Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

joshua έγραψε:Εγω παντως ακρη δεν βγαζω σχετικα με το τι εχουν στο μυαλο τους και ακομα περισσοτερο μπερδευομαι οταν σκεφτομαι το αν ταιριαζουν τα χαρακτηριστικα οσων περνουμε με εναν προπονητη που απο τα πιο σημαντικα μοτο του ειναι ''παιζουμε σωστο τακτικα ποδοσφαιρο δεν κανουμε σοου''
:mrgreen:
Συμφωνώ στο 99,9%
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Για όσους κράζουν τον Σολτεδο , θα τους πω πως τέτοια τελειώματα ακρίβειας και σουτ μπανάνα δεν εχουμε ξαναδεί στην ομάδα ΓΕΝΙΚΩΣ . Με Σολτεδο ,Ναραι και Τόμας ανεβαίνεις δυο ταχύτητες πάνω

Sent from my iPhone using Tapatalk
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Rexaris έγραψε:
nunies4 έγραψε:Ρε εσείς τι πάθατε;; Εγώ πήγα για ύπνο αφήνοντας το φόρουμ μέσα στον ενθουσιασμό για τον παικταρα και ξυπνάω και βλέπω σχόλια όχι μόνο αρνητικά για αγωνιστικούς λόγους αλλά και απαξίωσης.

Ξαναλέω πάντως δεν ξέρω τι σόι παίκτη πιστεύετε ότι μπορεί να φέρει ο ΠΑΟΚ με 1εκ συμβόλαιο.
Αν δεν μας γεμίζει το μάτι ένας από τους καλύτερους παίκτες της καλής Σάντος προ ετών και βασικός με την εθνική Βενεζουέλας ε τότε τι να πω ..
Αγωνιστικά να ακούσω όσες ενστάσεις θέλετε. Άλλωστε και εγώ είπα ότι μόνο 10 δεν μοιάζει.
Απαξίωση όμως γιατί;

Καλημέρες
Είναι που είναι κοντός. Μιλήσανε αυτοί που το μόνο που έχουν επιτύχει στη ζωή τους είναι οτι είναι πάνω από 1.80.

Το θέμα του ύψους προφανώς θα προσπαθήσουν να το αντιπαρέλθουν με κάποιον τρόπο. Όπως γίνεται με άλλα θέματα. Από την άλλη γιατί να μην πει κανείς ότι αυτό τι ύψος σε κάποιες φάσεις , είναι και πλεονέκτημα. Όχι προφανώς για κεφαλιές...με τόσο χαμηλό κέντρο βάρους, έχει ευκολα άλλα πράγματα.

Το εξωγηπεδικό κομμάτι επίσης. Υπάρχουν πιλλων ειδων "ρήτρες" να ρυθμίζονται τα θέματα αυτά. Φαντάσου να έπαιζαν μπάλα μονο τα "καλά" παιδιά. Να αρχίσουμε να λέμε ονόματα?

Έχει φοβερό ενδιαφέρον πού θα πάει το πράγμα, τι θα δούμε στο γήπεδο.

Υγ. Τα 400.000 ισχύουν? Μας έχουν φάει οι βεβαιότητες εδώ μέσα, οι υποθέσεις που ανάγονται σε γεγονότα, οι εσκεμμένες απόπειρας μίρλας. Αλλα κυρίως, είναι πια ξεκάθαρο, αυτό που λέει ο Rexaris, εύστοχα αποφεύγοντας τις πιο άμεσες (και πιο "ρεαλιστικές"διατυπώσεις, για να βάλουμε και μια αγαπημένη λέξη εδώ μέσα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Σάβ 09 Ιούλ 2022, 10:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

https://www.transfermarkt.com/vidar-orn ... ler/115607

αυτον πως τον αφησε η βαλερενγκα χθες ελευθερο και τον δικο μας δεν τον αφηνει ακομα ??
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

maceio έγραψε:https://www.transfermarkt.com/vidar-orn-kjartansson/profil/spieler/115607

αυτον πως τον αφησε η βαλερενγκα χθες ελευθερο και τον δικο μας δεν τον αφηνει ακομα ??
Άσχετο αλλά όταν αυτός έπαιζε ροστοφ και εμείς ψάχναμε φορ πριν κάνα 2 χρόνια λέγανε φέρτον ιβαν απ την παλιά σου ομάδα..
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Πάντως αν καταλαθος η ομάδα με όλους αυτούς παίζει μπαλαρα και χτιστεί ο κορμός για πρωταθλήματα τα επόμενα χρόνια στο επόμενο τοπικ Μεταγραφές χειμώνα πχ θα πρέπει να εχει τόσα ποστ όσες ανακοινώσεις μεταγραφών κάνουμε.
Γιατί θα έχουμε γίνει ρόμπες.
Επίσης στο τοπικ του προπονητή θα πρέπει να το ράψουμε όλοι γιατί ούτε ομάδα ξέρει να χτίζει , και είναι κολλημένος με τις ηλικίες και με το μπαλανς. Όλα αυτά προφανώς θα πάνε περίπατο.
Τέλος στο τοπικ του ζαφειρη από κάτω μόνο ευχαριστώ θα πρέπει να γράφουμε.
Αν πάλι δεν πιάσει όλο αυτό συνεχίζουμε ακριβώς όπως τον τελευταίο μήνα!
Εγώ προβλέπω χρονια ιβιτς. Ωραία μπάλα ,χτίσιμο ομάδας που τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσει χωρίς φέτος να καταφέρει τίτλους κλπ. (Εκτός και αν πάρουμε κανένα κυπελλάκι )
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

soflodoras έγραψε:
serres60 έγραψε:
Dimpatra έγραψε:+1926 με την επισήμανση ότι αυτός που έγραψε για σαπακια είναι της συνομοταξίας του Γιάννη κατοικίδιο

