Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Αντε ρε νέα παιδιά, βρείτε ποιος είναι να τελειώνουμε! Φαντάζομαι τώρα όλοι στο transfermarkt ψάχνεστε.
-
-
-
Να χαλάσω λίγο το ψάξιμο
Ανανεώστε (σε λογικά πλαίσια) τον Μπίσε και φέρτε τον Λουίς για φορ. Αν δεν θέλει ο Σοάρες, τότε φέρτε τον Φιλίπε.

Ανανεώστε (σε λογικά πλαίσια) τον Μπίσε και φέρτε τον Λουίς για φορ. Αν δεν θέλει ο Σοάρες, τότε φέρτε τον Φιλίπε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ronnie την Κυρ 10 Ιούλ 2022, 00:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Μαυρο Χιονι έγραψε:Ήρθανε και αλλά σαπακια ρε μεγάλε; Πολλή φόρα έχεις πάρει μου φαίνεται! Άντε να πούμε!!george89 έγραψε:Θα ερθει κανένα σαπακι και θα βρίζουμε αλλα δεν πειράζει υγεία να έχουμε
Αν θεωρείτε ότι αυτός γράφει, εδώ μέσα, με αγαθές προθέσεις, εγώ είμαι αστροναύτης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Παρ 08 Ιούλ 2022, 19:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχουμε Μουργκ !!!
Θα βάψει το μαλλί ξανθό θα σκουρινει με φουλ ηλιοθεραπεία, φοράει το 10 έτοιμο Λατίνο έχουμε
Θα βάψει το μαλλί ξανθό θα σκουρινει με φουλ ηλιοθεραπεία, φοράει το 10 έτοιμο Λατίνο έχουμε

-
υπαρχει τοπικ για τις επιθυμιες μας σε οτι αφορα σε ποδοσφαιριστεςmakispaspartou έγραψε:Nicolas De la Cruz μας κάνει;;
-
Δεν το βρίσκω καθόλου απίθανοron-swanson έγραψε:Το κρατάνε για την Φόρτσα το όνομα...
Έτσι για να κρατάνε και ζεστές τις σχέσεις με κάποιους αρδ που είναι θυμωμένοι αυτό τον καιρο
Ναι, ναι! Και δεύτερη σεζόν τού σίριαλ θάρθει, δεν θάρθειnunies4 έγραψε:Τζιοβινγκο!

Ρε σεις
Μπερδεύτηκε η Μπουντου...
Δεν είναι οικείο το πρόσωπο
Απλά επειδή δεν βάζει φράγκο η Γκοντσαρεβα, για να πείσουν τον παίκτη πήγε ο Μποτο με γλαρωμενο φρύδι και του είπε "γνωριζόμαστε από κάπου;"
Και ετριψε τα χείλη πίνοντας μια γουλια Campari..
Ε και πες πες διαστρεβλωθηκε η πληροφορια
Συμβαίνουν αυτά στη μάχιμη δημοσιογραφια
Μπερδεύτηκε η Μπουντου...
Δεν είναι οικείο το πρόσωπο
Απλά επειδή δεν βάζει φράγκο η Γκοντσαρεβα, για να πείσουν τον παίκτη πήγε ο Μποτο με γλαρωμενο φρύδι και του είπε "γνωριζόμαστε από κάπου;"
Και ετριψε τα χείλη πίνοντας μια γουλια Campari..
Ε και πες πες διαστρεβλωθηκε η πληροφορια
Συμβαίνουν αυτά στη μάχιμη δημοσιογραφια
Αυτό είναι αρχιδ@το entry, κύριοι.Tasospapas έγραψε:https://www.transfermarkt.com/eryk-williamson/profil/spieler/349706
Μάθετε μπαλιτσα από τον νέο.
Και εκτός Ευρώπης, και 25, και με θητεία στην Πορτογαλία.
Μας ποσταρετε τους παίκτες των 20 εκατομμυρίων και μας το παίζετε ψαγμενοι

Respect από μένα
Ο Matheus Pereira που γράφετε και ξαναγράψετε μερικοί ξέρετε τι συμβόλαιο έχει στην Al Hilal;
Αν όχι, καθίστε πρώτα πριν το ψάξετε.
Δεν είναι αυτός πάντως.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν όχι, καθίστε πρώτα πριν το ψάξετε.
Δεν είναι αυτός πάντως.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk