Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από theo-drama »

joshua έγραψε:Τωρα γραφουν πως ο Μπισεσβαρ παει Ολλανδία. Θα παρουμε και τον Σολτεδο και τον Μπισεσβαρ η τελικα ηταν πιεση στον Σουριναμεζο το ενδιαφέρον; Μαζεύονται παρα πολλοι...
Ειναι δυνατον να παει,ενω γυρναμε αυριο ή Δευτερα και δεν εχουμε αλλο φιλικο εκει να δωσουμε.
Απλως απορια χωρις παρεξηγηση :oops:
Άβαταρ μέλους
northernlights

Δημοσίευση από northernlights »

Ο Σολτεδο ειναι ενας πραγματικος αντικαταστατης του Μπισε. Ωραριο κοντρολ τεχνικη ικανοτητα και νους μπροστα στην ιστιαια. Φημες λενε οτι στην ομαδα θα πιαζει σαν δεκαρι, μια θεσει που η ομαδα εχει πολλα κενα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ξερω Γιάννη ειλικρινά...Με μπερδεύει πολυ ο Βενεζουελανος αλλα ουτε και στον Μπισεσβαρ βρισκω νοημα οταν ψαχνουμε δεκαρι θεωρητικα. Εγω ηθελα παικτη στυλ Ιβιτς στα καλα του.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Από τα βίντεο, που είδα, αναμφισβήτητα μεγάλος τεχνίτης ο κοντός. Ψιλοατομιστής όμως, πάντα με όση ασφάλεια σου δίνει η παρακολούθηση μέσω γιουτιουμπ. Χαρισματικός ντριμπλέρ αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό αποτυπώνεται σε νούμερα και ουσία προς όφελος της ομάδας. Το σίγουρο είναι όμως, αν έρθει, θα σηκώνει ανα στιγμές την Τούμπα στον αέρα. Έχει τα φόντα να αγαπηθεί όσο ο αρχηγός μας από το μακρινό 2008.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Σάβ 09 Ιούλ 2022, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Είναι ανεξηγητο αυτό που συμβαίνει, όπως το ίδιο ανεξήγητη είναι και η ανάγκη κάποιων να το παίξουν οι αστυνόμοι του φόρουμ.

Από χθες το μεσημεράκι έχει γίνει ένα απίστευτο πανηγύρι εδώ μέσα (με την καλή έννοια).

Μαντεψιες, έξυπνο χιούμορ, ωραιες ποδοσφαρικες συζητησεις, καλη διάθεση γενικότερα.

Αυτό συνεχίστηκε και όταν διέρρευσε το ονομα με την συντριπτική πλειοψηφία των μελών να αντιδρά θετικά στο ακούσμα αυτού και η όμορφη ατμόσφαιρα να συνεχίζεται με καινούργιες θανατηφόρες ατάκες (nunies τα σέβη μου) και χωρίς κανένα θέμα.

Εκφράστηκε μια ανησυχία για την εξωγηπεδικη ζωή του παίχτη, κάνα 2-3 είπαν ότι δεν τους γεμίζει το μάτι και πράγματι 1-2 εκφράστηκαν υποτιμητικά.

1-2 σε 300 μέλη, μιλαμε για αστείο ποσοστό.

Και βγηκατε σήμερα 4-5, λες και σας όρισε κάποιος αστυνομία του φόρουμ και το έχετε πάρει μονοκουκι απ το πρωί και οχι μονο κραζετε αυτούς τους 2 αλλά τσουβαλιαζετε και όλο το φόρουμ με γενικεύσεις του στυλ "όλο γκρινιάζει ο ΠΑΟΚτσης", "και τις κλασικές σας ειρωνείες.

Να μην έχει μπει κάποιος από χθες στο φόρουμ και να νομίζει ότι χθες το βράδυ έγινε χαμός εδώ μέσα, ενώ συνέβη ακριβώς το αντίθετο.

Στην διαιώνιση της γκρίνιας, δυστυχώς που σας το λέω, συμβάλετε και εσείς οι βασιλικοτεροι του Βασιλέως.

Αν απλα κάνατε ignore τα 2-3 άτομα που λόγω χαρακτήρα, λόγω ιδιοσυγκρασιας (όπως θέλετε πείτε το) μονίμως υποβιβαζουν τους πάντες και τα πάντα ή απλά αν αποφασιζατε να τους αγνοήσετε όλα εδώ μέσα θα ήταν καλύτερα.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Θεουλης ο Μπισεσβαρ. Τελευταία μέρα της προετοιμασίας πήγε να συζητήσει. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ε ναι, σου λέει όχι να μου φάει το μεροκάματο ο Φετφατζίδης εκ Βενεζουέλας! Ας δείξω καλό χαρακτήρα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Που βρισκόμαστε παίδες εν συντομία;
Δεν έχω μπει από το πρωί
Τον κλείσαμε; Είμαστε κοντά; Μακρυά;
Ναρει καμία εξέλιξη;
panxatzima

Δημοσίευση από panxatzima »

Σύμφωνα με ενημέρωση Τσορμπατζόγλου πριν 5 λεπτά ο ΠΑΟΚ προχωράει να κλείσει Νάρει, Μπράντον, Σοτέλδο και Μπίσεσβαρ (!!) μέσα στις επόμενες μέρες, ώστε από Τετάρτη να είναι στις προπονήσεις.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδή πραγματικα αν μεινει και ο Μπισεσβαρ παρουμε και τον Σολτεδο σηκωνω τα χερια ψηλα,ποσο μαλλον οταν στην επιθεση παμε οπως παμε...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

nunies4 έγραψε:Που βρισκόμαστε παίδες εν συντομία;
Δεν έχω μπει από το πρωί
Τον κλείσαμε; Είμαστε κοντά; Μακρυά;
Ναρει καμία εξέλιξη;
Καμια νέα εξέλιξη από Σοτελδο μεριά.

Ο Mr. 50 ματς την σεζον πάει Απελντορν για να κλείσει το νέο του συμβόλαιο :)

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Υπογράφει μάλλον ο Μπισε γράφουν στο ΠΑΟΚ 24.

Ρε τον θεουλη. Τον φαντάζομαι να πηγαίνει στην προετοιμασία και καλά μπερδεμένος και να λέει "Φεύγετε; Καλά, σήμερα δεν ξεκινάμε; Πω ρε μλκ πως τα μπέρδεψα έτσι;".
Άβαταρ μέλους
northernlights

Δημοσίευση από northernlights »

Ο Ιβιτς αργος, ο Πελκας ανικανος, ο Μουργκ αορατος

Μακαρι ο Γεφερσον να αφησει καλυτερες εντυπωσεις :D
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

panxatzima έγραψε:Σύμφωνα με ενημέρωση Τσορμπατζόγλου πριν 5 λεπτά ο ΠΑΟΚ προχωράει να κλείσει Νάρει, Μπράντον, Σοτέλδο και Μπίσεσβαρ (!!) μέσα στις επόμενες μέρες, ώστε από Τετάρτη να είναι στις προπονήσεις.
Θα είμαστε δηλαδή σαν την μπασκετική Μακαμπί.
Ενα ρόστερ για ευρώπη και ενα για εγχώριες διοργανώσεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Να σας πω θα μας τρελάνετε πάλι σήμερα??

ΦΤΆΝΕΙ ρε πουστη μου!

ΦΤΆΝΕΙ!

Το επόμενο οφτοπικ θα φεύγει μαζί με το συγγραφέα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”