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα έλεγες και περισυ αυτά όταν παίρναμε Τέιλορ σιντκλει και μιτριτσα; Διότι αρχισαπακαροι βγήκαν. Εγώ λέω ότι ο Νορβηγός που κλείσαμε είναι αρχιαμπαλος. Είμαι αντι-ΠΑΟΚ;
Γιατι λες οτι ειναι αρχιαμπαλος; Πως προεκυψε αυτο;
Σε κάθε γκολ που τρώνε μεσα ειναι. Δεν κόβει ουτε με βαλε.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Όλα συνηγορουν φέτος θα παίξουμε με διαφορετικο στυλ από ότι μέχρι τώρα.Μου έρχεται στο μυαλό όλο και περισσότερο η θητεία του λουτσεσκου στην Ξάνθη. Περισσότερη πίεση και ποδόσφαιρο στο χώρο ,κινήσεις χωρίς τη μπάλα. Όσο αφορά το ύψος των παικτών να θυμίσω τον βαλμπουενα στον γαύρο .Τα καλύτερα έρχονται , εύχομαι να δούμε ποδόσφαιρο ταχύτητας και πίεσης.οχι άλλη Μίρλα. Ανανέωση κάνουμε , υπομονή, επιμονή, πίστη και αισιοδοξία.τιποτα δεν χτίζεται σε μία μέρα,ειδικά όταν αλλάζεις τόσα πολλά στην ομάδα σου.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

maceio έγραψε:https://www.transfermarkt.com/vidar-orn-kjartansson/profil/spieler/115607

Κατά καιρούς όλοι αφήνουν παιχτες ελευθερους που δεν τους χρειάζονται
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Βρε οτι και να λετε,ο ανθρωπος ειναι παικταρας,τον ειδα και σε ολοκληρο αγωνα.

Δωστε του την μπαλα και ξερει τι να τη κανει.

Εσας και τον Μαραντονα να σας εφερναν ,απο τοτε που επαιζε στην Μπαρτσελονα,σαπακι θα τον βγαζατε.

Μακαρι να μπορεσουν να τον φερουν.

Πολυ μιρλα ρε ,δεν υπαρχουμε.
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

buffalobill4 έγραψε:Αυτό που βλέπω εγώ είναι μια τεράστια αλλαγή πορείας σε σχέση με τα χαρακτηριστικά παικτών που φέρνουμε. Όλοι μα όλοι είναι τεχνικά ποιοτικοί και γρήγοροι. Ακόμα και αυτός πάρα το ότι είναι ομολογουμένως τάπας, φαίνεται ότι δεν πέφτει. Και πως να πέσει όταν για να τον τσαρτζαρεις πρέπει πρώτα να τον "συναντήσεις" μέσα στο γήπεδο και αν τον συναντήσεις να τον φτάσεις.

Είναι ξεκάθαρο σε μένα ότι ο Μποτο φέρνει παίκτες κομμένους και ραμμενους για 433. Αλήθεια στην σαχταρ τι σύστημα παίζανε; Κάτι ακομα που σίγουρα θα πάει περίπατο είναι το λεγόμενο Μπαλάνος του λουτσέσκου. Οι παίκτες που έρχονται κολλάνε στο άμεσο ποδόσφαιρο με σπασμένα φρένα. Θα μπορέσει να το κάνει αυτό ο Λουτσεσκου; Αυτό είναι το μεγαλύτερο ερώτημα για φέτος.
Ως προς το σύστημα ο Λούτσο εχει πει αμυνόσαστε σε 442 ξεκινάμε επίθεση σε 433 που γυρναει συνήθως σε 4231.

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Δεν χορτασαμε Μιτριτσα και τωρα παμε για δευτερο γυρο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Πολλά κιλά μπάλα ο κοντός

Πραγματικά αν σου βγει και ο Κουαλιατα, μαζί με ζιφκοβιτς θα έχουμε μεσοεπιθετικη γραμμή φωτιά
Και πολύ αξιόλογες λύσεις για πάγκο όπως ο Ναρει, ο Ρικάρντο, ο Ντελιας και ο Καντουρι

Τώρα για το ύψος που λέτε , ο εξτρέμ δεν είναι θέση που χρειάζεται το κεφάλι , οπότε καθόλου δεν με πειράζει
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

μουτρο-ξεμουτρο, δεν με νοιαζει
ενα εχω να πω

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ !
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »