Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joshua έγραψε:Aυτη τη μεταγραφη να μπορουσαμε να παρουμε πισω και να παρουμε ενα καλυτερο στοπερ, να κλεισει 5δα με 3 Ελληνες με το καλο οταν επιστρεψει ο Μιχαιλιδης ,σουπερ θα ηταν αλλα λογικα εχουμε ηδη υπογραψει μαζι του.
Ρε συ Τζος, γιατι προεξοφλεις πως δε θα ειναι καλος. Ειλικρινα βοηθησε με να καταλαβω αυτην τη λογικη κ πως βγαζετε τετοια συμπερασματα.
Προσοχη. Δε λεω πως θα ειναι καλος. Δεν τον ξερω τον παικτη καθολου! Αλλα τοση σιγουρια πως δεν μας κανει κ καλο θα ηταν να μη γινει γ μεταγραφη απο που προκυπτει;
Παντως με την αποκτηση Ναραι,Σολταδο,Μπραντον, αν ολοκληρωθουν ,το ροστερ κλεινει κατα 95% απο μεσα Ιουλιου...Χαραμαδα για αποκτηση επιθετικου,χαραμαδα για στοπερ και αλλη μια αν αποχωρησουν τοσο ο Αγκουστο,οσο και ο Κουρτιτς.
Εφόσον ρολαρουν τα χαφ και βρούμε επιτέλους λύσεις στην επίθεση, το θέμα του Νεσμπεργκ δεν νομίζω ότι θα μας απασχολεί ιδιαίτερα. Όχι βέβαια πως δεν θα ήθελα ακόμα καλύτερη ποιότητα στα στόπερ μας...
joshua έγραψε:Aυτη τη μεταγραφη να μπορουσαμε να παρουμε πισω και να παρουμε ενα καλυτερο στοπερ, να κλεισει 5δα με 3 Ελληνες με το καλο οταν επιστρεψει ο Μιχαιλιδης ,σουπερ θα ηταν αλλα λογικα εχουμε ηδη υπογραψει μαζι του.
Ρε συ Τζος, γιατι προεξοφλεις πως δε θα ειναι καλος. Ειλικρινα βοηθησε με να καταλαβω αυτην τη λογικη κ πως βγαζετε τετοια συμπερασματα.
Προσοχη. Δε λεω πως θα ειναι καλος. Δεν τον ξερω τον παικτη καθολου! Αλλα τοση σιγουρια πως δεν μας κανει κ καλο θα ηταν να μη γινει γ μεταγραφη απο που προκυπτει;
Το θεμα δεν ειναι να ειναι απλα καλος.Δεν μας λειπει ενας απλα καλος στοπερ,απλα καλοι ειναι τοσο ο Καργας,οσο ο Μιχαι,ακομα και ο Κουλιερακης στα 18 του.Για να αξιζει τον κοπο, θα πρεπει να ειναι σουπερ και οκ ρε φιλε αν ενας παικτης στα 27 του ,Νορβηγος,μη διεθνης απο τη Βαλερεγκα αποδειχτει σουπερ θα μιλαμε για θαυμα.Καλοδεχουμενο αλλα οχι και πολυ πιθανο.Και μην αρχισουμε τα του Κρεσπο.Ο Κρεσπο ειναι μια πολυ περιεργη περιπτωση.Ισπανος διεθνης με ολες τις μικρες εθνικες της Ισπανιας που ενω επαιρνε συνεχως μεταγραφες και σε καλα πρωταθληματα εμενε στο παγκο για χρονια.Ευθυγραμμιστηκαν ολοι οι πλανητες και βρηκε την Ιθακη του στον ΠΑΟΚ αλλα συνηθως αυτοι ειναι οι εξαιρεσεις οχι ο κανονας.
Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ αλλά πλησιάζουν οι μέρες να φύγω. Είναι παράξενο για μένα ότι φεύγω από την Βαλερένγκα μετά από 20 χρόνια.
Και πολύ παράξενο που θα παίξω σε μια ομάδα εκτός Νορβηγίας. Είχα κι άλλες προτάσεις πιο νωρίς από αυτήν που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ αλλά η ομάδα μου απαντούσε αρνητικά.
Θεωρώ την επιλογή μου πολύ καλή. Έχω ρωτήσει για να μάθω πράγματα για τον ΠΑΟΚ και γι αυτό δέχθηκα την πρόταση. Είμαι έτοιμος για αυτήν την πρόκληση και θα προσπαθήσω να πρωταγωνιστήσω στη νέα μου ομάδα.
Ήθελα να κάνω το βήμα παραπάνω και ο ΠΑΟΚ με βοηθάει σε αυτό. Η Βαλερένγκα προσπάθησε να με κρατήσει με πολλούς και διάφορους τρόπους αλλά δεν τα κατάφερε».
σδνα
joshua έγραψε:Παντως με την αποκτηση Ναραι,Σολταδο,Μπραντον, αν ολοκληρωθουν ,το ροστερ κλεινει κατα 95% απο μεσα Ιουλιου...Χαραμαδα για αποκτηση επιθετικου,χαραμαδα για στοπερ και αλλη μια αν αποχωρησουν τοσο ο Αγκουστο,οσο και ο Κουρτιτς.
