Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 22-23
Re: Προετοιμασία & Φιλικά 2022-23 | Apeldoorn 27/6-10/7
Με κανά δυο κωλοφωτιές μπροστά, να την κάνουν κομπολόι την μπάλα, θα είμαστε καλύτεροι.
Ο ΠΑΟΚ έχει τα καλύτερα χαφ του πρωταθλήματος.
Ελπίζω οποιαδήποτε σκέψη για παραχώρηση κουρτιτς να διαγραφεί από το μυαλό των υπευθύνων
Ελπίζω οποιαδήποτε σκέψη για παραχώρηση κουρτιτς να διαγραφεί από το μυαλό των υπευθύνων
Τι ποδοσφαιρικές παραστάσεις και εικόνες μπορεί να έχει κάποιος που γράφει ότι ο Νταντας είναι λίγος παίχτης;
Το παλικαράκι είναι παιχταράς.
Το παλικαράκι είναι παιχταράς.
Ο Ντάντας είναι από άλλον πλανήτη!!!don PAOK έγραψε:μολις ανοιξα λινκ.. πως παει η ομαδα??
Το θέμα Ρενέ είναι να θέλει και ο ίδιος να παραμείνει.renegade έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει τα καλύτερα χαφ του πρωταθλήματος.
-
Δεν μου φάνηκε να έχει καμία μπυροκοιλια πάντως ο ζιφκοβιτς
Δεν ξερω. Δεν με τρελαινουν. Ο Πιτζι παικτουρα ηταν τοτε με Μπενφικα. Νομιζω οτι χρειαζομαστε εναν πραγματικα μεγαλο σεντερφορ. Παικτη ορχηστρα. Να παιζει εκτος περιοχης να αποτελει στοχο εντος της περιοχης.zoomgr έγραψε:να είχαμε Καμπελά και Πίτζι ε?
Μου φαίνεται ότι κλείδωσε και η ενδεκάδα για Λέφσκι
Κοταρσκι λύρα Ιγκι κσργας Βιέρι Αουγκούστο κουρτιτς νταντας κουαλιατα ζιφκο Κούτσιας.
Κοταρσκι λύρα Ιγκι κσργας Βιέρι Αουγκούστο κουρτιτς νταντας κουαλιατα ζιφκο Κούτσιας.
γέλασα με την καρέκλα του Λούτσε.... απο ταινία Στάθη Ψάλτη...
Κανά πασατέμπο να κεράσουμε Ράσβαν ; Ελιωσε στην καρέκλα 

Προτιμώ Σβαμπ αντί για Κούρτιτς..Pellaios έγραψε:Μου φαίνεται ότι κλείδωσε και η ενδεκάδα για Λέφσκι
Και οι Σοάρες bros ένα κλικ καλύτεροι σήμερα.
Πολύ πχιότητα βγάζουμε
Σήμερα βλέπουμε και το λόγο που ανανέωσε ο Ζ.ζ
Και σκιάχτρο να βάζαμε, φάση οι αντίπαλοι δεν θα βγάζουν

Πολύ πχιότητα βγάζουμε
Σήμερα βλέπουμε και το λόγο που ανανέωσε ο Ζ.ζ
Και σκιάχτρο να βάζαμε, φάση οι αντίπαλοι δεν θα βγάζουν

Κουρτιτς ποιο αμεσος με την μπαλα. Επισης μονο ενας απο τους δυο αυτους πρεπει να παιζει.proedros έγραψε:Προτιμώ Σβαμπ αντί για Κούρτιτς..Pellaios έγραψε:Μου φαίνεται ότι κλείδωσε και η ενδεκάδα για Λέφσκι