Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Rexaris »

nunies4 έγραψε:Ρε εσείς τι πάθατε;; Εγώ πήγα για ύπνο αφήνοντας το φόρουμ μέσα στον ενθουσιασμό για τον παικταρα και ξυπνάω και βλέπω σχόλια όχι μόνο αρνητικά για αγωνιστικούς λόγους αλλά και απαξίωσης.

Ξαναλέω πάντως δεν ξέρω τι σόι παίκτη πιστεύετε ότι μπορεί να φέρει ο ΠΑΟΚ με 1εκ συμβόλαιο.
Αν δεν μας γεμίζει το μάτι ένας από τους καλύτερους παίκτες της καλής Σάντος προ ετών και βασικός με την εθνική Βενεζουέλας ε τότε τι να πω ..
Αγωνιστικά να ακούσω όσες ενστάσεις θέλετε. Άλλωστε και εγώ είπα ότι μόνο 10 δεν μοιάζει.
Απαξίωση όμως γιατί;

Καλημέρες
Είναι που είναι κοντός. Μιλήσανε αυτοί που το μόνο που έχουν επιτύχει στη ζωή τους είναι οτι είναι πάνω από 1.80.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

sourmenetes έγραψε:Χαλαρώστε λίγο κάποιοι!

Το έχετε ξεσκίσει..
Πέστα ρε Σουρμενίτη να πούμε, από φόρουμ μεταγραφών καταντήσαμε σε ρεσιτάλ κακόπιστης κριτικής και ειρωνίας.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

gergeo4 έγραψε:Διάβασα τα τελευταία σχόλια και πραγματικά απορώ τι παιχτες θέλετε....Μπενζεμα,κροος κτλ δυστηχώς δε μπορούμε να φέρουμε.Σε καθε παίχτη που παίρνουμε το μεγαλύτερο ποσοστό των σχολιων είναι ειρωνικά και χλευαστικά..Παραλληλα συνήθως από τους ιδιους διαβαζουμε διθυραμβικα σχόλια για παίχτες αλλων που και μόνο στο ακουσμα για μας θα μιζεριαζαν και θα χλευαζαν....Πρέπει λίγο να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα παιδια και όλα κρινονται στο χορτάρι και ποτε πριν.
Είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι
που γράφουν τα ίδια και τα ίδια
και μας έχουν πρήξει........
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Όποιος θέλει είναι αρνητικός και όποιος θέλει όχι. Δεν καταλαβαίνω την κριτική στους αρνητές για κάποιο θέμα. Είναι υποχρεωτικό να λέμε ναι;

10αρι με νούμερα ψάχνουμε, πλάγιο χωρίς νούμερα βλεπουμε. Τι δεν καταλαβαίνετε;
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Δεν θα σχολιάσω αν είναι καλός ή όχι. Επί της ουσίας κανένας δεν τον γνωρίζει καλά, σωστά ;
Ελάχιστοι φαντάζομαι παρακολουθούν τις συγκεκριμένες λίγκες ή εθνικές.
Είχε μια καλή χρονιά (τα νούμερα ότι δείχνουν) στην Σάντος. Αν είχε ακόμα καλύτερα, γνωρίζουμε πως από αυτή την αγορά, θα έπαιζε σε ανώτερο επίπεδο.
Η Τίγκρες επίσης δεν είναι τυχαία ομάδα, δεν έπιασε εκεί, το γιατί δεν το ξέρω.
Χτες πχ ήταν στον πάγκο, αλλά δεν μπήκε.
Αν έπιανε, θα υπήρχε ελπίδα να τον ακούσουμε για μας ; Μπα.
Σίγουρα πρόβλημα το ύψος του, εξ' αρχής έγραψα κι εγώ πως δεν πρέπει να είχαμε κοντύτερο παίχτη στην ιστορία μας.
Από κει και πέρα, το θέμα με τις θέσεις.
Δεν καταλαβαίνω τι 10αρ πιστεύετε πως θέλει ο προπονητής ; Είχε τον Πέλκα σε μας, τον Τζοβίνκο στην Αραβία και λέγεται πως ζητούσε τον Σολτέντο εκεί.
Το αν θα κινείτε αριστερά προς τα μέσα, αν θα είναι δίπλα στον φορ σε καταστάσεις που σε έχουν κλείσει οι μικρές ομάδες, θα το δούμε.
Λάθος, σωστό, θα κριθεί.