Το μηνυμα που πηρα εγω στο 2ο ημιχρονο
οταν ενω μπηκαν και οι δυο μαζι πηρε το
περιβραχιονιο του αρχηγου ο Τσιγγαρας
κι οχι ο Κουρτιτς ειναι οτι τουλαχιστον
αυτος δεν θα ειναι αναμεσα μας μετα τις
15 Σεπτεμβριου αλλα ισως και πιο συντομα!
Το ιδιο πιστευω και για τον Αουγκουστο
μετα τα 6 προκριματικα ευρωπαικα γι αυτον!
Για σεντερ φορ πιστευω οτι θα παμε μετα
τα προκριματικα και θα ειναι για πρωτος!
Καθαρα προσωπικη μου η εκτιμηση αυτη
διχως να εχω καμια inside information.-
Το θεμα δεν ειναι να ειναι απλα καλος.Δεν μας λειπει ενας απλα καλος στοπερ,απλα καλοι ειναι τοσο ο Καργας,οσο ο Μιχαι,ακομα και ο Κουλιερακης στα 18 του.Για να αξιζει τον κοπο, θα πρεπει να ειναι σουπερ και οκ ρε φιλε αν ενας παικτης στα 27 του ,Νορβηγος,μη διεθνης απο τη Βαλερεγκα αποδειχτει σουπερ θα μιλαμε για θαυμα.Καλοδεχουμενο αλλα οχι και πολυ πιθανο.Και μην αρχισουμε τα του Κρεσπο.Ο Κρεσπο ειναι μια πολυ περιεργη περιπτωση.Ισπανος διεθνης με ολες τις μικρες εθνικες της Ισπανιας που ενω επαιρνε συνεχως μεταγραφες και σε καλα πρωταθληματα εμενε στο παγκο για χρονια.Ευθυγραμμιστηκαν ολοι οι πλανητες και βρηκε την Ιθακη του στον ΠΑΟΚ αλλα συνηθως αυτοι ειναι οι εξαιρεσεις οχι ο κανονας.
Δεν ειναι μονο ο Κρεσπο. Ειναι ενα σωρο παικτες που εκαναν ευρωπαικη πορεια μετα τα 25+. Δεν ειναι μονο ο Κρεσπο. Μπορω να σου αναφερω πολλα τετοια ονοματα. Δες ο Χενρικσεν ποσο χρονων ηρθε Ελλαδα. Στα 29 του εφυγε για πρωτη φορα απο τη Δανια, για να μπορεσει να γινει το καλυτερο σεντερ μπακ στην ιστορια του παναθηναικου. Θεωρω πως ειναι πολυ αδικο να εχουμε τοσο αρνητικη διαθεση προς εναν παικτη πριν καν τον δουμε. Να τον κρινουμε τοσο αρνητικα επειδη δεν εφυγε μεχρι τα 27 του απο την Νορβηγια.
Τι να πω ομως. Θα παρω μια βαθυα ανασα κ θα περιμενω να τον δουμε, προσπαθωντας να μη συμμεριζομαι την αποψη σας. Μακαρι να κανετε λαθος
Έκατσα και είδα ζωντανά στην TV ένα αγώνα του Νέσμπεργκ , δεν είδα κάτι ιδιαίτερο.
Βέβαια μπορεί ο αγώνας να μην είναι ενδεικτικός της ποιότητας του παίκτη.
Σαν πρώτη εκτίμηση ,θα έλεγα ότι έπρεπε να φέρναμε κάτι καλύτερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Σάβ 09 Ιούλ 2022, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
joshua έγραψε:Παντως με την αποκτηση Ναραι,Σολταδο,Μπραντον, αν ολοκληρωθουν ,το ροστερ κλεινει κατα 95% απο μεσα Ιουλιου...Χαραμαδα για αποκτηση επιθετικου,χαραμαδα για στοπερ και αλλη μια αν αποχωρησουν τοσο ο Αγκουστο,οσο και ο Κουρτιτς.
Το μηνυμα που πηρα εγω στο 2ο ημιχρονο
οταν ενω μπηκαν και οι δυο μαζι πηρε το
περιβραχιονιο του αρχηγου ο Τσιγγαρας
κι οχι ο Κουρτιτς ειναι οτι τουλαχιστον
αυτος δεν θα ειναι αναμεσα μας μετα τις
15 Σεπτεμβριου αλλα ισως και πιο συντομα!
Το ιδιο πιστευω και για τον Αουγκουστο
μετα τα 6 προκριματικα ευρωπαικα γι αυτον!
Για σεντερ φορ πιστευω οτι θα παμε μετα
τα προκριματικα και θα ειναι για πρωτος!
Καθαρα προσωπικη μου η εκτιμηση αυτη
διχως να εχω καμια inside information.-
Τι σχέση έχει το περιβραχιόνιο? Ο Τσιγγαρας είναι στην ομάδα από μωρό παιδί. Γιατί να το πάρει ο Κουρτιτς που ήρθε χθες?
