Άπιαστο όνειρο αυτοςParolos έγραψε:Γκολ με ατομικη ενεργεια θέλετε είπατε?
https://youtu.be/Ksz2RfEShHI?t=4
Μια χαρα ειναι αλλα πολυυυυυ ακριβος.
Για 300-400 θα ήταν τέλειος.
Όντως παίρνει 1 μύριο αλλά μιλάμε για Αραβία.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Parolos αυτο ειναι το ΕΝΑ απο τα ΔΥΟ γκολ που εχει βαλει με τη φανελα της Μποαβιστα...
Στα θετικά της ημέρας ότι ο Μπισε απομακρύνεται...
Σε σχέση με τον πέρυσινο πονοματο δηλαδή έχουμε
Out
Μιτριτσα
Μουργκ
Τευλορ
Σιντκλευ
Ζαμπα
Βαρελα
Τσολακ
Μπισε (λογικά)
+ Τσούμπα, Άλεξ και Κρέσπο που υπό προϋποθέσεις χωρούσαν και φέτος
Συγνώμη αλλά αυτό για εμένα είναι και πρόοδος αλα και αναπάντεχο για 8/7. Τους μισούς να μου έλεγαν από τους πρώτους 8 ότι θα είχαμε διώξει θα πανηγύριζα
Σε σχέση με τον πέρυσινο πονοματο δηλαδή έχουμε
Out
Μιτριτσα
Μουργκ
Τευλορ
Σιντκλευ
Ζαμπα
Βαρελα
Τσολακ
Μπισε (λογικά)
+ Τσούμπα, Άλεξ και Κρέσπο που υπό προϋποθέσεις χωρούσαν και φέτος
Συγνώμη αλλά αυτό για εμένα είναι και πρόοδος αλα και αναπάντεχο για 8/7. Τους μισούς να μου έλεγαν από τους πρώτους 8 ότι θα είχαμε διώξει θα πανηγύριζα
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
το συμβολαιο του Μπισε απο 800 πηγε 250 το προβλημα ειναι ο μανατζερ του που απαιτει το 10% του ποσου και ο ΠΑΟΚ δεν του το δινει...
αν χαλαει μια μεταγραφη ή ανανεωση για 25 χιλ τοτε εχουν σφιξει πολυ τα πραγματα
αν χαλαει μια μεταγραφη ή ανανεωση για 25 χιλ τοτε εχουν σφιξει πολυ τα πραγματα
-
Οι περισσότεροι έφυγαν γιατί έληγαν τα συμβόλαια ή ο δανεισμός τους. Οι Ζαμπά , Τέιλορ , Μουργκ συνεχίζουν να αποτελούν βαρίδια στο ρόστερ. Βέβαια και μόνο η πώληση Τσόλακ 2,5 εκ είναι επιτυχία. Έχω ελπίδα για Μουργκ ότι θα φέρει μια ρημαδοπρόταση. Για Ζαμπά και Τέιλορ δεν ελπίζω...
Το να αποφασισε η ομάδα να σταματήσει να πληρώνει κερατιατικα δεν παίζει;
Athens έγραψε:το συμβολαιο του Μπισε απο 800 πηγε 250 το προβλημα ειναι ο μανατζερ του που απαιτει το 10% του ποσου και ο ΠΑΟΚ δεν του το δινει...
ο Ιβαν λεφτας ειναι οχι μ@λ@κ@ς
-
Δεν με απασχολεί το οικονομικό. Το αγωνιστικό με απασχολεί και κάποιος , όποιος και να είναι αυτός πήρε την σωστή απόφαση να πει σε κάποιους δεν μου κάνεις.makispaspartou έγραψε:Οι περισσότεροι έφυγαν γιατί έληγαν τα συμβόλαια ή ο δανεισμός τους. Οι Ζαμπά , Τέιλορ , Μουργκ συνεχίζουν να αποτελούν βαρίδια στο ρόστερ. Βέβαια και μόνο η πώληση Τσόλακ 2,5 εκ είναι επιτυχία. Έχω ελπίδα για Μουργκ ότι θα φέρει μια ρημαδοπρόταση. Για Ζαμπά και Τέιλορ δεν ελπίζω...
Και μόνο αυτό μου φτάνει
Σημερα βγαλανε οτι ο Μπισε ζηταει 500.000 και 10% ο μανατζερ.Athens έγραψε:το συμβολαιο του Μπισε απο 800 πηγε 250 το προβλημα ειναι ο μανατζερ του που απαιτει το 10% του ποσου και ο ΠΑΟΚ δεν του το δινει...
Τωρα που βρίσκεται η αλήθεια λογικά δε θα το μαθουμε ποτε.
Outside. Εγω ποτε δεν ειχα inside info ρε, παντα εξω επεφταdon PAOK έγραψε:Inside info?Dimg4 έγραψε:Κατι ακουσα για προταση Αρσεναλ για Ινγκασον.
-
-
¡CONFIRMADO!
Jeferson Soteldo cambiaría de aires; el Paok de Grecia ya tiene pláticas serias con @TigresOficial algo que le caería muy bien al cuadro norteño.
Από ΑΡΔ εξωτερικού με 8000 χιλ.followers
Jeferson Soteldo cambiaría de aires; el Paok de Grecia ya tiene pláticas serias con @TigresOficial algo que le caería muy bien al cuadro norteño.
Από ΑΡΔ εξωτερικού με 8000 χιλ.followers