Προετοιμασία με δύο φορ και το ένα από αυτά φευγάτο. Και μην μου πεις δεν το ξέραμε ότι θα φύγει. Εσύ λοιπόν το επικροτείς. Εγώ όχι. Όσον αφορά την τύχη ή καλύτερα την ατυχία μας δεν είναι η πρώτη φορά που μας συμβαίνει. Όσο να πεις είμαστε μία ομάδα που μας έχει τιμωρήσει η θεά τύχη ποικιλοτρόπως. Ούτε σε αυτό μάλλον συμφωνείς.abc_o_ karpouzas έγραψε:Δηλ;makispaspartou έγραψε:Δε νομίζω να υπάρχει άλλη ομάδα που η τύχη να την τιμωρεί τόσο πολύ όταν κάνει λάθη ποδοσφαιρικής λογικής. Δεν πήραμε φορ ενώ ξέραμε ότι ο Τσολακ ψάχνει ομάδα, βασιστήκαμε στον Ολιβέιρα, και τώρα θα κάψουμε και τον μικρό που δεν ξεκουράστηκε το διάστημα που θα έπρεπε. Κουτσια να η ευκαιρία σου… πάντως.. To do is to dare..
Αν φέρναμε τον γαματο φορ λες να μην τραυματιζοταν εάν ήταν στην φάση του τραυματισμού του ολιβειρα;
Και αφού το πας στο...παραφυση...γιατι δεν εστιαζεις στο εάν έπαιξε ρόλο η...μιρλα μας...
Προετοιμασία, προπονήσεις και φιλικά ποδοσφαίρου 22-23
-
Re: Προετοιμασία & Φιλικά 2022-23 | Apeldoorn 27/6-10/7
- abc_o_ karpouzas
πια ειναι η προταση σου ρε μακη...
να εχουμε σε καθε θεση 4 παικτες απο την μεση των ραφιων και πανω??
οσους και να εχεις σε καθε προπονηση ολοι εχουν τις ιδιες πιθανοτητες να τραυματιστουν....
και αφου μιλας για...θεα της τυχης... γιατι δεν μιλας και για την..θεα της μιρλας...
να εχουμε σε καθε θεση 4 παικτες απο την μεση των ραφιων και πανω??
οσους και να εχεις σε καθε προπονηση ολοι εχουν τις ιδιες πιθανοτητες να τραυματιστουν....
και αφου μιλας για...θεα της τυχης... γιατι δεν μιλας και για την..θεα της μιρλας...
-
Σαν να λέμε η μιρλα έφαγε τον Λημνιό. Η πρόταση μου είναι να υπήρχε φορ ψυχή και σώματι στην προετοιμασία πέρα του Ολιβέιρα.
Καλά ρε ζητάτε να είχαμε στην προετοιμασία δεύτερο φορ? Ποια ομάδα στον πλανήτη έχει δύο φορ στην προετοιμασία.
Καλομαθατε μου φαίνεται Γούμενος κλπ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλομαθατε μου φαίνεται Γούμενος κλπ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- NikLiverpool
Σόρρυ ρε παίδες αλλά όταν ξεκίνησε η προετοιμασία δεν νομίζω να υπήρχε η πρόταση των Σκωτσέζων. Τι θα πει θα πουλιόταν ούτως ή άλλως? Αν δεν ερχόταν σοβαρή πρόταση (που και αυτή σοβάρεψε γιατί κάναμε νάζια) θα έφευγε ο παίκτης?
Σαφώς πάντως η ομάδα χρειάζεται φορ άμεσα. Ο Σπανιόλος μπορεί να είναι παικτούρα αλλά δεν νομίζω ότι θα χρησιμοποιηθεί ως καθαρό φορ. Έχω την αίσθηση ότι θα τον δούμε στα φτερά ή πίσω απο το φορ.
Στείλτε ένα μειλ Μίντλεσμπρο μεριά ρε. Αν θέλετε πάω να τον ψήσω κιόλας. 2μισι ώρες δρόμος είναι
Σαφώς πάντως η ομάδα χρειάζεται φορ άμεσα. Ο Σπανιόλος μπορεί να είναι παικτούρα αλλά δεν νομίζω ότι θα χρησιμοποιηθεί ως καθαρό φορ. Έχω την αίσθηση ότι θα τον δούμε στα φτερά ή πίσω απο το φορ.
Στείλτε ένα μειλ Μίντλεσμπρο μεριά ρε. Αν θέλετε πάω να τον ψήσω κιόλας. 2μισι ώρες δρόμος είναι

Δηλαδη ρε συ Νικ αν δεν υπηρχε προταση για Τσολακ θα βασιζομασταν ολη τη σεζον σ αυτον για δευτερο φορ? Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι καθησαν ο Λουτσεσκου με τον Μποτο και αποφασισαν πως ο Τσολακ των 2 γκολ στον ΠΑΟΚ ειναι ο ιδανικος για αναπληρωματικος (που δεν υπαρχει αυτη η εννοια αν εχεις κοντα 50 ματς στη σεζον) φορ? Δηλαδη ειχαν αποφασισει πως παιζει να χρειαστει να παιξουμε κανενα κρισιμο παιχνιδι με τον Τσολακ βασικο? Αυτος ηταν ο σχεδιασμός? Αφου τους εχουμε θα τους χρησιμοποιησουμε ακομη κι αν αποδεδειγμενα δεν προσφερει κατι? Δεν μπορω να διανοηθω πως τοσο σοβαροι ποδοσφαιρανθρωποι μπορει να σκέφτηκαν ετσι. Απο την αλλη θα μου πεις η πραγματικοτητα αυτο δειχνει, αλλιως δεν θα ανεβαιναν προετοιμασια με μολις 2 φορ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάποτε είχες Πριγιοβιτς, Σφιντερσκι και Ακπομ στην επίθεση...Και τώρα έχεις 31 ετών Ολιβέιρα τραυματία και 18 ετών άγουρο Κούτσια...

ΜΗ!!! Κάτσε σπίτιNikLiverpool έγραψε:Σόρρυ ρε παίδες αλλά όταν ξεκίνησε η προετοιμασία δεν νομίζω να υπήρχε η πρόταση των Σκωτσέζων. Τι θα πει θα πουλιόταν ούτως ή άλλως? Αν δεν ερχόταν σοβαρή πρόταση (που και αυτή σοβάρεψε γιατί κάναμε νάζια) θα έφευγε ο παίκτης?
Στείλτε ένα μειλ Μίντλεσμπρο μεριά ρε. Αν θέλετε πάω να τον ψήσω κιόλας. 2μισι ώρες δρόμος είναι![]()

- καφέ δερμάτινο
Καλησπέρα στην παρέα,
γνωρίζει κανείς σε ποιο γήπεδο και τι ώρα θα γίνει το αυριανό φιλικό;
Δυστυχώς δεν μπορούσα να πάω στο φιλικό το περασμένο Σάββατο, οπότε σκέφτομαι να δοκιμάσω την τύχη μου να δω την ομάδα από κοντά αύριο, αν και έχω ακούσει ότι θα γίνει χωρίς κόσμο.
γνωρίζει κανείς σε ποιο γήπεδο και τι ώρα θα γίνει το αυριανό φιλικό;
Δυστυχώς δεν μπορούσα να πάω στο φιλικό το περασμένο Σάββατο, οπότε σκέφτομαι να δοκιμάσω την τύχη μου να δω την ομάδα από κοντά αύριο, αν και έχω ακούσει ότι θα γίνει χωρίς κόσμο.
- john4serres
Ο πρωινος ακυρωθηκε νομιζω.
Ηταν να γινουν 2 ματς στο αρχικπ σχεδιαμο για να παιξουν 11 εντεκαδες περισσοτερο χρονο.
Ηταν να γινουν 2 ματς στο αρχικπ σχεδιαμο για να παιξουν 11 εντεκαδες περισσοτερο χρονο.
- john4serres
1.
O Κοτάρσκι θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια με τετράδα στην άμυνα τους Λύρατζη, Κάργα, Ίνγκασον και Βιεϊρίνια. Στα χαφ θα βρεθούν οι Ντόουγκλας - Σβαμπ με τον Ντάντας πιθανότατα στο «δέκα» και τους Αντρίγια - Κουαλιάτα στα άκρα της επίθεσης. Μοναδικός προωθημένος ο Κούτσιας.
2.
Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Μιχάι, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Κωνσταντέλιας, Φίλιπε Σοάρες, Τσαούσης και Λάμπρου.
O Κοτάρσκι θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια με τετράδα στην άμυνα τους Λύρατζη, Κάργα, Ίνγκασον και Βιεϊρίνια. Στα χαφ θα βρεθούν οι Ντόουγκλας - Σβαμπ με τον Ντάντας πιθανότατα στο «δέκα» και τους Αντρίγια - Κουαλιάτα στα άκρα της επίθεσης. Μοναδικός προωθημένος ο Κούτσιας.
2.
Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Μιχάι, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Κωνσταντέλιας, Φίλιπε Σοάρες, Τσαούσης και Λάμπρου.
Τι ώρα είναι το ματς ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ενδιαφέρουσα η πρώτη 11αδα..ίσως είναι και αυτή που θα χρησιμοποιηθεί κόντρα στην Λέφσκι όποτε ελπίζω να δώσει θετικά δείγματα