Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Μα τι boomer είσαι ρε nunies4 (έτσι δεν το λένε οι νεολαίοι ;
).
Αντε πότε θα έρθουν οι βαψομαλλιάδες ;
Καλά για τον κολλητό του Τζος, τον έχουμε ξεχάσει ήδη, πάει άκλαυτος!

Αντε πότε θα έρθουν οι βαψομαλλιάδες ;
Καλά για τον κολλητό του Τζος, τον έχουμε ξεχάσει ήδη, πάει άκλαυτος!
Είμαι φίλε μου....από επιλογή. Το δοκίμασα (Facebook) και κατάλαβα σχετικά γρήγορα και σε μικρή ηλικία το ανούσιο του πράγματος...
- ΑποστόληςΑ
Ας έρθει πρώτα...burbu έγραψε:Μπορεί να καλύψει και ο νασμπεργκ τη θέση
- ΑποστόληςΑ
Ας απολαύσουμε λίγο Yeferson Soteldo:
[youtube]VnA7RoDQYRw[/youtube]
[youtube]VnA7RoDQYRw[/youtube]
Είμαι ο μόνος που βρίσκω εντελώς παράλογο το ποσό που θα πρέπει να δαπανηθεί για τον αναπληρωματικό δεξί εξτρέμ;
Και δεν λέω για τα τελευταία νέα που αναφέρουν τα 2 εκατομμύρια ακατέβατα. Εγώ και το 1.5 το θεωρώ απίστευτη υπερβολή.
Βρέξει χιονίσει, ο βασικός δεξιά δεν πρόκειται να αλλάξει. Και αυτός είναι ο Αντρίγια.
Εννοείται πως χρειάζεται βάθος στον πάγκο, αλλά θα προτιμούσα να το φέρουμε αυτό στη θέση του 10 ή αριστερά και να μείνει δεξιά ως δεύτερος ο Κωνσταντέλιας, παρά να τα δώσουμε για τον οποιονδήποτε Νάραϊ.
Προσωπικά θα ψηνόμουν για τους εξής:
Αντρίγια - Κωνσταντέλιας για δεξιά
Σολτέδο - Μεταγραφή για δέκα
Κουαλιάτα - Μπίσε - Ρικάρντο για αριστερά.
Εννοείται πως δεν υπολογίζω ούτε Λάμπρου, ούτε Καντουρί.
Μια άλλη ενδιαφέρουσα λύση θα ήταν να παίζει στο 10 και ο Ντάντας, που δείχνει πως το έχει άνετα (σε αντίθεση με τον Σοάρες) και αν αυτό συνοδευτεί με πώληση κάποιου εκ των Ντόουγκλας ή Κούρτιτς, να γίνει μια προσθήκη στα χαφ.
Και δεν λέω για τα τελευταία νέα που αναφέρουν τα 2 εκατομμύρια ακατέβατα. Εγώ και το 1.5 το θεωρώ απίστευτη υπερβολή.
Βρέξει χιονίσει, ο βασικός δεξιά δεν πρόκειται να αλλάξει. Και αυτός είναι ο Αντρίγια.
Εννοείται πως χρειάζεται βάθος στον πάγκο, αλλά θα προτιμούσα να το φέρουμε αυτό στη θέση του 10 ή αριστερά και να μείνει δεξιά ως δεύτερος ο Κωνσταντέλιας, παρά να τα δώσουμε για τον οποιονδήποτε Νάραϊ.
Προσωπικά θα ψηνόμουν για τους εξής:
Αντρίγια - Κωνσταντέλιας για δεξιά
Σολτέδο - Μεταγραφή για δέκα
Κουαλιάτα - Μπίσε - Ρικάρντο για αριστερά.
Εννοείται πως δεν υπολογίζω ούτε Λάμπρου, ούτε Καντουρί.
Μια άλλη ενδιαφέρουσα λύση θα ήταν να παίζει στο 10 και ο Ντάντας, που δείχνει πως το έχει άνετα (σε αντίθεση με τον Σοάρες) και αν αυτό συνοδευτεί με πώληση κάποιου εκ των Ντόουγκλας ή Κούρτιτς, να γίνει μια προσθήκη στα χαφ.
Αν έχουμε παλι 60 παιχνίδια μια χαρά χρειάζεται. Αν τραυματιστεί ο Ζίβκοβιτς ή έχει κάρτες κ έχεις Ευρώπη ή ντέρμπι θα πας με Ντέλια;; θεωρείς ότι είναι έτοιμος ή θα λέμε ότι δεν πήραν παίχτη ;
Σαν να λέμε ότι βγαινει ή χρονια μόνο με Ολιβέιρα κουτσια. Δεν γίνεται
-
Εισαι βεβαιος οτι θα ειναι το αναπληρωματικο μας εξτρεμ? Εγω βλεπω να ξεκιναει σε πανω απο 30 ματς, ειτε αριστερα, ειτε δεξια. Και αλλα 15 ματς απο τον παγκο. Θεωρω απιθανη την υπαρξη 2 βασικων στις πτερυγες, θελεις τουλαχιστον 3 που να εμπιστευεσαι εξισου, και αλλους 1-2 που μπορουν να βοηθησουν ανα πασα στιγμη.Blackgr4 έγραψε:Είμαι ο μόνος που βρίσκω εντελώς παράλογο το ποσό που θα πρέπει να δαπανηθεί για τον αναπληρωματικό δεξί εξτρέμ;
Γενικα καθε ομαδα με υψηλους στοχους θελει 3 ισαξιους παικτες για καθε 2αδα θεσεων (κεντρικα χαφ, στοπερ, εξτρεμ).
