Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joshua έγραψε:Τωρα γραφουν πως ο Μπισεσβαρ παει Ολλανδία. Θα παρουμε και τον Σολτεδο και τον Μπισεσβαρ η τελικα ηταν πιεση στον Σουριναμεζο το ενδιαφέρον; Μαζεύονται παρα πολλοι...
Ειναι δυνατον να παει,ενω γυρναμε αυριο ή Δευτερα και δεν εχουμε αλλο φιλικο εκει να δωσουμε.
Απλως απορια χωρις παρεξηγηση
Ο Σολτεδο ειναι ενας πραγματικος αντικαταστατης του Μπισε. Ωραριο κοντρολ τεχνικη ικανοτητα και νους μπροστα στην ιστιαια. Φημες λενε οτι στην ομαδα θα πιαζει σαν δεκαρι, μια θεσει που η ομαδα εχει πολλα κενα.
Δεν ξερω Γιάννη ειλικρινά...Με μπερδεύει πολυ ο Βενεζουελανος αλλα ουτε και στον Μπισεσβαρ βρισκω νοημα οταν ψαχνουμε δεκαρι θεωρητικα. Εγω ηθελα παικτη στυλ Ιβιτς στα καλα του.
Από τα βίντεο, που είδα, αναμφισβήτητα μεγάλος τεχνίτης ο κοντός. Ψιλοατομιστής όμως, πάντα με όση ασφάλεια σου δίνει η παρακολούθηση μέσω γιουτιουμπ. Χαρισματικός ντριμπλέρ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό αποτυπώνεται σε νούμερα και ουσία προς όφελος της ομάδας. Το σίγουρο είναι όμως, αν έρθει, θα σηκώνει ανα στιγμές την Τούμπα στον αέρα. Έχει τα φόντα να αγαπηθεί όσο ο αρχηγός μας από το μακρινό 2008.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Σάβ 09 Ιούλ 2022, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό συνεχίστηκε και όταν διέρρευσε το ονομα με την συντριπτική πλειοψηφία των μελών να αντιδρά θετικά στο ακούσμα αυτού και η όμορφη ατμόσφαιρα να συνεχίζεται με καινούργιες θανατηφόρες ατάκες (nunies τα σέβη μου) και χωρίς κανένα θέμα.
Εκφράστηκε μια ανησυχία για την εξωγηπεδικη ζωή του παίχτη, κάνα 2-3 είπαν ότι δεν τους γεμίζει το μάτι και πράγματι 1-2 εκφράστηκαν υποτιμητικά.
1-2 σε 300 μέλη, μιλαμε για αστείο ποσοστό.
Και βγηκατε σήμερα 4-5, λες και σας όρισε κάποιος αστυνομία του φόρουμ και το έχετε πάρει μονοκουκι απ το πρωί και οχι μονο κραζετε αυτούς τους 2 αλλά τσουβαλιαζετε και όλο το φόρουμ με γενικεύσεις του στυλ "όλο γκρινιάζει ο ΠΑΟΚτσης", "και τις κλασικές σας ειρωνείες.
Να μην έχει μπει κάποιος από χθες στο φόρουμ και να νομίζει ότι χθες το βράδυ έγινε χαμός εδώ μέσα, ενώ συνέβη ακριβώς το αντίθετο.
Στην διαιώνιση της γκρίνιας, δυστυχώς που σας το λέω, συμβάλετε και εσείς οι βασιλικοτεροι του Βασιλέως.
Αν απλα κάνατε ignore τα 2-3 άτομα που λόγω χαρακτήρα, λόγω ιδιοσυγκρασιας (όπως θέλετε πείτε το) μονίμως υποβιβαζουν τους πάντες και τα πάντα ή απλά αν αποφασιζατε να τους αγνοήσετε όλα εδώ μέσα θα ήταν καλύτερα.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σύμφωνα με ενημέρωση Τσορμπατζόγλου πριν 5 λεπτά ο ΠΑΟΚ προχωράει να κλείσει Νάρει, Μπράντον, Σοτέλδο και Μπίσεσβαρ (!!) μέσα στις επόμενες μέρες, ώστε από Τετάρτη να είναι στις προπονήσεις.
Ρε τον θεουλη. Τον φαντάζομαι να πηγαίνει στην προετοιμασία και καλά μπερδεμένος και να λέει "Φεύγετε; Καλά, σήμερα δεν ξεκινάμε; Πω ρε μλκ πως τα μπέρδεψα έτσι;".
panxatzima έγραψε:Σύμφωνα με ενημέρωση Τσορμπατζόγλου πριν 5 λεπτά ο ΠΑΟΚ προχωράει να κλείσει Νάρει, Μπράντον, Σοτέλδο και Μπίσεσβαρ (!!) μέσα στις επόμενες μέρες, ώστε από Τετάρτη να είναι στις προπονήσεις.
Θα είμαστε δηλαδή σαν την μπασκετική Μακαμπί.
Ενα ρόστερ για ευρώπη και ενα για εγχώριες διοργανώσεις.