Το τι ζητά ο προπονητής με το τι θεωρούμε εμείς ως 10αρ μπορεί να απέχει παρασαγγας.
Εκτός κι αν Πέλκας ήταν καθαρό 10, πάω πάσο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Rexaris έγραψε:
nunies4 έγραψε:Ρε εσείς τι πάθατε;; Εγώ πήγα για ύπνο αφήνοντας το φόρουμ μέσα στον ενθουσιασμό για τον παικταρα και ξυπνάω και βλέπω σχόλια όχι μόνο αρνητικά για αγωνιστικούς λόγους αλλά και απαξίωσης.

Ξαναλέω πάντως δεν ξέρω τι σόι παίκτη πιστεύετε ότι μπορεί να φέρει ο ΠΑΟΚ με 1εκ συμβόλαιο.
Αν δεν μας γεμίζει το μάτι ένας από τους καλύτερους παίκτες της καλής Σάντος προ ετών και βασικός με την εθνική Βενεζουέλας ε τότε τι να πω ..
Αγωνιστικά να ακούσω όσες ενστάσεις θέλετε. Άλλωστε και εγώ είπα ότι μόνο 10 δεν μοιάζει.
Απαξίωση όμως γιατί;

Καλημέρες
Είναι που είναι κοντός. Μιλήσανε αυτοί που το μόνο που έχουν επιτύχει στη ζωή τους είναι οτι είναι πάνω από 1.80.
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλάβω πως ενοχλουν τα αρνητικα σχολια σε σχεση με πιθανους μεταγραφικους στοχους, και οχι σχολια σαν του συγκεκριμενου που βρωμανε κομπλεξ απο πανω μεχρι κατω και αναφερονται σε αλλα μελη του φορουμ.
Εξαιρετικη αφορμη και δικαιολογια η δηθεν στηριξη στην ομαδα για να βγαλουμε την χολη μας και το κομπλεξ μας απεναντι σε συμφορουμιτες. Αν αρχισουν να μιλανε λοιπον και οι αλλοι με το ιδιο υφος, εδω μεσα θα γινει Βιετναμ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Κριτική και άποψη με δομημένο λόγο ναι.
Ασυδοσία και πρήξιμο παπαριων όμως όχι.Μεταγραφες λέγεται το τοπικ,όχι Μίρλα και ξεφτιλικι.
Τι δεν καταλαβαίνουμε δηλαδή? Έχουμε τα ζόρια μας, πρέπει να ανεχόμαστε και τον καθένα που χρησιμοποιεί το τοπικ για να ξεκαβλωσει και να βγάλει τα απωθημένα του γράφοντας στα απαυτα του όλους τους άλλους?
Έχουμε και εμείς προβλήματα στην τελική.Και η υπομονή μας και η ανοχή μας δεν είναι ανεξάντλητη.
Και όχι δεν θα σταματήσω εγώ να διαβάζω το τοπικ.Το διαβάζω πάνω από δέκα χρόνια. Αυτοί που γράφουν για σαπακια και καταστροφές ( ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε ) και συστηματικά λοιδωρουν την ομάδα,ας σταματήσουν αυτοί.
Άντε γιατί μας πρηξανε.
Μπορώ να διαβάζω όλη μέρα ποστ παιδιών όπως ο Τζόσουα , γιατί ο λόγος του έχει μια λογική βάση ,με την οποία είτε συμφωνείς είτε όχι, αλλά το ενδιαφέρον του για την ομάδα είναι προφανές. Αλλά δεν έχω κανέναν λόγο να ανέχομαι ποστ από άτομα που ξεσκίζουν καθημερινά την ομάδα μόνο και μόνο για να κάνουν το κομμάτι τους .
Αυτά και χέστηκα για το politically correct.
