Σωστά.Σουριναμέζος έγραψε:Ξεχνάς τον Μπράντον Τόμας, ο Νάσμπεργκ θα έρθει αργότερα (1/8)ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή οι 4 που έρχονται είναι οι αυτοί;
Khaled Narey
Yeferson Soteldo
Ivan Näsberg και
Diego Biseswar
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- sourmenetes
- Moderator
Τέτοια ώρα ξεκινάνε τα καλά..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευτυχώς που Βαρελα έκλεισε στην Καζα ντι παπελ γιατί φοβομουν οτι αυτός θα ήταν ο έμπειρος στοπερ που χρειαζόμαστε.
Απο τους παλιους τελικα έφαγαν μόνο οι Κρεσπο, Βαρελα και Πασχαλακης.
ο Αποστολης ειναι μικρος ακομη
γγια τα καλα αυτης της ωρας
ας μεγαλωσει και βλεπουμε
γγια τα καλα αυτης της ωρας
ας μεγαλωσει και βλεπουμε
joshua έγραψε:Eγω παντως εξακολουθω να πιστευω πως δεν ειμαστε τοσο κοντα οσο νομιζουμε στον Σολταδο. Η ανανεωση του Μπισεσβαρ απορροφησε μερος της πιεσης χρονου και μπορει να κοιταξουμε και αλλου με μεγαλυτερη ανεση χρονου.
Μακάρι
Οχι. Ο Νασμπεργκ θα ρθει πιο αργα. Βαλε Μπραντον στην θεση του.ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή οι 4 που έρχονται είναι οι αυτοί;
Khaled Narey
Yeferson Soteldo
Ivan Näsberg και
Diego Biseswar
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οχι,αυτοι εφυγανМир έγραψε:Ευτυχώς που Βαρελα έκλεισε στην Καζα ντι παπελ γιατί φοβομουν οτι αυτός θα ήταν ο έμπειρος στοπερ που χρειαζόμαστε.
οι αλλοι τρωνε ακομη....δυστυχως
Λογω του υιου του εφυγε. Αλλιως θα ξεκινουσε με ΛεφσκιМир έγραψε:Ευτυχώς που Βαρελα έκλεισε στην Καζα ντι παπελ γιατί φοβομουν οτι αυτός θα ήταν ο έμπειρος στοπερ που χρειαζόμαστε.
- sakis_the_fraud
Ναι, αλλα το ερωτημα ειναι αλλο. Ειναι οικονομικο τρικ ο δανεισμος και η υποχρεωτικη οψιον ή εμεις θελουμε δανεισμο για να δουμε πρωτα τι πουλια πιανει πριν τους τα σκασουμε;ron-swanson έγραψε:Για Σοτελδο αρκετα ρεπορταζ απο το Μεξικο γραφουν για υποχρεωτικη ρητρα. Περιεργο. Απο μας βγαινει οτι παμε για δανεισμο ετσι;
Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Το μεγάλο ερωτηματικό για μένα είναι τι πουλιά πιάνουν οι δύο φορ μας, Τόμας και Κούτσιας στα προκριματικά. Για όλες τις υπόλοιπες θέσεις έχω μια πίστη οτι λίγο ή πολύ θα είμαστε καλά μέχρι τους ομίλους.
Χαχαχαχαχαχα με τον ΠΑΟΚ δεν γίνεται να χαλαρώσεις κάθε μέρα κάτι γίνεται.kataramenos5 έγραψε:DesPos-4 τι γίνεται ?Τσιμπήσαμε το δωρακι και χαλαρώσαμε ? Ιδου η σημερινη νεολαια....

για να μην υπάρξει ξανά θέμα στο φορουμ δε θα αναφερομαι σε μεταγραφικά.Αλλωστε οποιος θελει μπαίνει στο τουιτερ μου(το λινκ διπλα στο προφίλ) και όλοι ηρεμοι.καλο βραδυ σε όλους