Rexaris έγραψε:nunies4 έγραψε:Ρε εσείς τι πάθατε;; Εγώ πήγα για ύπνο αφήνοντας το φόρουμ μέσα στον ενθουσιασμό για τον παικταρα και ξυπνάω και βλέπω σχόλια όχι μόνο αρνητικά για αγωνιστικούς λόγους αλλά και απαξίωσης.
Ξαναλέω πάντως δεν ξέρω τι σόι παίκτη πιστεύετε ότι μπορεί να φέρει ο ΠΑΟΚ με 1εκ συμβόλαιο.
Αν δεν μας γεμίζει το μάτι ένας από τους καλύτερους παίκτες της καλής Σάντος προ ετών και βασικός με την εθνική Βενεζουέλας ε τότε τι να πω ..
Αγωνιστικά να ακούσω όσες ενστάσεις θέλετε. Άλλωστε και εγώ είπα ότι μόνο 10 δεν μοιάζει.
Απαξίωση όμως γιατί;
Καλημέρες
Είναι που είναι κοντός. Μιλήσανε αυτοί που το μόνο που έχουν επιτύχει στη ζωή τους είναι οτι είναι πάνω από 1.80.
Το θέμα του ύψους προφανώς θα προσπαθήσουν να το αντιπαρέλθουν με κάποιον τρόπο. Όπως γίνεται με άλλα θέματα. Από την άλλη γιατί να μην πει κανείς ότι αυτό τι ύψος σε κάποιες φάσεις , είναι και πλεονέκτημα. Όχι προφανώς για κεφαλιές...με τόσο χαμηλό κέντρο βάρους, έχει ευκολα άλλα πράγματα.
Το εξωγηπεδικό κομμάτι επίσης. Υπάρχουν πιλλων ειδων "ρήτρες" να ρυθμίζονται τα θέματα αυτά. Φαντάσου να έπαιζαν μπάλα μονο τα "καλά" παιδιά. Να αρχίσουμε να λέμε ονόματα?
Έχει φοβερό ενδιαφέρον πού θα πάει το πράγμα, τι θα δούμε στο γήπεδο.
Υγ. Τα 400.000 ισχύουν? Μας έχουν φάει οι βεβαιότητες εδώ μέσα, οι υποθέσεις που ανάγονται σε γεγονότα, οι εσκεμμένες απόπειρας μίρλας. Αλλα κυρίως, είναι πια ξεκάθαρο, αυτό που λέει ο Rexaris, εύστοχα αποφεύγοντας τις πιο άμεσες (και πιο "ρεαλιστικές"διατυπώσεις, για να βάλουμε και μια αγαπημένη λέξη εδώ μέσα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
trouman την Σάβ 09 Ιούλ 2022, 10:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.