Δεκτό και το ban εκ των προτέρων.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Τον παίκτη δεν τον ξέρω όπως δεν τον ξέρει και το 99% του φόρουμ όποτε μήπως να περιμέναμε να τον δούμε αν έρθει;Όχι ούτε κριτική είναι ούτε προβληματισμός αυτό που κάνετε κάποιοι ,κριτική θα ήταν ένα ποστ αντε 2 ,τα 48 ποστ την ημέρα που λένε το ίδιο πράγμα με αλλά λόγια είναι τοξικότητα και μιζέρια …
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τις ερωτήσεις σας (και την γκρίνια σας) στον κύριο Λουτσέσκου που ζητεί δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παίκτη με τέτοια κοψιά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αντιλαμβανεσαι βέβαια πως εν προκειμενω μιλαμε για μια φημη πιθανης αποκτησης και οχι για επιβεβαιωμενη μεταγραφη ε?
Τι σχεση εχει λοιπον με την ομαδα κλπ ολο αυτο? Αν γινει παιχτης του ΠΑΟΚ και συνεχιστουν τα απαξιωτικα σχολια τοτε μαζι σας.
Αλλα να θεωρειται απαραδεκτο το να χαρακτηριζεται ενας παιχτης ανησυχητικα κοντος, εγω προσωπικα δεν το βρισκω λογικο. Τωρα αν ολο αυτο το παραλήρημα ειναι επειδη υπαρχουν και 4 ποστ που τον λεν σαπακι, τοτε πασο. Αλλα δυσκολευομαι να βρω πανω απο 4 ποστ που αναφερονται ισοπεδωτικα στον συγκεκριμενο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Απ'ότι φαίνεται μόνο το εξωαγωνιστικό είναι όντως ανησυχητικό. Ο παίκτης φαίνεται να είναι από το πάνω ράφι για Ελλάδα. Αρκεί να έχει ουσία στο παιχνίδι του, γιατί από τα βίντεο είναι εύκολο να παρασυρθείς. Μακάρι να κάτσει, θα δούμε πολύ ωραία μπάλα φέτος με τέτοιους παίκτες. Κι αν είναι δανεικός, έχουμε και μια εξασφάλιση απέναντι σε πιθανές σούρες και ξενύχτια.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Το θετικό είναι ότι φαίνεται ότι κάπου θα δώσουμε λεφτά για ποιοτικό παίκτη
maceio

Δημοσίευση από maceio »

john4serres έγραψε:Τις ερωτήσεις σας (και την γκρίνια σας) στον κύριο Λουτσέσκου που ζητεί δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παίκτη με τέτοια κοψιά.
ανεβαινει η ταριφα του ιδιου προιοντος σε πανω απο 1,70. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί άλλα κλάμπς κινούνται άμεσα και φέρνουν τον παίκτη αυθημερόν (βλ Τσόλακ), ενώ εμείς ᾽᾽παίρνουμε᾽᾽ Νάρει, Μπράντον και 10άρι, αλλά ακόμα έρχονται.

Οι παίκτες μ᾽αρέσουν κι έχω ψηθεί, αυτή όμως η αργοπορεία ενώ παίζουμε προκριματικούς και έναν βασικό στόχο της χρονιάς, πραγματικά είναι ακατανόητη.
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

https://www.youtube.com/watch?v=qjepaZ3mOh8

Oλόκληρο παιχνίδι Santos-Boca Juniors απο το Copa Libertadores 2020 για μια πιο πλήρη άποψη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”