Ναι ρε φίλε ναι. Ναι γαμωτο!Maezono Masakiyo έγραψε:rainmaker έγραψε:Με πήραν τα κλάμματα.
Το είπα και στα παιδιά, εχει 22 χρόνια περιμένω να φέρει ο ΠΑΟΚ έναν υδραυλικό από λατινική Αμερική . Κάθε χρόνο ίδια προσμονή.
Από τότε που είχε πάει ο Περσιας ως απεσταλμένος του Μπάγεβιτς να φέρει κάτι λαυράκια (θυμάται κανείς πως τους έλεγαν; δύο ήταν!) Αλλά τελικά δε φτάνανε τα λεφτά και φέραμε Καμπς...
Tότε ήταν να φέρει έναν φορ ονόματι Τζιτζένα και ένα χιλιανό δεκάρι που νομίζω λεγόταν Βαλένσια
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Μια ζωή στο 10 επαιζε .. εδώ και 2 βδομαδες εξτρέμ[/quote]Demir έγραψε:Και ο Κουαλιάτα τι είναι?sn0ufel4 έγραψε:quote="Demir"]Να φέρουν αριστερό εξτρέμ που δεν έχουμε ούτε έναsn0ufel4 έγραψε:Αυτός για αντί Μιτρίτσα μοιάζει παρα για δεκάρι. Δε καταλαβαίνω τι θέλουν να κάνουν αν ισχύει τελικά
Βρε άσε τι έπαιζε. Μπορεί ο Κουαλιάτα η ο ξανθός να δώσουν στο δέκα αυτό που θέλει ο Λουτσε? Ούτε για αστείο κ για αυτό κ ο Κουαλιάτα δεν έχει δοκιμαστεί καν εκεί. Πάλι σε αλχημείες θα πάμε απλά φέτος θα έχουμε ενισχυμένα τα πλευρά με κανονικούς παίκτες
Εκτός αν δούμε κάνα θαύμα με 4-3-3 που δε δίνω ούτε 5%
Ε όχι και κοντός...Asimos έγραψε:Μάλλον έκλεισε ο κοντός!
Εκεί που οι κοντοί κάνουν κεφαλιά ψαράκι αυτός κάνει ψαλιδακι
-
Εν τώ μεταξύ τι σχέση εχει με Μπότο και Λουτσεσκου; Μεγάλο κουβά πήγε η Μπουντου και ο Πετρωτος
Έχουμε δεξί χαφ που συγκλίνει και σουτάρει με αριστερό, αν κλείσει και ο Σοτελντο που κάνει ακριβώς το ίδιο από αριστερά, θα γίνει τρελό πάρτι.
Ξέρει κανείς τι φάση που πλήρωσε το Τορόντο 5+ millions και τον επόμενο χρόνο έφυγε στο τζάμπα;
Ξέρει κανείς τι φάση που πλήρωσε το Τορόντο 5+ millions και τον επόμενο χρόνο έφυγε στο τζάμπα;
Ανταλλαγή παίκτη έκανανsourdos4 έγραψε:Έχουμε δεξί χαφ που συγκλίνει και σουτάρει με αριστερό, αν κλείσει και ο Σοτελντο που κάνει ακριβώς το ίδιο από αριστερά, θα γίνει τρελό πάρτι.
Διαβάζω που γράφετε ότι είναι εξτρέμ,δεν είναι δεκαρι κτλ.. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν θέσεις ειδικά στους μεσοεπιθετικούς..Αν το μιλάς το τόπι όπως αυτός ο κοντοπουτανος ο αλήτης μια χαρά είσαι και δεκαρι και εξτρέμ και κρυφός κυνηγός..Τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε...Στο ελλαδισταν θα παίξει..
Πάντως έτσι όπως τον βλέπω θα ξεράσουν πολλοί αμυντικοί έτσι κι έρθει..
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- constadine
Για τον Λουτσέσκου διάβασα ότι τον ήθελε στην ομάδα του , όταν ήταν Αραβία.ron-swanson έγραψε:Εν τώ μεταξύ τι σχέση εχει με Μπότο και Λουτσεσκου; Μεγάλο κουβά πήγε η Μπουντου και ο Πετρωτος
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- Kabamaru11
Magdi1976 έγραψε:Διαβάζω που γράφετε ότι είναι εξτρέμ,δεν είναι δεκαρι κτλ.. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν θέσεις ειδικά στους μεσοεπιθετικούς..Αν το μιλάς το τόπι όπως αυτός ο κοντοπουτανος ο αλήτης μια χαρά είσαι και δεκαρι και εξτρέμ και κρυφός κυνηγός..Τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε...Στο ελλαδισταν θα παίξει..
Θα προτιμουσα ενα Μαγκντι.
Έχω την εντύπωση ότι και κάποιος άλλος μίλησε για Τορόντο σήμερα νωρίτερα ή όχι;
-
Μια χαρα κινηση!
Πανεξυπνη θα λεγα! Αντι να φερουμε φορ κολωνα φερνουμε κοντους μεσοεπιθετικους ωστε ο Μπραντον να δειχνει γιγαντας!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πανεξυπνη θα λεγα! Αντι να φερουμε φορ κολωνα φερνουμε κοντους μεσοεπιθετικους ωστε ο Μπραντον να δειχνει γιγαντας!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokovios1974