Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από nunies4 »

Και εμείς που δεν έχουμε σοσιαλ; Στο σκοτάδι ρε παιδιά;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ετσι και αλλιως τελειωσαν οι μεταγραφες τι σκατε? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Μα τι boomer είσαι ρε nunies4 (έτσι δεν το λένε οι νεολαίοι ; :mrgreen: ).

Αντε πότε θα έρθουν οι βαψομαλλιάδες ;
Καλά για τον κολλητό του Τζος, τον έχουμε ξεχάσει ήδη, πάει άκλαυτος!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Είμαι φίλε μου....από επιλογή. Το δοκίμασα (Facebook) και κατάλαβα σχετικά γρήγορα και σε μικρή ηλικία το ανούσιο του πράγματος...
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Ναι σε πειράζω.
Καλά κάνεις, έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

burbu έγραψε:Μπορεί να καλύψει και ο νασμπεργκ τη θέση
Ας έρθει πρώτα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ας απολαύσουμε λίγο Yeferson Soteldo:

[youtube]VnA7RoDQYRw[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Είμαι ο μόνος που βρίσκω εντελώς παράλογο το ποσό που θα πρέπει να δαπανηθεί για τον αναπληρωματικό δεξί εξτρέμ;
Και δεν λέω για τα τελευταία νέα που αναφέρουν τα 2 εκατομμύρια ακατέβατα. Εγώ και το 1.5 το θεωρώ απίστευτη υπερβολή.
Βρέξει χιονίσει, ο βασικός δεξιά δεν πρόκειται να αλλάξει. Και αυτός είναι ο Αντρίγια.
Εννοείται πως χρειάζεται βάθος στον πάγκο, αλλά θα προτιμούσα να το φέρουμε αυτό στη θέση του 10 ή αριστερά και να μείνει δεξιά ως δεύτερος ο Κωνσταντέλιας, παρά να τα δώσουμε για τον οποιονδήποτε Νάραϊ.

Προσωπικά θα ψηνόμουν για τους εξής:
Αντρίγια - Κωνσταντέλιας για δεξιά
Σολτέδο - Μεταγραφή για δέκα
Κουαλιάτα - Μπίσε - Ρικάρντο για αριστερά.

Εννοείται πως δεν υπολογίζω ούτε Λάμπρου, ούτε Καντουρί.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα λύση θα ήταν να παίζει στο 10 και ο Ντάντας, που δείχνει πως το έχει άνετα (σε αντίθεση με τον Σοάρες) και αν αυτό συνοδευτεί με πώληση κάποιου εκ των Ντόουγκλας ή Κούρτιτς, να γίνει μια προσθήκη στα χαφ.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Αν έχουμε παλι 60 παιχνίδια μια χαρά χρειάζεται. Αν τραυματιστεί ο Ζίβκοβιτς ή έχει κάρτες κ έχεις Ευρώπη ή ντέρμπι θα πας με Ντέλια;; θεωρείς ότι είναι έτοιμος ή θα λέμε ότι δεν πήραν παίχτη ;
Σαν να λέμε ότι βγαινει ή χρονια μόνο με Ολιβέιρα κουτσια. Δεν γίνεται
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Blackgr4 έγραψε:Είμαι ο μόνος που βρίσκω εντελώς παράλογο το ποσό που θα πρέπει να δαπανηθεί για τον αναπληρωματικό δεξί εξτρέμ;
Και δεν λέω για τα τελευταία νέα που αναφέρουν τα 2 εκατομμύρια ακατέβατα. Εγώ και το 1.5 το θεωρώ απίστευτη υπερβολή.
Βρέξει χιονίσει, ο βασικός δεξιά δεν πρόκειται να αλλάξει. Και αυτός είναι ο Αντρίγια.
Εννοείται πως χρειάζεται βάθος στον πάγκο, αλλά θα προτιμούσα να το φέρουμε αυτό στη θέση του 10 ή αριστερά και να μείνει δεξιά ως δεύτερος ο Κωνσταντέλιας, παρά να τα δώσουμε για τον οποιονδήποτε Νάραϊ.
Εισαι βεβαιος οτι θα ειναι το αναπληρωματικο μας εξτρεμ? Εγω βλεπω να ξεκιναει σε πανω απο 30 ματς, ειτε αριστερα, ειτε δεξια. Και αλλα 15 ματς απο τον παγκο. Θεωρω απιθανη την υπαρξη 2 βασικων στις πτερυγες, θελεις τουλαχιστον 3 που να εμπιστευεσαι εξισου, και αλλους 1-2 που μπορουν να βοηθησουν ανα πασα στιγμη.

