Μπα βλέποντας Στολτιδη βρηκα λυση.Θα παμε Βενεζουελα κι ολοι θα μας περναν για 26 χρονους.ΑποστόληςΑ έγραψε:Να είσαι. Κατέβα Αθήνα να βλέπουμε αγώνες μαζί
42. Dominik Kotarski
- kataramenos5
Re: 42. Dominik Kotarski
- john4serres
Αν, λέω αν ξεμείνουμε από στόπερ, ο Κροάτης παίζει άνετα εκεί.
Τυπώστε του καλού κακού μια ασπρόμαυρη φανέλα.
Τυπώστε του καλού κακού μια ασπρόμαυρη φανέλα.
-
2η ανωριμη (sic) εξοδος απ την περιοχη με τα ποδια
σημερα ενω δεν υπηρχε αμεσος κινδυνος-τετ α τετ
η οποια λιγο ελειψε να στοιχισει το παθητικο ενος γκολ!
Πρεπει να χαλιναγωγησει την αυτοπεποιθηση του
και να εμπιστευεται περισσοτερο τους αμυντικους του!
Παντα συμφωνα με την καθαρα προσωπικη μου αποψη.-
- Kabamaru11
- ΑποστόληςΑ
συμφωνώ στην πρώτη παράγραφο.montekristo έγραψε:2η ανωριμη (sic) εξοδος απ την περιοχη με τα ποδια
θεωρώ ότι το διάβασμα των φάσεων και η εμπιστοσύνη που δείχνει στην ταχύτητα του είναι κάτι που πρέπει να δουλέψει. αλλά φευ, αν δεν είχε πράγματα να δουλέψει στα 22 του θα ήταν ήδη σε μια κορυφαία ομάδα του πλανήτη.
δείχνει εξαιρετική επαφή με τη μπάλα στα πόδια, σταθερός στα μπλοκαρίσματα όποτε χρειάστηκε αλλά και διάθεση να συμμετέχει στο παιχνίδι της ομάδας ώς sweeper keeper.
δεν θα πω μεγάλη κουβέντα πέρα από το ότι δείχνει εξαιρετικά ταλαντούχος και ότι ίσως όντως αξίζει το χρόνο και την υπομονή μας γιατί έχει προσόντα που μπορούν να τον εξελίξουν σε τοπ κλας τερματοφύλακα.
Είσαι ωραίος ρε μάγκα ...
υγεία και τύχη εύχομαι ... μου αρέσει η κροατική έπαρση ... τέτοια μούτρα και νοοτροπία είχαν πάντα όλοι οι Σλάβοι παιχταράδες ... θα σε λατρέψει η Τούμπα και εσύ το ίδιο ... ούτε μπορείς ακόμα να φανταστείς τι θα ζήσεις ...
υγεία και τύχη εύχομαι ... μου αρέσει η κροατική έπαρση ... τέτοια μούτρα και νοοτροπία είχαν πάντα όλοι οι Σλάβοι παιχταράδες ... θα σε λατρέψει η Τούμπα και εσύ το ίδιο ... ούτε μπορείς ακόμα να φανταστείς τι θα ζήσεις ...
-
Εν τω μεταξύ στο πρώτο γκολ νομίζω έχει κι αυτός σοβαρή ευθύνη που ήταν τόσο έξω. Δεν ήταν και σε κάνα τόσο καλό σημείο ο αντίπαλος επιθετικός για να πεις ότι έπρεπε να βγεί.
- WeWillRockYou
Στα θετικά θα σημειώσω το παιχνίδι του με τα πόδια και το γεγονός πως δεν τα έχασε μετά τα δύο γκολ.
Είναι δεδομένο πως χρειάζεται βελτίωση σε διάφορους τομείς, αλλά είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο να αποδειχθεί παίκτης με ανθεκτική προσωπικότητα στη συγκεκριμένη θέση.
Είναι δεδομένο πως χρειάζεται βελτίωση σε διάφορους τομείς, αλλά είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο να αποδειχθεί παίκτης με ανθεκτική προσωπικότητα στη συγκεκριμένη θέση.
Φοβερά γρήγορος τερματοφύλακας ...
εχθές στην πρώτη φάση του ματς κάνεις λάθος έξοδο και τρως γκολ στο οποίο έχεις ευθύνη και εσύ ... αν έμενες πίσω μπορεί και να το έβγαζες ... νομίζω ότι τα συγκεκριμένα ρίσκα είναι αχρείαστα και το έκανες και στην προετοιμασία σε 2-3 φάσεις ... τέτοια γκαντεμιά να κάνουν λάθος δύο νέοι παίχτες ... μόνο στον ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει αυτό ...
ας είναι το βάπτισμα του πυρός αυτό τόσο για εσένα όσο και για τον Καργα .... και εδώ να τελειώσει η γαμημένη η γκαντεμιά ...
δεν σε φοβάμαι εσένα ... ψηλά το κεφάλι σαν Σλάβος καλοπαίδι που είσαι .... και δουλειά ...
εχθές στην πρώτη φάση του ματς κάνεις λάθος έξοδο και τρως γκολ στο οποίο έχεις ευθύνη και εσύ ... αν έμενες πίσω μπορεί και να το έβγαζες ... νομίζω ότι τα συγκεκριμένα ρίσκα είναι αχρείαστα και το έκανες και στην προετοιμασία σε 2-3 φάσεις ... τέτοια γκαντεμιά να κάνουν λάθος δύο νέοι παίχτες ... μόνο στον ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει αυτό ...
ας είναι το βάπτισμα του πυρός αυτό τόσο για εσένα όσο και για τον Καργα .... και εδώ να τελειώσει η γαμημένη η γκαντεμιά ...
δεν σε φοβάμαι εσένα ... ψηλά το κεφάλι σαν Σλάβος καλοπαίδι που είσαι .... και δουλειά ...
Δεν είναι ατυχία tad, ούτε τον κάνει κακό τερματοφύλακα.
Είναι έλλειψη εμπειρίας. Ένας τερματας με πάνω από μια επαγγελματική χρόνια στα πόδια του ίσως να ήξερε ότι πρέπει να μείνει πίσω.
Γι’ αυτό η ομάδα δεν θα έπρεπε να πάει στα κρίσιμα ευρωπαϊκά με έναν 21χρονο στο τέρμα.
Κατά τ αλλά μου αρέσει πολύ με την μπάλα στα πόδια.
Είναι έλλειψη εμπειρίας. Ένας τερματας με πάνω από μια επαγγελματική χρόνια στα πόδια του ίσως να ήξερε ότι πρέπει να μείνει πίσω.
Γι’ αυτό η ομάδα δεν θα έπρεπε να πάει στα κρίσιμα ευρωπαϊκά με έναν 21χρονο στο τέρμα.
Κατά τ αλλά μου αρέσει πολύ με την μπάλα στα πόδια.
Εγω ακομη δεν εχω βγαλει ακρη αν το χει με τις αποκρουσεις ή οχι. Εξαιρετικος με τα ποδια, αλλα τι κανει στις αποκρουσεις? Τι λεει απο ρεφλεξ?
-
Που να μείνει πίσω στην φάση του γκολ ,να κάνει τι ??? Θα τον ξεφτυλιζε ο επιθετικός . Πραγματικά εχθές φαινόταν ότι ξέρει περισσότερη μπάλα από κάθε παίκτη που έπαιζε μέσα. Αυτό που κάνει ο Καργας είναι αδιανόητο.
Αν το χθεσινό γκολ το έτρωγε ο Πασχαλακης,θα είχαμε λαϊκά δικαστήρια στην Αριστοτέλους