O αξονας μας δειχνει ηδη σχετικα καλος ειδικα στην αμυνα με
κοταρσκι
ινγκα καργα κουλιερακη ( να δουμε και νασμπεργκ , επιστροφη Μιχαηλιδη)
αουγκουστο σβαμπ φελιπε νταντας (παιζουν στο 10 κατα αναγκη οι 2 τελευταιοι , μακαρι να ερθει και ποιοτικο οριτζιναλ 10 )
ολιβειρα(γκαντεμης, με το γκολ που προλαβε να βαλει εδειξε την κλαση του) +Μπραντον ( πιστευω θα βγει σιγουρα, μπορει και αριστερα ) και 3ο τον κουτσια (προσωπικα τον πιστευω )
Στα ακρα υστερουμε αρκετα
πλαγιοι μπακ δεν κανουν τη διαφορα , επιφυλασσομαι για ραφα που εχει παραστασεις και πιστευω θα βελτιωθει με τον καιρο
εξτρεμ , ζιβκο και τελος - ο ρικαρντο μου αρεσε πολυ αλλα μπηκε γρηγορα στα πιτς , ο μπραντον ανετα παιζει εκει , αλλα λογιζεται φορ .....και να ενας λογος που ο Λουτσε ηθελε μπισε για μπακ απ
Ελπιζω σε ποιοτικη ενισχυση
1)στα εξτρεμ με Ναρευ ? βενεζουελανο? (πιστευω δεν θα προχωρησει ) που θα βελτιωσουν την ποιοτητα και ποσοτητα και
2) 10αρι ( δεν ειμαι σιγουρος γιατι στη θεση μπορουν να παιξουν αναλογως ειτε ο Νταντας-φελιπε , ειτε αν προσαρμοστουν κουαλιατα -ρικαρντο , ειτε ο μπραντον ως περιφεριακος φορ, ακομη και ο Μπισε ,αλλα σιγουρα θα αλλαζαμε επιπεδο με 10αρι ποιοτητας ).
3) φορ, που θελει και ο Λουτσε φανταζομαι , δεν θα με χαλασει ,οπως και ολους , δεδομενου οτι ο Μπραντον ειναι πολυθεσιτης και οχι κλασικος φουνταριστος , αλλα ξεφευγουμε ενδεχομενως απο το μπατζετ (αν προκυψει πιθανοτατα συμπληρωματικος χαμηλου μπατζετ)....οποτε μαλλον θα μεινουμε στο 1 (δυο παικτες ) και μακαρι βεβαια να παμε και στο 2 (αλλος ενας), θα αυξηθουν οι πιθανοτητες για κατι τετοιο αν αποχωρησει ο Κουρτιτς
δεν μου αρεσαν στα φιλικα οι τσιγγαρας , κουρτιτς ( αν και ουσιαστικα δεν συμμετειχε στην προετοιμασια, θα μεινει ?),κουαλιατα (ως αρ εξτρεμ ), λαμπρου , τζιμας, κωνσταντελιας ( καλα στοιχεια ,αλλα ως δεξι εξτρεμ δεν με επεισε κυριως ανασταλτικα), μιχαι (καλυτερα και γι αυτον να φυγει, γιατι για 5ος-6ος προοριζεται) ,
καντουρι no comment
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος maceio την Σάβ 09 Ιούλ 2022, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ron-swanson έγραψε:Θεουλης ο Μπισεσβαρ. Τελευταία μέρα της προετοιμασίας πήγε να συζητήσει.
Αφού υπάρχουν κορόιδα που τον παρακαλάνε καλά κάνει.
Το έγραψα στο τόπικ του Μπίσε θα το γράψω και εδώ...
Υπερβολές τα περί προετοιμασίας, λέμε για έλλειψη προετοιμασίας για παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι και υπογράφουν 31 Αυγούστου, δηλαδή ουσιαστικά 3 μήνες απροπόνητοι. Ο Μπίσε έπαιξε τελευταίο παιχνίδι στις 12 Ιουνίου και σήμερα 9 Ιουλίου είναι στο Άπελντοορν. Ακόμα και αν είχε ανανεώσει από τον Μάιο θα πήγαινε στην προετοιμασία την προηγούμενη βδομάδα (όπως ο Κούρτιτς) και ουσιαστικά θα είχε κάνει 4(!) παραπάνω προπονήσεις με την ομάδα από όσες θα κάνει τώρα. Με δεδομένη την επιβάρυνση που είχε την προηγούμενη σεζόν καλύτερα που είχε μια έξτρα εβδομάδα άδειας παρά οι 4 χαμένες προπονήσεις.
Εντωμεταξύ φτιάχνοντας μία τόσο κοντή ομάδα από τη μέση και μπροστά το να παίρνεις αρνητικό σχετικά κοντό για τη θέση του και όχι καλός στο ψηλό παιχνίδι το λες και κάπως