Κουτσιας ο Κουλιερακης ο Αγκουστο ή ο Κουρτιτς.
Αντικατάσταση με μεταγραφή-μεταγραφές και όχι από τους υπάρχοντες του ροστερ.
Οποιαδήποτε άλλη αλλαγή στους 25 που έχω γράψει θα πρέπει για μένα να αντικατασταθεί από παίχτη εν δυνάμει βασικό.
Δεν μένει ο Κουτσιας ο Κουλιερακης ο Αγκουστο ή ο Κουρτιτς.
Αντικατάσταση με μεταγραφή-μεταγραφές και όχι από τους υπάρχοντες του ροστερ.
- Dark Knight
Εγώ πάλι πιστεύω ότι θα έρθουν και οι τρεις, με τους οποίους έχουμε συμφωνήσει σε όλα και δε νομίζω να εγκαταλείψουμε οποιαδήποτε από τις 3 περιπτώσεις. Απλά με τους 2, Νάρεϊ και Σοτέλδο, πιστεύω ότι ο Μπότο θέλει να κλείσει με τους δικούς του όρους και ειδικά με τον Γερμανό υπάρχει μία δύσκολη διαπραγμάτευση που φυσιολογικά καθυστερεί. Ίσως βλέποντας και τους νεαρούς που παλεύουν όλοι για μία θέση στο ρόστερ, να βλέπει μαζί με Λούτσο ότι μας παίρνει να το πάμε αργά και σταθερά, ώστε να το φέρουμε εκεί που θέλουμε.
Έχεις δίκιο εύκολη γλώσσα η Ελληνική, αν ξέρεις να την χρησιμοποιείς. Έτσι όπως το έγραψες όμως, το εύκολα δεν πάει στα ματς αλλά στο δεν θα τα έχεις.Blackgr4 έγραψε:Εύκολή γλώσσα η Ελληνική. Για ορισμένους. Για άλλους το "πάνω από 40 ματς βασικός και αυτό διότι εύκολα 20-22 ματς ΔΕΝ θα έχεις" (εννοώντας πως δεν θα έχουμε ούτε 20 εύκολα), σημαίνει πως θα παίξουμε 40 ματς. Oookk..gkaletsi έγραψε:Αγαπητέ Αποστόλη κάνεις λάθος. Αφού σου το λέει ξεκάθαρα ο συνοπαδός ότι τα παιχνίδια θα είναι 40. Έχουμε αποκλειστεί ήδη από την Ευρώπη. Κακώς πάμε να παίξουμε με την Λέφσκι, τζάμπα θα κουραστούμε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν παίζεις 60 παιχνίδια τη σεζόν δεν υπάρχει μία βασική 11άδα, αλλά δύο και χρειάζεσαι 20 παίκτες (πλην τερματοφύλακα) που να μπορούν να παίξουν ως βασικοί ανά πάσα στιγμή, γιατί δεν ξέρεις πότε θα τραυματιστεί ή θα τιμωρηθεί κάποιος παίκτης σου.
Blackgr4 έγραψε: Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος για τίποτα. Τα μόνα βέβαια πράγματα στη ζωή είναι ο θάνατος και η.. εφορία.
Πιστεύω πάντως πως ο Αντρίγια θα ξεκινήσει ως βασικός σε πάνω από 40 ματς και αυτό διότι εύκολα 20-22 ματς δεν θα έχεις.
Όπως επίσης ξέρω πως ο Νάραϊ δεν έχει παίξει ποτέ του αριστερά.
Άλλη φορά θα βάζω και επεξήγηση. Μπορεί και υπότιτλους. Ότι βοηθάει περισσότερο.
Ασπρόμαυρη γη