Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Χειρότεροι από κακιές πεθερές είναι μερικοί...
Κανένας παίχτης δεν είναι αρκετά καλός για το παιδί (?) τους.Πριν καν τον δούμε στο χόρτο.
Το λες και τοξική αγάπη.
Κανένας παίχτης δεν είναι αρκετά καλός για το παιδί (?) τους.Πριν καν τον δούμε στο χόρτο.
Το λες και τοξική αγάπη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alp920 την Σάβ 09 Ιούλ 2022, 07:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nunies4 έγραψε:Ρε εσείς τι πάθατε;; Εγώ πήγα για ύπνο αφήνοντας το φόρουμ μέσα στον ενθουσιασμό για τον παικταρα και ξυπνάω και βλέπω σχόλια όχι μόνο αρνητικά για αγωνιστικούς λόγους αλλά και απαξίωσης.
Ξαναλέω πάντως δεν ξέρω τι σόι παίκτη πιστεύετε ότι μπορεί να φέρει ο ΠΑΟΚ με 1εκ συμβόλαιο.
Αν δεν μας γεμίζει το μάτι ένας από τους καλύτερους παίκτες της καλής Σάντος προ ετών και βασικός με την εθνική Βενεζουέλας ε τότε τι να πω ..
Αγωνιστικά να ακούσω όσες ενστάσεις θέλετε. Άλλωστε και εγώ είπα ότι μόνο 10 δεν μοιάζει.
Απαξίωση όμως γιατί;
Καλημέρες
Νομίζω ότι κάποιοι δημιουργούν κλίμα συμπαρασύροντας και άλλους είναι πλέον ξεκάθαρο αυτό .
Αν δεν κάνω λάθος το τι είδους ποδοσφαιριστή ψάχνουμε και με τι ατομικά στοιχεία δεν τα έχουν αναφέρει ούτε ο προπονητής ούτε ο ΤΔ . Θα είναι αστείο να πιστεύουμε ότι ξέρουμε καλύτερα από αυτούς που έχουν την ευθύνη και γνωρίζουν τον ποδοσφαιριστή . Δεν λέω ότι δεν κάνουν λάθη αλλά αλίμονο αν δεν γνωρίζουν έναν ποδοσφαιριστή που αποδεδειγμένα είχαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κάποιου είδους σχέση .Προφανώς και δεν είναι τυφλοί ξέρουν το ύψος του ποδοσφαιριστή και θα υπάρχει πλάνο για τα στημένα σε φάση άμυνας .
Έχω Καντουρι 4WD για τα χιόνια. Θα τον κλείσουμε σε λευκό δωμάτιο με μαξιλάρια στους τοίχους τον Νοεμβρη για να είναι έτοιμος αθλασωτος στα χιονισμένα του Γενάρη.icue έγραψε:Ελπιζω μονο να μην παμε να παιξουμε Γεναρη μηνα σε κανα ΠΑΣ με χιονι στο γηπεδο.
- falconakis
Για να καταλάβω, μπορεί να φέρουμε το 10αρι της Βενεζουέλας και μας ενοχλεί ότι είναι κοντός; Ρε τι μου θυμίζει αυτό δηλ και κάποιο άλλο 10αρι να ερχόταν από πιο κάτω πάλι θα γκρινιάζαμε για το ύψος;\

Το θέμα είναι να προσγειωθουμε στην οικονομική και γεωπολιτική πραγματικότητα. Άλλος τα χώνει. Δεν μπορείς να κοντράρεις εύκολα την πρωτεύουσα των 6 εκ κατοίκων με όλη την πολιτική δύναμη της χώρας εναντίον σου. Άλλο Ιβάν άλλο Αμπραμοβιτς άλλο Αραβες. Νομίζω ότι θέλει να κρατήσει τον ΠΑΟΚ σε υψηλό επίπεδο χωρίς να σπαταλαει ασύστολα.
Αυτό αν ισχύει ναι είναι όντως θέμα.Athens έγραψε:με φοβιζει οτι ειναι αλκοολικος
(στο τουιτερ τον ονομαζουν ελ ουισκι)
με φοβιζει που σε λιγους μηνες τον πουλανε απο την ομαδα του
με τρελλενει ομως το βιντεακι του που αν εκανε τετοια στην τουμπα θα την γκρεμιζε απο τωρα..
Αλλά για αυτό έχεις ΤΔ και προπονητή να κοιτάξουν και να συλλέξουν πληροφορίες για τα ΠΑΝΤΑ
Οκ το είπαμε αυτο για το ύψος...
Κάτι επί του αγωνιστικού;
Παρακολουθησες καθόλου βίντεο;
Εγώ είδα πάρα πολλά.
Λέω λοιπόν με ΒΕΒΑΙΌΤΗΤΑ ότι ο ΠΑΟΚ παίκτη με τέτοιες επαφές και ατομική ενέργεια δεν είχε ποτέ τα πολλά τελευταία χρόνια.
Κάτι επί του αγωνιστικού;
Παρακολουθησες καθόλου βίντεο;
Εγώ είδα πάρα πολλά.
Λέω λοιπόν με ΒΕΒΑΙΌΤΗΤΑ ότι ο ΠΑΟΚ παίκτη με τέτοιες επαφές και ατομική ενέργεια δεν είχε ποτέ τα πολλά τελευταία χρόνια.
Πέρα απο το ανησυχητικο του υψους του (που ειναι πρωτοφανές για μενα), το βασικο θεμα ειναι το κατα ποσο ισχυουν αυτα τα περί αλκοολ και ελλειψης επαγγελματισμου. Ειμαστε καμενοι απο τετοιους τύπους. Κατα τα λοιπα ο τυπος δειχνει παιχταρα στα βιντ.
Μακαρι να ειναι ενταξει σαν χαρακτηρας και να μας τρελανει!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακαρι να ειναι ενταξει σαν χαρακτηρας και να μας τρελανει!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε νομίζω είναι πλέον ολοφάνερο ότι δεν υπάρχει παίκτης στον πλανήτη που να καλύπτει κάποιους εδώ μέσα. Κράζουν απλά γιατί θέλουν να κράζουν.
-
ron-swanson
Πέρα από τον χαβαλε. Αν μας πήρε εμάς πέντε λεπτα να βρούμε τα "κουσουρια" του, προφανώς τα ξέρουν και ο Μποτο με τον Ραζβαν. Προφανώς για τον θέλουν θα το έχουν ψάξει καλά το θέμα.
-
panpangr77
O Ναρει να έρθει και μετά ότι κερασακια έρθουν ευπροσδεκτα . Ο Ναρει να έρθει την Δευτέρα.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Αν έχει θέματα εξωαγωνιστικά μόνο δανεικός με ρήτρα αγοράς.
Πάντως στην Σάντος έκανε παπάδες. Δεν έχουμε τέτοιο παίκτη.
Είχε πάνω του δύο και τρεις αντιπάλους, δημιουργεί τρελούς χώρους.
Τον έβλεπα και σκεφτόμουν τι παπά φάγαμε από μπισε τα τελευταία δύο χρόνια.
Πάντως στην Σάντος έκανε παπάδες. Δεν έχουμε τέτοιο παίκτη.
Είχε πάνω του δύο και τρεις αντιπάλους, δημιουργεί τρελούς χώρους.
Τον έβλεπα και σκεφτόμουν τι παπά φάγαμε από μπισε τα τελευταία δύο χρόνια.