Θεωρώ πως δεν έχει νόημα να δώσεις 2 εκατομμύρια για την αλλαγή του Αντρίγια. Δεν τραυματίζεται ποτέ, δεν τον βγάζεις από μόνος σου ποτέ, δεν πρόκειται να βρεις αντίστοιχα καλό με 2 εκατομμύρια.dragon έγραψε:Αν έχουμε παλι 60 παιχνίδια μια χαρά χρειάζεται. Αν τραυματιστεί ο Ζίβκοβιτς ή έχει κάρτες κ έχεις Ευρώπη ή ντέρμπι θα πας με Ντέλια;; θεωρείς ότι είναι έτοιμος ή θα λέμε ότι δεν πήραν παίχτη ;
Επίσης θεωρώ πως τον κάθε Ντέλια, δεν έχει νόημα να τον κρατάς αν δεν τον έχεις ούτε καν ως αλλαγή.
Καλύτερα να πάει κάπου να παίξει, παρά να τον κρατάς ως 3ο διαθέσιμο εξτρέμ και 8ο συνολικά μεσοεπιθετικό.
Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος για τίποτα. Τα μόνα βέβαια πράγματα στη ζωή είναι ο θάνατος και η.. εφορία.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Εισαι βεβαιος οτι θα ειναι το αναπληρωματικο μας εξτρεμ? Εγω βλεπω να ξεκιναει σε πανω απο 30 ματς, ειτε αριστερα, ειτε δεξια. Και αλλα 15 ματς απο τον παγκο. Θεωρω απιθανη την υπαρξη 2 βασικων στις πτερυγες, θελεις τουλαχιστον 3 που να εμπιστευεσαι εξισου, και αλλους 1-2 που μπορουν να βοηθησουν ανα πασα στιγμη.Blackgr4 έγραψε:Είμαι ο μόνος που βρίσκω εντελώς παράλογο το ποσό που θα πρέπει να δαπανηθεί για τον αναπληρωματικό δεξί εξτρέμ;
Γενικα καθε ομαδα με υψηλους στοχους θελει 3 ισαξιους παικτες για καθε 2αδα θεσεων (κεντρικα χαφ, στοπερ, εξτρεμ).
Πιστεύω πάντως πως ο Αντρίγια θα ξεκινήσει ως βασικός σε πάνω από 40 ματς και αυτό διότι εύκολα 20-22 ματς δεν θα έχεις.
Όπως επίσης ξέρω πως ο Νάραϊ δεν έχει παίξει ποτέ του αριστερά.
Είσαι βέβαιος ότι ο Ζιφκοβιτς θα είναι μαζί μας και μετά τα Χριστούγεννα; Νομίζω ότι ο λόγος που φέρνουμε τώρα τον Ναρει είναι για να προσαρμοστεί στα θέλω της ομάδας εγκαίρως. Γι αυτό και παζαρεύουμε με την ησυχία μας και δεν βιαζόμαστε να τον φέρουμε.
- john4serres
100% μαζί σουBlackgr4 έγραψε:Είμαι ο μόνος που βρίσκω εντελώς παράλογο το ποσό που θα πρέπει να δαπανηθεί για τον αναπληρωματικό δεξί εξτρέμ;
Βρέξει χιονίσει, ο βασικός δεξιά δεν πρόκειται να αλλάξει. Και αυτός είναι ο Αντρίγια..
Αριστερά το rotation λέει Biseswar/Quagliata σφραγισμένο.
Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν έμαθα πως ο ΠΑΟΚ πάει να πάρει δεξί εξτρέμ δίνοντας πάνω από 1 χαρτί. Και στα μάτια μου είναι η μόνη λογική εξήγηση.gika έγραψε:Είσαι βέβαιος ότι ο Ζιφκοβιτς θα είναι μαζί μας και μετά τα Χριστούγεννα; Νομίζω ότι ο λόγος που φέρνουμε τώρα τον Ναρει είναι για να προσαρμοστεί στα θέλω της ομάδας εγκαίρως. Γι αυτό και παζαρεύουμε με την ησυχία μας και δεν βιαζόμαστε να τον φέρουμε.
Ακόμα και για φέτος το σκέφτηκα. Πως ίσως έχει έρθει πρόταση - ενδιαφέρον για τον Αντρίγια από τώρα και ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει την επόμενη μέρα.