Γενικα καθε ομαδα με υψηλους στοχους θελει 3 ισαξιους παικτες για καθε 2αδα θεσεων (κεντρικα χαφ, στοπερ, εξτρεμ).
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

dragon έγραψε:Αν έχουμε παλι 60 παιχνίδια μια χαρά χρειάζεται. Αν τραυματιστεί ο Ζίβκοβιτς ή έχει κάρτες κ έχεις Ευρώπη ή ντέρμπι θα πας με Ντέλια;; θεωρείς ότι είναι έτοιμος ή θα λέμε ότι δεν πήραν παίχτη ;
Σαν να λέμε ότι βγαινει ή χρονια μόνο με Ολιβέιρα κουτσια. Δεν γίνεται
Θεωρώ πως δεν έχει νόημα να δώσεις 2 εκατομμύρια για την αλλαγή του Αντρίγια. Δεν τραυματίζεται ποτέ, δεν τον βγάζεις από μόνος σου ποτέ, δεν πρόκειται να βρεις αντίστοιχα καλό με 2 εκατομμύρια.
Επίσης θεωρώ πως τον κάθε Ντέλια, δεν έχει νόημα να τον κρατάς αν δεν τον έχεις ούτε καν ως αλλαγή.
Καλύτερα να πάει κάπου να παίξει, παρά να τον κρατάς ως 3ο διαθέσιμο εξτρέμ και 8ο συνολικά μεσοεπιθετικό.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Είμαι ο μόνος που βρίσκω εντελώς παράλογο το ποσό που θα πρέπει να δαπανηθεί για τον αναπληρωματικό δεξί εξτρέμ;
Εισαι βεβαιος οτι θα ειναι το αναπληρωματικο μας εξτρεμ? Εγω βλεπω να ξεκιναει σε πανω απο 30 ματς, ειτε αριστερα, ειτε δεξια. Και αλλα 15 ματς απο τον παγκο. Θεωρω απιθανη την υπαρξη 2 βασικων στις πτερυγες, θελεις τουλαχιστον 3 που να εμπιστευεσαι εξισου, και αλλους 1-2 που μπορουν να βοηθησουν ανα πασα στιγμη.

Γενικα καθε ομαδα με υψηλους στοχους θελει 3 ισαξιους παικτες για καθε 2αδα θεσεων (κεντρικα χαφ, στοπερ, εξτρεμ).
Δεν μπορώ να είμαι βέβαιος για τίποτα. Τα μόνα βέβαια πράγματα στη ζωή είναι ο θάνατος και η.. εφορία.
Πιστεύω πάντως πως ο Αντρίγια θα ξεκινήσει ως βασικός σε πάνω από 40 ματς και αυτό διότι εύκολα 20-22 ματς δεν θα έχεις.
Όπως επίσης ξέρω πως ο Νάραϊ δεν έχει παίξει ποτέ του αριστερά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Είσαι βέβαιος ότι ο Ζιφκοβιτς θα είναι μαζί μας και μετά τα Χριστούγεννα; Νομίζω ότι ο λόγος που φέρνουμε τώρα τον Ναρει είναι για να προσαρμοστεί στα θέλω της ομάδας εγκαίρως. Γι αυτό και παζαρεύουμε με την ησυχία μας και δεν βιαζόμαστε να τον φέρουμε.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Βρέξει χιονίσει, ο βασικός δεξιά δεν πρόκειται να αλλάξει. Και αυτός είναι ο Αντρίγια..
100% μαζί σου
Αριστερά το rotation λέει Biseswar/Quagliata σφραγισμένο.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

gika έγραψε:Είσαι βέβαιος ότι ο Ζιφκοβιτς θα είναι μαζί μας και μετά τα Χριστούγεννα; Νομίζω ότι ο λόγος που φέρνουμε τώρα τον Ναρει είναι για να προσαρμοστεί στα θέλω της ομάδας εγκαίρως. Γι αυτό και παζαρεύουμε με την ησυχία μας και δεν βιαζόμαστε να τον φέρουμε.
Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν έμαθα πως ο ΠΑΟΚ πάει να πάρει δεξί εξτρέμ δίνοντας πάνω από 1 χαρτί. Και στα μάτια μου είναι η μόνη λογική εξήγηση.
Ακόμα και για φέτος το σκέφτηκα. Πως ίσως έχει έρθει πρόταση - ενδιαφέρον για τον Αντρίγια από τώρα και ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει την επόμενη μέρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”